کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
من برای یک هفته رویال گاردن رو گرفتم امیدوارم که خوب باشه.
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان: soli asali ، uranus88 ، behfaza
(2013-10-14 ساعت 19:40)sepideh_ نوشته:  من برای یک هفته رویال گاردن رو گرفتم امیدوارم که خوب باشه.
لطف کنید هزینه ها رو هم بگید..پرواز هتل..ویزا
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
(2013-10-14 ساعت 18:28)nedafarsi نوشته:  
(2013-10-13 ساعت 15:32)behfaza نوشته:  
(2013-10-11 ساعت 17:18)nedafarsi نوشته:  
(2013-10-11 ساعت 01:39)behfaza نوشته:  
(2013-10-11 ساعت 01:26)sepideh_ نوشته:  تمیز هست؟من هفته آخر اکتبر هستم نگرانم و هنوز هتل نگرفتم.پانسیون که دوستان گفتن برای خانم ها مناسب نیست؟
نخیر اصلا برای خانم ها ممکن نیست پانسیون. اورانوس جان از مردان روزگارند !

من نمیدونم این پانسیون که میگین کدومه ولی یه یوث هاستل هست نزدیک اسیتگاه مترو Stadium خط سبز و اتاق مخصوص خانم ها هم داره شبی 100 درهم. البته من دو بار تجربه هاستل رو داشتم خیلی حال میده،البته بازم سلیقه ای هست!
سلاملیکم. مکانی که بنده عرض کردم با مکان مورد نظر شما کاملا متفاوت است ودیگر اینکه قیمت پانسویون برای هرنفر شبی 40 یا 50 درهم است
اگر بناست شبی 100 درهم بدهید هتل های دوستاره با صبحانه وناهار و تختخواب و حریم شخصی و امنیت و ... ... خصوصا برای خانم ها ی محترم منطقی تر و مطمءن تر هستند.

مرسی بهفضا جان
بی زحمت یه چندتا از اون دو ستاره ها رو معرفی کنین Tongue

همین رویال گاردن دیگه .البته نه اینکه هتل شبی 100 درهمه بلکه باتوجه به امکاناتش و خصوصا اگه همسفر پیدا بشه که هزینه اقامتتون توی هتل نصف میشه که البته شما خود بهتر از بنده این موارد را اطلاع دارید!Shy
تشکر کنندگان: soli asali ، sepideh_
(2013-10-14 ساعت 19:40)sepideh_ نوشته:  من برای یک هفته رویال گاردن رو گرفتم امیدوارم که خوب باشه.

اگر رویال گاردن 2 ستاره رو گرفته باشین،باد بهتون بگم که توقع زیادی ازش نداشته باشین.من سفر دوم دوبی رو اونجا بودم.زیاد جال نیست.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: soli asali ، EKAM ، behfaza ، amin arefi ، maryam_a
سلام بچه ها من هر چي به NMC دبي برا گرفتن وقت ايميل مي زنم failed مي شه ... علتش چيه به نظرتون؟ به اين آدرس ايميل زدم :
nmchospt@emirates.net.ae
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-10-15 ساعت 10:20)omid05 نوشته:  سلام بچه ها من هر چي به NMC دبي برا گرفتن وقت ايميل مي زنم failed مي شه ... علتش چيه به نظرتون؟ به اين آدرس ايميل زدم :
nmchospt@emirates.net.ae

به اين آدرس appointmentdeiradxb@nmc.ae ايميل بزنيد
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar ، behfaza ، mastane1364
(2013-10-15 ساعت 02:32)sce نوشته:  

اگر رویال گاردن 2 ستاره رو گرفته باشین،باد بهتون بگم که توقع زیادی ازش نداشته باشین.من سفر دوم دوبی رو اونجا بودم.زیاد جال نیست.
موفق باشین.
بله دیگه در حد یه هتل دوستاره خیلی معمولی Sad و بدبختانه دارای دیسکو هست ! Sad اگه شما دوستان باتجربه موارد دیگه با قیمت مناسب سراغ دارین مارو محروم نفرمایین.
راستی تمیز بودن یا نبودن اتاق و تختخواب رویال گاردن را توضیح میدین لطفا Rolleyes تاکیدم روی تمیزی تختخواب به خاطر مطلبیه که در مورد هتلی خووندم که حاکی از حضور حشرات ( کک یا ساس ) محترم در تختخواب و گزیدن مسافران بینوا داشت . خلاصه اینک بنده خدا ها مجانی خالکوبی شده بودن ! Big Grin
تشکر کنندگان: EKAM ، میما
(2013-10-15 ساعت 11:40)EKAM نوشته:  
(2013-10-15 ساعت 10:20)omid05 نوشته:  سلام بچه ها من هر چي به NMC دبي برا گرفتن وقت ايميل مي زنم failed مي شه ... علتش چيه به نظرتون؟ به اين آدرس ايميل زدم :
nmchospt@emirates.net.ae

شما فقط کافیه اطمینان پیداکنین که در روز مورد نظر شما پزشک معتمد سفارت در NMC حضور دارد. نوبت گرفتن تقریبا هیچ تفاوتی ندارد به گفته دوستانی که همین تازگی رفته اند.
تشکر کنندگان: EKAM
(2013-10-15 ساعت 12:10)behfaza نوشته:  

موفق باشین.
بله دیگه در حد یه هتل دوستاره خیلی معمولی Sad و بدبختانه دارای دیسکو هست ! Sad اگه شما دوستان باتجربه موارد دیگه با قیمت مناسب سراغ دارین مارو محروم نفرمایین.
راستی تمیز بودن یا نبودن اتاق و تختخواب رویال گاردن را توضیح میدین لطفا Rolleyes تاکیدم روی تمیزی تختخواب به خاطر مطلبیه که در مورد هتلی خووندم که حاکی از حضور حشرات ( کک یا ساس ) محترم در تختخواب و گزیدن مسافران بینوا داشت . خلاصه اینک بنده خدا ها مجانی خالکوبی شده بودن ! Big Grin

تو هتل هاي 2 ستاره منطقه ديره Myfair هم خوبه رفتن راضي بودن ككشونم نگزيده Big Grin
UAE→USA
تشکر کنندگان: behfaza ، azadeh2014 ، soli asali
nmchospt@emirates.net.ae

مرسي اين ايميل ديگه nmc دبي هست؟ چون مي خوام مديكالمون دبي انجام شه و ديگه اين كه تو سايت خود سفارت هم همين ايميليو كه من زدم برا دبي داده!
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-10-15 ساعت 12:22)omid05 نوشته:  
nmchospt@emirates.net.ae

مرسي اين ايميل ديگه nmc دبي هست؟ چون مي خوام مديكالمون دبي انجام شه و ديگه اين كه تو سايت خود سفارت هم همين ايميليو كه من زدم برا دبي داده!
بله این مال دوبی هست و بهتره که روز موردنظرتونم بهشون دقیقا اعلام کنین.
تشکر کنندگان: omid05 ، soli asali
(2013-10-15 ساعت 12:33)behfaza نوشته:  
(2013-10-15 ساعت 12:15)EKAM نوشته:  

موفق باشین.

تو هتل هاي 2 ستاره منطقه ديره Myfair هم خوبه رفتن راضي بودن ككشونم نگزيده Big Grin
فاصلش تا مترو در چه حدیه ؟ ایشون که 4 تا دیسکو دارن ؟ The hotel has four night clubs with music blasting

یعنی رویال گاردن 4 تا دیسکو داره؟تختاشم کک داره خوب چراااااااااااااااااااااااااااااازودتر نگفتین دوستان عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟انجوری که نمی شهSad
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان: soli asali ، maryam_a ، behfaza
(2013-10-15 ساعت 12:33)behfaza نوشته:  
(2013-10-15 ساعت 12:15)EKAM نوشته:  

موفق باشین.

فاصلش تا مترو در چه حدیه ؟ ایشون که 4 تا دیسکو دارن ؟ The hotel has four night clubs with music blasting

هتل Mayfair 3 ستاره اين همه امكانات 4 ديسكو !!!!!
از نظر تميزي خيلي خوبه
behfaza جان اصلا نگران صداي ديسكو هاشون نباشCool
UAE→USA
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، philter
سلام

من سال 2012 رفتم دبی، هتل نیهال که مثلا 3 ستاره بود. خیییلی بد بود. غذای بد ( که این مثلا غذا خوری تو روزها نقش سالن غذاخوری رو داشت و شب ها هم نقش دیسکو داشت_فکرکن رفتی ناهاربخوری، تمام صندلی ها، میزها، سقف و در و دیوار وزمین همگی سیاه بودن، عین یه دخمه میمونه). صدای دیسکو زیاد، تمام در و دیوار اتاقها و تخت چرب بود. تلویزیون خراب، بدون اینترنت.

حالا من سالهای 2009،2010،2011 رو فقط هتل Fortune رفته بودم که الان اسم جدیدش شده Smana.
لینک اطلاعات هتل
واقع در منطقه رقه. نزدیک به مترو رقه، تمیز، مرتب، غذای ایرانی و هندی، 50 مگابایت اینترنت وای فای رایگان که بابت بیشتر از این مقدار باید پول میدادی(یادم نیست چقدر)،سرویس رفت و آمد، مدیر تورهاشون هم چند نفر از هموطنان بودن که واقعا کمک میکردن، استخر و سالن بدن سازی هم داره که پشت بام هتل واقع شده. خدمه هم خوب بودن .
[عکس: 91513582699155379518.jpg]
فقط یه مشکل داشت اون هم صدای دیسکو بود، ولی واقعا راضی بودم. الان نمیدونم چه تغییراتی در هتل ایجاد شده .
حالا دوستان خواستن تور و هتل بگیرن این هتل رو هم بپرسن بد نیست.من خودم برای این سفر که حتما Smana رو رزرو میکنم. انشاا.. دوستان برن و دست پر با ویزای یه ضرب برگردن.
موفق باشید.
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: amin arefi ، EKAM ، soli asali ، behfaza ، قصه گو ، uranus88 ، sepideh_
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخخخخخخخخخخخخخييييييششششششش
پرينت ويزام الان رسيد...
يه قهوه بخورم كه از صبح منتظر ديدن قيافه خودم رو اين برگه بودمSmile
UAE→USA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان