2013-08-25 ساعت 11:26
(2013-08-25 ساعت 09:49)azar1348 نوشته:(2013-08-25 ساعت 09:00)nedafarsi نوشته:(2013-08-24 ساعت 14:01)azar1348 نوشته:(2013-08-24 ساعت 13:38)sharifian نوشته: دوستان من و همسرم دوشنبه مصاحبه داريم، به نظرتون ٥ شنبه بريم؟ مديكال هم شنبه تعطيله؟؟ ممنون از راهنماييتون
مدیکال شنبه ها تعطیل نیست و جواباتون هم یه روزه آمادست . نیازی نیست به این دلیل زودتر برین دوبی
خوب اگه 1 روزه جواب مدیکال آماده میشه من که دوشنبه مصاحبه دارم روز شنبه صبح برم مدیکال خوبه؟ دیر نمیشه؟؟
آره ندا جان
شما شنیه صبح اونجا باشی حتما یکشنبه جوابا رو میگیری . تازه اگر به هر علتی مشکلی پیش بیاد که تقصیر از خودشون باشه هم به هر صورت جواب شما رو آماده میکنن .
ما چون مصاحبمون یکشنبه بود به عاطر تعطیلی جمعه ، باید پنجشنیه مدیکال تست های ما انجام میشد که شنبه جوابا آماده باشه اما علیرغم اینکه برای پنجشنبه عصر نوبت داشتیم رفتیم دیدیم دکترشون نیست ، ما گفنیم نویت داریم و یکشنبه هم مصاحبه داریم ، گفتند اصلا نگران نباشید ، پنجشنبه کارای سادمون مثل قد و وزن و ... را انجام دادند بقیه کارا رو صبح شنیه انجام دادند و تا ساعت 12 هم همه جوابا رو آماده کردن .
شما فقط برای احتیاط یه نوبت داشته باشین بد نیست گرچه نباشه هم هیچ طوری نمیشه .
خیلی خوب شد، آخه من میخواستم برای 4شنبه عصر بلیط بگیرم، حالا که اینطوره برای جمعه بلیط میگیرم که شنبه صبح اول وقت کلینیک باشم
راستی من خیلی پرس و جو کردم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم،با مصاحبه روز 2شنبه بلیط برگشت 4 شنبه ظهر بگیرم خوبه؟؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*