(2013-08-30 ساعت 16:13)mehdieb نوشته:(2013-08-30 ساعت 01:41)سی سی نوشته:(2013-08-30 ساعت 00:28)mehdieb نوشته: سلام . من فکر میکنم ارزون تر بودن مهم نیست . مهم اینه که کاربرد داشته باشه و در صورت لزوم راحت بشه با شما تماس گرفت . پس ریسک نکنید و سیم کارت بخرید.
سلام. چون متوجه نشدم منظورتون رو میپرسم;
پس شما هم معتقدید که بهتره از امارات سیم کارت بخرم؟
ممنون
چون ایرانسل و همراه اول به اپراتور اتصالات وصل میشوند در خیلی از مواقع انتن نمیدهد یا در دسترس نیست . حالا اگر از مدیکال یا سفارت با شما یک کار ضروری داشته باشن و شماره شما جواب نده چی ؟!!
سلام من همسر آذر هستم الان دوبی هستم
صحبت مهدی ای بی عزیز 100 % درسته و من میخوام اضافه کنم که این قطع آنتن خیلی زیاده ، گاها یک روز کامل یا نصف روز یا چند ساعت . اینو گفتم که بچه ها یه وقت فکر نکنن این قطع شدن حالتی مثله ایرانه .
سیم کارت du قیمتش 65 درهمه با 10 درهم شارژ اولیه ( با 10 درهم هیچ کاری نمیشه کرد فقط میشه تک زد که با شما تماس یگیرن ، کارت شارژ 25-50 و 100 درهمی هم هست )
سیم کارت اتصالات قیمتش 50 درهمه با 5 دقیقه مکالمه شارژ اولیه
از نظر نرخ مکالمه 1- ایرانسل 2- همراه اول ، با تمام هزینه های رومینگ و . . . در کل با توجه به اینکه سیم نمیخریم بسیار ارزانتر در میان نسبت به سیم های امارات در صورتی که نرخ تعرفه ها و تبلیغات اونا یه چیز دیگه میگه ولی کاذبه .
تجربه شخصی : همراه اول ، یکهفته اقامت ، مکالمات عادی ، قبض زیر 50 تومن
du ، با 10 درهم شارژ اولیه ، مکالمات عادی ، روز دوم 25 درهم شارژ ، الان فقط تک میزنم و یکطرفه استفاده میکنم
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات