موضوعها: 0
رتبه:
74
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
اول در مورد آب و هوا بگم که هوا گرم و خوب بود ولی یهو هوا طوفان شد و بارونکی هم زد هنوزم ابریه.پس یه لباس گرم در حد سوشرت و چتر ضرری نداره.
من دیروز رسیدم ارمنستان و امروز برای مدیکال بیمارستان موراتسان رفتم.
چون روز کارگر هست و امروز تعطیله بیمارستان بسیار خلوت بود.
من ساعت 11 وارد بیمارستان شدم از نگهبان پرسیدم , ارمنی یه چیز گفت نفهمیدم رفتم طبقه دوم در راهرو کلا بسته بود تعجب کردم گفتم شاید طبقه رو اشتباه اومدم خلاصه اینور اونور میخواستم برم دوباره از نگهبان بپرسم دیدم نگهبان تو راهرو بهم اشاره کرد برو بالا دیدم یه خانوم با کلاس پشت ایشون دارن میان که خانوم دکتر بود خلاصه سلام دادیم و اسمم رو از سر رسید خوند و گفت بشین بیرون تا صدات کنم.
خانوم لوسی هم بعد اینکه سوالات دکتر تموم شد اومدن و ما بقی کارا انجام شد.
باز سوال خاصی هست در خدمتم.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-01 ساعت 12:16)behrang3001 نوشته: (2014-05-01 ساعت 01:43)Amirkara نوشته: دوستان عزیز...... ما امروز مصاحبه داشتیم و یک ضرب ویزا گرفتیم. خیلی هیجان زده هستیم. بابت تمام راهنمایی های بچه های مهاجرسرا ممنون . برای تلافی به زودی سفرنامه میذارم ولی فعلا هر سوالی در رابطه با ارمنستان باشه در خدمتم. امیدوارم همه منتظرین به زودی ویزا بگیرن
دوستتون دارم و بدون کمک شما این کار به این سادگی انجام نمیشد
ادمین عزیز اگر لازمه من این مطلب رو جای دیگه هم بذارم لطفا راهنمایی کن
case: 2014AS5XXX مصاحبه 30 آوریل . سه نفر (برنده اصلی خودم ). معاف . شغل آزاد. همسر شاغل . دخترم محصل. بدون اسپانسر. ارمنستان.
به به... به سلامتی، تبریک میگم... همیشه خوش باشید و پیروز...
تبريك تبريك هزار بار .شرايط شما مثل ما است ولي من همسرم سربازي ارتش يا پليس بوده و سومين بار كه رفتيم امريكا روز مصاحبه خيلي گير داد به سربازي شوهرم مي گفت سربازي كجا بودي شوهرم مي گفت ژاندارمري مي گفت يعني سپاه شوهرم مي گفت نه پليس خلاصه شش ماه طول كشيد تا ويزا بياد خلاصه براي بار سوم هم رفتيم و آمديم بعداً هم شكر خدا قبول شديم اميدوارم همون موقع اف بي آي چك شده باشيم و اين دفعه هم يك ضرب بگيريم .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-02 ساعت 17:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-02 ساعت 17:46 توسط sysmaster.)
من و خانمم 13 می ارمنستان هستیم و یک هفته حداقل فکر کنم باشیم از دوستانی که حوالی اون زمان اونجا هستند اگه خواستند میتونیم با هم در تماس باشیم
من و خانمم 13 می ارمنستان هستیم و یک هفته حداقل فکر کنم باشیم از دوستانی که حوالی اون زمان اونجا هستند اگه خواستند میتونیم با هم در تماس باشیم
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز.
ما حدود یک ماه پیش ایروان بودیم و ویزا را هم یک ضرب گرفتم. دو روز اول را در Town palace Hotel بودیم. و بقیه روزها را یک آپارتمان در تقاطع خیابانهای Mashtots و Sayat nova گرفتیم که از نظر موقعیت مکانی بسیار عالی بود و به همه چیز دسترسی داشتیم. کسی که ما ازش آپارتمان را اجاره کردیم شخصی به نام ARAM بود که انگلیسی را خیلی خوب صحبت می کرد. بسیار هم مرد خوبی است. یک آپارتمان یک خوابه(شامل یک تخت دو نفره و یک تخت یک نفره + یک تخت زاپاس، کمد لباس ، میز توالت) با حال و آشپزخانه و سرویس بهداشتی با امکانات اولیه پخت غذا مثل دو تا قابلمه و یک تابه و ظروف غذا خوری برای حداقل شش نفر، کتری برقی ، یخچال ، اسپیلیت، و خلاصه شما احتیاج نیست ظرف و ظروف با خودتون ببرید. سوپر مارکت SAS هم در خیابان بغلی است و پیاده می تونید همه جا برید. پیاده و قدم زنان تا میدان جمهوری هم نیم ساعت راه است. قیمت را شبی 50 دلار به ما گفت که به قول دوستان با کمی چونه زدن به 40 دلار رسوندیم. شماره تماس هم 94447799-00374 است. می تونید بگید که شماره تون را MO داد. موفق باشید.
سفرنامه من برای اطلاع دوستان
http://www.mohajersara.com/thread-5066-page-2.html
برای اطلاع از وضعیت آب و هو تا 15 روز آینده میتونید از این سایت استفاده کنید
www.myforecast.com/bin/expanded_forecast_15day.m?city=UGEE&metric=true
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-02 ساعت 22:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-02 ساعت 23:08 توسط ماتیتی.)
(2014-05-02 ساعت 19:36)aniya نوشته: (2014-05-01 ساعت 13:22)min@ نوشته: (2014-05-01 ساعت 11:57)Amirkara نوشته: (2014-05-01 ساعت 11:21)hosseinmm نوشته: (2014-05-01 ساعت 01:43)Amirkara نوشته: دوستان عزیز...... ما امروز مصاحبه داشتیم و یک ضرب ویزا گرفتیم. خیلی هیجان زده هستیم. بابت تمام راهنمایی های بچه های مهاجرسرا ممنون . برای تلافی به زودی سفرنامه میذارم ولی فعلا هر سوالی در رابطه با ارمنستان باشه در خدمتم. امیدوارم همه منتظرین به زودی ویزا بگیرن
دوستتون دارم و بدون کمک شما این کار به این سادگی انجام نمیشد
ادمین عزیز اگر لازمه من این مطلب رو جای دیگه هم بذارم لطفا راهنمایی کن
case: 2014AS5XXX مصاحبه 30 آوریل . سه نفر (برنده اصلی خودم ). معاف . شغل آزاد. همسر شاغل . دخترم محصل. بدون اسپانسر. ارمنستان.
سلام دوست عزیز تبریک میگم
میشه درباره اسکانتون در ایروان توضیح بدید؟ خونه گرفته بودید؟ اگه آره کجا بود و شبی چند و چه امکاناتی داشت؟
مرسی
سلام ما از موسسه Hyur یک آپارتمان executive یک خوابه گرفتیم شبی 63 دلار ( 7 درصد تخفیف گرفتیم) عالی بود و بسیار راضی بودیم همه امکانات را داشت و دسترسی به تمام مراکز مورد نیاز مهیا بود
با عرض تبریک به این دوست عزیز
همین اپارتمان رو به من برای 11 تا 16 می شبی 50دلار میده. خواستم به دوستان بگم که چونه بزنید 30% تخفیف میده...
سلام مرسی از راهنماییاتون , میخواستم هزینه های مدیکال و مصاحبه رو به روز بدونم و و اینکه چو 2 تا خانوم هستیم , مکان اقامت هم فکرمو مشغول کرده
` سلام
مدیکال نقد 45000 درام. هر ذلار= 413 درام.
الانم ایروانم هوا خوب و نیمه ابری و دلپذیر مثل تهران
هتل و هاستل و اپارتمان هم از شبی کمتر از ده دلار تا بالای یک میلیون تومان
2014AS<4K, یک نفر از عزیزانم، ایروان اردیبهشت، در انتظار کلیر، اگر ویزا قسمت شد احتمالا NY، بدون اسپانسر،
یا رب ز کرم دری برویم بگشا <> راهی که درو نجات باشد بنما
مستغنیم از هر دو جهان کن به کرم<> جز یاد تو هر چه هست بر از دل ما
پاینده ایران
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی میدونه از تهران تا ایروان با اتوبوس چند روز طول میکشه؟
ممنون از شما