موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 21:30)mechanicalengineer نوشته: (2013-08-23 ساعت 05:01)حسن پیری نوشته: (2013-08-22 ساعت 17:35)KIMIA2005 نوشته: این هم نقشه ایروان
نقشه ایروان
نتوان دانلود کرد . از جای دیگر در صورت امکان آپ کنین.
دوستان برای ایروان بلیط برگشتمونو چند روز بعد از مصاحبه باید بگیریم ؟
کسانی که رفتند راهنمایی کنند چون برای ایروان CSC هم نداره میخوام بدونم بعد از مصاحبه نیازی داره ما بیشتر بمنویم؟
الف)اگه یه ضرب بگیریم ؟
ب)اگه کلیرنس بخوریم چطور
برای هر کدوم چند روز باید موند؟
دوست عزيز من مصاحبه نرفتم هنوز ولي با مطالعه تاپيكهاي بچه هاي ٢٠١٣ و تجربه ٥ بار ويزا گرفتن از سفارت آمريكا:
الف) ٢ تا ٣ روز كاري بعد از روز مصاحبه ويزا در پاس ميخوره و ميتونين برگردين
ب) همان روز مصاحبه ميتونين برگردين چون معلوم نيست كي جواب مياد.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-24 ساعت 00:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-24 ساعت 00:08 توسط reza_top60.)
هواپیمایی آسمان بلیط رو 1100 کرده این ایرلاین های ایرانی چقدر بی وجدان و و بی شرف هستند.طول پرواز یک و نیم ساعت 1100 هست تا تایلند که هفت ساعته 1600.جالبه مشهد که یک ساعت و ربع 400 خودتون قضاوت کنید.
پس این سازمان هواپیمایی کشوری چه غلطی میکنه که نظارت نداره.
من فردا زنگ میزنم بازرسی هواپیمایی کشوری.آخه نامردا میگن بیلطمون 736 هست اما اون کلاسش جا نمیده در حالیکه کلاس 736 تومانیش کلوزه و فروش نداره.آخه من بهش گفتم شما 736 بده هر تاریخ و زمانی که جا داد و شما گفتی من برنامه ام رو هماهنگ میکنم و میرم. یارو مونده بود چی بگه دید من خیلی سیریشم. این موقع ها سریع میگن کلاس پروازی 736 تومانی پر شده و مسافر بدبخت رو مجبور میکنن بلیط 1100 ی بخره. یکی نیست بگه شما که هواپیماهاتون مثل اتوبوسه این کلاس پروازی دیگه چه مدل مردم تیغ زدنه.دوستان هر کی تونست فردا زنگ بزنه ببینن مردم ناراضی هستن.شماره شو فردا که خودم زنگ زدم میزارم.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-24 ساعت 00:12)KIMIA2005 نوشته: (2013-08-24 ساعت 00:06)reza_top60 نوشته: هواپیمایی آسمان بلیط رو 1100 کرده این ایرلاین های ایرانی چقدر بی وجدان و و بی شرف هستند.طول پرواز یک و نیم ساعت 1100 هست تا تایلند که هفت ساعته 1600.جالبه مشهد که یک ساعت و ربع 400 خودتون قضاوت کنید.
پس این سازمان هواپیمایی کشوری چه غلطی میکنه که نظارت نداره.
من فردا زنگ میزنم بازرسی هواپیمایی کشوری.آخه نامردا میگن بیلطمون 736 هست اما اون کلاسش جا نمیده در حالیکه کلاس 736 تومانیش کلوزه و فروش نداره.آخه من بهش گفتم شما 736 بده هر تاریخ و زمانی که جا داد و شما گفتی من برنامه ام رو هماهنگ میکنم و میرم. یارو مونده بود چی بگه دید من خیلی سیریشم. این موقع ها سریع میگن کلاس پروازی 736 تومانی پر شده و مسافر بدبخت رو مجبور میکنن بلیط 1100 ی بخره. یکی نیست بگه شما که هواپیماهاتون مثل اتوبوسه این کلاس پروازی دیگه چه مدل مردم تیغ زدنه.دوستان هر کی تونست فردا زنگ بزنه ببینن مردم ناراضی هستن.شماره شو فردا که خودم زنگ زدم میزارم.
رضا جان کاملا باهات موافقم دوست عزیزحتما اینکار رو پیگیری کن شماره رو بذار فراخوان بدیم تمامی دوستانی که ایروانی هستند بزنگند شاید ترتیب اثر دادند و پیگیری کردند ...
سلام دوستان من اول صبح زنگ زدم دفتر نظارت هواپیمایی کشوری و خلاصه اینکه یارو باورش نمیشد که آسمان اینطوری داره ملت رو میچاپه و گفت داره خلاف میکنه و گفتم خیلی ها شاکی هستند و میخوان بهتون زنگ بزنن.یارو گفت خواهشا زنگ نزنید فقط یه نامه بزنید ما سریعا پیگیری می کنیم.
حالا هر کی از دوستان مایل هست اسم و شماره تماسش رو برام پیام خصوصی کنه تا حداقل 20 نفر بشیم و اسمها رو زیر نامه بنویسم و براشون فکس کنم.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-24 ساعت 13:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-24 ساعت 13:29 توسط reza_top60.)
آقا دم همه گرم یه نفر هم محض رضای خدا به من پیغام خصوصی نداد. اما طوری نیست من نامه اش رو زدم و با چندتا همکارام امضا کردیم و براشون فکس کردم که متنش به شرح ذیل هست:
جناب آقای اسماعیلی- مديركل دفتر نظارت بر فرودگاهها، شركتها و موسسات هوانوردي
با سلام و احترام
باستحضار می رساند شرکت هواپیمایی آسمان در مسیر پروازی تهران به ایروان ارمنستان بدلیل اینکه این مسیر بصورت انحصاری در اختیار شرکت مذکور می باشد دارای تخلفات ذیل می باشد که باعث آزار و سرگردانی مسافرین این مسیر شده است.
لذا از آن مدیریت محترم خواهشمند است در این خصوص دستور رسیدگی و پیگیری و نظارت صادر فرمایید.
1- مبلغ بلیط هواپیما در این مسیر پروازی مطابق با نرخ گذاری سازمان هواپیمایی کشوری در پایین ترین کلاس پروواز مبلغ 7.360.000 ريال می باشد که پس از پیگیری های فراوان از دفاتر هواپیمایی آسمان در شهرهای تهران، اصفهان، شیراز متوجه این موضوع شدیم که این کلاس پروازی اصلا وجود خارجی ندارد و close می باشد و با اعلام تکمیل ظرفیت این کلاس مسافرین رو مجبور به خرید بلیط با مبلغ 11.074.000 ريال می نمایند. زیرا این موضوع زمانی برای مسافرین این مسیر محرز گردید که پس از اصرار فراوان برای خرید بلیط 7.360.000 ريالی برای هر تاریخ و زمانی که دفاتر آسمان صلاح بدانند و جا بدهد با این پاسخ مواجه شدیم که این کلاس فقط در اختیار آژانس های هواپیمایی چارتر کننده قرار میگیرد و این آژانس ها هم در قالب تور باز اقدام به فروش این بلیط به مبلغ 11.074.000 ريال می نمایند که دیگر عذر بدتر از گناه می باشد که نشان دهنده وجود مافیا و باند و باند بازی در سیستم ناوگان هواپیمایی کشور می باشد.
2- کلیه شرکت های ایرلاین داخلی و خارجی موظف به فروش و قیمت گذاری بلیط مسیرهای خارجی خود مطابق با نرخ دلاری که بصورت هفتگی توسط سازمان هواپیمایی کشوری می باشند. که باز هم متاسفانه شاهد هستیم که هیچ یک از ایرلاین های داخلی از جمله هواپیمایی آسمان این مصوبه رو رعایت نکرده و قیمت بلیط های خود رو تغییر نمی دهند و جالب تر اینکه در مملکت خودمان ایرلاین های خارجی بهتر قوانین جمهوری اسلامی ایران را رعایت کرده و بلیط های خود را بصورت شناور و مطابق با نرخ دلار سازمان هواپیمایی کشوری بصورت هفتگی قیمت گذاری و اقدام بفروش می نمایند.
در پایان باستحضار می رساند هدف از نگاشته شدن این نامه آگاهی جنابعالی از تخلفات صورت گرفته در بخش قیمت گذاری و فروش بلیط ایرلاین های داخلی بویژه هواپیمایی آسمان و نیز اطلاع از مشکلات مسافرین مسیر تهران –ایروان که اکثرا دانشجو می باشند و نیز تلنگری به حوادث قبلی نظیر سقوط هواپیمای کاسپن در این مسیر در سال 1388 می باشد که دلیلش آن تنها و تنها انحصار گرایی در این مسیر بوده، که امروزه نیز این انحصارگرایی با چشم پوشی و بدون نظارت بر هواپیمایی آسمان در حال انجام است.
باز موکدا از آن مدیر گرامی خواهشمندیم دستور نظارت و رسیدگی در راستای احقاق حقوق مسافرین و کاهش مبلغ بلیط های این مسیر صادر فرمایید. که در اسرع وقت شاهد اثرات این دستور باشیم.
با تشکر
جمعی از مسافرین مسیر پروازی تهران - ایروان