کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-10-20 ساعت 22:47)aghaghia نوشته:  پست موقت
با تشکر از دوست عزیزمون mechanicalengineer، سفرنامه ایشون به تاپیک سفرنامه ایروان منتقل شد...

اقاقیای عزیز میشه لینک این تاپیک رو بذارید ؟ من پیداش نکردم
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: aghaghia ، saeedshafiee ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، maria2000 ، noobnoobi
(2013-10-20 ساعت 23:41)mechanicalengineer نوشته:  اقاقیای عزیز میشه لینک این تاپیک رو بذارید ؟ من پیداش نکردم

دوست عزیز، تاپیک سفرنامه ها در انجمن خصوصی 2014 هست و باید به اون قسمت مراجعه کنید، اینم لینـــــــک اون تاپیـک...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nedaba ، گل نهال ، ali1220 ، آلیس-1980 ، maria2000 ، noobnoobi
جهت اطلاع دوستان عزیز که در ایروان مصاحبه دارند
جواب دکتر کریستین به ایمیل بنده در خصوص مدت زمان اعتبار مدیکال ایروان :

If no any medical problems, the medical exam validity is 6 months
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2013-10-21 ساعت 00:13)KIMIA2005 نوشته:  جهت اطلاع دوستان عزیز که در ایروان مصاحبه دارند

مرسي علي آقا،پس به من فقط عكس رو گفته كه يكسال اعتبار داره .بايد پست قبليم رو اصلاح كنم.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، aghaghia ، H Pier ، ali1220 ، amin arefi ، محبت ، maria2000 ، noobnoobi
در مورد سفر نامه دوست عزیز مون mechanicalengineer چند تا نکته هست که خواستم بگم:
اول از همه تشکر می کنم از تون و اگر نقد میکنم قصد ام خیره Big Grin

در مورد وقت مدیکال و همینطور وقت مصاحبه (قبلا هم با علی مهاجر یه بحثی داشتیم اگر یادشون باشه) باید مد نظر داشته باشید که سعی نکنید خیلی زود اونجا باشید حتی خود دکتر یه زمانی رو برای شما مشخص کرده که اگر زود تر اونجا باشید فقط و فقط خودتون رو اذیت میکنید و شاید حق دیگران رو ضایع.

حتما حتما حتما ویزیت دکتر رو به درام همراه تون باشهیکی از همسفر ها هم همین کار رو کرده بودند و دلار داشتن که از شانس شون نزدیک بیمارستان صرافی بود

برای سفارت هم به نظر من همون 20-15 دقیقه قبل از مصاحبه خوبه چون اولا شما رو زود تر از وقت راه نمیدن ثانیا گاها با کسایی همراه میشین که به شما استرس وارد میکنن. حالا اینکه زود تر مصاحبه بشین یا دیرتر فرقی نداره طبق اونچیزی که دیدم فکر نکنم بیشتر از 12-13 تا کیس در طول یه روز مصاحبه بشن نهایتا هر شیفت 7 تا .که عدد قابل توجهی نیست که نگران دیر و زود شدن مصاحبه تون بشید.
از زمانی که وارد سفارت شدم تا خروج ام از سفارت 20-25 دقیقه شد.

و اما در مورد تاکسی .... من در هر دو سفر به اونجا هرجا رفتم بیشتر از 1000 درام پرداخت نکردم. همین هزار درام هم که میگم زیاده 600 درام نرخ کرایه هست.

سفارت رو با این قیمت ها 600 800 1000 رفتم. مهم اینه که انچنان با قاطعیت صحبت کنید که متوجه بشن شما قیمت واقعی رو می دونید. چیزی که اونجا زیاده تاکسی . بعضی شاید بگن حالا مگه چقدر میشه سخت نگیر... اولا خورد خورد جمع میشه ...ثانیا این کار تبعات داره عادت میکنند به اینکار که راحت میشه سر ایرانی رو کلاه گذاشت.

از اون گذشته شما اگر ایستگاه های مترو رو یاد بگیرین جابجا شدن راحت تر هست. ضمنا فضای مترو هم جالبه مخصوصا ایستگاه های بالاتر
تایم کاری مترو هم از ساعت 6 صبح تا 11 شب هست.
تشکر کنندگان: rainyboy ، kage.omid ، ffrfar ، H Pier ، KIMIA2005 ، aghaghia ، raihaneh.az90 ، azadeh2014 ، ali1220 ، amin arefi ، vistac ، محبت ، maria2000 ، noobnoobi ، M@hdi
الان از سفارت برگشتم .انتظارشو نداشتم كه كليرنس بخورم اما نوش جان كردمSmile
همه مسير برگشت فكرم اين بود :همسرم كه معاف هست و خودمم تو شركت خصوصي كار ميكنم.چرا كلير خوردم؟!
ايروان خيلي داره سخت گيري ميكنه امسال.از ٦تا كيس ايرانيه امروز فكر مي كنم ٤ تا لاتاري بوديم و ٥تا رو كلير زد و تنها يه پسر جوون بود كه كيس خانوادگي بود و انگار يه ضرب گرفت.
بچه ها باورتون نميشه يه دسته بزرگ برگه ي آبي معروف رو گذاشته بود رو ميزش!!!!
چند دقيقه پيش هم با دفتر آسمان هماهنگ كردم ،تاريخ برگشتمو تغيير دادم ،دارم بر ميگردم امشب.خيلي خسته ام ....
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
(2013-10-21 ساعت 13:21)pari pariaaa نوشته:  الان از سفارت برگشتم .انتظارشو نداشتم كه كليرنس بخورم اما نوش جان كردمSmile
همه مسير برگشت فكرم اين بود :همسرم كه معاف هست و خودمم تو شركت خصوصي كار ميكنم.چرا كلير خوردم؟!
ايروان خيلي داره سخت گيري ميكنه امسال.از ٦تا كيس ايرانيه امروز فكر مي كنم ٤ تا لاتاري بوديم و ٥تا رو كلير زد و تنها يه پسر جوون بود كه كيس خانوادگي بود و انگار يه ضرب گرفت.
چند دقيقه پيش هم با دفتر آسمان هماهنگ كردم ،تاريخ برگشتمو تغيير دادم ،دارم بر ميگردم امشب.خيلي خسته ام ....

به سلامت برگردید.
به فال نیک بگیرید. هر کاری و هرچیزی خیریتی توش هست.
ایشالا برگشتید خیلی شیک و مجلسی با زبون خوش سفرنامتون رو بنویسید! Big Grin

ارادتمند
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
(2013-10-21 ساعت 09:52)amiz.abdollah نوشته:  در مورد سفر نامه دوست عزیز مون mechanicalengineer چند تا نکته هست که خواستم بگم:
اول از همه تشکر می کنم از تون و اگر نقد میکنم قصد ام خیره Big Grin

در مورد وقت مدیکال و همینطور وقت مصاحبه (قبلا هم با علی مهاجر یه بحثی داشتیم اگر یادشون باشه) باید مد نظر داشته باشید که سعی نکنید خیلی زود اونجا باشید حتی خود دکتر یه زمانی رو برای شما مشخص کرده که اگر زود تر اونجا باشید فقط و فقط خودتون رو اذیت میکنید و شاید حق دیگران رو ضایع.

حتما حتما حتما ویزیت دکتر رو به درام همراه تون باشهیکی از همسفر ها هم همین کار رو کرده بودند و دلار داشتن که از شانس شون نزدیک بیمارستان صرافی بود

برای سفارت هم به نظر من همون 20-15 دقیقه قبل از مصاحبه خوبه چون اولا شما رو زود تر از وقت راه نمیدن ثانیا گاها با کسایی همراه میشین که به شما استرس وارد میکنن. حالا اینکه زود تر مصاحبه بشین یا دیرتر فرقی نداره طبق اونچیزی که دیدم فکر نکنم بیشتر از 12-13 تا کیس در طول یه روز مصاحبه بشن نهایتا هر شیفت 7 تا .که عدد قابل توجهی نیست که نگران دیر و زود شدن مصاحبه تون بشید.
از زمانی که وارد سفارت شدم تا خروج ام از سفارت 20-25 دقیقه شد.

و اما در مورد تاکسی .... من در هر دو سفر به اونجا هرجا رفتم بیشتر از 1000 درام پرداخت نکردم. همین هزار درام هم که میگم زیاده 600 درام نرخ کرایه هست.

سفارت رو با این قیمت ها 600 800 1000 رفتم. مهم اینه که انچنان با قاطعیت صحبت کنید که متوجه بشن شما قیمت واقعی رو می دونید. چیزی که اونجا زیاده تاکسی . بعضی شاید بگن حالا مگه چقدر میشه سخت نگیر... اولا خورد خورد جمع میشه ...ثانیا این کار تبعات داره عادت میکنند به اینکار که راحت میشه سر ایرانی رو کلاه گذاشت.

از اون گذشته شما اگر ایستگاه های مترو رو یاد بگیرین جابجا شدن راحت تر هست. ضمنا فضای مترو هم جالبه مخصوصا ایستگاه های بالاتر
تایم کاری مترو هم از ساعت 6 صبح تا 11 شب هست.

یعنی با مترو هم میشه رفت سفارت؟؟؟
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
تشکر کنندگان: محبت ، godot ، H Pier ، maria2000 ، noobnoobi
(2013-10-21 ساعت 16:50)shiraz_neda نوشته:  یعنی با مترو هم میشه رفت سفارت؟؟؟

نه دوست عزیز مترو فقط یه خط داره و سفارت بیرون شهر هست. اینجا رو باید با تاکسی تشریف ببرید که کرایه اش از هر جای شهر تا خود سفارت به هیچ عنوان به هیچ عنوان بیشتر از 700 درام نمی شه اما خوب ما به خاطر ندونستن زبان شون و نداشتن پول خورد همون 1000 تا رو میدیم.از داخل شهر تا خود سفارت با تاکسی متر 700 درام رو نشون داد.

دوستانی که با هواپیما سفر میکنند هواس شون باشه کرایه تاکسی تا ایروان حدود 2000-2500 درام هست.که حتما اول طی کنید بعد سوار بشین.
تشکر کنندگان: ali1220 ، vistac ، KIMIA2005 ، محبت ، aghaghia ، H Pier ، pari pariaaa ، maria2000 ، noobnoobi ، amin arefi
(2013-10-21 ساعت 13:21)pari pariaaa نوشته:  الان از سفارت برگشتم .انتظارشو نداشتم كه كليرنس بخورم اما نوش جان كردمSmile

سلام.. خسته نباشید.. انشا الله خیلی زود ویزاتونو می گیرید..
تو سفارت چند قطعه عکس از شما درخواست کردن؟
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ali1220 ، godot ، maria2000 ، noobnoobi
(2013-10-21 ساعت 00:30)pari pariaaa نوشته:  
(2013-10-21 ساعت 00:13)KIMIA2005 نوشته:  جهت اطلاع دوستان عزیز که در ایروان مصاحبه دارند
مرسي علي آقا،پس به من فقط عكس رو گفته كه يكسال اعتبار داره .بايد پست قبليم رو اصلاح كنم.
سلام
دوستان تا حالا کسی پرسیده که بعد از مصاحبه هم می شه کارای مدیکالو انجام داد اگه می شه راه حلش چطوری ممنون ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: H Pier ، maria2000 ، noobnoobi
(2013-10-21 ساعت 20:20)kamranh نوشته:  
(2013-10-21 ساعت 00:30)pari pariaaa نوشته:  
سلام
دوستان تا حالا کسی پرسیده که بعد از مصاحبه هم می شه کارای مدیکالو انجام داد اگه می شه راه حلش چطوری ممنون ...

از آنجا که یکی از مدارک لازم برای مصاحبه مدارک مدیکال است... تقریبا این کاری که شما فرمودین مانند دریافت ویزا قبل از مصاحبه است.
اگه راهی پیدا کردین به ما هم بگین اما ممکن نیست.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، KIMIA2005 ، ali1220 ، maria2000 ، noobnoobi
از ميدون جمهوري تا سفارت، ٦٠٠ درام ميگيرن. اگه با اتوبوس بريد ايروان، سفارت با ترمينال ٢ دقيقه راهه و از ميدون جمهوري تا سفارت ٥ دقيقه راه هست.
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-10-21 ساعت 18:30)نسرین ظ نوشته:  

سلام.. خسته نباشید.. انشا الله خیلی زود ویزاتونو می گیرید..
تو سفارت چند قطعه عکس از شما درخواست کردن؟

دوست عزيزم ممنونم.
٢ قطعه عكس پشت نويسي شده كه خيلي تاكييد داشت جديد باشه و من گفتم ماه مي انداختم اين عكسامو .بعد خانمه كه مداركم رو ميگرفت شروع كرد به شمارش با انگشتاش و ديد زير ٦ ماهه و قبول كردBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، H Pier ، KIMIA2005 ، aghaghia ، pv-n ، reza_top60 ، ali1220 ، maria2000 ، noobnoobi ، نسرین ظ ، ghasoo ، amin arefi
خيلي ناراحت شدم كه امروز ديدم تو سفارت يه خانم و آقاي مسن ايراني بخاطر تكميل نبودن و انطباق نداشتن فرم هاي اوليه ثبت نام لاتاريشون با اطلاعاتي كه به كي سي سي فرستاده بودن و همراهشون به سفارت آورده بودن، ريجكت شدن .بنده هاي خدا 2x$330 هم پرداخت كرده بودن !!!

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان