کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
راستی دوستانی که ارمنستان مدیکال رفتند واکسن هپاتیتشونو کامل زدند؟اگه کسی نزده باشه دکتر اونجا میزنه؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: reza_top60 ، ghasoo ، noobnoobi
(2013-10-24 ساعت 00:14)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 23:46)vistac نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 18:02)vistac نوشته:  من امروز طهر با دکتر تماس گرفتم و برای 28 نوامبر به من وقت داد ولی منشیش عجب خوب فارسی حرف میزنه بعد گفت یه ایمیل هم برام بفرست و من همین ظهر فرستادم چند روزه خانوم دکتر جواب میده؟

یه سوال دیگه این سایتی که دوستمون برای رزرو آپارتمان معرفی کردند چطور میشه رزرو کرد کیس مورد نظرمونو باید تماس بگیریم؟ دوستانی که رفتند و جاهایی که رزرو کردند رو معرفی کنند ممنون میشم

این سوالها بی جواب مونده ای دوستانی که به ایروان رفتید و برگشتید

بنده هنوز ایروان نرفتم هم وقت دکتر رو گرفتم و هم اپارتمان رو رزرو کردم خانم دکتر کریستین یکروزه جوابتو میده نگران نباش
برای رزرو اپارتمان ایمیل میزنی و مکاتبه میکنی و رزرو رو اوکی میکنی اگر هم ارمنی ویا انگلیسیت خوبه تماس بگیر

دوست عزیز اگه از سایت رزرو کردی و دوست داشتی میشه نشون بدی کدوم آپارتمان رو رزرو کردی (البته اگه دوست داشتید) من سعی میکنم مرکز شهر گیر بیارم
تشکر کنندگان: reza_top60 ، ali1220 ، ghasoo ، noobnoobi
(2013-10-24 ساعت 00:26)vistac نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 18:02)vistac نوشته:  من امروز طهر با دکتر تماس گرفتم و برای 28 نوامبر به من وقت داد ولی منشیش عجب خوب فارسی حرف میزنه بعد گفت یه ایمیل هم برام بفرست و من همین ظهر فرستادم چند روزه خانوم دکتر جواب میده؟

یه سوال دیگه این سایتی که دوستمون برای رزرو آپارتمان معرفی کردند چطور میشه رزرو کرد کیس مورد نظرمونو باید تماس بگیریم؟ دوستانی که رفتند و جاهایی که رزرو کردند رو معرفی کنند ممنون میشم

بنده هنوز ایروان نرفتم هم وقت دکتر رو گرفتم و هم اپارتمان رو رزرو کردم خانم دکتر کریستین یکروزه جوابتو میده نگران نباش
برای رزرو اپارتمان ایمیل میزنی و مکاتبه میکنی و رزرو رو اوکی میکنی اگر هم ارمنی ویا انگلیسیت خوبه تماس بگیر

دوست عزیز اگه از سایت رزرو کردی و دوست داشتی میشه نشون بدی کدوم آپارتمان رو رزرو کردی (البته اگه دوست داشتید) من سعی میکنم مرکز شهر گیر بیارم

چرا که نه دوست عزیز بنده از سایت Hyre رزرو کردم که نزدیک میدان جمهوری هستش

اینجــــــــــا
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: vistac ، amin arefi ، H Pier ، aghaghia ، reza_top60 ، azadeh2014 ، noobnoobi

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، noobnoobi
دوستان بنظرتون این 3 تا آپارتمان کدومشون از همه بهتره هم نزدیکی به مرکز هم خود آپارتمان هم قیمت

http://www.yerevanapartment.net/en/1-roo...van-d32202
http://www.yerevanapartment.net/en/1-roo...evan-d1047
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-10-24 ساعت 00:41)vistac نوشته:  دوستان بنظرتون این 3 تا آپارتمان کدومشون از همه بهتره هم نزدیکی به مرکز هم خود آپارتمان هم قیمت

دوست عزیزم..فک می کنم آپارتمان لینک دوم از بقیه بهتره!البته از نظر موقعیت مکانی میگم
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: vistac ، reza.sa ، reza_top60 ، noobnoobi
(2013-10-24 ساعت 00:30)KIMIA2005 نوشته:  چرا که نه دوست عزیز بنده از سایت Hyre رزرو کردم که نزدیک میدان جمهوری هستش

اینجــــــــــا

دوست عزیزم بابت این آپارتمان چقدر تخفیف گرفتید؟ اینجا بین 5 تا 10 شب 68$ نوشته اگه فضولی نیست بگین چون یادمه 1 جا نوشته بودین 50$ بابت شبی اینجا رو رزرو کردین یا شایدم ذهنم اشتباه میکنه.
ممنونم.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، reza_top60 ، pari pariaaa ، noobnoobi
دوستان عزیز 2014
قدیمی تر های شما من و دیگر دوستان را می شناسند! ما به نوعی در ایروان زندگی کردیم آنهم به مدت طولانی...خیلی ها داستان دژ ایروان در لاتاری 2013 را میدانند که تا آخرین روز لاتاری برقرار بود و همان شد که همگان میدانند. بنده آخرین تلاشم برای گرفتن ویزای توریستی و ملحق شدن به خانواده بی ثمر بود و تا فردا ایروان هستم (عصر پنجشنبه) Cool در مورد قیمت هایی که خواندم کمی نگران شدم. اینجا با شبی 30تا 50 دلار میتوان آپارتمانی عالی و مناسب تهیه کرد. بهتر است از رزرو هتل پرهیز کنید چون کشور ارمنستان از لحاظ امنیت عالی است.در این سفرها اطلاعات مفیدی دارم که امیدوارم به کارتان بیاید. چنانچه هر یک از دوستان خواهان کسب اطلاعاتی هستند(در هر موردی مربوط به ایروان) پیغام خصوصی بدهند تا در حد توان راهنمایی کنم. امیدوارم همگی در این مسیر موفق باشید
RolleyesRolleyesRolleyes
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
تشکر کنندگان: H Pier ، KIMIA2005 ، reza_top60 ، ali1220 ، mehdir ، pari pariaaa ، noobnoobi ، kage.omid ، aghaghia ، Sam2014 ، amin arefi ، Saeedv13 ، NEURON ، nimaaa
(2013-10-24 ساعت 04:05)SHABAH51 نوشته:  دوستان عزیز 2014
قدیمی تر های شما من و دیگر دوستان را می شناسند! ما به نوعی در ایروان زندگی کردیم آنهم به مدت طولانی...خیلی ها داستان دژ ایروان در لاتاری 2013 را میدانند که تا آخرین روز لاتاری برقرار بود و همان شد که همگان میدانند. بنده آخرین تلاشم برای گرفتن ویزای توریستی و ملحق شدن به خانواده بی ثمر بود و تا فردا ایروان هستم (عصر پنجشنبه) Cool در مورد قیمت هایی که خواندم کمی نگران شدم. اینجا با شبی 30تا 50 دلار میتوان آپارتمانی عالی و مناسب تهیه کرد. بهتر است از رزرو هتل پرهیز کنید چون کشور ارمنستان از لحاظ امنیت عالی است.در این سفرها اطلاعات مفیدی دارم که امیدوارم به کارتان بیاید. چنانچه هر یک از دوستان خواهان کسب اطلاعاتی هستند(در هر موردی مربوط به ایروان) پیغام خصوصی بدهند تا در حد توان راهنمایی کنم. امیدوارم همگی در این مسیر موفق باشید
RolleyesRolleyesRolleyes

دوست عزیز ازشرایط و وضعیت شما اطلاع کامل دارم به هر حال امیدوارم هر چه زودتر مشکلات حل شود و شما نیز به جمع خانواده بپیوندید و ارزو میکنم این اتفاق واسه هیچکدوم ازدیگر دوستان رخ ندهد وممنونم از اینکه لطف فرمودید و برای راهنمایی دوستان اعلام امادگی کردید از صمیم قلب واستون ارزوی موفقیت رو دارم یا حق

(2013-10-24 ساعت 02:41)H Pier نوشته:  
(2013-10-24 ساعت 00:30)KIMIA2005 نوشته:  چرا که نه دوست عزیز بنده از سایت Hyre رزرو کردم که نزدیک میدان جمهوری هستش

اینجــــــــــا

دوست عزیزم بابت این آپارتمان چقدر تخفیف گرفتید؟ اینجا بین 5 تا 10 شب 68$ نوشته اگه فضولی نیست بگین چون یادمه 1 جا نوشته بودین 50$ بابت شبی اینجا رو رزرو کردین یا شایدم ذهنم اشتباه میکنه.
ممنونم.

حسن اقا از 15 نوامبر تا 15 مارچ hyur واسه اپارتمانهای کلاس A و Executive تخفیف 15 درصدی گذاشته که علاوه بر اون به روش چانه زنی که بین ما ایرانیها بسیار مرسوم هستش Big Grin میتونید باز هم قیمت را پایین بیارید البته توی این فصل چون LOWSEASON هستش و مشتری هم کمه اونها سخت نمیگیرند به هر حال واسه رزرو اپارتمان اگر دوستان کمکی خواستند در خدمتیم
در ضمن همونطوری که دوستمون هم گفتند در ایروان با قیمت مناسب میتوان آپارتمانی خوبی اجاره کرد. بنابراین سراغ رزرو هتل نرید البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند . راستی دوستان به یک نکته مهم دقت کنید در مورد اجاره اپارتمان با توجه به سرمای ارمنستان حتما به سیستم گرمایشی و موقعیت اپارتمان توجه بیشتری داشته باشید که اگر سفرنامه ها رو خونده باشید متوجه خواهید شد...
www.hyurservice.com
تشکر کنندگان: reza_top60 ، vistac ، H Pier ، noobnoobi ، aghaghia ، Sam2014 ، amin arefi ، ali1220
(2013-10-24 ساعت 00:50)raihaneh.az90 نوشته:  
(2013-10-24 ساعت 00:41)vistac نوشته:  دوستان بنظرتون این 3 تا آپارتمان کدومشون از همه بهتره هم نزدیکی به مرکز هم خود آپارتمان هم قیمت

دوست عزیزم..فک می کنم آپارتمان لینک دوم از بقیه بهتره!البته از نظر موقعیت مکانی میگم

دوست عزیز لینک اول و سوم یکی هست که خیلی از مرکز شهر دوره و اصلا توصیه نمیکنم.دومی مناسب تره.طبق گفته علی مهاجر عزیز حتما در مورد سیستم گرمایشی آپارتمان ها سوال فرمایید.که بهترین حالتش هم سیستم گرمایش مرکزی می باشد.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: ali1220 ، KIMIA2005 ، H Pier ، noobnoobi
(2013-10-24 ساعت 12:03)reza_top60 نوشته:  
(2013-10-24 ساعت 00:50)raihaneh.az90 نوشته:  

دوست عزیز لینک اول و سوم یکی هست که خیلی از مرکز شهر دوره و اصلا توصیه نمیکنم.دومی مناسب تره.طبق گفته علی مهاجر عزیز حتما در مورد سیستم گرمایشی آپارتمان ها سوال فرمایید.که بهترین حالتش هم سیستم گرمایش مرکزی می باشد.

در تایید صحبتهای اقا رضا باید بگم که بیشتر اپارتمانها در ایروان جهت گرم کردن محیط از هیتر برقی استفاده میکنند و تعدادی هم از طریق پکیج و رادیاتور که توی سفرنامه یکی از دوستان خوندم که باوجود پکیج و رادیاتور اپارتمان سرد بوده و مشکل ساز شده بود که بهترین حالت همون سیستم گرمایش مرکزی هستش که فقط در اپارتمانهای نوساز استفاده شده است
بنابراین این نکات را مدنظر داشته باشید.
تشکر کنندگان: H Pier ، reza_top60 ، mehdir ، raihaneh.az90 ، noobnoobi ، kage.omid ، Visas ، aghaghia ، ali1220 ، amin arefi
سلام مگه منشی دکتر فارسی بلده؟
کیس نامبریر:----------------->> 2014AS000026XX
ارسال فرمها:----------------->> 06/06/2013
دریافت نامه دوم:------------->>23 اکتبر
سفارت محل مصاحبه:------->> ایروان 18 دسامبر2013
مقصد: ----------------------->> کالیفرنیا
تعداد نفرات:----------------->> 1 نفر
تشکر کنندگان: noobnoobi
دوستانى كه مصاحبشون تو ايروانه ايا از انكارا بهتره يا فرق نمى كنه
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-24 ساعت 22:35)Morteza1350 نوشته:  اين تاپيك از حالت سفر نامه خارج شده وبيشتر به پرسش وپاسخ شبيه لطفا دوستان سفر نامشونو كامل ارايه كنن تا براى بقيه مفيد تر باشه با تشكر وسپاس
دوست عزیز این تاپیک مربوط به تور، هتل، بلیط و ... هستش و ربطی به سفرنامه نداره برای خواندن سفرنامه بایستی لطف بفرمایید به انجمن خصوصی 2014 مراجعه کنید و تاپیک سفرنامه و تجربهٔ مصاحبه در ایروان را مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: aghaghia ، vistac ، Sam2014 ، ali1220 ، amin arefi ، ffrfar ، H Pier ، reza_top60 ، noobnoobi
(2013-10-24 ساعت 00:16)vistac نوشته:  راستی دوستانی که ارمنستان مدیکال رفتند واکسن هپاتیتشونو کامل زدند؟اگه کسی نزده باشه دکتر اونجا میزنه؟

جواب این سوال جا موندWink
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان