موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه هاى ٢٠١٤ يه سؤال داشتم بهترين روش سفر به تركيه چطوريه و اينكه ميشه اونجا خونه اجاره كرد وسوال ديگه اينكه حدودا چهار روز انكارا بأيد بمونيم (بطور متوسط)
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به تمام دوستان خوب مهاجرسرا. من الان آنکارا هستم فردا 4 سپتامبر مصاحبه دارم به امید یکضرب. صبح رفتم دوستم امین را رسوندم دم سفارت و برگشتم هتل. دوستانی که میخوان بیان آنکارا چند توصیه میکنم انجام بدن حتما. این آژانس پارک تراول یا همون راهواری قیمتاش خیلی مناسبه من الان یک هفتست که اینجا هستم. بلوار آتاترک میشه گفت بلوار سفارت خونه هاست. نزدیک میدان کیزیلای و خیابونای هم جوار آتاترک هم پر از هتله اصلا نگران هتل نباشید فقط حتما از آژانس بگیرید چون به خودتون تخفیف نمیدن. ما هتل اتاب بلوار هستیم هم به سفارات نزدیکه هم به میدون کیزیلای. مطب دکتر یکم دورتره 15 دقیقه پیاده روی داره از هتل. قیمت که من برا دوستم گرفت اتاب بلوارو نمیگم چون کار و کاسبی آژانسو خراب میکنم اما بدوننین که جا برا چونه زدن داره. آخه این دوستمون امین زمینی اومده بود رفته بود یه محله قدیمی هتل گرفته بود خدا قسمت کرد همدیگه را دیدیم هتلش را عوض کردیم. هر هتلی میرید یادتون باشه حتما دمپایی پلاستیکی واسه توالت با خودتون بیارید. فکر اینم که خودتون از فرودگاه برید هتل هم از سرتون بیرون کنید حتما با ترانسفر آژانس برید. در ضمن این جماعت ترک هم از نظر زبان انگلیسی تعطیل هستن. پس ترکی در سفر یادتون نره. البته رسیپشن هتلها بلدن مشکلی نیست. یه بار دیکه خلاصه کارای ضروری را میگم براتون.
1- با آژانس بیاید
2- ترانسفر فرودگاهی داشته باشید
3- دمپایی یادتون نره
4- رو قیمتها چونه بزنید
5- کتاب ترکی در سفر
6- از خطهای تلفن ایران استفاده نکنید (ایرانسل و همراه اول) هزینه شدیدا بالیی داره رومینگش
7- اینترنت هتل خیلی خوبه با دانلود نا محدود
8- جلو هتلها دکهایی هست میتونید برا تلفن از کارت تلفن ipc استفاده کنید
9- کارت مترو 5 سفره ego هم بگیرید مترو از کیزیلای با تمام نقاط شهر ایستگاه داره
10- آب آشامیدنی هم 5 لیتری هست میتونید تهیه کنید.
اگه سوال خواستی داشتید پیغام خصوصی بدید.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
عکسی که برای مدیکال می بایست همراهمون باشه 2 عدد و پاسپورت سایز هست. عکس پاسپورت هم که 6*4 هست. ولی بعضی ها گفتند که باید 3*4 باشه. الان ممکنه بگید کدوم سایز دزسته؟؟؟؟ 4*6 یا 3*4؟؟؟؟ یه سوال دیگه هم دازم ایمیلی که از طرف سفارت امده برای چک کردن زمان مصاحبه؛ فقط شامل یک متن برای چک کردن زمان مصاحبه هست، دزسته ؟؟؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنس سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-05 ساعت 15:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-05 ساعت 15:25 توسط Sam2014.)
(2013-09-05 ساعت 14:19)farazz نوشته: (2013-09-05 ساعت 11:59)KIMIA2005 نوشته: (2013-09-05 ساعت 11:55)tenese نوشته: عکسی که برای مدیکال می بایست همراهمون باشه 2 عدد و پاسپورت سایز هست. عکس پاسپورت هم که 6*4 هست. ولی بعضی ها گفتند که باید 3*4 باشه. الان ممکنه بگید کدوم سایز دزسته؟؟؟؟ 4*6 یا 3*4؟؟؟؟ یه سوال دیگه هم دازم ایمیلی که از طرف سفارت امده برای چک کردن زمان مصاحبه؛ فقط شامل یک متن برای چک کردن زمان مصاحبه هست، دزسته ؟؟؟
3 عدد عکس 3x4 جدید... اره همشهری تاریخ و ساعت و مکان مصاحبه و افراد کیس رو مشخص کرده
تو ایمیل تاییدیه ای که بعد از رزرو وقت دکتر از دکتر اونگان گرفتم نوشته 2 عدد عکس 5 در 5 . من این ایمیل رو 2 روز پیش دریافت کردم. کاملا موثقه. موفق باشید
5x5 درسته . با مراجعه به سایت دکتر اونگان ، شما به http://turkey.usembassy.gov/photo_requirements.html)
هدایت می شوید و در آنجا مشخصات عکس به شرح زیراست:
Photograph should measure 2 inches square (approximately 5 centimeters square) with the head centered in the frame. The head (measured from top of the hair to the bottom of the chin) should measure from 1 inch to 1 3/8 inches (25mm to 35 mm) with the eye level between 1 1/8 inches to 1 3/8 inches (28mm to 35mm) from the bottom of the photo.
البته فکر می کنم این موضوع جایش در تاپیک دیگری است!!
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-05 ساعت 17:21)KIMIA2005 نوشته: (2013-09-05 ساعت 14:19)farazz نوشته: (2013-09-05 ساعت 11:59)KIMIA2005 نوشته: (2013-09-05 ساعت 11:55)tenese نوشته: عکسی که برای مدیکال می بایست همراهمون باشه 2 عدد و پاسپورت سایز هست. عکس پاسپورت هم که 6*4 هست. ولی بعضی ها گفتند که باید 3*4 باشه. الان ممکنه بگید کدوم سایز دزسته؟؟؟؟ 4*6 یا 3*4؟؟؟؟ یه سوال دیگه هم دازم ایمیلی که از طرف سفارت امده برای چک کردن زمان مصاحبه؛ فقط شامل یک متن برای چک کردن زمان مصاحبه هست، دزسته ؟؟؟
3 عدد عکس 3x4 جدید... اره همشهری تاریخ و ساعت و مکان مصاحبه و افراد کیس رو مشخص کرده
تو ایمیل تاییدیه ای که بعد از رزرو وقت دکتر از دکتر اونگان گرفتم نوشته 2 عدد عکس 5 در 5 . من این ایمیل رو 2 روز پیش دریافت کردم. کاملا موثقه. موفق باشید
دوست عزیز به استناد فایل چک لیست مدارک مصاحبه دوست عزیز بیات اعلام شد.
جناب مهاجر با سلام .یکبار دیگه سایت دکتر اونگان رو چک کنید . اشاره شده به ضوابط عکس مندرج در سایت سفارت در آنکارا که 5x5 را اعلام کرده .
به هر حال می شه با دفتر دکتر هم تلفنی صحبت کرد .
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟