2013-09-20 ساعت 15:32
(2013-09-20 ساعت 07:27)ali3875 نوشته:(2013-09-20 ساعت 01:26)basi2014 نوشته:(2013-09-19 ساعت 18:14)ali3875 نوشته: من در مورد تور تحقیق کامل کردم الان تا اخر سپتامبر قیمت تور ها موجوده برای اکتبر و نوامبر کمی پایین میاد من میخوام 4 روز بمونم یکشنبه با پرواز 7/30 صبح ماهان میرم و پنج شنبه 11 صبح برمیگردم هتل هم 5 ستاره میگیرم اختلاف قیمت 5 ستاره با 4 خیلی نیستش در حد 200 تومن این هتلها که اسم میبرم نزدیک سفارته و هتل های خوبیه تو سایت هتلم رفتم خوب بود هتل RIXOS برای 4 شب با تور 1450000 تومن برای 7 روز 1950000 تومن هتلهای خوب و مناسب دیگه DEDEMAN-SWISS-MARRYOT می باشد دوستان اگه اطلاعات دیگه خواستید من در خدمتم ضمنا حتما با تور برید قیمت بدون تور خیلی بالاست......... پروازای ماهان به آنکارا یکشنبه-سه شنبه و پنج شنبه پروازای ایران ایر یکشنبه و چهار شنبه ایران ایر بلیط ONE WAY نمیده ولی ماهان میده
سلام على جان ممنون از اطلاعاتت
من دقىقا همىن مشکلو دارم که روزاى اىن پروازها به من نمىخوره.من مصاحبم سه شنبست.وقت دکترم باىد شنبه بگىرم.ولى پرواز واسه جمعه نىست منم که نمىتونم از پنج شنبه برم تا سه شنبه بمونم اونجا چى کار کنم آخه کلى هزىنم مىشه.نمىدونم چى کار کنم اصلا اىنم شانسه من دارم حالا چى مىشد چهارشنبه مصاحبم مىشد.من واقعا نمىدونم چى کار کنم
به نطر من شما روز جمعه زمینی برو آنکارا شنبه میرسی برای یکشنبه هم وقت مدیکال بگیر دوشنبه جوابو بگیرو سه شنبه ایشالا برو برا مصاحبه پنج شنبه هم با ماهان برگرد چون فقط ماهان بلیط یک سره میفروشه من این راهو به نظرم اومد که هزینه هات کم بشه
(2013-09-20 ساعت 03:20)EKAM نوشته:(2013-09-20 ساعت 01:26)basi2014 نوشته:(2013-09-19 ساعت 18:14)ali3875 نوشته: من در مورد تور تحقیق کامل کردم الان تا اخر سپتامبر قیمت تور ها موجوده برای اکتبر و نوامبر کمی پایین میاد من میخوام 4 روز بمونم یکشنبه با پرواز 7/30 صبح ماهان میرم و پنج شنبه 11 صبح برمیگردم هتل هم 5 ستاره میگیرم اختلاف قیمت 5 ستاره با 4 خیلی نیستش در حد 200 تومن این هتلها که اسم میبرم نزدیک سفارته و هتل های خوبیه تو سایت هتلم رفتم خوب بود هتل RIXOS برای 4 شب با تور 1450000 تومن برای 7 روز 1950000 تومن هتلهای خوب و مناسب دیگه DEDEMAN-SWISS-MARRYOT می باشد دوستان اگه اطلاعات دیگه خواستید من در خدمتم ضمنا حتما با تور برید قیمت بدون تور خیلی بالاست......... پروازای ماهان به آنکارا یکشنبه-سه شنبه و پنج شنبه پروازای ایران ایر یکشنبه و چهار شنبه ایران ایر بلیط ONE WAY نمیده ولی ماهان میده
سلام على جان ممنون از اطلاعاتت
من دقىقا همىن مشکلو دارم که روزاى اىن پروازها به من نمىخوره.من مصاحبم سه شنبست.وقت دکترم باىد شنبه بگىرم.ولى پرواز واسه جمعه نىست منم که نمىتونم از پنج شنبه برم تا سه شنبه بمونم اونجا چى کار کنم آخه کلى هزىنم مىشه.نمىدونم چى کار کنم اصلا اىنم شانسه من دارم حالا چى مىشد چهارشنبه مصاحبم مىشد.من واقعا نمىدونم چى کار کنم
يه براورد هزينه كردين اگه برين استانبول بعد انكارا بيشتر ميشه يا نه ... اگه شما تنها تشريف ميبرين نميتونيد يكشنبه وقت مدي
فکر نمیکنم کمتر در بیاد از استانبول
از استانبول برم هزىنه بىشتر مىشه.ىکشنبه دکتر اونگان نىست تعطىلن وگرنه که مشکلى نداشتم من.با پرواز ىکشنبه صبح مىرفتم ىکشنبه عصرم وقت مدىکال.
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم