کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-09-18 ساعت 09:31)melina132 نوشته:  سلام دوستان

ي سئوال داشتم . ما مصاحبمون روز چهارشنبه هست و پروازهاي آسمان هم روزهاي زوج و پنج شنبه هاست. پروازهاي آسمان هم از ساعت 13 به بعد يعني روزهاي دوشنبه ساعت 15 پرواز داره. حالا با اين اوصاف اگر من بخوام دوشنبه برم ساعت 15 برم حدود 16 به وقت محلي ميرسم به ارمنستان و احتمالا به دكتر نرسم. به نظر شما اگر سه شنبه وقت دكتر بگيرم با توجه به اينكه 4 شنبه ساعت 9 وقت مصاحبه دارم جواب من رو ميدن؟ (من و همسرم)

اینجوری دیگه واسه اماده شدن جواب فرصتی نیست عزیزبهتر هستش با خود دکتر مکاتبه داشته باشید و به احتمال زیاد دوشنبه به شما وقت میدن بنابراین شنبه بایستی بلیط رو بگیرید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza
(2013-09-18 ساعت 13:18)siminzakavand نوشته:  دوستان کسی اخر نفهمید واسه ابوظبی یک ماه قبل از مصاحبه واکسن بزنمیم یا نه؟ من نیمه مهر مصاحبه دارم و وقت سه تا از واکسن هام این هفته هست . به خود nmc ایمیل زدم و پرسیدم ولی جواب ندادن!!Sad

یکی جواب بده لطفا
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-18 ساعت 17:28)siminzakavand نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 13:18)siminzakavand نوشته:  دوستان کسی اخر نفهمید واسه ابوظبی یک ماه قبل از مصاحبه واکسن بزنمیم یا نه؟ من نیمه مهر مصاحبه دارم و وقت سه تا از واکسن هام این هفته هست . به خود nmc ایمیل زدم و پرسیدم ولی جواب ندادن!!Sad

یکی جواب بده لطفا

دوست عزيز اگه تهران هستي فردا صبح يه سر به انستيتو پاستور بزن كه بهتر راهنماييت كنن فكر كنم تنها واكسن آنفولانزا رو ميتوني همون اوايل مهر مياد بزني.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: siminzakavand ، behfaza
دوستان به نظر شما همین که دکتر با ایمیل وقت مدیکال را مشخص کرد کافی هست ؟ ایا لزومی به تایید تلفنی هست ؟
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
(2013-09-19 ساعت 04:55)maryam_fo نوشته:  دوستان به نظر شما همین که دکتر با ایمیل وقت مدیکال را مشخص کرد کافی هست ؟ ایا لزومی به تایید تلفنی هست ؟

دوست عزیز کفایت میکنه البته از ایمیل و جواب دکتر پرینت بگیرید و موقع مدیکال بهمراه داشته باشید .
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، NEURON
(2013-09-18 ساعت 23:15)EKAM نوشته:  

یکی جواب بده لطفا

دوست عزيز اگه تهران هستي فردا صبح يه سر به انستيتو پاستور بزن كه بهتر راهنماييت كنن فكر كنم تنها واكسن آنفولانزا رو ميتوني همون اوايل مهر مياد بزني.

اگه رفتي خبري دستگيرت شد اطلاع بده بدرد خيليا ميخوره مرسي
UAE→USA
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
سلام دوستان من ابان ماه مصاحبه دارم نامه که از nmc گرفتم یه نکته جالب نوشته که دقت نمایید به نظرم مهمه :
from 1 october 2013 in case of certain abnormalities in chest x-ray which needs sputum culture for afb.issuance of the report will be one month later and urgent charges are non-refundable
case number :19xx -ابوظبي- ٤ نفر -مصاحبه :هفته سوم نوامبر-ويزا يكضرب

یکی جواب بده لطفا
من از دکتر طاهر نژاد تو پاستور پرسیدم .nmc مشکلی با تزریق واکسن 1 ماه قبل از مصاحبه نداره
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:1 اکتبر 2014
سرویس سنترکالیفرنیا
پ.د :8 اکتبر 2014
تاريخ اپروو: 24 فوریه 2015
دريافت كيس نامبر: 19 می 2015 -ابوظبی
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza
(2013-09-19 ساعت 09:16)EKAM نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 23:15)EKAM نوشته:  

یکی جواب بده لطفا

اگه رفتي خبري دستگيرت شد اطلاع بده بدرد خيليا ميخوره مرسي

دوستان من امروز انستیتو پاستور بودم و دکتر گفتند واسه دوبی مشکلی نیست کمتر از یک ماه به مصاحبه واکسن بزنیم و فقط واسه انکارا نباید یک ماه قبل واکسن زد و اینکه واکسن انفولانزا هم اویل مهر میاد.
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، behfaza
دوستان، واسه ایروان چند هفته قبل از مصاحبه، برای واکسن زدن تو پاستور اقدام کنیم بهتره ؟
**2014AS24/یک نفر/ایروان/مصاحبه اواخر نوامبر/ ویزا یکضرب
تشکر کنندگان: min@
(2013-09-17 ساعت 11:54)basi2014 نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 13:23)aghaghia نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 11:21)basi2014 نوشته:  دوستای عزیزم سلام
باور کنید من تاپیک ها را خوندم ولی به موردی مث خودم برخورد نکردم جز یکی از 2013 که سوالش مثل من بود و جوابی بهش نداده بودند.
من مصاحبم روز سه شنبه است. اینجوری که بوش میاد باید واسه شنبه وقت پزشکی بگیرم و جمعه شب از تهران حرکت کنم. ولی پروازها واسه جمعه نیست. میشه من دوشنبه صبح زود برم پزشک و بعد از ظهرش جواب بگیرم؟ این کارو میکنه دکتر یا نه؟

دوست عزیز امضاتون رو درست کنید، تا دوستان بتونن برحسب سفارت مورد نظر بهتون جواب بدن...

امضامو درست کردم اقاقیا جون. حالا میشه یکی جواب منو بده؟
ممنون دوستای عزیز
چه جوری امضا درست کردی ؟
(2013-09-16 ساعت 21:21)kage.omid نوشته:  چه جالب ساعت 2 بعدازظهر ايميل زدم براي نوبت زدن ، ساعت 9 هم جوابش اومد و وقت ملاقاتش

چنر روز قبل از مصاحبه بهت وقت دادان؟
سلام
کسی میدونه هزینه مدیکال را باید همون موقع پرداخت کرد با قبل ؟
دکترای ایراوان کدوم بهتره یا اصلا فرقی دارن با هم ؟؟؟
(2013-09-19 ساعت 15:54)Azi2014 نوشته:  دوستان، واسه ایروان چند هفته قبل از مصاحبه، برای واکسن زدن تو پاستور اقدام کنیم بهتره ؟

شما بهتره به انستيتو برين و اونجا با توجه به زمان تقريبي مصاحبتون خانم دكتر راهنماييتون ميكنه

(2013-09-19 ساعت 15:57)Azi2014 نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 11:54)basi2014 نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 13:23)aghaghia نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 11:21)basi2014 نوشته:  دوستای عزیزم سلام
باور کنید من تاپیک ها را خوندم ولی به موردی مث خودم برخورد نکردم جز یکی از 2013 که سوالش مثل من بود و جوابی بهش نداده بودند.
من مصاحبم روز سه شنبه است. اینجوری که بوش میاد باید واسه شنبه وقت پزشکی بگیرم و جمعه شب از تهران حرکت کنم. ولی پروازها واسه جمعه نیست. میشه من دوشنبه صبح زود برم پزشک و بعد از ظهرش جواب بگیرم؟ این کارو میکنه دکتر یا نه؟

دوست عزیز امضاتون رو درست کنید، تا دوستان بتونن برحسب سفارت مورد نظر بهتون جواب بدن...

امضامو درست کردم اقاقیا جون. حالا میشه یکی جواب منو بده؟
ممنون دوستای عزیز
چه جوری امضا درست کردی ؟

بالاي صفحه وارد كنترل پنل بشين سمت راست تغيير امضا داره
UAE→USA
تشکر کنندگان: محبت ، Azi2014 ، behfaza
(2013-09-19 ساعت 18:09)mahdii نوشته:  سلام
کسی میدونه هزینه مدیکال را باید همون موقع پرداخت کرد با قبل ؟
دکترای ایراوان کدوم بهتره یا اصلا فرقی دارن با هم ؟؟؟

هزينه رو همون موقع پرداخت ميكنيد. دكترا فرقي نميكنن.
UAE→USA
تشکر کنندگان: محبت ، mahdii ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان