موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز با توجه به اينكه زمان مصاحبه ماهفته آخر نوامبر مي باشد چه زماني بايد اطلاعاتمون را در CSC درج كنيم از حالا ميشه ثبت نام كرد يا بايد يكماه به زمان مصاحبه اينكار را انجام بديم .
شماره کیس(همسرم):2014AS3XX/کنسولگری:ANKARA/رويت قبولی :1 مي /ارسال فرمها: 27 مي - پست TNT/تعداد افراد کیس:2/كارنت شدن كيس: 13 آگوست /نامه دوم : 13 سپتامبر/ مصاحبه: 25 نوامبر / ويزاي يك ضرب/ ورود به آمريكا :
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-18 ساعت 13:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-18 ساعت 15:20 توسط hedipes.)
دوستان من csc خودمو همسرمو يكي از پسرامو ثبت نام كردم ولي چون پاس اون پسر دومم هنوز نيومده بود شماره گذرنامشو نداشتم واسه ثبت در csc واسه همين الان كه توي csc قسمت أضافه كردن اعضا ميزنم واسمو مشخصاتشو وارد ميكنم واسه ثبتتش قبول نمي كنه چيكار بايد بكنم؟؟؟؟؟ كمكككككككك لطفاً...!!!
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
The system may not be available between 07:00 p.m. and 9:00 p.m. EST on Saturday, September 28th due to scheduled maintenance. If you are unable to use the system during these hours, please try again later.
پیغامی که سایت Ceac نشون میده
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
برای کسی که واسه لاتاری میره آنکارا, اگه همراه داشته باشه باید در قسمت CSC حساب جدا باز کنه یا اینکه یه حساب باز کنه و خونوادشو ادد کنه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من برای تعویض پاسپورت میخواستم به سفارت تو آنکارا ایمیل بزنم ولی چند تا آدرس ایمیل داره. به کدوم یکی باید ایمیل بزنم به نظر شما؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من سوالم رو در تاپیک اشتباه مطرح کرده بودم در خصوص اینکه ثبت نام CSC رو چه زمانی میبایست انجام و دوست عزیزی پاسخ دادن وقتی که دعوت با مصاحبه شدم.
پس در واقع الان به هیچ عنوان بنده با سایت CSC کاری نداشته باشم دیگه ؟!؟!
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-04 ساعت 18:44)قصه گو نوشته: ثبت نام در cscضرورت دارد یا خیر؟بنا بر سفرنامه ی یکی از اعضا ،مبلغ ویزا را در سفارت ابوظبی پرداخت کرده بود.با این حساب فکر کنم ثبت نام ضرورتی نداشته باشد.با تشکر.
دوست گرامی با سلام
اگر پست های قبلی را مطالعه بفرمایید پاسخ پرسشتون تمام و کمال موجوده.ثبت نام در CSC بستگی به سفارتی که مصاحبه شما اعلام بشه داره. سفارت های آنکارا و ابوظبی لازمه ولی ایروان نیاز نداره.ضمناً پس از دربافت نامه دوم که زمان و مکان مصاحبه مشخص می شود باید اقدام کنید.
با آرزوی توفیق و بهروزی .
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟