موضوعها: 0
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما هم برنده 2013 بودیم و به پسرم ویزا تعلق نگرفت چون بالای بیست و یکسال بود .
من هم براش اپلای نکردم . چون امیدوار بودم لاتاری امسال برنده بشه که نشد . میخوام براش برای ویزای دانشجویی اقدام کنم نمیدونم آیا براش از طریق خانواده اقدام کنم یا نه ؟
اگر اقدام کنم تاثیری تو ویزای دانشجویی داره یا نه ؟ یعنی ممکنه بهش ویزای دانشجویی ندن ؟
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
آقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا !!!
همین الآن از آن سوی آبها ، از بلاد کفر ، بر و بچ ایمیگر آنجل با موبایلم تماس گرفتند که چـــــــــــــــی ؟؟؟؟
پـــــســـــرم اپـــــرو شـــــد !!!!!!!!!!!!!!
چیزی نزدیک دوماه طول کشید ، اماخبری از پرونده خانمم ندادن !!!
حالاباید چکارکنم ؟؟
آیا میشود از یک کیس خانوادگی یکی اپرو شود و دیگری بماند ؟
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
آقا مهدی عزیز نگران نباشید دومین اپروو تو راهه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-05 ساعت 14:43)Shahabpk نوشته: (2014-05-05 ساعت 12:25)mehdi didam نوشته: آیا میشود از یک کیس خانوادگی یکی اپرو شود و دیگری بماند ؟
درصورتی که برای همسر و پسرتون دو کیس جداگانه درخواست کرده باشید این ممکنه ولی در غیر اینصورت قاعدتا اول باید همسرتون اپروو میشدن. هرچند که تازگیا اتفاقات عجیب و قریب تو اداره مهاجرت آمریکا میافته!!!
چی بگم شهاب جان !!!
هر دو رو با هم دریک روز اقدام کردم ، حالا اول و دومش مهم نیست ولی اینکه از یک کیس خانوادگی یکی رو جواب بدن یکی بمونه ، کمی جای سوال داره ، شاید هم به دلیل سن پسرمه که داره به سربازی نزدیک میشه !!
باز هم دمشون گرم که حواسشون به این چیزا هست /
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
آقای پدی خیلی تبریک میگم. دلمون روشن شد.
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
پروسه خانوادگی زمان بر است.فکر کنم اول برای دانشجویی اقدام کنید ودر صورت عدم موفقیت برای خانوادگی.روی ویزای توریستی هم فکر کنید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ويزاي دانشجويي اگر پذيرش داشته باشد خيلي سريع جواب ميدهد ولي فكر ميكنم اگر فايل خانوادگي براي ايشان اقدام كنيد ديگه امكان درخواست ويزا توريستي و تحصيلي از بين ميرود ...
[/quote]
من دیروز با دکتر ناصریان که یکی از دوستان سایتش را گذاشته بود صحبت کردم ....
اگر کسی سابقه ای یا تجربه کسی دیگه را میدونه لطفا به اشتراک بزاره .
[/quote]
من کیس خانوادگی داشتم. بعد توریستی اقدام کردم به همین دلیل رد شدم. 2 سال بعدش پذیرش گرفتم و دانشجویی اقداکم کردم محترمانه بهم گفت چون کیس خانوادگی داری بهت ویزای موقت به هیچ وجهی نمیدن باز اگر دلت می خواد اقدام کن! من هم صبر کردم تا نوبتم شد. به هر حال این طبیعیه که خانواده ها می خوان بچه ها رو زودتر بیارن پیش خودشون اما شما مثلن ویزای توریستی گرفتید بعدش چی؟ نمی تونید که غیرقانونی بمونید. کیس خانوادگیتون هم می ره رو هوا!! دانشجویی خوبه که اون هم باید از یه دانشگاه خوب پذیرش گرفت اون هم مقطع فوق یا دکترا. به لیسانس معمولن ویزا نمیدن.
به هر حال به نظر من هر چی کیس خانوادگی رو به تعویق بندازید بعدن ممکنه افسوس بخورید!
Doctor of Audiology Student
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-09 ساعت 15:35)smpf نوشته: (2014-05-05 ساعت 12:25)mehdi didam نوشته: آقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا !!!
پـــــســـــرم اپـــــرو شـــــد !!!!!!!!!!!!!!
[/b]
چیزی نزدیک دوماه طول کشید ، اماخبری از پرونده خانمم ندادن !!!
حالاباید چکارکنم ؟؟
سلام
من هم به نوبه خودم تبریک میگم، آقا مهدی عزیز تاریخ PD یا اولویت کیس شما کی هست؟
smpf محترم ممنونم و اما PD ؟؟ راستش . . . چیزی از ( پی دی ) نمیدونم ! اگر ممکنه یک توضیحی میدین !! و اما در مورد تاریخ مصاحبه ، گفتن تایک ماه بعد مشخص میشه / با پوزش مجدد