کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-11 ساعت 12:56)armin021 نوشته:  ایشالاه مهدی2014 باشه که کلیر شده
یعنی همش حواسم اون بالاست و حرص میخورم چرا کلیر نمیشه.

عمووووووووووووووووووو مهدیییییییییییییییییییییییی
بیااااااااااااااااااااااا که خیلییییییییییییییییییییییییییییییی خوشحالمممممممممممممممممممممممم براتتتتتتتتتتتتتتتت
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-11 ساعت 12:54)sharifian نوشته:  بالاخره صدر نشين بوظبي كلير شد هووووووووووورااااااااااا
واااااى خداروشكر. خيلى خوشحال شدم. خيلى خيلى مباركتون باشه. هورررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااا. تبرييييييييييييييك تبريييييييييييييييك
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
پس این سلی عسلی کجاست. بیاد این دوستان جدید رو سبز کنه سرحال بشیم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-06-11 ساعت 12:48)sharifian نوشته:  مهدي 2014 كلير شد هوووووووووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااا

واقعا نتونستم خودمو نگه دارم و فقط تبريك بزنم زير اين پستBig Grin
هووووووووووووووررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
كلير شدنتون مبارك خانمِ آقا مهدى.
ايشالا كلير شدن pari pari عزيز.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
ههههههههههووووووووووووورررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مهدی2014 کلیر شدددددددددددددددد
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
امروز به قول بچه های پایین دو کیفه شدیم هم ابوظبی و هم ایروان گرچه ابوظبی ضعیف بود ولی بازم خدا رو شکر
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
بابا َدِمت گرم ، قشنگترين خبر امروز بود آقا مهدى عزيز مباركت باشه برادر هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
(2014-06-11 ساعت 12:59)pari pari نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 12:54)sharifian نوشته:  بالاخره صدر نشين بوظبي كلير شد هووووووووووورااااااااااا
واااااى خداروشكر. خيلى خوشحال شدم. خيلى خيلى مباركتون باشه. هورررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااا. تبرييييييييييييييك تبريييييييييييييييك

مرسي مرسي بچه ها
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas Big Grin
(2014-06-11 ساعت 12:59)pari pariaaa نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 12:48)sharifian نوشته:  مهدي 2014 كلير شد هوووووووووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااا

هووووووووووووووررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ممنونم پرى پرياى عزيز. ولى اينطور كه بوش مياد انگار من از اين تاپيك رفتنى نيستم
جا مانده از لاتارى 2014

2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
واقعا ابوظبی غوغا کرده. هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
پری پری هم بره دیگه کلی خوحال می شیم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
خدا جونم عاشقتممممممممممممم
مرسی که هیچ کدوم از بچه ها رو جا نمیذاری و همه رو داری کلیر میکنی
خیلی خوشحالم، خیلی، خیلییییییییی
خدایا کاری کن همه بچه ها آزاد شن و هیچ کس جا نمونه
تشکرررررررررررررررررر
* DV 2014 *
(2014-06-11 ساعت 12:45)alimomen نوشته:  دیدید گفتم الان 1072 کلیر میشه-خدایی به این میگن پیش بینی رضا تاپ جان یاد بگیر
همین حرکت 5 تا رتبه داشت خداییش
علی جون هنر اینه که مثل من از شنبه لیست بدی یعنی 5 روز جلوتر .نه اینکه مثل شما یه کیس که دو سه روزه داره آپدیت میخوره بگی امروز کلیر میشه.
پس به قول خودت یه شارژ 1000 تونی تالیا باید برات بگیرم.اگه تو طلب 5 رتبه کنی که باید به من 50 رتبه بدن.اما ما اهل درخواست رتبه نیستیم.هرکس هم داده دستش درد نکنه من هم براش جبران کردم.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**

مرسي ان شااله پري پري عزيز هم زودي كلير شه
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas Big Grin
(2014-06-11 ساعت 13:02)pari pari نوشته:  

اصلا این حرفت لایک نداره
دیگه از این حرفا نزنیا
بهترین خبری که تو این مدت شنیدم کلیر شدن مهدی۲۰۱۴ بود و دومین خبری که خوشحالم میکنه کلیر شدن کامل شماست
شما هم از این تاپیک میری
شک نکن
دیگه از این حرفها نشنوم
* DV 2014 *
(2014-06-11 ساعت 13:08)armin021 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 13:02)pari pari نوشته:  

اصلا این حرفت لایک نداره
دیگه از این حرفا نزنیا
بهترین خبری که تو این مدت شنیدم کلیر شدن مهدی۲۰۱۴ بود و دومین خبری که خوشحالم میکنه کلیر شدن کامل شماست
شما هم از این تاپیک میری
شک نکن
دیگه از این حرفها نشنوم

چشم. من معذرت ميخوام ديگه از اين حرفا نميزنمBig Grin
جا مانده از لاتارى 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان