کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-13 ساعت 09:54)khor_maah نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 22:55)shahrzad001 نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 18:23)khor_maah نوشته:  با سلام،

دوستان ما ۱۱ ژوئن در ایروان مصاحبه داشتیم و کلییر خوردیم.

آپدیت‌هایی‌ که داشتیم به این ترتیب بوده:

۲۸ April

۲۳ May

۱۱ June (روز مصاحبه)

۱۲ June (فردای مصاحبه)

لطفا مدیران و با تجربه‌ها راهنمایی‌ کنند که از این تاریخ‌ها و شرایط چیزی می‌شه استنباط کرد یا .......

ممنون

اگه میشه شرایط کیستون (شغل، سربازی و ...) رو توضیح بدین ممنونم

والا ما تمام فاکتورهایی که دوستان میگن بهش کلیر میخوره رو داریم Tongue Rolleyes

منم مثل شما هستم با دو روز اینورتر
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-06-13 ساعت 11:46)sysmaster نوشته:  حتی یک نفر هم در رنج 6000 تا 7000 در ارمنستان ریجکت نشده . خوشبختامه میشه تو سیس همه چیز را دید و چک کرد

فقط کیس 7321 هست که متاسفانه ریجکت شده

(2014-06-13 ساعت 09:16)shahryar7021 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 03:20)S.gh نوشته:  آقا شهریار این دوست شما کی مصاحبه داشت؟
حدود کیس نامبرش چند بود؟

(2014-06-13 ساعت 02:59)shahryar7021 نوشته:  سلام دوستان
عصری ی پست گذاشتم که دوستم رو واسه پیش دانشگاهی غیر حضوری ریجکت کردن....امشب باهاش کامل حرف زدم هنوز ایروانه جیزهای خیلی جالبی بم گفت..میگه کیسهای که با من امدن به سفارت نزدیک ۹ کیس بودن که بیش از ۵/۶ کیس ریجکت شدن بی دلیل !!!!!!!!!!!!میگفت افیسر الکی گیر داد به غیر حضوری بودن مدرک من !!!!!!!! ولی مابین حرفایی که زد من ی سری مطالب فهمیدم
۱. افیسر کیسهای اخر رو داره با وسواس بسیار بالا مصاحبه میکنه که ویزا کم نیاد اخه یعنی جی بین ۹کیس ۶ تا ریجکت بقیه اف بی ای جک.( شاید میخوان اتفاق پارسال نیوفته ولی اگه اینطوریه اصلا جرا مصاحبه دعوت میکنن)؟؟؟؟؟؟؟؟
۲. تکلیف کیسها قبل مصاحبه روشنه جون دوستم گفت ما تغییرات داشتیم مثلا گفت ما میخوایم معدل و ناریخ پیش رو وارد کنیم اون خانم که مدارک رو میگرفت گفت نه نمیخواد واسه شما نیازی به تغییرات نیست!!!!!
۳. اگه این حرفهای باالا درست باشه که دوسم میگه با این وسواس بالا و معین بودن احتمال تکرار اتفاق پارسال خیلی کمه..........
۴.کلا تو سایت نوشته یا ۱۲ سال تمام تحصیل یا سابقه کتر اون سابقه کار هم هیجه فقط دیپلم رو.کار دارن.

دوستان اینهایی که نوشتم دقیقا عین جملاتی هست که شنیدم به نظر شما جقدر این نتیجه گیری ها میتونه درست باشه.
.
والا ۱۱ جون مصاحبه داشت دقیقا یادم نیس کیس نامبرش ولی ×××6 باید باشه.بازم میپرسم .....
پس 5-6 کیس نبودن. 1 کیس ریجکت شده. یه فکری هم به حال قلب ما کیس بالایی ها کنید خواهشا
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba
(2014-06-13 ساعت 11:48)nedali نوشته:  آقای میر حسینی یعنی من که سر 6 ماه کلیر شدم و ویزا مو گرفتم واسه رفتن به آمریکا باید دوباره مدیکال انجام بدم ؟ نگین تو رو خدا شوهرم امروز رفت دوبی مدیکالشو تمدید کنه یعنی منم دوباره باید برم دبی ؟

معمولا ما شنیدیم بعد وارد کردن ویزا و قبل از 6 ماه باید وارد آم ر ی ک ا شد!!
شما ویزاتون وارد پاسپورتتون شد؟
اگر ویزاتون وارد پاس شده قبل 6 ماه باید برید .
اگر اشتباه می کنم من را تصیحح کنید.
بهترین کار اینه که همسرتون از سفارت بپرسند. ما را هم مطلع کنید.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
(2014-06-13 ساعت 12:03)عراقی نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 03:36)anahita 62 نوشته:  While administrative processes for most of the cases are received within 4-6 weeks, it may take longer for some cases and cannot be expedited. As several federal agencies are involved in this process, unfortunately we do not have any control or authority to expedite this process. We have sent two reminders to the Department of State, but did not receive a result yet. When we receive the clearance we will post the case number at the following internet address: http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). We trust that you will understand that this waiting period is necessary as we strive to make every effort to ensure the safety and security of the United States for all including foreign visitors.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

این ایمیلی که سفارت در جواب ایملم فرستاده خیلی ذهنمو درگیر کرده ....فکر میکنم یه ایمیل روتین نیست ...
معنی این چی میتونه باشه؟ فقط واسه کیس ما این کاررو کرده ؟؟؟

دوست محترم روی صحبت سفارت با کیس شما تنها نیست این مطلب را بطور کلی عنوان کرده و در مورد اون قسمتی هم که قرمز کردید اشاره به این میکند که دوبار به مقامات دنبال کننده پروسه کلیرنس در مورد تسریع کل پروسه کلیرنس یادآوری کرده اند و در کل این یک اعلام وضعیت کلی است و نه در مورد کیس شخص شما - با امید پایان انتظار برای شما عزیز

خوب میگن فعلا از آمریکا جوابی نیومده یعنی فعلا باید منتظر باشیم؟؟؟ این یعنی به این زودی ها کلیر نمیشیم؟

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، miladfr12 ، pari pari
بچه ها دو تا سوال

١. تو مطب دكتر اونگان منشي اش از ما خاست تو پاسپورتمون رو امضا بزنيم كه زديم اما من الان نگرانم! از بقيه انكارايي ها هم خاستن؟

٢. ما اصل مدرك تمكن مالي مون رو پيشاپيش براي سفارت فرستاديم كپي هم ازش نگرفتيم اما مثل اينكه براي مصاحبه بايد مي برديم حالا چه كار كنيم؟؟؟؟
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba ، armin021
(2014-06-13 ساعت 12:26)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 11:48)nedali نوشته:  آقای میر حسینی یعنی من که سر 6 ماه کلیر شدم و ویزا مو گرفتم واسه رفتن به آمریکا باید دوباره مدیکال انجام بدم ؟ نگین تو رو خدا شوهرم امروز رفت دوبی مدیکالشو تمدید کنه یعنی منم دوباره باید برم دبی ؟

معمولا ما شنیدیم بعد وارد کردن ویزا و قبل از 6 ماه باید وارد آم ر ی ک ا شد!!
شما ویزاتون وارد پاسپورتتون شد؟
اگر ویزاتون وارد پاس شده قبل 6 ماه باید برید .
اگر اشتباه می کنم من را تصیحح کنید.
بهترین کار اینه که همسرتون از سفارت بپرسند. ما را هم مطلع کنید.

دوست عزیز شما 6 ماه از زمان انجام مدیکالتون فرصت دارید برید نه از وقتی که ویزا رو گرفتید
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان: sal0811 ، soli asali ، nedaba
عزيزان بوده كساني كه به فرض ديروز تو سايت سيس همه افراد با هم آپديت شده باشن بعد مثلاً امروز كلير بشن يا حتماً بايد امروز آپديت بشن تو سايت سيس كه امروز هم كلير بشن؟
آهاي آنكارايي هاي عزيز پاشين يه تكون به خودتون بدين ، دارم جارو مي كنم،
ببينيم سفارت امروز رو سفيدمون مي كنه يا نه،
البته اگه ايرواني ها هم خودشون رو تكون بدن بد نيست،
اصلا آهنگ مي زارم صندلي بازي كنيد تا شب فقط برعكس هر كي بشينه باخته
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: sal0811 ، HELIAA ، banafsh14 ، soli asali ، anahita 62 ، nedaba ، hamideftex2014 ، miladfr12 ، آلیس-1980 ، pari pari
(2014-06-13 ساعت 11:46)sysmaster نوشته:  حتی یک نفر هم در رنج 6000 تا 7000 در ارمنستان ریجکت نشده . خوشبختامه میشه تو سیس همه چیز را دید و چک کرد

فقط کیس 7321 هست که متاسفانه ریجکت شده

(2014-06-13 ساعت 09:16)shahryar7021 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 03:20)S.gh نوشته:  آقا شهریار این دوست شما کی مصاحبه داشت؟
حدود کیس نامبرش چند بود؟

(2014-06-13 ساعت 02:59)shahryar7021 نوشته:  سلام دوستان
عصری ی پست گذاشتم که دوستم رو واسه پیش دانشگاهی غیر حضوری ریجکت کردن....امشب باهاش کامل حرف زدم هنوز ایروانه جیزهای خیلی جالبی بم گفت..میگه کیسهای که با من امدن به سفارت نزدیک ۹ کیس بودن که بیش از ۵/۶ کیس ریجکت شدن بی دلیل !!!!!!!!!!!!میگفت افیسر الکی گیر داد به غیر حضوری بودن مدرک من !!!!!!!! ولی مابین حرفایی که زد من ی سری مطالب فهمیدم
۱. افیسر کیسهای اخر رو داره با وسواس بسیار بالا مصاحبه میکنه که ویزا کم نیاد اخه یعنی جی بین ۹کیس ۶ تا ریجکت بقیه اف بی ای جک.( شاید میخوان اتفاق پارسال نیوفته ولی اگه اینطوریه اصلا جرا مصاحبه دعوت میکنن)؟؟؟؟؟؟؟؟
۲. تکلیف کیسها قبل مصاحبه روشنه جون دوستم گفت ما تغییرات داشتیم مثلا گفت ما میخوایم معدل و ناریخ پیش رو وارد کنیم اون خانم که مدارک رو میگرفت گفت نه نمیخواد واسه شما نیازی به تغییرات نیست!!!!!
۳. اگه این حرفهای باالا درست باشه که دوسم میگه با این وسواس بالا و معین بودن احتمال تکرار اتفاق پارسال خیلی کمه..........
۴.کلا تو سایت نوشته یا ۱۲ سال تمام تحصیل یا سابقه کتر اون سابقه کار هم هیجه فقط دیپلم رو.کار دارن.

دوستان اینهایی که نوشتم دقیقا عین جملاتی هست که شنیدم به نظر شما جقدر این نتیجه گیری ها میتونه درست باشه.

والا ۱۱ جون مصاحبه داشت دقیقا یادم نیس کیس نامبرش ولی ×××6 باید باشه.بازم میپرسم .....
دوست خوب من که 1000 مرتبه خدا رو شکر واقف به مسایل ریز مهاجرت هستی قبل از اینکه بخای با نوشتت کسی رو متهم به دروغ کنی متن رو کامل و با حوصله بخون اگر بنده قاطع گفتم حق با شماست ولی وقتی نوشتم فک میکنم و میپرسم شما هم تو نوشتنت دقت کن اگه اینجا زیاد میای و میشناسی منو از پستای قبلی ب راحتی میفهمی که من از دسته از دوستای مصرف کننده و نا امید نیستم عزیز دل .
حرف شما درست همین 7321 کیس متعلق به رفیق من هست اگر خواستی تو پیام خصوصی اسم و شمارش رو هم میگم که حرف مارو باور کنی...
متاسفانه نشد،
(2014-06-13 ساعت 12:32)Maryrhm نوشته:  بچه ها دو تا سوال

١. تو مطب دكتر اونگان منشي اش از ما خاست تو پاسپورتمون رو امضا بزنيم كه زديم اما من الان نگرانم! از بقيه انكارايي ها هم خاستن؟

٢. ما اصل مدرك تمكن مالي مون رو پيشاپيش براي سفارت فرستاديم كپي هم ازش نگرفتيم اما مثل اينكه براي مصاحبه بايد مي برديم حالا چه كار كنيم؟؟؟؟

در مورد سوال اولتون باید بگم بله از من هم امضا گرفت چون پاسم امضا نداشت.
در مورد سوال دوم هم من خودم 2 نسخه تمکن از بانک گرفتم یکی رو فرستادم و فکر میکردم نسخه ی دوم لازم نیست ولی روز مصاحبه دوباره ازم گرفتن
به نظرم اگه هنوز مصاحبه تشریف نبردین تا وقت هست یه تمکن دیگه محض احتیاط ببیرید با خودتون، میدونم شاید سخت باشه ولی بهتر از نقص مدرکو این صحبتهاس
موفق باشید
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان: sal0811 ، soli asali ، nedaba ، Maryrhm
(2014-06-12 ساعت 23:48)janatirad نوشته:  دوستان
- کسی بوده ویزاشو خودش از سفارت امارات بره بگیره ؟ اگه بوده چطوری این کارو کرده؟ کجا رفته؟ فرمی چیزی داشته؟
سوال پیچ کردم؟ Big Grin Big Grin

دوستان کسی نبوده؟؟
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
(2014-06-13 ساعت 12:40)zaaraa نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 12:32)Maryrhm نوشته:  بچه ها دو تا سوال

در مورد سوال اولتون باید بگم بله از من هم امضا گرفت چون پاسم امضا نداشت.
در مورد سوال دوم هم من خودم 2 نسخه تمکن از بانک گرفتم یکی رو فرستادم و فکر میکردم نسخه ی دوم لازم نیست ولی روز مصاحبه دوباره ازم گرفتن
به نظرم اگه هنوز مصاحبه تشریف نبردین تا وقت هست یه تمکن دیگه محض احتیاط ببیرید با خودتون، میدونم شاید سخت باشه ولی بهتر از نقص مدرکو این صحبتهاس
موفق باشید
نگران نباشید.تمام مدارکی که ارسال کردید داخل پرونده شما هست و بعیده بخاطر اون نقص مدرک بخورید.از ما هم روز مصاحبه مجددا نگرفتن چون قبلا پست کرده بودیم.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، Maryrhm
عزيزان اگه كسي ديروز خودش و اعضاي خانوادش همه با هم آپديت شده باشن يعني كلير امروز يا بايد باز امروز هم تو ساي سيس آپديت بشن كه بعد امروز كلير بشن؟
سلام دوستای گلم
ایروان که از صبح تا حالا نم پس نداده!
از سفارتای دیگه خبری هست؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، armin021 ، shilan ، pari pari
(2014-06-13 ساعت 12:46)mehrgan نوشته:  عزيزان اگه كسي ديروز خودش و اعضاي خانوادش همه با هم آپديت شده باشن يعني كلير امروز يا بايد باز امروز هم تو ساي سيس آپديت بشن كه بعد امروز كلير بشن؟
معمولا همون روز که کیس نامبر شما در سایت سفارت اعلام میشه قبلش در سایت سیس هم آپدیت میشید.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان