موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
میشه یک خواهشی بکنم؟
کسایی که کلیر شدند لطفا سوالاتشون درباره ی این بحث پایان ناپذیر مدیکال و سفر و ... رو توی تاپیکای دیگه مطرح کنن!
ما واقعا الان وضعیت خوبی نداریم و وقتی میبینیم که کسایی هستن که به ویزایی که ما در آرزوشیم رسیدن و حالا برای رفتن و گرفتنش دو دو تا چارتا میکنن، حالمون بدتر میشه!
لطفا یک ذره ،فقط یک ذره، رعایت حال بقیه رو هم بکنیم.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-18 ساعت 12:03)نام کاربری somi نوشته: میشه یک خواهشی بکنم؟
کسایی که کلیر شدند لطفا سوالاتشون درباره ی این بحث پایان ناپذیر مدیکال و سفر و ... رو توی تاپیکای دیگه مطرح کنن!
ما واقعا الان وضعیت خوبی نداریم و وقتی میبینیم که کسایی هستن که به ویزایی که ما در آرزوشیم رسیدن و حالا برای رفتن و گرفتنش دو دو تا چارتا میکنن، حالمون بدتر میشه!
لطفا یک ذره ،فقط یک ذره، رعایت حال بقیه رو هم بکنیم.
somi جان قربون اون دهنت گل گفتی.بابا ول کنید این بحث مزخرف تمدید مدیکال رو.
بزارید اول کلیر بشیم بعدش دوبله مدیکال تمدید می کنیم.
هنوز توی آبادی راهمون ندادند بعضیا دنبال خونه کد خدا میگردند.
دوستان عزیز خواهشا ملتمسانه میگم این بحث رو ادامه ندید.بزارید ایشالا کلیر شدیم به سفارت ها هر کسی ایمیل بزنه تا اونا روی همون کیس خودش جوابش رو بدهند
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-18 ساعت 11:30)Farshid1976 نوشته: 111 روز گذشت!!!!!!!!!!!!!!!!
از دوستان فوريه اي ايروان، كسي تو اين چند روز آپديت شده؟؟

ما که هیچ. ایروان تعطیل کرده کلا
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم تعطیلی چند روزه مهاجرسرا به اندازه کافی هممون رو دپرس کرده. خواهش می کنم یکم امیدوار باشید. این روحیه شما همه رو نا امید می کنه.
اصلا چون مهاجرسرا تعطیل بوده من نتوستم جارو دستم بگیرم. دستم به کار نمی رفت. قول می دم از امروز با جدیت بیفتم دنباله خونه تکونی.
فکر کنم سفارت ها هم نشستن پای فوتبال دیدن. الان با جارو می افتم دنبالشون. درست می شه
خواهش می کنم حرفای نا امید کننده نزنید که مثل زهر می مونه برای روحیه همه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
ایروان تعطیل کرده؟ بنده خداها این ویزاهای خانوادگی و تحصیلی قبلا بیشتر اعلام میشدند.فکر کنم اینا هم به آتیش ما دارن میسوزند.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
من بعد 12 جولای هنوز هیچ اتفاقی برام نیوفتاده آیا باید کاری کنم؟
خسته شدم شدم 90 روزه بعد 20 مارس و 28مارس 15 می و 21 می و همچنین 12 جون هیچی نشده؟
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال