کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
میشه یک خواهشی بکنم؟
کسایی که کلیر شدند لطفا سوالاتشون درباره ی این بحث پایان ناپذیر مدیکال و سفر و ... رو توی تاپیکای دیگه مطرح کنن!
ما واقعا الان وضعیت خوبی نداریم و وقتی میبینیم که کسایی هستن که به ویزایی که ما در آرزوشیم رسیدن و حالا برای رفتن و گرفتنش دو دو تا چارتا میکنن، حالمون بدتر میشه!
لطفا یک ذره ،فقط یک ذره، رعایت حال بقیه رو هم بکنیم.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
(2014-06-18 ساعت 11:57)2014winner نوشته:  راستی یادم رفت بگم وقتی مدارکمو به اون خانوم دم در تحویل دادم گفتم چرا امسال اینجوری شده گفت برو خدا رو شکر کن که کلیر شدی ممکنه به همه ویزا نرسه بخاطر قضیه ای که پارسال پیش اومده داریم یواش یواش کلیر میکنیم که به همه کلیری ها ویزا برسه. این دقیقن متن صخبت هاش بود

ممنون از شما بابت لطف و توجهتون.
اما آخه اگه کلیر نکنن ویزا زیاد میاد؟ یعنی چی من سر در نمیارم.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-06-18 ساعت 11:58)Tabassomshojaat نوشته:  بچه ها خلاصه بگم، شنبه صبح رفتيم مديكال، دوشنبه شب ساعت ٩ جواب آماده شده (به دليل ازدحام تمديد مديكال)، سه شنبه رفتيم مصاحبه، مصاحبه ٥ دقيقه هم طول نكشيد. ويزا يكضرب و گفت پنجشنبه بيا بگير. به همه جوانها يكضرب دادن و به مسن ها به دلايل مختلف كه خيلي خنده دار بود FBI زدن.
مباركتون باشه...
دلم براي خودم ميسوزه كه به دليل واهي fbi چك خوردمSad
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
(2014-06-18 ساعت 11:47)AZAR 1335 نوشته:  چون در تاپیک مربوطه کسی جواب نداد اینجا می پرسم:کسی اطلاع داره اگر پاسپورت ها را عوض کرده باشیم باید برای تکرار مدیکال کارت پاستور را هم عوض کنیم ؟خواهشا جواب بدین.

جوابتونو تو تاپیک دادم
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، armin021 ، soli asali ، pari pariaaa ، shilan
(2014-06-18 ساعت 12:03)H Pier نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 11:57)2014winner نوشته:  راستی یادم رفت بگم وقتی مدارکمو به اون خانوم دم در تحویل دادم گفتم چرا امسال اینجوری شده گفت برو خدا رو شکر کن که کلیر شدی ممکنه به همه ویزا نرسه بخاطر قضیه ای که پارسال پیش اومده داریم یواش یواش کلیر میکنیم که به همه کلیری ها ویزا برسه. این دقیقن متن صخبت هاش بود

منم سر در نياوردم والا. ازين حرفا زياده. نبايد روحيه بچه هايى که هنوز کلير نشدن و اونايى که هنوز مصاحبه نرفتن رو خراب کنيم
(2014-06-18 ساعت 12:03)نام کاربری somi نوشته:  میشه یک خواهشی بکنم؟
کسایی که کلیر شدند لطفا سوالاتشون درباره ی این بحث پایان ناپذیر مدیکال و سفر و ... رو توی تاپیکای دیگه مطرح کنن!
ما واقعا الان وضعیت خوبی نداریم و وقتی میبینیم که کسایی هستن که به ویزایی که ما در آرزوشیم رسیدن و حالا برای رفتن و گرفتنش دو دو تا چارتا میکنن، حالمون بدتر میشه!
somi جان قربون اون دهنت گل گفتی.بابا ول کنید این بحث مزخرف تمدید مدیکال رو.
بزارید اول کلیر بشیم بعدش دوبله مدیکال تمدید می کنیم.
هنوز توی آبادی راهمون ندادند بعضیا دنبال خونه کد خدا میگردند.
دوستان عزیز خواهشا ملتمسانه میگم این بحث رو ادامه ندید.بزارید ایشالا کلیر شدیم به سفارت ها هر کسی ایمیل بزنه تا اونا روی همون کیس خودش جوابش رو بدهند
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**

من فکر کنم منظورش اینه به تعدادی که میان ویزا میگیرن کلیر میکنن که ویزا کم نیاد شاید هم ویزا کمه منم درست متوجه نشدم اینجا اصلا حساب کتاب نداره بعضی ها 2 روزه ویزا گرفتن خیلی ها هم مثل ما هرروز دم سفارتیم دلم میخاد بشینم گریه کنم

من فکر کنم منظورش اینه به تعدادی که میان ویزا میگیرن کلیر میکنن که ویزا کم نیاد شاید هم ویزا کمه منم درست متوجه نشدم اینجا اصلا حساب کتاب نداره بعضی ها 2 روزه ویزا گرفتن خیلی ها هم مثل ما هرروز دم سفارتیم دلم میخاد بشینم گریه کنم
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
(2014-06-18 ساعت 11:30)Farshid1976 نوشته:  111 روز گذشت!!!!!!!!!!!!!!!!
از دوستان فوريه اي ايروان، كسي تو اين چند روز آپديت شده؟؟
Sad

ما که هیچ. ایروان تعطیل کرده کلاSad
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، H Pier ، rezahoorjandi ، reza_top60 ، nedaba ، pari pari ، armin021 ، soli asali ، shilan
دوستان عزیزم تعطیلی چند روزه مهاجرسرا به اندازه کافی هممون رو دپرس کرده. خواهش می کنم یکم امیدوار باشید. این روحیه شما همه رو نا امید می کنه.
اصلا چون مهاجرسرا تعطیل بوده من نتوستم جارو دستم بگیرم. دستم به کار نمی رفت. قول می دم از امروز با جدیت بیفتم دنباله خونه تکونی.
فکر کنم سفارت ها هم نشستن پای فوتبال دیدن. الان با جارو می افتم دنبالشون. درست می شه
خواهش می کنم حرفای نا امید کننده نزنید که مثل زهر می مونه برای روحیه همه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-06-18 ساعت 12:10)Hadi2014 نوشته:  

منم سر در نياوردم والا. ازين حرفا زياده. نبايد روحيه بچه هايى که هنوز کلير نشدن و اونايى که هنوز مصاحبه نرفتن رو خراب کنيم
آقای محترم حال من بعد از 11 روز توی این ترکیه که یه کلمه انگلیسی بلد نیستن بهتر از شما نیست نه پول داریم نه جا نه غذا اگرم پرسیدم به خاطر شماها بوده و دینی که نسبت به بچه های اینجا داشتم وظیفه ای نداشتم الانم پستامو پاک میکنم چون اشتباه از من بود باید مثل خیلی های دیگه میرفتم دنبال کار خودم همین کارارو میکنین که همه میترسن بیان چیزی بنویسن
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
(2014-06-18 ساعت 12:10)reza_top60 نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 12:03)نام کاربری somi نوشته:  میشه یک خواهشی بکنم؟
somi جان قربون اون دهنت گل گفتی.بابا ول کنید این بحث مزخرف تمدید مدیکال رو.
بزارید اول کلیر بشیم بعدش دوبله مدیکال تمدید می کنیم.
هنوز توی آبادی راهمون ندادند بعضیا دنبال خونه کد خدا میگردند.
دوستان عزیز خواهشا ملتمسانه میگم این بحث رو ادامه ندید.بزارید ایشالا کلیر شدیم به سفارت ها هر کسی ایمیل بزنه تا اونا روی همون کیس خودش جوابش رو بدهند

اى بابا کو گوش شنوا؟
(2014-06-18 ساعت 11:39)mahan L نوشته:  وای ... مردم... داشتم خفه میشدم.....
آخه مهاجرسرا جون نمیگی وقتی میری بعضیا اینجا دق میكنند. نمیگی ما حرفامون دیگه به كی بگیم.
واقعا انگاری به در بسته خورده بودم. داشتم دیونه میشدم. دیگه قهر نكن. باشه؟
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا شكرت

سلام . ما هم مثل شما توی ابوظبی مصاحبه داشتیم 8 جون و کلیرنس خوردیم. آپدیتها 8، 9 و 10 جون بوده و دیگه هیچی. میشه بگید برای چی ایمیل زدید؟
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، rezahoorjandi ، nedaba ، pari pari ، armin021 ، soli asali
ایروان تعطیل کرده؟ بنده خداها این ویزاهای خانوادگی و تحصیلی قبلا بیشتر اعلام میشدند.فکر کنم اینا هم به آتیش ما دارن میسوزند.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: Farshid1976 ، Sara_lphmkf ، rezahoorjandi ، nedaba ، armin021 ، soli asali ، Hadi2014
من بعد 12 جولای هنوز هیچ اتفاقی برام نیوفتاده آیا باید کاری کنم؟
خسته شدم شدم 90 روزه بعد 20 مارس و 28مارس 15 می و 21 می و همچنین 12 جون هیچی نشده؟
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، rezahoorjandi ، batigoal_189 ، nedaba ، pari pari ، armin021 ، soli asali ، pari pariaaa
آقا ببخشید میشه من یه کم روضه بخونم؟؟؟؟!Big Grin
چرا من که همیشه رویای زندگیم مهاجرت بود این وضعیتیه اوضاعم؟ من که هرچی کتاب روانشناسی میخوندم و میخونم حرف از اینه که اگه رویایی تو دلت داشته باشی و امید بهش داشته باشی تمام دنیا بسیج میشن تا تو را به خواستت برسونن؟؟..تو این مدتم که همش موج+++ دادم. دیگه آخه چیکار کنم؟! ....آقا من در این برهه از زندگیم به خودم اعلام میدارم که جذب و موج مثبت و اینا ، توهمی بیش نیست.Sad آدم فقط باید تلاششو بکنه و اصلا هم به نتیجه فکر نکنه. چون نتیجه هرچی بخاد بشه میشه چه موج مثبت بدی چه موج منفی چه موج ضربدر چه موج ندی .........
.
.
.
ببخشیدا دوستای گلم.Big Grin ولی به هر حال بازم میگم امیدوار باشید به رحمت باریتعالی.Rolleyes
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان