کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-17 ساعت 15:32)ali3875 نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 13:26)عراقی نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 21:07)Hassan2014 نوشته:  دوست دارم وقتى رفتم انكارا يه ضربه ابدارچگينى به اون افيسر فارسى زبون بزنم
راستى ابدارچگينى ضربه ايست كه بروسلى در واپسين لحظات عمرش يادم دادBig Grin

عمو حسن ، جان من این ضربه رو به منم یاد بده می خوام رو آفیسر ریشوی ارمنستان پیادش کنم اگه بشه بحول و قوه الهی
عمو عراقی سلام
ما همچنان به بچه های این تاپیک وفادار موندیم
خوشحالم بعد از مریضیت بهتر شدی و بازم سر میزنی اینجا
منم فکر میکردم علی مومن 25-6 سالشهBig Grin
حالا فهمیدم از من یک کم کوچیکتره
والبته شما هم که بزرگ ما هستیSmile

قربان دوست قدیمی خودم ، شما هم که انشالله به همین زودی ها مسافری و برایت آرزوی موفقیت در تمام مراحل پیش رو را دارم ، اما از داش علی باید بگم کم سن و سال نیست ولی شیطون تر از سنش است امیدوارم خداوند عاقبت همگی مان را ختم به خیر کند و بهترین ها را برای همه رقم بزند ، داش علی شما که پاسپورت محترمتان ممهور به ویزاست دستی بر سر تمام بچه های این تایپیک بکش و برایمان دعا کن و البته ما هم آرزومند سعادتمندی شمائیم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: قصه گو ، azadeh2014 ، soli asali ، nasim ، mahan L ، ali3875 ، Sara_lphmkf ، EmJay ، hamid_fs3 ، anahita 62 ، alimomen ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 16:19)katanaser نوشته:  ابوظبی کلا زده به کرگوشی. اصلا جواب ایمیل نمیده. من 13 و 22 جولای و 10 آگست ایمیل فرستادم ولی هیچ جوابی نمیدن. فکر کنم ایمیلو که میبینن که آپ میکنند کیس ها رو و بیخیال جواب دادن میشن.
من ۱۱ اگوست ایمیل زدم و هنوز جواب ندادند
قبل از اون هر موقع ایمیل زده بودم جواب دادند...ولی الان نمیدونم چرا جواب نمیدن...
خواهشا هرکی ایمیلی گرفت اینجا اعلام کنه...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: soli asali ، nasim ، sonyz2 ، آلیس-1980 ، zepehr ، قصه گو ، pari pari ، nedaba
سلام ما امروز ١٨٠روزه شديم ويه اپديت گروهى هم داشتيم
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
این کیسها گویا امروز آپدیت شده اند
۱۰۲۱
۱۷۴۸
۲۰۵۸
مثل اینکه این اپدیتها تمومی نداره...
(تا ۳۸۰۰ چک کردم)
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
(2014-08-17 ساعت 15:41)khder نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 14:52)sorooosh نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 12:14)arashmanteghi نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 12:00)teacherm نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 11:43)alimomen نوشته:  اگر میدونستم اینقدر رو این چیزا حساسن -سیکل میگرفتم سربازی هم فرار میکردم بیکار میگشتم
والا این 5 ماه انتظار از 2 سال سربازی صفر پنج کرمان سخت تره

خداییش از همین زورم میاد.....

دنیای خوبیه. عاشقشم

نه اینجوریام نیست. امسال خیلی‌ها سربازی هم نداشتند ولی AP خورد بهشون. نمونه‌اش من و p.arsa که اینجا هستیم.
منم سربازی نداشتم و AP خوردم

منم منم
ولی هر کی سربازی رفته بود AP خورد پس نتیجه این که بدون سربازی و کار دولتی هم باید خوش شانس باشیم که AP نخوریم.
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، قصه گو ، h_s2108 ، کیانوش2 ، nedaba
اینا هم اپدیت شده اند :
۳۸۹۲
۳۹۶۰
۴۰۰۸
جامانده از لاتاری
(2014-08-17 ساعت 15:04)kaaren نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 14:50)م.ق نوشته:  ظاهرا ترافیک سیس بالاست که هرکاری میکنم باز نمیشه. کسی هست که امروز از ابوظبی آپ شده باشه؟

emrooz case haye balaye 7000 aksaran az abu dhabi update shodand.

لطفا فارسی تایپ کنید... مرسی

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، zepehr ، قصه گو ، soli asali ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 14:06)م.ق نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 09:43)newparmis نوشته:  سلام ما 24 جولای مصاحبه داشتیم
من شغل دولتی دارم و همسرم سربازی رفته. هر دوی ما 27، 28 و 29 جولای آپدیت شدیم. 31 جولای هم من باز آپدیت شدم اما همسرم نه.
13 آگست هم هر دو آپدیت شدیم.
به نظر شما باز هم باید منتظر باشیم یا اینکه به زودی کلیر میشیم.
خواهش می کنم اگه کسی در این زمینه تجربه ای داره نظرشو بگه.

سلام دوست عزیز من و همسرم هم همون روز 24 جولای مصاحبه داشتیم که همه برگه آبی گرفتن. ما نفر سوم مصاحبه شدیم شما کدوم خونواده هستید؟ نکنه همونی که با شوهر ملیکا رفتیم سفارت فورد نقره ای؟ ما هم وضعمومن مثل شماست .

سلام دوستان ما هم تو همون تاريخ مصاحبه داشتيم واپديتهامونم مثل شماست امروز هم. دوباره اپ شديم راستي اقا مهدي شمارتو تو پيام خصوصي واسم بذار ما هم با شما بوديم اون روز تو ماشين اقاي مومني
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
دوستان چرا کیس های Ready که مصاحبه شدن رو آپدیت می کنن؟؟!

یه خواهش هم دارم، بخدا سولی عسلی جان منتظره که یه پیام کوچولو براش برفسین و زودی بیاین تو منتظر سرا.
اطلاعات منتظرسرا حداقله ولی خیلی به همه دید میده تا از وضعیت کیس ها و شرایط سفارت ها و ویزا ها با خبر بشن.
اصلن سولی می خواد همین لیستو برفس سفارتا تا ویزا رو صادر کنن، حالا شما هی پشت گوش بنداز. Big Grin
آره بخدا با خود شمام. زود باش. دی........ره Wink
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، soli asali ، mizan ، pari pari ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 16:24)عراقی نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 15:32)ali3875 نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 13:26)عراقی نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 21:07)Hassan2014 نوشته:  دوست دارم وقتى رفتم انكارا يه ضربه ابدارچگينى به اون افيسر فارسى زبون بزنم
راستى ابدارچگينى ضربه ايست كه بروسلى در واپسين لحظات عمرش يادم دادBig Grin

عمو حسن ، جان من این ضربه رو به منم یاد بده می خوام رو آفیسر ریشوی ارمنستان پیادش کنم اگه بشه بحول و قوه الهی
عمو عراقی سلام
ما همچنان به بچه های این تاپیک وفادار موندیم
خوشحالم بعد از مریضیت بهتر شدی و بازم سر میزنی اینجا
منم فکر میکردم علی مومن 25-6 سالشهBig Grin
حالا فهمیدم از من یک کم کوچیکتره
والبته شما هم که بزرگ ما هستیSmile

قربان دوست قدیمی خودم ، شما هم که انشالله به همین زودی ها مسافری و برایت آرزوی موفقیت در تمام مراحل پیش رو را دارم ، اما از داش علی باید بگم کم سن و سال نیست ولی شیطون تر از سنش است امیدوارم خداوند عاقبت همگی مان را ختم به خیر کند و بهترین ها را برای همه رقم بزند ، داش علی شما که پاسپورت محترمتان ممهور به ویزاست دستی بر سر تمام بچه های این تایپیک بکش و برایمان دعا کن و البته ما هم آرزومند سعادتمندی شمائیم

عراقی جان بخدا همه اش تو فکر بچه ها هستم انشاالله بزودی شاهد شادی هاتون باشیم و مارو هم خوشحال کنید
این علی مومن 10 سال پیش چه شیطونی بودهSmile
دلم میخواد برم شیراز ببینمش ایشالله که همه دوستان بزودی ویزاشون اوکی بشهSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، babak12 ، soli asali ، mizan ، pari pari ، عراقی ، alimomen ، amir rad ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 16:22)Arash2013 نوشته:  سلام دوستان به اميد خبرهاي خوب فردا
من دارم به اين فكر ميكنم كه اگه دوشنبه يا سه شنبه ابوظبي كليرمون كنه كي بريم دوبي بهترين زمانه ؟ چهارشنبه يا پنجشنبه ؟
سفارت فقط يكشنبه سه شنبه پاسهارو تحويل ميگيره و همين روزا تحويل ميده ؟ ميخوام ببينم اگه فقط اين دو روز باشه كه خيلي برنامه ريزي سخت ميشه. مرسي از همفكريتون .

به امید اینکه هرچه زودتر کلیر بشید، به نظر من تنظیم کنید که چهارشنبه شب دوبی باشید. صبح پنج شنبه برید برای تمدید مدیکال، معمولا 48 ساعت کاری طول می کشه تا نتیجه رو بدهند. در نتیجه ظهر شنبه نتیجه رو خواهید گرفت. صبح یکشنبه حرکت می کنید به سمت ابوظبی، ساعت 2 مدارک رو تحویل میدید و تا بعد از ظهر برگشتید به دوبی. دو شنبه ، سه شنبه و چهار شنبه برای خودتون خوش باشید، پنج شنبه صبح دوباره ابوظبی، و ظهر پنج شنبه ویزاتون تحویل میگیرید و شب ساعت 10 هم پرواز برگشت به ایران. توجه داشته باشید که به هیچ وجه اگر 3 شنبه مدارک رو تحویل بدید، پنج شنبه ویزاتون را نمی دهند.4 روز فاصله حتمیه.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

چقد عقده نگهداشتم تو دل پیرم
چقد دوییدم و فهمیدم رو تردمیلیم…
وقتی منو دیدی بهم میگی چه قبراق شد
ولی من میدونم از توو چقد ترکیدم…

....واقعا Sad
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
تشکر کنندگان: امین 13 ، قصه گو ، shilan ، soli asali ، arash1392 ، pari pari ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 15:23)hamid.eng نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 19:41)alimomen نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 19:33)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 19:23)alimomen نوشته:  بخدا عین پسر خودم میمونی

قربانت. کاش به اندازه پسرت جوون بودم! اما سنی از ما گذشته ولی ممنون بازم احساس جوانی کردم.

شوخی کردم خوشحال نشو من پسر ندارم

(2014-08-17 ساعت 15:10)ssara نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 14:30)soli asali نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 14:23)ssara نوشته:  دوستان کسی شماره تماس از سفارت ابوظبی داره به من بده؟؟؟
با تشکر

+97124142422
+97124142603
+97124142200
+97143768311

3ومی رو خود سفارت رو سایتش گذاشته
تماس گرفتید حتما نتیجشو با ما به اشتراک بزارید لطفا

باشه دوست من
شماره سومی که میره رو پیامگیرو کسی پاسخگو نیست اون سه تای دیگه را میگیرم خبرشم میدن
من پنج شنبه تماس گرفتم خانوم اپراتور آمریکایی که به زحمت فارسی حرف میزد هیچ کمکی نکرد و گفت من اطلاعی در خصوص پرونده های لاتاری ندارمممممم!

یکی میره روی فکس یکی را اصلا جواب نمیدن یکی هم میگه مصاحبه ها اینجا بوده ولی بقیش با سفارته!!!!!!!!!!( اخه جواب سربالاتر از این) مگه ما کجا مصاحبه شدیم؟؟؟؟؟!!!!!!
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: sonyz2 ، azadeh2014 ، قصه گو ، soli asali ، pari pari ، nedaba
دوستان من یک آپدیت دیگه امروز 17 AUG . . . . . . داشتم .
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
(2014-08-17 ساعت 15:46)arashmanteghi نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 14:52)sorooosh نوشته:  منم سربازی نداشتم و AP خوردم

ای‌بابا سروش تو تو هم که مثل منی. نمیدونم این آنکارا چرا به امثال ما یه ضرب نداد. تو هم مثل من آپدیت‌هات کمه Sad خطرناک نباشه؟
p.arsa هم کیسش مثل ماست ولی آپدیت زیاد داره، همین یکی دو روز پیش هم آپدیت شد.

Big GrinBig GrinBig Grin
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان