کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
کل ابوظبی تو این دوهفته اپدیت شد جز ما. ینی اینقد پرونده ما پاک بوده که اصا بررسی نمیخاسته. فقط منتظر احاره حاجی اوباما از واشگتن هستن که کلیرمون کنن
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
بچه ها الان تو انکارا یکی از بچه ها آپ 17 اگوست گرفت
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

(2014-08-17 ساعت 17:06)mehdi16 نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 14:06)م.ق نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 09:43)newparmis نوشته:  سلام ما 24 جولای مصاحبه داشتیم
من شغل دولتی دارم و همسرم سربازی رفته. هر دوی ما 27، 28 و 29 جولای آپدیت شدیم. 31 جولای هم من باز آپدیت شدم اما همسرم نه.
13 آگست هم هر دو آپدیت شدیم.
به نظر شما باز هم باید منتظر باشیم یا اینکه به زودی کلیر میشیم.
خواهش می کنم اگه کسی در این زمینه تجربه ای داره نظرشو بگه.

سلام دوست عزیز من و همسرم هم همون روز 24 جولای مصاحبه داشتیم که همه برگه آبی گرفتن. ما نفر سوم مصاحبه شدیم شما کدوم خونواده هستید؟ نکنه همونی که با شوهر ملیکا رفتیم سفارت فورد نقره ای؟ ما هم وضعمومن مثل شماست .

سلام دوستان ما هم تو همون تاريخ مصاحبه داشتيم واپديتهامونم مثل شماست امروز هم. دوباره اپ شديم راستي اقا مهدي شمارتو تو پيام خصوصي واسم بذار ما هم با شما بوديم اون روز تو ماشين اقاي مومني
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
تشکر کنندگان: soli asali ، arelarel ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 21:30)mehdi16 نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 17:06)mehdi16 نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 14:06)م.ق نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 09:43)newparmis نوشته:  سلام ما 24 جولای مصاحبه داشتیم
من شغل دولتی دارم و همسرم سربازی رفته. هر دوی ما 27، 28 و 29 جولای آپدیت شدیم. 31 جولای هم من باز آپدیت شدم اما همسرم نه.
13 آگست هم هر دو آپدیت شدیم.
به نظر شما باز هم باید منتظر باشیم یا اینکه به زودی کلیر میشیم.
خواهش می کنم اگه کسی در این زمینه تجربه ای داره نظرشو بگه.

سلام دوست عزیز من و همسرم هم همون روز 24 جولای مصاحبه داشتیم که همه برگه آبی گرفتن. ما نفر سوم مصاحبه شدیم شما کدوم خونواده هستید؟ نکنه همونی که با شوهر ملیکا رفتیم سفارت فورد نقره ای؟ ما هم وضعمومن مثل شماست .

سلام دوستان ما هم تو همون تاريخ مصاحبه داشتيم واپديتهامونم مثل شماست امروز هم. دوباره اپ شديم راستي اقا مهدي شمارتو تو پيام خصوصي واسم بذار ما هم با شما بوديم اون روز تو ماشين اقاي مومني

واستون شماره میزارم .خوشحال میشم
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، nasim ، soli asali ، nedaba
:در بناهای بزرگ جهان مانند دیوار چین و اهرام مصر کتیبه هایی یافت شده که این عبارت در آن حکاکی شده ."اگر برده ای در هنگام کار آسیب دید او را گردن بزنید!"
ولی در تخت جمشید(پارسه) و در کتیبه های کشف شده نوشته شده:
"اگر کارگری در هنگام کار در این بنا آسیب دید موظف هستیم وسایل امرار معاش اورا تا پایان زندگانیش بی هیچ چشمداشتی فراهم و پرداخت کنیم ..."
این گوناگونی ماست...این هویت ماست...این کیان ماست.
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
(2014-08-17 ساعت 19:55)maryferfere نوشته:  دوستان لطفاً به سوال من جواب بدین توی تاپیکای دیگه هیچکس نیست، من مدارکم رو فرستادم آنکارا آیا بهم ایمیل میزنن که مدارکم رسیده؟

شما خودت یه ایمیل پیگیری به سفارت بزن. جواب میدن. ترجیحاً از صفحه‌ی تماس با ما خوده سفارت ایمیل بفرست.

تشکر کنندگان: nasim ، shhak ، soli asali ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 21:30)sysmaster نوشته:  بچه ها الان تو انکارا یکی از بچه ها آپ 17 اگوست گرفت

جلل خالق !
دزد رفته اونجا ! Big Grin
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: medexk ، Sara_lphmkf ، majid_eng ، taleghani ، Ramin geologist ، nasim ، کیانوش2 ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 19:55)maryferfere نوشته:  دوستان لطفاً به سوال من جواب بدین توی تاپیکای دیگه هیچکس نیست، من مدارکم رو فرستادم آنکارا آیا بهم ایمیل میزنن که مدارکم رسیده؟
سلام . آنکارا پیامی نمیده که مدارکتون رسید اما سیس باید آپدیتتون کنه . از همون پستی که ارسال کردید تریس کنید وقتی گفت رسیده سیس همون روز یا فرداش باید آپدیت کرده باشه.
موفق و شادکام باشید .
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: shhak ، soli asali ، nedaba
(2014-08-17 ساعت 18:42)HELIAA نوشته:  روود بر منتظران

من دوباره توی سایت immigration.com از سیمون یه سوال کردم در مورد آپدیتهای متعدد اخیر ایرانیها :

سوال :
the embassy has announced that ''The regional limits in all six regions have been reached'' .
so why most of the AP Iranian cases(about 80%) have been getting updated since Aug 8th several times?!!for example after receiving above mentioned email on Aug 7th , my case (all members) has been updated on Aug 8th , and ( just AP member) on Aug 12th & 15th. what is the intention of embassies by updating the case in spite of the fact that they have already written mentioned sentence in reply email to me and many of Iranians .

جواب:
When you say updated do you mean on case status tracker? Anytime someone looks at your file it updates. It may or may not mean anything.
لزوما اپدیتها هدفدار نیستن وهردفعه کسی کیس شما رو بررسی کنه اپ میشید. و این اپ هم ممکنه معنی خاصی داشته باشه و هم نه .

فک کنم این این بندگان خدا هم تو تفسیر وضعیت ما موندن چی بگن. Big GrinBig Grin (جواباشون شده مث جوابایی که اون عزیز سفر کرده که 8 سال به ملت میداد)

ولی ما امیدواریم و بایدهدفدار باشهTongue

سفر كرده رو خيلي خوب اومدي ... Big Grin
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: HELIAA ، Sara_lphmkf ، nasim ، arash1392 ، soli asali ، arelarel ، pari pari ، hadi472 ، nedaba
امید ما همچنان پابرجاست...
در کنار هم باشیم و به هم لبخند هدیه کنیم چرا که هر لبخند یک معجزه است. معجزه ای که همه قادر به درک آن هستند.
(2014-08-17 ساعت 22:17)ibehnam نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 21:30)sysmaster نوشته:  بچه ها الان تو انکارا یکی از بچه ها آپ 17 اگوست گرفت

جلل خالق !
دزد رفته اونجا ! Big Grin

پرونده های ما زیرخاکی شدن خب! بایدم دزد بزنه!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، nasim ، Sara_lphmkf ، sonyz2 ، arash1392 ، soli asali ، pari pari ، nedaba
دوستان عزیزم بنده هم روز 4 شنبه صبح از طریق سایت ابوظبی ازشون گله مندی کردم. امروز ظهر به تاریخ 17 آگوست آپدیت خوردم اما هنوز جواب ایمیلم را ندادند فلذا نمی دانم که آپدیت بخاطر ایمیل بوده یا نه. جالب است بدانید که اینروزها برای کار در محل جدیدی اقدام می کنم و خودتان می دانید که کارفرماها چه رفتارهایی دارند و می خواهند مطمئن شوند که به اندازه 2 ، 3 نفر برای سیستمشون مفید خواهی بود. من هم با توجه به زمان کم باقیمانده دارم حداکثر تلاشمو می کنم که اون کار رو بدست بیارم اما از طرفی تمام ذهنم مشغول سایت و کیس نامبر و کلیر است. در ظاهر حرفهای مدیر اونجا رو را تأیید می کنم ولی تو ذهنم میگم که خدا منو از دست تو و احمق های دور و برت نجاتم بدهد! دوران بسیار سختی است! باشد که جمیعاً کلیر شویم.
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

(2014-08-17 ساعت 21:00)shhak نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 20:43)hamed.us نوشته:  لطفا توجه کنید . . .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مرسی که توجه کردید
خیلی وقت بود کسی بهم توجه نکرده بود
ایشالله تو شادی هاتون جبران کنم Smile
مرسی از شما که باعث شدید در این روزای سخت لبخندی بزنم،منم خیلی وقت بود این تجربه رو نداشتم
خيلي خوب بود، ممنون
تشکر کنندگان: soli asali ، hamed.us ، pari pari ، medexk ، آيلار ، nedaba
نمي دونم چرا يك حسي بهم مي گه با اين آپديت هايي كه اين ماه داشتيم تازه اينا شروع كردند به بررسي پرونده ها، از صبح اومدم حرفهاي اميدوار كننده بزنم اميدم نيومد:d
فقط اميدوارم اين هفته يكم سفارتها يه تكوني بخورند، ابوظبي كه امروز گند زد ، البته دستش درد نكنه چند تايي آپديت داشت، فقط موندم اون دسته از برنده هايي كه عضو مهاجرسرا نيستند دارند چي مي كشند، حداقل ما اينجا همديگه رو داريم اونها كه تقريبا توي بي خبري سر مي كنند
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
ما هم اپ نشدیم...SadSadSad
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان