کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-18 ساعت 13:24)Touraj2014 نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 13:18)مارکوپولو نوشته:  دوستان سلام
سوالی داشتم. اگر مرتب چک نکرده باشیم چگونه می توان تاریخ خهای قبلی اپدیت و تعداد انها را فهمید
متشکرم
دوست عزيزژامضا خود را كاملكنيدتا بدونيم كدوم سفارت بوديد . كي مصاحبه شديد تا فايل سيس را آدرسش رو بدم تا چك كنيد.من سيس آنكارا را دارم.

میشه لینک آنکارا رو بذارید؟
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، nedaba
یک هفته است که ایمیل زدم به ابوظبی ولی دریغ از یک جواب...
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، nazanin fatemi ، آلیس-1980
آیا هنوز کسایی هستند که مصاحبه نرفتند یا این روزها وقته مصاحبشونه؟؟؟؟؟؟؟
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، nazanin fatemi

من یه پیشنهاد دارم. شما به دعای دسته‌جمعی اعتقاد دارید؟

بیاین یه روز و ساعت خاص رو مشخص کنیم و همه با هم برای گرفتن ویزا دعا کنیم. مهم نیست اون ساعت کجا باشیم. مهم اینه که همه تو یک لحظه از خدا بخوایم کمکون کنه. من یکی تو کتم نمیره سرنوشتم تو دستای یه آدم(یه افسر) باشه. همه چیز دست خداست.

من پیشنهاد میکنم رأس ساعت ۱۰:۳۰ سه شنبه شب همه با هم برای گرفتن ویزا دعا کنیم و از خدا بخوایم کمکون کنه. ضرر که نداره هیچ، مفید هم هست.

یا علی

(2014-08-18 ساعت 13:32)p.fereidouni نوشته:  آیا هنوز کسایی هستند که مصاحبه نرفتند یا این روزها وقته مصاحبشونه؟؟؟؟؟؟؟

بله چند صفحه قبل یه دوستی گفته بود تو سپتامبر آنکارا مصاحبه داره. مدارکش رو فرستاده بود سفارت تازه.

آیا از طریق سایت ceac فقط میشه آخرین آپدیت رو دید؟
من تازه از این سایت مطلع شدم و می خوام بدونم قبل از آخرین آپدیت، چند بار دیگه آپدیت شده بودم.
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، nedaba
(2014-08-18 ساعت 13:35)arashmanteghi نوشته:  

بیاین یه روز و ساعت خاص رو مشخص کنیم و همه با هم برای گرفتن ویزا دعا کنیم. مهم نیست اون ساعت کجا باشیم. مهم اینه که همه تو یک لحظه از خدا بخوایم کمکون کنه. من یکی تو کتم نمیره سرنوشتم تو دستای یه آدم(یه افسر) باشه. همه چیز دست خداست.

من پیشنهاد میکنم رأس ساعت ۱۰:۳۰ سه شنبه شب همه با هم برای گرفتن ویزا دعا کنیم و از خدا بخوایم کمکون کنه. ضرر که نداره هیچ، مفید هم هست.

یا علی

آرش جان من هستم هر کی موافقه لایک کنهSmile
(2014-08-18 ساعت 12:55)hamed.us نوشته:  از دوستان کیا تو 29 آپریل گیر کردن ؟!!!!

من هنوز روی 29 آپریل درجا می زنمBig Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، shilan ، hamed.us ، nedaba
(2014-08-18 ساعت 13:38)p.fereidouni نوشته:  

یا علی

قرارمون سه شنبه شب، ساعت 10:30....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
(2014-08-18 ساعت 13:43)sonyz2 نوشته:  

یا علی

از همین الان یک الارم تو گوشیتون بگذاریدCool
درود
امروز داشتم با یکی از دوستانم که سال 2013 برنده لاتاری الان ساکن تگزاس بود صحبت میکردم کیس ایشون حدود 8000 بود چک ap خورده بود تو 10 آگوست بعد از 43 روز کلیر شد به اتفاق همسر و فرزندشون چیزی که بیشتر جالب بود میگفت کیس یکی از نزدیکاش بعد از 6 روز کلیر شده بود حتی کیس خودش که 8000 بود زودتر از کیس های کمتر کلیر شده پس میشه نتیجه گرفت که اصلا رو اولویت براساس شماره کیس نمیشه حساب کرد ممکنه کیس 2000 دیرتر از کیس بالای 6000 کلیر بشه .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: nasim ، katanaser ، shahriar2002 ، medexk ، shilan ، mizan ، soli asali ، shahrzad001 ، pari pari ، EmJay ، nedaba ، nazanin fatemi
سلام دوستان. تو اين مدت يكماه كسي كلير شده يا كلا خبري نيستش؟
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
تشکر کنندگان: mizan ، soli asali ، nedaba
سلام.دوستان
پروسه ادمین من تو مرحله چک کردن هویتی و خطرناک نبودن ورود من به اونجا داره بررسی میشه.حالا کی تموم شه خدا میدونه.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: nasim ، sonyz2 ، Sara_lphmkf ، shilan ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، nazanin fatemi
آیا از طریق سایت ceac فقط میشه آخرین آپدیت رو دید؟
من تازه از این سایت مطلع شدم و می خوام بدونم قبل از آخرین آپدیت، چند بار دیگه آپدیت شده بودم.
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-18 ساعت 13:45)p.fereidouni نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 13:43)sonyz2 نوشته:  

یا علی

از همین الان یک الارم تو گوشیتون بگذاریدCool

بچه ها همه حاضرن؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: amohammadi348، Aroma، azadeh2014، babak80242، esmail_babadi_0611، Hassan2014، kami_kami، Kamyar.A، kooshamostofi، maryam_ros، marzban1360، massi63، meisam_civil82، me_u، MOHAMMADKHANI، monda، morteza-dm، Morteza1350، nasim، nilka، omid2014، p.fereidouni*، pink2، reza ali3242، rk20000، SabSor، saeed. mnt، sami8000، SARA13949، shayesteh، sheida999، shhak، sonyz2، sorooosh، مارکوپولو، برسام٤، 3 مهمان
(2014-08-18 ساعت 13:48)me_u نوشته:  سلام.دوستان
پروسه ادمین من تو مرحله چک کردن هویتی و خطرناک نبودن ورود من به اونجا داره بررسی میشه.حالا کی تموم شه خدا میدونه.

سرافراز باشید.مثل سرو
سلام اگر مشکلی نیست بفرمایید جنابعالی تو کدوم سفارت هستید و حدود شمارتون چنده؟
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، nazanin fatemi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان