کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-23 ساعت 01:09)USA2014 نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 01:07)کیانوش2 نوشته:  دوستانی که فردا میرن سر کار! بفرمایید تشریف ببرید بخوابید تا فردا گیج نزنید. فردا همین زمان، همین سایت، همین موضوع و شاید با جیغ و هورا یا شاید با درگیریهای مجازی بیشتر در خدمتتان خواهیم بود! تا فردا! خدایا حافظ همه شما! Tongue Rolleyes Big Grin Cool SmileShy

والا به لطف و مرحمت لاتاری تازگیا مجبور شدیم کار رو علیرغم میل باطنی ببوسیم بزاریم کنارSad
این که از منWink
والا من که 2015 ام از الان دست و دلم به کار نمیره !!!!!Big Grin
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

(2014-08-23 ساعت 01:32)mizan نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 01:26)smart3461 نوشته:  بچه ها سلام

می خواستم بگم این بحث انرژی کار می کنه نمونه زندش (البته فعلا) هم خودم . لابد می پرسید چطور؟

ایشالا تا وقتی ویزاتون میاد خوب میشید. +++++++++++++

ممنونم دوست عزیز
راستش من دوران سربازیم هم واسم خیلی سخت بود و بدنم از فشاری که روم بود دچار یه سری عوارض شد ولی همیشه می گفتم طوری نیست می گذره و الان که نگاه می کنم و می بینم همش مثل یه خواب بوده و گذشت و رفت می گم خدایا شکرت. این دوران هم مطمئنم می گذره و یه روزی توی آمریکا یادم می افته که زیر بار استرس کلیرنس چی ها کشیدم و باز خدا رو شکر خواهم کرد که اینم گذشت. مطمئنم روزی ام که ازین دنیا رفتم به خدا می گم: اوس کریم دمت گرم
که این رنج زندگی و دنیارم از سرمون گذروندی.
بازمانده لاتاری 2014
(2014-08-23 ساعت 00:33)USA2014 نوشته:  میگم اون دوستایی که همیشه اون پایین زده در حال بازدید، قلبشون نمیگیره حرف نمیزننBig Grin والا من بودم تا حالا دووم نمی ا ردمBig Grin خلاصه گفتم که حواستون به دل کوچولوتون هم باشهWink

کسب فیض میکنیم!!!!!!!!
تشکر کنندگان: pari pari ، محبت ، nasam ، shhak ، قصه گو ، اسفند89 ، soli asali ، nasim ، nedaba ، smpf ، NEURON ، کیانوش2
اول شهریور
22 آگوست تنها خودم آپدیت شدم
همیشه شهریور را دوست داشتم چون خودم و بیشتر عزیزان توی این ماه متولد شدن و 2 سال که بخاطر وجود پسرم این ماه رو خیلی بیشتر دوست دارم
خدایا آرزو میکنم که تا روز تولد پسرم بیست و سوم دل همه دوستان منتظرم شاد و لبشان خندان و از برکت وجود این نی نی که چند وقت میگه خدا ویزا اده دل ما هم شاد بشه
آمین
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-08-23 ساعت 01:26)smart3461 نوشته:  بچه ها سلام

می خواستم بگم این بحث انرژی کار می کنه نمونه زندش (البته فعلا) هم خودم . لابد می پرسید چطور؟
عرضم به حضورتون که من اون موقعی که همه دنبال عمو عراقی می گشتن مشتاق بودم ببینم کجاست و بعد که اومد و گفت که متاسفانه زونا گرفته ، من به خودم گفتم حالا خوبه منم بگیرم (آخه منم یه دو ماهیه خیلی استرس و بی اشتهایی و... دارم) و باید بگم که سیستم انرژی به خوبی کار کرد و من همین دیشب توی بیمارستان بودم و دکتر چیزی رو که من فکر می کردم چندتا جوش دردناک بیشتر نیستن رسما بیماری زونا اعلام کرد. الانم خدا رو شکر حال عمومیم بد نیست ولی می خواستم بگم بیمار شدن در این شرایط خیلی راحته ،حتی راحت تر از آب خوردن، مخصوصا الان که هممون استرس داریم. الانم فقط دارم به این فکر می کنم که ویزامو که گرفتم با کدوم پرواز برم دیدار حاجی اوباما. و دیگه به هیچی غیر از این فکر نمی کنم و مطمئنم که ویزامو می گیرم.
حالم خوش نیست که یه شعر با حال واستون بذارم ولی بعدا که بهتر شدم حتما یه شعر با حال براتون می سرایم.
پهلوی راستم انگاری زغال گذاشتی و واقعا می سوزه.
همتون رو می خوام ، همتون دوستان گلم هستین ، ازتون خواهش می کنم زیاد به خودتون سخت نگیرین و استرس به خودتون وارد نکنید
مراقب مهربونیاتون باشین و اگرم می بینید این تاپیک یا هرچیزی دیگه بهتون استرس می ده رهاش کنید و یه استراحت حسابی به خودتون بدین
فقط خدا می دونه من چقدر دلم می خواد و می خواست که برم آمریکا و فقط خودش میدونه که لحظه ای که دیدم لاتاری اسمم در اومده چقدر خوشحال شدم الانم امیدم به خداست، هر وقتم نشد پیگیر می شم واسه تکمیل دوره زبان آلمانی و اپلای دانشگاه های آلمان (اکثرا شهریه کمی دارن) البته به آمریکا هم فکر خواهم کرد ولی در صورتی که فاند بتونم بگیرم!
توصیه شیر فرهاد به همه شما: ها !!! ای برره الان پر وشده از بیماری های کشنده و تنها راه علاجشم وویگولنسجگ بی خیالی بیده، ها!!!
انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ فراموش نشه. منم می رم استراحت کنم بینم کی این زونا بی خیال من می شه!
اي بابا. ايشالا كه هرچه زودتر بهبود پيدا كنيد . اين زونا هم گير داده به ما منتظراSmile
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
10 ماه و 20 روز انتظار!!!!!!
من ديگه داوطلبانه دارم ميرم امين آباد!!!!!!!![/php]
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-08-23 ساعت 02:00)pari pari نوشته:  10 ماه و 20 روز انتظار!!!!!!
من ديگه داوطلبانه دارم ميرم امين آباد!!!!!!!![/php]

خدا نکنه پری عزیز کلیر میشی و هی باید دنبال پرواز باشین که با همسرتون برینWink
(2014-08-22 ساعت 22:26)reza_norouzi نوشته:  [quote='Reza20002' pid='539420' dateline='1408729644']
دوستان
الان یکی از دوستان فعال مهاجرسرا به من زنگ زد و گفت دیروز صبح از سفارت با منزلشون تماس گرفتن و گفتن هر چه سریعتر به سفارت بره و ویزاشونو بگیره. اونم داره یکشنبه می ره و احتمالا خودش پست خواهد گذاشت. ایشون بسیار تحلیلگر و موثق هستند و بنظرم خبر ایشون خبر خیلی خوبی می تونه باشه.
سفارت ایشون ابوظبی و مصاحبه شون هفته سوم جولای و یک روز قبل از من بود.

دوست عزیز مبارک. ویزا گرفتی خودت بیا پست بزار هورا بکشیم.

سلام دوست من
امروز و دیروز سر این قضیه خیلی اینجا بحث شد و این نتیجه به دست اومد که فقط یه شایعه بوده.
طی این سالها هیچ سفارتی برای اعلام کلیر شدن به کسی زنگ نزده و اصلاً جزو روتین کاریشون نیست.
ممنون میشیم شما هم لطفاً بیشتر از این به این شایعه دامن نزنین.
شاد باشین.
[/quote
سلام رضا جان
میدونم همیشه انرژی مثبتی پس بمون و باور کن. من امروز چندین ساعت این قضیرو بررسی کردم صحت داره شمارشو از دوستم گرفتم سرچش کردم شماره اضطراریه سفارت امریکا در ابوظبی هست
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
این چه حرفیه پری پری جون . دور از جون
به امید اینکه هر چه زودتر دوتایی های مهاجرسرا در کنار هم قرار بگیرن +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[عکس: 10574213_629577297155639_3312921590155981607_n.jpg]
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
[عکس: 08842048236473320048.jpg]
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: Arash2013*، mehdi16، reza3035، sia 1306، محبت، yasiamini، حلما، 1 مهمان
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: lighter ، m_nikparvaz ، H Pier ، sia 1306 ، قصه گو ، soli asali ، pari pari ، nasim ، محبت ، nedaba
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم، و ندایی که به من می گوید :
" گرچه شب تاریک است دل قوی دار سحر نزدیک است. "
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
نا هم 100 روزه شدیم
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: H Pier ، sia 1306 ، shhak ، قصه گو ، soli asali ، pari pari ، babak12 ، Sara_lphmkf ، nasim ، nazanin fatemi ، nedaba ، NEURON ، کیانوش2
سلام به روی ماه همه دوستان گلم
صبح اولین روز شهریوری تون بخیر.
امیدوارم این آپدیت های گروهی این چند وقت به ایشود شدن همه دوستان منتظر منجر بشه و لبخند و شادی جای اخم و ناراحتی رو بگیره.
فعلاً دو روز آروم برای سفارتا پیش رو داریم اما باشد که همه شون تا آخر سپتامبر بیان اضافه کاری و تکلیف همه رو روشن کنن به زودی زود!
شاد باشین.
سلام ، الان اينجا زلزله اومد و من از خواب پريدم،قلبم تند ميزنه، هر چند خيلي ترسيدم ولي فكر ميكنم امروز روز ديگه س و هنوز فرصت داريم كه به روياهامون برسيم...شايد امروز اين فرصت از خيلي ها گرفته شده يا بشه ، پس فعلا كه زنده ايم نبايد نا اميد باشيممممممم...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان