کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
واقعا دیگه تحملم تموم شده این روزا اصلا دست و دلم به هیچ کاری نمی ره مثل آدمای مسخ شده دلم می خواد فقط زل بزنم به یه نقطه و هیچ کاری نکنم.
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، EmJay ، قصه گو ، arash1392 ، reasonable ، nedaba ، pari pari ، shilan ، mizan ، rezahoorjandi ، smpf
(2014-08-24 ساعت 08:03)m.mirzaee نوشته:  اینجور که مشخصه فعلاً تا کیسهای حدود 0000-5000 رو کلیر کردن
درسته؟
امیدواریم نوبت بقیه هم برسه
نههههههههههههه
من4700 هنوز کلیر نشدممممم
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، reasonable ، nedaba ، pari pari ، smpf
ما 4000 هستیم چرا کلیر نمیکنند. . . . .. . . Sad
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: mohamad2014 ، miladfr12 ، shhak ، soli asali ، قصه گو ، hamid.eng ، reasonable ، nedaba ، pari pari ، smpf
(2014-08-24 ساعت 08:56)mohamad2014 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 08:03)m.mirzaee نوشته:  اینجور که مشخصه فعلاً تا کیسهای حدود 0000-5000 رو کلیر کردن
درسته؟
امیدواریم نوبت بقیه هم برسه
نههههههههههههه
من4700 هنوز کلیر نشدممممم

منم 4000 هستم هنوز کلیر نشدمممممممم. . . .
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، zepehr ، reasonable ، nedaba ، pari pari ، mizan
(2014-08-24 ساعت 08:36)newparmis نوشته:  واقعا دیگه تحملم تموم شده این روزا اصلا دست و دلم به هیچ کاری نمی ره مثل آدمای مسخ شده دلم می خواد فقط زل بزنم به یه نقطه و هیچ کاری نکنم.

دقیقا من هم اینجوری شدم
خدا رو شکر .اون شب همسرم از اواسط روز این خبر رو به من داده بود و به مادر و یکی از دوستان معتقدش هم گفته بود که ساعت 10 شب دقایقی رو برای به سر انجام رسیدن این انتظار دعا کنیم. و جالبه که من به علت کشیک سختی که شب قبل داشتم از حدود 9 روی مبل به خواب رفته بودم و همسرم کنارم در حال جستجو در مهاجر سرا بود.و سر ساعت 10 من رو بیدار کرد و با اینکه بسیار هنوز خواب الود بودم با تاکید و تشویق اهمیت این تلاش کارمایی رو یهم تفهیم کرد تا هوشیار شدم و با هم شروع به توسل به درگاه خداوند رحمان کردیم.
میخواستم بگم که بدونید که چقدر ما هم ارامش گرفتیم و همان لحظه دانستیم که آن خواهدشد که ما بخواهیم و لایقش باشیم و مستمر و با حضور قلب از کاینات و گرداننده آن طلب کنیم. (قانون جذب)
CN:2014AS76XX- تعداد اعضای کیس 2نفر - مصاحبه 15جولای، انکارا- خانمم: ویزای یه ضربBig Grin - خودم AP سربازی معاف وپزشک بدون شغل دولتی E -اپدیتها 17 جولای و 28 جولای با ایمیل.

concentrated thoughts produce desired results
تشکر کنندگان: shhak ، sonyz2 ، soli asali ، teacherm ، manamilad ، ali3875 ، nasim ، majid_eng ، sal0811 ، reasonable ، pari pari ، mizan ، nazanin fatemi ، Mona-K ، NEURON ، Alissa ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 23:03)teacherm نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 22:56)dr_miliman نوشته:  من هم گاهی با همچین تفکری دچار ناامیدی میشم و یادم میاد که میگفتند لاتاری یک هدیه بی مزد و مواجب و تحت منت بسیار سنگینی به افراد خوش شانسی داده میشه.بحث سر اینه که آمریکا از نظر ۳۰ یا C ادعا میکنه که مهاجرت رو برای تمام مردم دنیا با فرصتی برابر شدنی نشون بده و اینجوری اون دسته از گروهها رو که نسبت به قوانین مهاجرت انتقاد دارند راضی کنه و وجهه بین المللی خوبی هم برای خود درست کنه. به نوعی اسب پیشکشی آمریکاست که البته به سبک پخش کمکهای یو ان تو سیرالیون میمونه که سبد رو از بالا میندازن هر کی گرفت توش جونش و هر کی هم نگرفت ...مهم اینه همه بدونن کمک کرده..
از طرفی دوستانی که با فرهنگ ۳۰ یا C اداری آمریکا بیشتر اشنا هستند میگن که به شدت به اهدافی که برای کارشون تعیین میکنند متعصبانه پایبندند و به خوبی هم از گذشته درس میگیرند.به اصطلاح دو بار از یک سوراخ گزیده نمیشوند. لذا امیدوار باشیم که مورد دوم صحیح باشد و تجربه سال قبل باعث برنامه ریزی دقیق و محکم برای به حداقل رسوندن عوازض جانبی پروسه لاتاری باشه و هم طبق برنامه کلیه ویزاها به پایان برسند.
ما هم صبر میکنیم تا سیستم آمریکایی کارش رو انجام بده. حالا دیرتر از پارسال اما با خطای پایینتر.

if there is a will,there is a way
امیدوارم. اول که فهمیدم حدود ده درصد پارسال ویزا نگرفتن گفتم وااای جه بد. ولی الان بخدا راضیم عین پارسال بشه. نگرانم فاجعه ای بدتر اتفاق بیفته. در حال حاضر فکر کنم نزدیک سی درصد بچه ها بلا تکلیفن
کاشکی 30 درصد 50 درصد چون ماها هم که گرفتیم حال روزی بهتر نداریم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: teacherm ، soli asali ، Dr.Mehrbod ، manamilad ، قصه گو ، zepehr ، nasim ، آيلار ، reasonable ، pari pari ، mizan ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 00:04)Aroma نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 23:32)parisan نوشته:  دوستای عزیز من مطمئنم تا 2 یا 3 روز آینده خیلی از دوستانی منتظر هستند کلیر بشن .اینو با دلایلی که خودم دارم میگم توضیح دادنش سخته ولی شاهد باشین که من درست پیش بینی کرده بودم.

Smile

حالا نظرت را بده يا ايميل بزن ممنون
دوست عزیز Aroma جان ،شما کی ایمیل دادید و کی آپ خوردین؟ چون من 18 آگوست ایمیل زدم جواب فعلی را که فعلا ویزا نامبر ندارن را فرستادن و آپ هم نخوردیم با اینکه من اولین بارم بود که ایمیل می فرستادم.اگر اشکالی نداره می خواستم بدونم شما هم در رابطه با اتمام پروسه چکتون سوال کردید و جواب ارسالیشون چی بوده؟
ممنون، به امید موفقیت تمام دوستان
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: manamilad ، قصه گو ، nasim ، reasonable ، soli asali ، nazanin fatemi ، nedaba
وقتي به زندكي فكر ميكنيد اين دو نكته را به خاطر داشته باشيد:
هرجه قدر احساس كناه داشته باشيد كذشته تغيير نميكند و هر جه قدر استرس داشته باشيد آينده عوض نميشود!!

روز خوبي داشته باشيد دوستان منتظر..
تشکر کنندگان: shhak ، manamilad ، قصه گو ، zepehr ، REZAMBI ، nasim ، pari pari ، reasonable ، soli asali ، mizan ، آيلار ، sia 1306 ، nedaba
سلام بچه ها میگم اینایی که میگن رفتن دبی مدیکال تمدید کردن خودشون رفتن یا دلیلی داشته یعنی همینجوری رفتن ؟کاش میومدن یه توضیحی میدادن و اینکه تا حالا امسال کسی سرخود رفته سفارت ابوظبی ببینیم چه طوریه ؟اگه بریم دم در سفارت چی میشه پاسپورتا رو میگیرن یا نه؟؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: قصه گو ، manamilad ، teacherm ، nasim ، majid_eng ، pari pari ، reasonable ، soli asali ، nazanin fatemi ، Alissa
کاربران در حال بازدید این موضوع: ali3875، EmJay، hmahdavizadeh، lucky star، meisam_civil82، nasim، REZAMBI، sad_sad، shilan، smalijm، 2 کاربر مخفی، 4 مهمان
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pari ، reasonable ، soli asali ، mizan ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 09:48)shilan نوشته:  سلام بچه ها میگم اینایی که میگن رفتن دبی مدیکال تمدید کردن خودشون رفتن یا دلیلی داشته یعنی همینجوری رفتن ؟کاش میومدن یه توضیحی میدادن و اینکه تا حالا امسال کسی سرخود رفته سفارت ابوظبی ببینیم چه طوریه ؟اگه بریم دم در سفارت چی میشه پاسپورتا رو میگیرن یا نه؟؟

اره. اگه کسی رفته بگه.اگه تا پانزده رور دیگه خبری نشه من میرم. سه تا مدیکال و یه هفته اقامت هم اخرین پولی که ما نذر این امامزاده میکنیم. ببینیم شفا میده یا جعلیه
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: قصه گو ، shhak ، arash1392 ، manamilad ، pari pari ، reasonable ، soli asali ، nazanin fatemi ، shilan ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 09:48)shilan نوشته:  سلام بچه ها میگم اینایی که میگن رفتن دبی مدیکال تمدید کردن خودشون رفتن یا دلیلی داشته یعنی همینجوری رفتن ؟کاش میومدن یه توضیحی میدادن و اینکه تا حالا امسال کسی سرخود رفته سفارت ابوظبی ببینیم چه طوریه ؟اگه بریم دم در سفارت چی میشه پاسپورتا رو میگیرن یا نه؟؟

شیلان جان، امروز دوستمون آقای rainolf قراره برن ابوظبی اخبار موثق به ما بدن، ما هم منتظریم، ضمنا پستها و امضای شما دل آدمو باز می کنه، رنگش خیلی شاده Wink
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: قصه گو ، shhak ، majid_eng ، manamilad ، pari pari ، reasonable ، soli asali ، nazanin fatemi ، shilan ، mizan ، hedilamar ، nedaba
فایل سیس رو نگاه می کردم، سفارت ایروان مدت هاست که مصاحبه لاتری نکرده، (نزدیک به چهار هفته و 2 مصاحبه، تازه اونم اگه انجام داده باشن!) امیدوارم این سکوتشون، معنی خوبی داشته باشه که دارن کارها رو جمع بندی می کنن! البته جمع بندی مثبت برای همه ما.
امروز ما تعطیلیم ولی برای بچه های ابوظبی که می تونیم دعا کنیم
و اما آنکارا بجنب که خیلیا دلنگرونن و چشم انتظار

مراقب خودتون هم باشید
Shy
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
(2014-08-23 ساعت 23:58)poem نوشته:  فردا تولدمه و همینطور سالگرد ازداوجمون یعنی میشه ابوظبی فردا خوشحالمون کنه؟

ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
از همه دوستان ممنونم و برای همه شما آرزوی بهترین هارو دارم.
شاید امروز هم خبری نشه اما مطئمنم به زودی اون اتفاق به یادماندنی خواهد افتاد اگر این هفته نه، هفته بعد حتما .
موفق باشید.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: قصه گو ، shhak ، sonyz2 ، manamilad ، pari pari ، reasonable ، soli asali ، آيلار ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان