موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها وقتی سفارت اعلام کرد که میتونید واسه گرفتن ویزا بیایید مثلا واسه انکارا ... باید دوباره میل زد به اونگان وقت گرفت و واسه مدکال مجدد معطل بود تا وقت ویزیت بده یا همینطوری هم میشه واسه تمدید مدیکال بدون اطلاع قبلی رفت ..... اخه داشتم فکر میکردم اگه مثلا همین فردا اسامی اعلام شد و خواستیم سریع بریم سفارت و هر جور شده خودمون رو رسوندیم انجا واسه مدیکال مجدد معطل نمیشیم تا بخواد وقت بده و اون موقع بخواییم تازه دنبال بلیت و اینجور حرفا باشیم؟ و اینکه واسه مدیکال مجدد بجز سی دی و اون برگه مدیکال که امضا کرده و کارت وزرد مجدد که از پاستور گرفتیم ایا چیز دیگه ای هم واسه اونگان لازمه مثل عکس یا نه .... لطفا دوستان راهنمایی کنند... ممنون.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='nikfar80' pid='540100' dateline='1408874318']
ibehnam عزیز دقیقا حق با zzarin و شیلان جون هستش.
شما و چند نفر دیگه اینجا آماده اید کسی حرفی خلاف میلتون بزنه تا بپرید بهش و حتی به مدیرا توصیه کنید حسابشو برسن. چند روز پیش داشتم فکر می کردم پستای این افراد غرغرو و کسایی که به زمین و زمان ناسزا میگن
بابا به بهنام بیچاره چ ربطی داره. اومد با خوشحالی یه خبری بگه دلمون شاد شه . حالا متهم شد! بذارین خود فرشاد بیاد باهاش دعوا کنین
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!
جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 14:20)ibehnam نوشته: (2014-08-24 ساعت 14:15)teacherm نوشته: (2014-08-24 ساعت 14:06)محبت نوشته: سلام
دیروز با یکی از بچه های همینجا که الان ابوظبیه صحبت میکردم و البته ایشون شاید دلش نخواد معرفی بشه و البته فقط خودش مثل فرشاد کلیرنس خورده و برنده اصلی که همسرش بود بازم مثل فرشاد ready بود .
میگفت هر کس پاسپورتش رو میاره قبول میکنن از بس که ایرانیها دارن میرن اما به هیچ کس هیچ قولی نمیدن و میگن اوایل سپتامبر مشخص میشه و در خصوص پرونده های این شکلی 3 سپتامبر برای ready های اینچنینی قول دادن ممکنه اتفاقی بیافته اما برای کیس بعدی هیچ قولی ندادن .
این وضعیت ابوظبی بود.
در خصوص ایروان هم هر کی پاس هاش رو میاورد تحویل میگرفتن و بعد از یه آپدیت خوردن عصر بهشون زنگ میزدن که بیاید و پاسهاتون رو تحویل بگیرید و به سلامت اما اگر کلیر بودن بهشون میگن فعلا ویزا نامبر نداریم اگر میخواید میتونید پاسهاتون رو بذارید تا اوایل سپتامبر ببینیم چی میشه.
در خصوص این دو سفارت با کسانی که این کارها رو انجام دادن در ارتباطم اما در خصوص آنکارا اطلاعاتی ندارم.
نکته مسلم اینه که برید یا نرید فرقی نداره چون ویزا به اندازه کافی موجوده و ایمیل بزنید و با ایمیل جوابتون رو مبنی بر کلیر شدن یا نشدن خواهید گرفت البته بزودی خودشون قطعا اعلام خواهند کرد پس این کارا خیلی معنی نداره مگر اینکه برنده اصلی ready باشه و یا در جواب ایمیلتون کلیر شدنتون تایید شده باشه..والا صف نونوایی نیست که هر کی زودتر بره زودتر ویزا بگیره اما هر کیسی زودتر کلیر بشه بله زودتر ویزا میگیره.
موفق باشید
جناب محبت عزیز. با روند تلفن ها و تک وتوک ایمیلی کلیر شدن ها خیال همه راحته که ویزا تموم نشده. تنها نگرانی عدم اعلام شفاف و درست سفارتهاست. اینکه چرا تلفن میزنن و تو سایت نمیگن. اینکه چرا هنوز ایروان سایتش خرابه و ابوظبی جواب ایمیل نمیده. من برا خودم دو دلیل اوردم اول: فقط تعداد محدودی ویزا مونده و میخان اینطوری انتخابی دن تا مصاحبه ها تموم شه
دوم: یه برنامه دفیق برای سپتامبر دارن و به زودی همه چی رو روال میفته
من پستها و حرفهای شمارو همیشه ارامش بخش و دوست داشتنی میدونم. ولی میخام بپرسم ایا شما دلایل محکمی دارید که گزینه دوم درسته؟
نمیخام دلایل یا سندهاتون بگین چون ممکنه محرمانه باشه. همین که بگین دلیل دارین من کامل اطمینان میکنم. یه چیزی تو دل من بین دو گزینه هی اینور اونور میره. کم کم دارم خل میشم از بس یه روز شادم یه روز دپرس
ممنون میشم اگه جواب بدین
دروووود بر آق معلم عزیزززززز
اصلاً لپ مطلب رو بیان کردی ...
منم یه همچین چیزایی تو ذهنم به صورت آشفته داشت وول میخوردا ... شما از آشفتگی نجاتش دادی و سر و سامونی بهش دادی 

منم سوالم از استاد امین خان همینه ... منم ایشون رو قبول دارم در حد آقا تختی ...
آبقا بهنام همون مورد اول درسته و عاقلا رفتن و الان ما داریم ازشون دفاع میکنیم اینجا اینقد عصبیم که نگو کاش یه علامت ان ف جار اینجا بود
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-24 ساعت 14:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-24 ساعت 14:50 توسط مامان خانم.)
آقا فرشاد غر غرو
دیدی برادر من هنوز هم می توان یه غصه ها خندیددیدی می توان خدا را حتی در اوج نا امیدی صدا کرد و معجزه اش را حس کرد برادر من خدا مهربان تر از آن است که فراموش کند به تو وعده لباس گرم داده بود
فراموش نکن که اینجا دوستانی از صمیم قلب برایت آرزوی موفقیت کردند و امروز با خوشحالی برایت هورا کشیدند
امیدوارم همیشه خوشحال و موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 14:47)shilan نوشته: (2014-08-24 ساعت 14:20)ibehnam نوشته: (2014-08-24 ساعت 14:15)teacherm نوشته: (2014-08-24 ساعت 14:06)محبت نوشته: سلام
دیروز با یکی از بچه های همینجا که الان ابوظبیه صحبت میکردم و البته ایشون شاید دلش نخواد معرفی بشه و البته فقط خودش مثل فرشاد کلیرنس خورده و برنده اصلی که همسرش بود بازم مثل فرشاد ready بود .
میگفت هر کس پاسپورتش رو میاره قبول میکنن از بس که ایرانیها دارن میرن اما به هیچ کس هیچ قولی نمیدن و میگن اوایل سپتامبر مشخص میشه و در خصوص پرونده های این شکلی 3 سپتامبر برای ready های اینچنینی قول دادن ممکنه اتفاقی بیافته اما برای کیس بعدی هیچ قولی ندادن .
این وضعیت ابوظبی بود.
در خصوص ایروان هم هر کی پاس هاش رو میاورد تحویل میگرفتن و بعد از یه آپدیت خوردن عصر بهشون زنگ میزدن که بیاید و پاسهاتون رو تحویل بگیرید و به سلامت اما اگر کلیر بودن بهشون میگن فعلا ویزا نامبر نداریم اگر میخواید میتونید پاسهاتون رو بذارید تا اوایل سپتامبر ببینیم چی میشه.
در خصوص این دو سفارت با کسانی که این کارها رو انجام دادن در ارتباطم اما در خصوص آنکارا اطلاعاتی ندارم.
نکته مسلم اینه که برید یا نرید فرقی نداره چون ویزا به اندازه کافی موجوده و ایمیل بزنید و با ایمیل جوابتون رو مبنی بر کلیر شدن یا نشدن خواهید گرفت البته بزودی خودشون قطعا اعلام خواهند کرد پس این کارا خیلی معنی نداره مگر اینکه برنده اصلی ready باشه و یا در جواب ایمیلتون کلیر شدنتون تایید شده باشه..والا صف نونوایی نیست که هر کی زودتر بره زودتر ویزا بگیره اما هر کیسی زودتر کلیر بشه بله زودتر ویزا میگیره.
موفق باشید
جناب محبت عزیز. با روند تلفن ها و تک وتوک ایمیلی کلیر شدن ها خیال همه راحته که ویزا تموم نشده. تنها نگرانی عدم اعلام شفاف و درست سفارتهاست. اینکه چرا تلفن میزنن و تو سایت نمیگن. اینکه چرا هنوز ایروان سایتش خرابه و ابوظبی جواب ایمیل نمیده. من برا خودم دو دلیل اوردم اول: فقط تعداد محدودی ویزا مونده و میخان اینطوری انتخابی دن تا مصاحبه ها تموم شه
دوم: یه برنامه دفیق برای سپتامبر دارن و به زودی همه چی رو روال میفته
من پستها و حرفهای شمارو همیشه ارامش بخش و دوست داشتنی میدونم. ولی میخام بپرسم ایا شما دلایل محکمی دارید که گزینه دوم درسته؟
نمیخام دلایل یا سندهاتون بگین چون ممکنه محرمانه باشه. همین که بگین دلیل دارین من کامل اطمینان میکنم. یه چیزی تو دل من بین دو گزینه هی اینور اونور میره. کم کم دارم خل میشم از بس یه روز شادم یه روز دپرس
ممنون میشم اگه جواب بدین
دروووود بر آق معلم عزیزززززز
اصلاً لپ مطلب رو بیان کردی ...
منم یه همچین چیزایی تو ذهنم به صورت آشفته داشت وول میخوردا ... شما از آشفتگی نجاتش دادی و سر و سامونی بهش دادی 

منم سوالم از استاد امین خان همینه ... منم ایشون رو قبول دارم در حد آقا تختی ...
آبقا بهنام همون مورد اول درسته و عاقلا رفتن و الان ما داریم ازشون دفاع میکنیم اینجا اینقد عصبیم که نگو کاش یه علامت ان ف جار اینجا بود
ما هم کلیر بشم و ویزا باشه به ما هم میدن ...
حتی اگه مورد اول هم درست باشه ، من خوشحالم ، چون دوستام ویزا گرفتن .
شما هم اگه فکر میکنی کسی که مونده اینجا عاقل نیست ، همین فردا برو دم سفارت ! چرا نمیری ؟؟؟!
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-24 ساعت 14:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-24 ساعت 14:53 توسط medexk.)
زمان خداحافظی با دوستان خوبم در این تاپیک رسیده .
متاسفانه اینجا چیزای خوبی نخوندم. بحث امید و ناامیدی نیست .
بحث صداقت است و کردار نیک!
جامانده از لاتاری 2014
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 14:28)nikfar80 نوشته: ibehnam عزیز دقیقا حق با zzarin و شیلان جون هستش.
شما و چند نفر دیگه اینجا آماده اید کسی حرفی خلاف میلتون بزنه تا بپرید بهش و حتی به مدیرا توصیه کنید حسابشو برسن. چند روز پیش داشتم فکر می کردم پستای این افراد غرغرو و کسایی که به زمین و زمان ناسزا میگن رو یه جایی سیو کنیم و بعد از اومدن ویزاها یاداوریشون کنیم ، تا کمتر همه رو قضاوت کنن و (درسی باشد برای آیندگان شاید که عبرت گیرید)
گفته بود نگم ! ولی میگم !!
فرشاد هم کلیر شد هم پاسشو داده ، همین امروز فردا هم ایشو میشه . با ایمیل هم فهمیده کلیر شده ... 
دلیل اینکه گفته بود نگم ، چون ایشو نشده ، که میشه و خودشم میاد میگه ... شایدم به خاطر همون حرفاست که یکی نمیاد و چیزی بگه !!! مورد داشتیم به خاطر همین حرف ها آپدیتشو اینجوری مینوسه : *1 Aug !!!! یعنی ستارت تو چش و چااالم !! مورد داریم جای ستاره اندی میزاره !! اگه مورد دیدید کیسش رو نوشته هفت هزار و حسن شماعی زاده ، غافل گیر نشید ...
به افتخار عمو فرشااااااااااااااااااااااد غر غروووووووووووووو
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
فقط یه چیز جالبه اونم اینکه اونا یه ریز میگفتن سفارت بیخوده و اصلا ویزا نمیدن و همه چی افتضاحه الان مشخص میشه به خاطر این بوده که تا کسی خبردار نشده برن دنبال ویزا که نکنه شلوغ شه و اونا سشون بی کلاه بمونه قابل توجه شما سمی جون . ببین بدیش اینه آقا فرشاد غیر بد و بیراه به سیستم این اواخر پست دیگه ای نداشت حالا رفته ویزا گرفته . حالا هم بیاد بگه دیگه لطفا بیاد بگه سیستم اینقد افتضاحه که به این راحتی ملت میرن زیر آبی ویزا میگیرن!!!!!!!!!!!!
[/quote]
چه حرفیه آخه میزنید شما ؟؟؟؟!
دلیل اینکه نمیاد کسی بگه همین داستان هاست که در میارید براش دیگه !!!
گولمون زده که خودش بره ویزا بگیره ؟؟! ویزا که هست ... دلیلی نداره کسی یه همچین طرز تفکر مسخره و بچه گانه ای داشته باشه ...
انقدر زود و سطحی قضاوت نکنید لطفاً ...
[/quote]
[/quote]
به خداوندی خدا من خودم جزو نا امید ترین آدمای کره زمین هستم ولی اینجا میومدم هرچقدرم ناراحت بودم راجع تمام شدن ویزا و اوضاع بد امسال حرفی نمیزدم سعی میکردم از نگرانی بچه ها کم کنم و پستای اونقد نا امید و لایک نمیکردم ولی خوب ساکت بودنم و مراعات کردنم حدی داره دقیقا منم اون پستا رو میخوندم میگفتم اینا ویزا بگیرن چی دارن برای گفتن تازه اونم ویزا گرفتن زیر آبی . امیدم به خداست پناه بر خودش و ما رو از جمع این ادمهای رنگارنگ نجات بده
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
86
0 تشکر در 0 ارسال
جناب محبت عزیز
به نظر شما ،برای کیسهایی مثل ما که ابوظبی جواب ایمیلهامون رو نمیده ، چه کاری بهتره؟ آیا عاقلانه است که به سفارت برویم با توجه به اینکه فقط 14 روز میتونیم امارات بمونیم.
میدونم که تا 2 ماه پیش در ابوظبی اگه کسی کلیر نشده بود ، باجه ها به هیچ عنوان پاسپورتشون را نمیگرفتندولی الان چند پست بالاتر خوندم که باجه ها دارن پاسپورتهارو میگیرن. این قضیه منو به شک انداخته.
بقیه دوستان چه نظری دارن؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-24 ساعت 15:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-24 ساعت 15:03 توسط برسام٤.)
اقاي rainolfهم نيومد خبري بده.........اميدوارم اخبار بدي بهش نداده باشن.اي خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااا،نميخواي اين همه منتظرو شاد كني؟
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-24 ساعت 15:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-24 ساعت 15:10 توسط shilan.)
(2014-08-24 ساعت 14:52)medexk نوشته: زمان خداحافظی با دوستان خوبم در این تاپیک رسیده .
منم همینطور .به کسی نمیکم به خودم میگم خاک بر سر ما که همیشه حتی از سایه خودمونم میترسیم و فک میکنیم با طرفرداری کردن از رفتارهای غلط و ترس از بدجنس جلوه داده شدن باید عکس العملهای خوشایند در جمع داشته باشیم امیدوارم همگی به خواسته های قلبیتون برسید. خدا نگهدار همگی
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان خواهش میکنم جو رو به حاشیه ای که به صلاح هیچ کس نیست نبرید و پستهاتون رو ویرایش کنید تا انقدر پست سایز بزرگ و تکراری نبینید تا حداقل مورد مهمی هم که گفته میشه رو بشه روش زوم کرد.
1- هر کس اختیار خودش رو داره که بره و یا نره اما بهتره که اطلاع رسانی کنه وقتی رفت بگه من اومدم و اینطوریاست ولی مگه ما کم موارد اینچنینی میبینیم تو مملکتمون که بخوایم همینجا درستش کنیم این فرهنگ غلط رو.
.
2- دوستان مطلع رو فراری میکنید با ایجاد جو تشنج و خودتون بیشتر از همه متضرر خواهید شد.
.
3- باعث قفل شدن بیمورد تاپیک خواهید شد و باز هم ضرر بیهوده.
.
4- مهمتر از همه چیز خودتون اذیت میشید.
.
پس لطفا این بحث بی مورد رو دنبال نکنید و خودتون و تاپیک رو به چالش نکشید و بپذیرید صبر بهترین گزینه ست و البته ایمیل بزنید و تلفن و استعلام بگیرید و خوشحال باشید که هر کس ویزاش رو گرفت براش و امیدوارم که این فرهنگ اصلاح بشه که از هرجا منتفع شدید رهاش نکنید خصوصا در شرایط بحرانیش.
موفق باشید و امیدوار [/php]
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 15:07)shilan نوشته: (2014-08-24 ساعت 14:52)medexk نوشته: زمان خداحافظی با دوستان خوبم در این تاپیک رسیده .
منم همینطور .به کسی نمیکم به خودم میگم خاک بر سر ما که همیشه حتی از سایه خودمونم میترسیم و فک میکنیم با طرفرداری کردن از رفتارهای غلط و ترس از بدجنس جلوه داده شدن باید عکس العملهای خوشایند در جمع داشته باشیم امیدوارم همگی به خواسته های قلبیتون برسید.
اگه منظورتون منه : من چه ترسی دارم ؟؟؟! از کی ترس دارم ؟؟؟! مگه مدرسه است اینجا که من خودشیرینی کنم ؟؟؟!!!!
یه بابایی کلیر شده ، رفته ویزاشو بگیره ، گفته بگیره میاد میگه ، دلگیرم هست از یه سری مسائل ... حالا مشکل شما چیه با این بنده خدا و بنده ؟؟؟؟؟!!!
فکر کنم کسی که باید نباشه اینجا منم ... شما و اعضای باندتون بر نمیتابید حضور بنده رو ...
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستاي گلم
چند روزي بود از همتون دور بودم چند صفحه قبل رو خوندم اما از چزي سر در نياوردم اين قضيه فرشاد و اين تلفن ها چيه اينكه همه دارن ميرن سفارت بدون اينكه كليير بشن اين يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا ايراني بازي در ميارين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا از دوستاي خوبم يكي كه در جريان خلاصه ماجرارو برام شرح بده ممنون ميشم .
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست