موضوعها: 0
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز از میو عزیز گرفته تا علی مومن و شیلان خانم و بقیه اساتید.
دو سوال؟
من با توجه به اینکه زیاد سایت سیس رو چک میکنم احساس میکنم آپدیت 15 آگوست من از آمریکا بوده .ولی امروز ساعت 3و نیم بعداز ظهر از ابوظبی بدون دریافت ایمیل آپ شدم. میخواستم بدونم که با توجه به این موضوع 1-فکر میکنید کلیر شدم؟2-آیا کلیر نهایی از آمریکا انجام میشه یا از سفارت؟
در ضمن من تا حالا به سفارت زیاد ایمیل زدم و ایمیل های آخرمو هنوز جواب ندادن.
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
هوووووووررررررررررااااااااااااااااا
هووووررررااااااا
واسه دوستان کلیر شده! روزیه هممون بشه انشالا!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ضمن تبریک فراوان بابت کلیر شدن دوستان و شکستن طلسم مریوط به صدور ویزا برای ایرانیان نکات زیر را مد نظر داشته باشید:
1.در ماه سپتامبر به احتمال خیلی زیاد آپدیت های گروهی استارت میخوره.و ممکنه که سفارتها فاصله دریافت پاس برای صدور ویزا و تحویل اونو سریعتر انجام بدن.
2.برای مدیکال مطمئنا اگر آپدیت گروهی شروع بشه لازمه که وقت قبلی بگیرید تا بهونه ای دست اونها نباشه.چون مراجعه کننده زیادی خواهند داشت.
3.برای دوبی دوستان دقت کنید در طول یکماه دوبار به شما ویزای توریستی 14 روزه نمیدن.اگر قصد دارید همینجوری پاسارو تحویل سفارت بدید بهتره از 15 سپتامبر به بعد این کارو انجام بدید.
4.بنظر میرسه اولویت در حال حاضر با دوستانی است که نفرات برنده میتونند ویزا بگیرند و دیگر اعضای خانواده در مرحله AP هستند.
به امید خدا منتظر اخبار کلیر گروهی هستیم.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
106
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-08-15 ساعت 17:18)shahin2737 نوشته: جالبه.من از 2012 عضو سایتم اما قبولی 2015 هستم.وبسیار نگران این وضعیت پیش امده برای 2014 ها.اگر امضای اغلب قبول شده های 2013 (کیسهای بالا) رو ببینین تو 15 یا 16 اگوست کلیر شدن.من قلبا امیدوارم.امیدوار به اینکه به زودی زود باز از از این تاپیک صدای هورا ببینم یا بشنوم. بخدا اشک تو چشمم جمع شد.
الهی شکر . دوباره صدای ههوووووووررررررررررااااااااا شنیده شد.الهی صد هزار بار شکر.
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 15:19)massi63 نوشته: هورااااااااااااااااااااااااا....ما هم کلير شديم ...............خدايا شکرت ..............
با سلام و عرض تبریک
اگه ممکن بفرمائید که بدونه اینکه شما ایمیل بفرستید و سوال کنید ابوظبی براتون ایمیل فرستاد یا اول شما با ایمیل وضعیت کیستون رو پرسیده بودید؟ اگه شما ایمیل فرستادید ممکن بگید چقدر طول کشید تا جواب دادند.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-24 ساعت 19:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-24 ساعت 19:25 توسط me_u.)
(2014-08-24 ساعت 19:15)komboze نوشته: سلام به دوستان عزیز از میو عزیز گرفته تا علی مومن و شیلان خانم و بقیه اساتید.
دو سوال؟
من با توجه به اینکه زیاد سایت سیس رو چک میکنم احساس میکنم آپدیت 15 آگوست من از آمریکا بوده .ولی امروز ساعت 3و نیم بعداز ظهر از ابوظبی بدون دریافت ایمیل آپ شدم. میخواستم بدونم که با توجه به این موضوع 1-فکر میکنید کلیر شدم؟2-آیا کلیر نهایی از آمریکا انجام میشه یا از سفارت؟
سلام دوست عزیز
تا حالا روال کار بصورت کلی اینجوری بوده که آپدیت کلیر شدن از طرف عمه ریکا وآپدیت اعلام به شخص و یا وارد کردن اطلاعات افراد کلیر شده در سایت سفارتها از طرف سفارت انجام میشده.
بنظر میرسه که شما مستعد دریافت کلیر هستید.
امیدوارم که هرچه زودتر کلیر بشد.
سرافراز باشید.مثل سرو
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 19:19)me_u نوشته: سلام دوستان
ضمن تبریک فراوان بابت کلیر شدن دوستان و شکستن طلسم مریوط به صدور ویزا برای ایرانیان نکات زیر را مد نظر داشته باشید:
1.در ماه سپتامبر به احتمال خیلی زیاد آپدیت های گروهی استارت میخوره.و ممکنه که سفارتها فاصله دریافت پاس برای صدور ویزا و تحویل اونو سریعتر انجام بدن.
2.برای مدیکال مطمئنا اگر آپدیت گروهی شروع بشه لازمه که وقت قبلی بگیرید تا بهونه ای دست اونها نباشه.چون مراجعه کننده زیادی خواهند داشت.
3.برای دوبی دوستان دقت کنید در طول یکماه دوبار به شما ویزای توریستی 14 روزه نمیدن.اگر قصد دارید همینجوری پاسارو تحویل سفارت بدید بهتره از 15 سپتامبر به بعد این کارو انجام بدید.
4.بنظر میرسه اولویت در حال حاضر با دوستانی است که نفرات برنده میتونند ویزا بگیرند و دیگر اعضای خانواده در مرحله AP هستند.
به امید خدا منتظر اخبار کلیر گروهی هستیم.
سرافراز باشید.مثل سرو
سلام میو جان.خوشحالم که دوباره تو سایتی.حضورت یه مدتی کمرنگ شده بود.لطفا نظرتو راجع به سوالی که پرسیدم بگو.ممنون میشم.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 19:25)me_u نوشته: (2014-08-24 ساعت 19:15)komboze نوشته: سلام به دوستان عزیز از میو عزیز گرفته تا علی مومن و شیلان خانم و بقیه اساتید.
دو سوال؟
سلام دوست عزیز
تا حالا روال کار بصورت کلی اینجوری بوده که آپدیت کلیر شدن از طرف عمه ریکا وآپدیت اعلام به شخص و یا وارد کردن اطلاعات افراد کلیر شده در سایت سفارتها از طرف سفارت انجام میشده.
بنظر میرسه که شما مستعد دریافت کلیر هستید.
امیدوارم که هرچه زودتر کلیر بشد.
سرافراز باشید.مثل سرو
ممنون از پاسخت.به نظرت برای ویزای دبی اقدام کنم یا زوده فعلا؟
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 19:26)komboze نوشته: سلام میو جان.خوشحالم که دوباره تو سایتی.حضورت یه مدتی کمرنگ شده بود.لطفا نظرتو راجع به سوالی که پرسیدم بگو.ممنون میشم.
سلام .
دوست خوبم.والا من روم نمیشه شمارا با اسم آیدیتون صدا کنم.شما را همیشه دوست خوبم صدا میکنم.
جواب سوالتونو دادم دو تا پست بالاتر.
سرافراز باشید.مثل سرو
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 19:32)me_u نوشته: (2014-08-24 ساعت 19:26)komboze نوشته: سلام میو جان.خوشحالم که دوباره تو سایتی.حضورت یه مدتی کمرنگ شده بود.لطفا نظرتو راجع به سوالی که پرسیدم بگو.ممنون میشم.
سلام .
دوست خوبم.والا من روم نمیشه شمارا با اسم آیدیتون صدا کنم.شما را همیشه دوست خوبم صدا میکنم.
جواب سوالتونو دادم دو تا پست بالاتر.
سرافراز باشید.مثل سرو
ببخشید دوست عزیز اگه ناراحت شدید قصد خاصی نداشتم . فکر نمیکردم این موضوع باعث دلخوریتون بشه. بهرحال ممنون .موفق باشید.