کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-24 ساعت 22:47)Maryrhm نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 22:40)abbas09 نوشته:  من اصلا نمیتونم درک کنم وقتی سفارت کلیر نکرده یا ایمیل نداده اخه چرا ادم باید بره سفارت به زور که نیست هر وقت کلیر کردند اونوقت باید رفت نه که بدون هیچ علامتی این که دیگه انقدر گمراهی نداره ببخشیدااا این نظر شخصی بود اگر خوشتون نیومد لطفا شلیک نکنید

من نمی فهمم واقعن اینقدر سیستم فشل و هر کی هر کیه؟ ینی من فردا برم انکارا ؟ اگه این جوریه خوب برم! ینی چی که کلی ایرانی اومده بودن ابوذبی از همه هم ِباس می گرفتن؟ مخم الان داره سوت می کشه از دست ملت!
دوست عزیز اونهایی بودن که 21 آپدیت شدن و بهشون زنگ زدن گفتن بیایین برای ویزا؛ من از فایل سیس نگاه کردم 37 کیس 21آپدیت شده بودند که اگه اشتباه نکنم 24 کیس جولایی هایی بودند که به خرابی سیستم خورده بودند..حتا کیس 3384 و 6384 هم دیدم که امروز کلیر شدند و ایشود.پس بعید نبوده امروز سفارت شلوغ بوده باشه
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: Maryrhm ، محبت ، soli asali ، zepehr ، Reza20002 ، nasim ، sonyz2 ، قصه گو ، pari pari ، nedaba
از خدا خواستن شجاعت است
اگر بدهد رحمت است
اگر ندهد حکمت است.
از خلق خدا خواستن ذلت است
اگر بدهد منت است
اگر ندهد خفت است. (امام علی (ع))

دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن
من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن
به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای
دل گرفته ما بین و دلگشایی کن

زمانبندی خدا بی نظیر است ، نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود
کمی بردباری می طلبد و ایمان بسیار ، اما ارزش انتظار را دارد . . .
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-08-24 ساعت 20:40)farshadm999 نوشته:  سلام
قبل هر چیز آزّ قضاوت‌های نا عادلانه تون ممنون.

من کاملا قبلش توضیح داده بودم که دارم یه کاری می‌کنم و اگه به نتیجه رسید میام مینیویسم و چون با دوستان مهاجرسرا از جمله سومی خانوم و آقا بهنام و چند نفر دیگه با وایبر در تماس بودم مهاجرسرا نمیومدم.
من ۲ هفته دوبی‌ بودم و خواستم ریسک کنم و همین جوری برم سفارت و ۱شنبه رفتم سفارت ، داخل سفارت خیلی‌ کیس‌های لاتاری بودن. نوبت من شد ولی‌ متاسفانه پاسپورتم رو نگرفتن و گفتن کی‌ بهتون گفت پاسپورت رو بیارید گفتم هیچ کس چون خانومم ویزا گرفته چند وقت پیش گفتم منم شاید مراحلم تموم شده باشه گفتن خیر تموم نشده و دست از پا دراز تر اومدم بیرون.
مین اینو رک میگم اونجا التماس هم کردم برام ذره ای‌ اهمیت نداشت کی‌ چی‌ فکر میکنه اونجا کسی صدام رو مشنوه یا نه. التماس کردم ولی‌ موفق نشدم.

من هر ۲-۳ روز یه بار ایمیل میزدم به سفارت و توی سفارت هم گفتم که من هر چی‌ ایمیل میزنم جوابی‌ نمی‌گیرم، تا اینکه ۳شنبه صبح به من گفتن که مراحل اداریه شما به پایان رسیده ولی‌ ویزا برای صدور نداریم ولی‌ میتونید پاسپورتتون رو دراپ کنید و همون روز این کار رو انجام دادم ساعت ۲.

تا اینجا فکر نمیکنم اتفاق خاصی‌ افتاده بوده که قرار باشه بیام بگم!
تا امروز صبح! که به من تماس گرفتن و گفتن ویزاتون آمادس و میتونید بیاید بگیرید.
من دقیقا ۴ ساعت هست که چشمم به جمال ویزا روشن شده و ایشو شدم و اومدم که خبر رو بدم.

اگه تا قبل این در جریان نذاشتم برا این بود که خبری نشده بود که بگم ! الان هم دارم عرض می‌کنم.
در ضمن من خانومم خیلی‌ قبل تر از من ویزا نگرفته بود و تقریبا ۱ هفته قبل من رفته بود و هر ۲ بار که رفت پاسپورت بده و بگیره راجع به کیس من سوال میکرد.

در مورد سفارت توئه سفارت کیس لاتاری خیلی‌ زیاد بود و به هر کس می‌گفتم شما چه جوری کلیر شدید می‌گفتن با ایمیل.
از ته قلبم امیدوارم چه کسایی که از من بدشون میاد چه خوششون میاد ویزاشونو بگیرن واقعاً ناراحتم.
اینو کسایی که با من در تماس هستنن خودشون می‌دونن واقعاً از ته دلم ناراحتم اینکه سفارت داره اینجوری میکنه.
بازم میگم من غیبت نداشتم من شمارمو به آقا بهنام و چند نفر دیگه که باهاشون در اینجا دوست هستم دادم که دیگه مهاجرسرا نیایم چون همگی‌ معتقد بودیم اعصابمون خورد می‌شه برا همین با وایبر در تماس بودیم.
و در لحظه لحظه کار من قرار داشتن. شرمنده اگه کسی‌ رو رنجوندم.

اینم اضافه کنم من تو سفارت که بودم اینو از من نشنیده بگیرید ولی‌ کسایی که یکیشون کلیر شده بود پاسپورت جفتشون رو میگرفتن.

من اگه اشتباه نمیکردم و پاسپورت خانومم رو جدا نمیدادم مال خودم رو هفته‌ بعد الان ۱ هفته بود که ویزا داشتم.

میگم اینو مطمئن نیستم ولی‌ کسایی که یکیشون کلیر شده بود اون می‌گفتن ما کلیر شدیم اینم پاسپورت همسرمون و بچه‌ا‌‌مون و میگرفتن ازشون. ولی‌ من گفتم خانومم هفته پیش گرفته من اومدم ویزامو بگیرم گفتن نه شما در مراحل اداری هستین و سایت رو چک کنید و....

ممنون

شاد باشید و ویزا مبارکتون باشه. همواره موفق باشید و در مهاجرت موفق تر. هووووووووووووررررررررررااااااااااااا برای ویزا و خبرهای شادتانBig GrinBig GrinBig Grin
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
تشکر کنندگان: lighter ، soli asali ، Reza20002 ، nasim ، hamid_fs3 ، قصه گو ، Alissa ، reasonable ، kimfar ، pari pari ، nedaba ، S.gh ، manamilad ، rezasadeghi
(2014-08-24 ساعت 22:57)azadeh2014 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 22:40)abbas09 نوشته:  من اصلا نمیتونم درک کنم وقتی سفارت کلیر نکرده یا ایمیل نداده اخه چرا ادم باید بره سفارت به زور که نیست هر وقت کلیر کردند اونوقت باید رفت نه که بدون هیچ علامتی این که دیگه انقدر گمراهی نداره ببخشیدااا این نظر شخصی بود اگر خوشتون نیومد لطفا شلیک نکنید

من نمی فهمم واقعن اینقدر سیستم فشل و هر کی هر کیه؟ ینی من فردا برم انکارا ؟ اگه این جوریه خوب برم! ینی چی که کلی ایرانی اومده بودن ابوذبی از همه هم ِباس می گرفتن؟ مخم الان داره سوت می کشه از دست ملت!
دوست عزیز اونهایی بودن که 21 آپدیت شدن و بهشون زنگ زدن گفتن بیایین برای ویزا؛ من از فایل سیس نگاه کردم 37 کیس 21آپدیت شده بودند که اگه اشتباه نکنم 24 کیس جولایی هایی بودند که به خرابی سیستم خورده بودند..حتا کیس 3384 و 6384 هم دیدم که امروز کلیر شدند و ایشود.پس بعید نبوده امروز سفارت شلوغ بوده باشه

من هم دقایقی پیش با رضا Rainolf صحبت کردم. به گفته ایشون همه کسانی که امروز به سفارت اومده بودن و اکثرا پنجشنبه ویزا می گیرن بهشون تلفن شده بود مثل خود آقا رضا.
اونجا هم یه لیستی داشتن و قبل از اجازه ورود ، یه خانمی توی لیستش رو نگاه می کرده و درواقع چک می کرده.
پس بنظر می رسه هرکی به هرکی هم نباشه. اطلاعات خیلی بهتری که بشه تحلیل کرد روز پنجشنبه می رسه ان شاءالله.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
سلام دوستان
داشتم فکر میکردم چقدر زود گذشت اونروزی که اینجا همه بهم بابت قبول شدن در لاتاری تبریک میگفتیم.
همه در گیر پر کردن فرمها بودیم.بین علما برای ارسال پستی و با ایمیل فرمها اختلاف بود.
بعد رفتیم سراغ واکسنها و مسائل خاص خودش.
همه ثانیه شماری میکردیم کی بولتن رو اعلام میکنند.
بعدش کارنت شدیم و رفتیم سفر و مصاحبه.
و حالا همگی منتظریم تا خبر نهائی کلیر شدنمون بیاد و به امید خدا دریچه جدیدی تو زندگیمون باز بشه.
راستش من نمیدونم که تا پایان سپتامبر کلیر میشم یا نه.تمامشو سپردم به خدا.اما یک چیزی برام خیلی مهمه:
من الان کلی دوست مجازی دارم که تو تمام مراحل این پروسه یار و همراه من بودند.یک مواقعی از دست هم دلخور میشیم.یک مواقعی همفکری میکنیم.
به همدیگه کمک میکنیم.سعی میکنیم اطلاعاتمونو با هم به اشتراک بزاریم و...
اینها برای من خیلی ارزش داره.من تمام اینهارو مدیون شما دوستان عزیز هستم و بالاخص سایت خوب مهاجر سرا که این فضا رو برای ارتباط ما با هم بوجود آورده.
از همینجا از شما دوستان عزیز و تمام دست اندرکاران و مدیران خوب سایت تشکر میکنم.
اگر جائی باعث دلخوری و رنجش شما عزیزان شدم از همه پوزش میطلبم.شما به بزرگواری خودتون از من بگذرید.

این رو از ته دل میگم:امیدوارم تمام شما عزیزان به زودی زود کلیر بشید و راه جدید در زندگی را با توکل به خدا و همت خودتون با موفقیت و سربلندی و سلامتی طی کنید.

ارادتمند تمام دوستان خوبم در سایت مهاجر سرا

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

دوستان لطفا تمومش کنید

تشکر کنندگان: zepehr ، nasim ، soli asali ، Hassan2014 ، lida55 ، lighter ، Lucy.GH ، قصه گو ، mahan L ، کیانوش2 ، maryam_ros ، me_u ، pari pari ، nedaba ، manamilad
(2014-08-24 ساعت 23:03)soli asali نوشته:  آقا ... خانم !!!!!!!!!!!!!!!
بـــــــــــــــــــــــــــــــس کن دیگه !

سفارت هرکی هرکیه ... این کشوری که داری میری توش همینجوریه ... از اینجا بدتره !!! ناراحتی نرو عزیز من ! مخت سوت میکشه ؟؟ بزار بکشه ! آمریکا همینه !
شمایی کهمیگی اگه آمریکا اینه که اگه بدوم اعلام تو سایت ویزا میده ،نمیخوام اون ویزاشو، نرو ! نکن ! بشین تو خونت ..
طرف همت کرده اصلا گولت زده گفته نرو ؟؟ !! خودش رفته ! ؟ نوشه جونش .. حقشه ... مسابقس .. نخوری میخورنت !
دوست داشته بره دم سفارت تا صبح بشیه ... طی دادن دستش گفتن باید کف اینجا رو طی بزنه... طرفم زده @ شما چی کار داری آخه ! ای بابا !
مخت سوت کشیده از این کارا ؟! تازه اولیشه بهتره پاتو پس بکشی !

خییییله خوب ژنرال خییییله خوب! تو چرا عصبانی میشی؟ اصن من الان یه ایمیل با متن زیر می زنم به سفارت! Wink

Dear Sir or Madam

Because of your inconveniencees about lottery visa program, I withdraw from getting my visa. I do not have any time to misspend for you and I order you to not disturb me with email or telephone.

Not best regards
Kayanoosh Barareh

دوستان قضیه اینه که اونجا هم وضعیت مالیت خوب باشه برات میشه بهشت نباشه بدتر از اینجا هم هست. باید صبح ساعت 7 بری سر کار، شب ساعت 7 بیای! 7 بری 7 بیای! 7 بری 7 بیای! .... تازه زبان هم کم بلد باشی مثل کرولالها باید همه چیزو با انگشتت نشون بدی! Wink
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

(2014-08-24 ساعت 22:32)me_u نوشته:  تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش
خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید . . .

خدایا ، کمک کن دیرتر برنجم ، زودتر ببخشم ، کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم . . .

امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم
خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود
و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . .

به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است
آرام، بی صدا، همیشگی . . .

به خدا اعتماد کن ...!
خداوند راهها و چاههایی دارد که تو را حیران خواهد کرد.

بسیار زیبا بود، به خصوص چهارمین بندش آدمو مور مور می کنه....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
(2014-08-24 ساعت 22:46)me_u نوشته:  آنچه که هستی هدیه خداوند به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است ، پس بی نظیر باش...

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .

در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . .

شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند.
عشق بورز به آنهایی که دلت را شکستند.
دعا کن برای آنهایی که نفرینت کردند
و بخند که خدا هنوز آن بالا با توست..

خدا تنها تنهایی است که تنها را تنها نمی گذارد.

در طوفان زندگی با خدا بودن بهتر از نا خدا بودن است

رحمت خداوند ممکن است تاخیر داشته باشد اما حتمی است

وای چه آرامشی می دن این جملات، ممنون آقای میو....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: soli asali ، lighter ، قصه گو ، azadeh2014 ، reasonable ، me_u ، pari pari ، nedaba ، گلپری
(2014-08-24 ساعت 10:26)مارکوپولو نوشته:  [quote='مارکوپولو' pid='539919' dateline='1408824931']
سلام دوستان
من تا 8 اگوست با و بدون ایمیل اپدیت می شدم.سپس در 12 اگوست با ایمیل اپدیت شدم. البته در ابتدا فقط کیس اصلی با اینکه ویزا داشت اپدیت می شد و لی
د راگوست هر دو اپدیت شدیم. تعداد دقیق اپدیتها را نمی دانم چون دقیق کنترل نکردم. دو سوال داشتم:1- ایا می توان تعداد اپدیتها را از جایی متوجه شد؟فایده ای دارد؟
2- از 12 اگوست با اینکه 2 بار دیگر ایمیل زده ام اپدیت نشدم. چه تحلیلی از این مطلب دارید؟ ممنون می شوم راهنمایی کنید.

با توجه به موارد مشابه تحلیل دوستان و راهنمایی چیست
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
تشکر کنندگان: reasonable ، nedaba
فرشاد جان، دوست خوبم
از صمیم قلب برات خوشحالم
ویزا مبارکتون باشه رفیق
امیدوارم در تمامیه مراحل زندگی در کنار همسر گرامی موفق و شاد و پیروز باشی.
برای من حقیر هم دعا کن...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.

كاملا درسته تا از كليري اطمينان حاصل نكرديد تشريف نبريد
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، nedaba ، Reza20002
(2014-08-24 ساعت 23:18)Reza20002 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 22:57)azadeh2014 نوشته:  

من هم دقایقی پیش با رضا Rainolf صحبت کردم. به گفته ایشون همه کسانی که امروز به سفارت اومده بودن و اکثرا پنجشنبه ویزا می گیرن بهشون تلفن شده بود مثل خود آقا رضا.
اونجا هم یه لیستی داشتن و قبل از اجازه ورود ، یه خانمی توی لیستش رو نگاه می کرده و درواقع چک می کرده.
پس بنظر می رسه هرکی به هرکی هم نباشه. اطلاعات خیلی بهتری که بشه تحلیل کرد روز پنجشنبه می رسه ان شاءالله.
ممنونم از پستتون.
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: soli asali ، azadeh2014 ، reasonable ، nedaba ، hamid.eng
(2014-08-24 ساعت 23:39)مارکوپولو نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 10:26)مارکوپولو نوشته:  [quote='مارکوپولو' pid='539919' dateline='1408824931']
سلام دوستان
من تا 8 اگوست با و بدون ایمیل اپدیت می شدم.سپس در 12 اگوست با ایمیل اپدیت شدم. البته در ابتدا فقط کیس اصلی با اینکه ویزا داشت اپدیت می شد و لی
د راگوست هر دو اپدیت شدیم. تعداد دقیق اپدیتها را نمی دانم چون دقیق کنترل نکردم. دو سوال داشتم:1- ایا می توان تعداد اپدیتها را از جایی متوجه شد؟فایده ای دارد؟
2- از 12 اگوست با اینکه 2 بار دیگر ایمیل زده ام اپدیت نشدم. چه تحلیلی از این مطلب دارید؟ ممنون می شوم راهنمایی کنید.

با توجه به موارد مشابه تحلیل دوستان و راهنمایی چیست

تا اینجا تنها چیزی که میشه از روی آپدیتها فهمید آپدیتهای پشت سرهم دو فاصله دو روز و کمتره که اونم میتونه به کلییر شدن ختم به خیر بشه
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، nedaba ، قصه گو ، NarCssuS ، manamilad
سلام
فرشاد جان تبریک میگم بهت داداش و امیدوارم به آرزوهای زیبای دیگه ت هم تو زندگیت برسی .
خب خدا رو شکر فرشادی که میگفت 5% ویزا میگیره ویزاش رو گرفت، امیدوارم همه دوستان که البته امیدوارتر از فرشاد بودن قطعا ویزاشون رو بگیرنSmile
شاد و موفق باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان