موضوعها: 0
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 22:47)Maryrhm نوشته: (2014-08-24 ساعت 22:40)abbas09 نوشته: من اصلا نمیتونم درک کنم وقتی سفارت کلیر نکرده یا ایمیل نداده اخه چرا ادم باید بره سفارت به زور که نیست هر وقت کلیر کردند اونوقت باید رفت نه که بدون هیچ علامتی این که دیگه انقدر گمراهی نداره ببخشیدااا این نظر شخصی بود اگر خوشتون نیومد لطفا شلیک نکنید
من نمی فهمم واقعن اینقدر سیستم فشل و هر کی هر کیه؟ ینی من فردا برم انکارا ؟ اگه این جوریه خوب برم! ینی چی که کلی ایرانی اومده بودن ابوذبی از همه هم ِباس می گرفتن؟ مخم الان داره سوت می کشه از دست ملت!
دوست عزیز اونهایی بودن که 21 آپدیت شدن و بهشون زنگ زدن گفتن بیایین برای ویزا؛ من از فایل سیس نگاه کردم 37 کیس 21آپدیت شده بودند که اگه اشتباه نکنم 24 کیس جولایی هایی بودند که به خرابی سیستم خورده بودند..حتا کیس 3384 و 6384 هم دیدم که امروز کلیر شدند و ایشود.پس بعید نبوده امروز سفارت شلوغ بوده باشه
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
از خدا خواستن شجاعت است
اگر بدهد رحمت است
اگر ندهد حکمت است.
از خلق خدا خواستن ذلت است
اگر بدهد منت است
اگر ندهد خفت است. (امام علی (ع))
دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن
من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن
به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای
دل گرفته ما بین و دلگشایی کن
زمانبندی خدا بی نظیر است ، نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود
کمی بردباری می طلبد و ایمان بسیار ، اما ارزش انتظار را دارد . . .
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 22:57)azadeh2014 نوشته: (2014-08-24 ساعت 22:47)Maryrhm نوشته: (2014-08-24 ساعت 22:40)abbas09 نوشته: من اصلا نمیتونم درک کنم وقتی سفارت کلیر نکرده یا ایمیل نداده اخه چرا ادم باید بره سفارت به زور که نیست هر وقت کلیر کردند اونوقت باید رفت نه که بدون هیچ علامتی این که دیگه انقدر گمراهی نداره ببخشیدااا این نظر شخصی بود اگر خوشتون نیومد لطفا شلیک نکنید
من نمی فهمم واقعن اینقدر سیستم فشل و هر کی هر کیه؟ ینی من فردا برم انکارا ؟ اگه این جوریه خوب برم! ینی چی که کلی ایرانی اومده بودن ابوذبی از همه هم ِباس می گرفتن؟ مخم الان داره سوت می کشه از دست ملت!
دوست عزیز اونهایی بودن که 21 آپدیت شدن و بهشون زنگ زدن گفتن بیایین برای ویزا؛ من از فایل سیس نگاه کردم 37 کیس 21آپدیت شده بودند که اگه اشتباه نکنم 24 کیس جولایی هایی بودند که به خرابی سیستم خورده بودند..حتا کیس 3384 و 6384 هم دیدم که امروز کلیر شدند و ایشود.پس بعید نبوده امروز سفارت شلوغ بوده باشه
من هم دقایقی پیش با رضا Rainolf صحبت کردم. به گفته ایشون همه کسانی که امروز به سفارت اومده بودن و اکثرا پنجشنبه ویزا می گیرن بهشون تلفن شده بود مثل خود آقا رضا.
اونجا هم یه لیستی داشتن و قبل از اجازه ورود ، یه خانمی توی لیستش رو نگاه می کرده و درواقع چک می کرده.
پس بنظر می رسه هرکی به هرکی هم نباشه. اطلاعات خیلی بهتری که بشه تحلیل کرد روز پنجشنبه می رسه ان شاءالله.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
داشتم فکر میکردم چقدر زود گذشت اونروزی که اینجا همه بهم بابت قبول شدن در لاتاری تبریک میگفتیم.
همه در گیر پر کردن فرمها بودیم.بین علما برای ارسال پستی و با ایمیل فرمها اختلاف بود.
بعد رفتیم سراغ واکسنها و مسائل خاص خودش.
همه ثانیه شماری میکردیم کی بولتن رو اعلام میکنند.
بعدش کارنت شدیم و رفتیم سفر و مصاحبه.
و حالا همگی منتظریم تا خبر نهائی کلیر شدنمون بیاد و به امید خدا دریچه جدیدی تو زندگیمون باز بشه.
راستش من نمیدونم که تا پایان سپتامبر کلیر میشم یا نه.تمامشو سپردم به خدا.اما یک چیزی برام خیلی مهمه:
من الان کلی دوست مجازی دارم که تو تمام مراحل این پروسه یار و همراه من بودند.یک مواقعی از دست هم دلخور میشیم.یک مواقعی همفکری میکنیم.
به همدیگه کمک میکنیم.سعی میکنیم اطلاعاتمونو با هم به اشتراک بزاریم و...
اینها برای من خیلی ارزش داره.من تمام اینهارو مدیون شما دوستان عزیز هستم و بالاخص سایت خوب مهاجر سرا که این فضا رو برای ارتباط ما با هم بوجود آورده.
از همینجا از شما دوستان عزیز و تمام دست اندرکاران و مدیران خوب سایت تشکر میکنم.
اگر جائی باعث دلخوری و رنجش شما عزیزان شدم از همه پوزش میطلبم.شما به بزرگواری خودتون از من بگذرید.
این رو از ته دل میگم:امیدوارم تمام شما عزیزان به زودی زود کلیر بشید و راه جدید در زندگی را با توکل به خدا و همت خودتون با موفقیت و سربلندی و سلامتی طی کنید.
ارادتمند تمام دوستان خوبم در سایت مهاجر سرا
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 22:32)me_u نوشته: تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش
خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید . . .
خدایا ، کمک کن دیرتر برنجم ، زودتر ببخشم ، کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم . . .
امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟
آموخته ام که وقتی ناامید میشوم
خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود
و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . .
به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است
آرام، بی صدا، همیشگی . . .
به خدا اعتماد کن ...!
خداوند راهها و چاههایی دارد که تو را حیران خواهد کرد.
بسیار زیبا بود، به خصوص چهارمین بندش آدمو مور مور می کنه....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 22:46)me_u نوشته: آنچه که هستی هدیه خداوند به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است ، پس بی نظیر باش...
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .
در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . .
شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند.
عشق بورز به آنهایی که دلت را شکستند.
دعا کن برای آنهایی که نفرینت کردند
و بخند که خدا هنوز آن بالا با توست..
خدا تنها تنهایی است که تنها را تنها نمی گذارد.
در طوفان زندگی با خدا بودن بهتر از نا خدا بودن است
رحمت خداوند ممکن است تاخیر داشته باشد اما حتمی است
وای چه آرامشی می دن این جملات، ممنون آقای میو....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
فرشاد جان، دوست خوبم
از صمیم قلب برات خوشحالم
ویزا مبارکتون باشه رفیق
امیدوارم در تمامیه مراحل زندگی در کنار همسر گرامی موفق و شاد و پیروز باشی.
برای من حقیر هم دعا کن...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 23:18)Reza20002 نوشته: (2014-08-24 ساعت 22:57)azadeh2014 نوشته: (2014-08-24 ساعت 22:47)Maryrhm نوشته: (2014-08-24 ساعت 22:40)abbas09 نوشته: من اصلا نمیتونم درک کنم وقتی سفارت کلیر نکرده یا ایمیل نداده اخه چرا ادم باید بره سفارت به زور که نیست هر وقت کلیر کردند اونوقت باید رفت نه که بدون هیچ علامتی این که دیگه انقدر گمراهی نداره ببخشیدااا این نظر شخصی بود اگر خوشتون نیومد لطفا شلیک نکنید
من هم دقایقی پیش با رضا Rainolf صحبت کردم. به گفته ایشون همه کسانی که امروز به سفارت اومده بودن و اکثرا پنجشنبه ویزا می گیرن بهشون تلفن شده بود مثل خود آقا رضا.
اونجا هم یه لیستی داشتن و قبل از اجازه ورود ، یه خانمی توی لیستش رو نگاه می کرده و درواقع چک می کرده.
پس بنظر می رسه هرکی به هرکی هم نباشه. اطلاعات خیلی بهتری که بشه تحلیل کرد روز پنجشنبه می رسه ان شاءالله.
ممنونم از پستتون.
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 23:39)مارکوپولو نوشته: (2014-08-24 ساعت 10:26)مارکوپولو نوشته: [quote='مارکوپولو' pid='539919' dateline='1408824931']
سلام دوستان
من تا 8 اگوست با و بدون ایمیل اپدیت می شدم.سپس در 12 اگوست با ایمیل اپدیت شدم. البته در ابتدا فقط کیس اصلی با اینکه ویزا داشت اپدیت می شد و لی
د راگوست هر دو اپدیت شدیم. تعداد دقیق اپدیتها را نمی دانم چون دقیق کنترل نکردم. دو سوال داشتم:1- ایا می توان تعداد اپدیتها را از جایی متوجه شد؟فایده ای دارد؟
2- از 12 اگوست با اینکه 2 بار دیگر ایمیل زده ام اپدیت نشدم. چه تحلیلی از این مطلب دارید؟ ممنون می شوم راهنمایی کنید.
با توجه به موارد مشابه تحلیل دوستان و راهنمایی چیست
تا اینجا تنها چیزی که میشه از روی آپدیتها فهمید آپدیتهای پشت سرهم دو فاصله دو روز و کمتره که اونم میتونه به کلییر شدن ختم به خیر بشه
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
فرشاد جان تبریک میگم بهت داداش و امیدوارم به آرزوهای زیبای دیگه ت هم تو زندگیت برسی .
خب خدا رو شکر فرشادی که میگفت 5% ویزا میگیره ویزاش رو گرفت، امیدوارم همه دوستان که البته امیدوارتر از فرشاد بودن قطعا ویزاشون رو بگیرن
شاد و موفق باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.