موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
ساعت 5:20 بامداد
کاربران در حال بازدید این موضوع: amohammadi348، مامان خانم
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-25 ساعت 05:19)amohammadi348 نوشته: ساعت 5:20 بامداد
کاربران در حال بازدید این موضوع: amohammadi348، مامان خانم
سلام
من الان در حیرتم برای همین اصلا نمی توانم بخوابم واقعا خواندن اخبار ضد ونقیض هر روزه یک روند فرسایشی شده
برویم سفارت؟ نرویم؟ ویزا کلا تمام شده یا سهمیه ماهانه؟
لیست اعلام میشود یا نمیشود؟ منتظر تلفن باشم یا نباشم؟ ایمیل بزنم یا نه؟
تا به حال در کدام سال چنین هرج و مرجی بوده این که از آگست. موج نا امیدی شروع شده این که بعضی از حق طبیعی خود برای پیدا کردن راه حلی استفاده می کنند و به سفارت مراجعه می کنند و بعد آنقدر مورد شماتت قرار میگیرند که حتی رغبت نمی کنند اطلاعات درست در اختیار دیگران بگذارند
به خدا آن قدر گیجم که لاتاری تمام معیارها وتمام قضاوت هایم را زیر سوال برده
گاهی حتی فکر میکنم واقعا این قبولی شروع خوشبختی بود یا شروع درهم ریختن زندگی ام نمی دانم به خدا نمی دانم
کسی جای من نیست اما تمام دوستان مهاجرسرا به نوعی همدرد هستند و به خداوندی خدا حتی برای دشمنم هم آرزوی این روزها را نمی کنم. دیگه تمام آرزویم شده یک شب خواب راحت بدون تمام این افکار
یا حق و خدا نگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-25 ساعت 06:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-25 ساعت 06:43 توسط reza_norouzi.)
سلام دوستان مهاجرسرایی من
خواستم درد این روزای دلمو که با موندن تو این تاپیک و تلاش برای سروسامان دادن به وضعیت بچه های اینجا چند وقتیه رو دلم سنگینی میکنه باهاتون در میون بزارم.
دوستان عزیزم
واقعاً فکر نمیکردم این ماه های آخر وضعیت اینجا به حدی از تاسف و انزجار برسه که منی که همیشه با شور و اشتیاق پست های بچه ها رو میخوندم و با غم هاشون غمگین میشدم و با خوشحالیاشون پرواز میکردم، دیگه حتی حال و انرژی یه هورای ساده رو هم نداشته باشم.
با این وضعیتی که پیش اومده چه ساده همدیگرو با شدیدترین الفاظ قضاوت میکنیم و چه راحت همدیگرو به انواع مجازات ها محکوم و چه با خیال راحت همدیگرو که حتی صدای همو نشنیدیم مستحق سخیف ترین توهین ها...
بعید میدونم این تاپیک تو این 2-3 ماه آخر بتونه الگویی برای بچه های 2015 و بعدش باشه.
چقدر قدیمیا هشدار دادن که دست ازین کارا برداریم و همدیگرو دوست داشته باشیم...
چقدر قدیمیا اصرار کردن که به جای کوبیدن همدیگه دردهامونو با هم به اشتراک بزاریم...
چقدر اصرار داشتن که مرهم دردها و ناراحتی های همدیگه باشیم و تو سخت ترین شرایط پشتیبان همدیگه باشیم...
اما چی شد؟
کجا رفت اون دل تپیدن ها و هورا کشیدن های چند صفحه ای؟
چی شد اون دوستی های پاک و ساده و پشتیبانی های رنگی و رتبه دادن های بی دریغ؟
دلم واسه اون رابطه ها و حرفای تا قبل از ماه جولای یه ذره شده...
دلم واسه جیغای بنفش چند خطی و هورا کشیدن های از ته دل یه ذره شده...
دلم واسه حمایت های همه جانبه و راهنمایی های بی دریغ یه ذره شده...
شاید بی دلیل نبود که امثال عمو سعید و اقاقیا و ... عطای اینجا رو به لقاش بخشیدن.
بازم دوستانی مثل محبت و کیانوش و بهنام عزیز هستن که با خبرای موثق و امید دادن و شوخی های بانمکشون این باورو تو دلمون زنده نگه میدارن که میشه هنوزم به اینجا سر زد (اگه دوستان دیگه ای رو نام نبردم عذر میخوام).
دوستان مهربانم
امیدوارم این ماه سیاه آگست هرچه زودتر به پایان برسه و در پایان سپتامبر همه ویزا به دست اینجارو ترک کنن و کسی کینه و ناراحتی ای از کسی به دل نداشته باشه.
سعی میکنم این روزا کمتر بنویسم و بیشتر براتون آرزوی امید و خیر بکنم.
همه تونو دوست دارم حتی اگه هیج کدومتون اینو باور نداشته باشین.
شاد باشین و روان مثل رود.
عمو نوروز.
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
ساعت شیش و پنجاه. کاربرا
کاربران در حال بازدید این موضوع: alimomen، k1anoosh، milad.m1986، teacherm، 3 مهمان
اخه شیش صبح کی میاد مهمونی!
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!
جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 23:50)Fafal نوشته: [quote='abbas09' pid='540383' dateline='1408903855']
من اصلا نمیتونم درک کنم وقتی سفارت کلیر نکرده یا ایمیل نداده اخه چرا ادم باید بره سفارت به زور که نیست هر وقت کلیر کردند اونوقت باید رفت نه که بدون هیچ علامتی این که دیگه انقدر گمراهی نداره ببخشیدااا این نظر شخصی بود اگر خوشتون نیومد لطفا شلیک نکنید
كاملا درسته تا از كليري اطمينان حاصل نكرديد تشريف نبريد
[/qu
آقای اخلاقی شما ویزاتونو گرفتین؟
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
ای کاش این پیام من به گوش سفارتها برسه.....!!!!!
چرا تلفن...چرا ایمیل....چرا رفتتن به سفارت و تحویل پاس و خواهش و تمنا........
مگر خودتون نگفتید بعد دو ماه سایت رو چک کنید اگر کلیر شدید بیاید ؟
مگر نمی دونید سفارتهای شما....همین خیابون بغلی نیست که هر موقع من اراده کنم یه سر به اونجا بزنم تا تکلیفم معلوم بشه
ولی خوب تو این داستان.....هیچ کاری از ما ساخته نیست وفقط باید منتظر بود...
و معلوم این پیام هیچ وقت به گوش انها نخواهد رسید !
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
موضوعها: 7
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
هنوز سپتامبر هم مونده استرس نداشته باشين و در صورت لزوم مكاتبه كنيد اگه گفتن صبر كنيد يعني اميدي هست
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من شماره کیسم رو تو جدول سیس 21 اگوست پیدا نمی کنم چکار کنم راهنمایی کنید لطفا متشکرم
كيس نامبر : 2014ASxxx5xxx ------- تعداد افراد: 4نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 12 می--- برگه ابی -
8jul-7jul-7jun-19may-14may
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-25 ساعت 09:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-25 ساعت 09:16 توسط babak80242.)
(2014-08-24 ساعت 20:26)زيبا نوشته: سلام تمام صحبتهاي بالا دروغ محض هست من الان دبي هستم و صبح هم سفارت بودم خيليا ايشو شدن و پاس خيليا را هم گرفتن كه پنج شنبه ويزا بدن
دوست عزیز لطف می کنید شرایط واقعی رو بطور دقیق اون چیزی که هست و از نزدیک دیدید رو شرح بدید واقعا بر چه معیاری دارن اینطوری صدا می کنن؟ شما کیس 7157 رو چک کنید تو سیس ویزاش 24 آگوست پرینت شده ولی تو سایت سفارت ابوظبی هنوز کلیر نشده
واقعا گیج کننده است و باعث سلب اطمینان از درست بودن روند صدور ویزا میشه
اگه ممکن باشه و بتونین در مورد تصمیم شون واسه ادامه کار خبر درست بدین خیلی لطف کردین
2014 بردیم ویزا نرسید!!!!!!
2016 ؟؟؟؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-25 ساعت 09:06)گلپری نوشته: سلام دوستان من شماره کیسم رو تو جدول سیس 21 اگوست پیدا نمی کنم چکار کنم راهنمایی کنید لطفا متشکرم
نگران نباش برای منم نیست
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-25 ساعت 09:24)shazad نوشته: (2014-08-25 ساعت 09:10)babak80242 نوشته: (2014-08-24 ساعت 20:26)زيبا نوشته: سلام تمام صحبتهاي بالا دروغ محض هست من الان دبي هستم و صبح هم سفارت بودم خيليا ايشو شدن و پاس خيليا را هم گرفتن كه پنج شنبه ويزا بدن
دوست عزیز لطف می کنید شرایط واقعی رو بطور دقیق اون چیزی که هست و از نزدیک دیدید رو شرح بدید واقعا بر چه معیاری دارن اینطوری صدا می کنن؟ شما کیس 7157 رو چک کنید تو سیس ویزاش 24 آگوست پرینت شده ولی تو سایت سفارت ابوظبی هنوز کلیر نشده
واقعا گیج کننده است و باعث سلب اطمینان از درست بودن روند صدور ویزا میشه
اگه ممکن باشه و بتونین در مورد تصمیم شون واسه ادامه کار خبر درست بدین خیلی لطف کردین
کیس هایی که در زمان مصاحبه شرایط یکضربی رو داشتن اما به دلیل خرابی سیستم ویزاشون صادر نشده ازشون خواستن که بیان برای صدور ویزا. یا شاید تو کشور قانون هم زیرمیزی قبول می کنن!
مسلما اینها کیسهایی هستند که در جولای مصاحبه داشتند و شماره های بالایی دارند.
علاوه بر اینها تعداد کمی از کیس های دیگر هم که AP بودند ولی به نوعی اطلاع یافتند که کلیر شدند هم رفتند و براشون صادر شده.
یعنی واقعا فکر می کنید هر کیسی که AP هست بره و دخیل ببنده بهش ویزا می دن! پس استعلام و کلیرنس چیه، کدوم افیسر ... این مسئولیت رو برعهده می گیره!
این مطلب قوی ترین احتمال میتونه باشه ولی می بینین که سایتشون هم بروز نیست یعنی ممکنه شما ویزاتم بگیری ولی این سایته تکونم نخوره انگار یه جورایی قفل شده
2014 بردیم ویزا نرسید!!!!!!
2016 ؟؟؟؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-25 ساعت 09:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-25 ساعت 10:24 توسط elilucky.)
بچه ها اول به صورت فایل اکسل ذخیره اش کنین بعد با حوصله بگردید، منم اولش فکر کردم نیست، اما بعدش تونستم شمارمو پیدا کنم! شاید خوب دانلود نشده بوده!
(2014-08-25 ساعت 09:12)mohamad2014 نوشته: (2014-08-25 ساعت 09:06)گلپری نوشته: سلام دوستان من شماره کیسم رو تو جدول سیس 21 اگوست پیدا نمی کنم چکار کنم راهنمایی کنید لطفا متشکرم
نگران نباش برای منم نیست
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-25 ساعت 09:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-25 ساعت 10:25 توسط elilucky.)
بچه ها میشه منو یه ذره دلداری بدین، من خیلی حالم گرفته اس، خوب دست خودم که نیست، دل من اندازه دل یه مارمولکه بخدا!
(2014-08-25 ساعت 04:49)elilucky نوشته: دوستان من گیج شدم اینقدر این صفخات رو خوندم، یکی می تونه دقیقا بگه که آیا حقیقت داره که یه سری بدون اینکه کلیر بشن، برن دم سفارت و پاسپورتشون رو بدن و در آخر هم موفق به اخذ ویزا بشن؟ صد البته که من اصلا بیکار نیستم که همچین کاری بکنم، اما واقعا این مسئله برام جالبه که آیا اینقدر هردمبیله؟ ( هردمبیل در دیکشنری من: بی نظم و لجام گسیخته، فشل)
البته دوستان منظور من روند کاری سفارته، من هم اگه الان ایران بودم و نیومده بودم مایلها دورتر از ابوذبی، شاید به فکر رفتن می بودم. اتفاقاً اگه این خبر صحت داره و موفق به اخذ ویزا میشین به این نحو، به نظر من هم رفتن ضرری شاید نداشته باشه، حتی من هم بهش فکر کردم، اما خیلی سرم شلوغه اینجا مشغول درسهام هستم و راستش رو بخواین من تقریباً یک روز تا ابوذبی با هواپیما فاصله دارم وگرنه الان چمدونم رو شاید بسته بودم!
یه سوال دیگه هم داشتم، ما چند ماهی میشه که به خارج از ایران اومدیم برای امر مقدس ادامه تحصیل، و همه شماره تلفنهامون عوض شده، آیا جای امیدواری داره که بهمون ایمیل بزنن بجای تلفن؟ البته اینا رو برای امیدواری خودم میگم، اینطور که مشخصه پرونده ما افتاده تو جوغ خیابون، الان دیگه دارن کیس های 5000 و 6000 دارن تو سر خودشون میزنن اینقدر دیر شده! منم دلم خوشه ها چه سوالهایی می پرسم، بیخیال دوستان! بیخیال این سوال شین! 
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم