کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-26 ساعت 16:11)zzarin نوشته:  امیدوارم اشکی امروز ریختم تبدیل به اشک شوق و شادی بشه ، امیوارم این ایمیل رو یک کارمند بی فکر از طرف خودش فرستاده باشه
چند روزه فقط دارم گریه میکنم میگم خدایا اگه ما قبول نشده بودیم همون چند لحظه اولش ناراحت بودیم بعد یادمون میرفت و دوباره زندگیمونو میکردیم و به سالهای بعد فکر میکردیم مثل دفعه های قبل اما حالا بیشتر از یکساله که روز و شبمون انتظار و نگرانی خدایا خودت کمکمون کن؛خدایا به خانواده هامون سلامتی بده ؛ خانواده ها رو از هم جدا نکن,حدایا پاداش انتظار و صبر و اشکی که ریختیم با پایان خوش و گرفتن ویزا برای هممون پایان بده..آمین یا رب العالمین
بچه ها فکر کنم امروز حدود ساعت 3تا 4:30 ما آپدیت شدیم , دیگه نمی دونیم باید خوشحال بود یا ناراحت Sad
(2014-08-26 ساعت 16:42)blinkly نوشته:  سلام دوستان
من و همسرم از برندگان لاتاری ۲۰۱۴ هستیم که بعد از گذشت ۸ ماه از کلیرنسمون موفق به دریافت ویزا از سفارت ایروان شدیم . من بعد از مدت ها به این تاپیک سر زدم و از دیدن جو حاکم بسیار ناراحت شدم . میتونم تصور کنم که چه احساسی دارید و میخوام یک توصیه دوستانه بهتون بکنم .اتفاقی برای یکی از دوستان ما افتاد که شرحش رو برای شما هم مینویسم .

این زوج جزو آخرین گروه کلیر شده ای بودند که ایروان در سایتش اعلام کرد ولی به دلایلی خیلی دیر برای دریافت ویزا اقدام کردند . ۲-۳ساعت بعد از دراپ کردن پاس ها از سفارت باهاشون تماس گرفته شد که الان ویزا نداریم بیاید پاس ها رو پس بگیرید ، به ایران برگردید و با ایمیل با شما تماس میگیریم . این زوج ۲ هفته صبر کردند ولی هیچ ایمیلی از سفارت دریافت نکردند . خودشون ایمیل زدند و جواب گرفتند که قطعا تا آخر جولای ویزایی نداریم ، هر زمان ویزا نامبر جدید داشتیم به شما اعلام میکنیم . چند روز بعد مجددا یک ایمیل به سفارت زدند که این بار جواب دادند تا آخر ۱۵ جولای ویزا نداریم و هر کس زود تر بیاد پاسش رو تحویل بده زود تر کارش انجام مییشه!!!!! اینا هم با دیدن ایمیل دوم سریع خودشون رو به ایروان رسوندند . سفارت اول گیر داده که چرا اومدید مگه ما با شما تماس گرفتیم ؟ اینا هم پرینت ایمیل دوم رو دم در نشون دادن و به هر سختی که بود وارد سفارت شدند . ولی بهشون گفتند که تا آگست ویزا نداریم و اینکه چقدر طول بکشه هم معلوم نیست . اینا هم حدود ۳ هفته تو ایروان موندند (پاس ها تحویل سفارت داده شده بود ) تا اینکه بالاخره از سفارت باهاشون تماس گرفتند که بیاید ویزاتون آمادست

خلاصه کلام اینکه الان ممکنه کلیر شده باشید ولی تو سایت اعلام نشده باشه (به دلیل کم بودن ویزا) . به نظر من برید و پاساتون رو دراپ کنید و صبر کنید تا سفارت خبرتون کنه . الان به امید اونا نشستن اشتباه محضه....حتما یادتون باشه که باید مدیکالتون رو در صورت اکسپایر شدن تمدید کنید . عکس جدید هم نیاز دارید . به امید موفقیت همگی
این دوستتون کلیر شده و نهایتا بهش ویزا دادن...
اخه کسی به ما نگفته که کلیر شدین تا پاشیم بریم اونجا...
به من بگن کلیری من یکماه میرم دوبی می مونم تا ویزامو بگیرم...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: banafsh14 ، maryam_ros ، zepehr ، Reza20002 ، nasim ، soli asali ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 14:08)kaaren نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 14:03)reza3035 نوشته:  دوستان عزیز چرا به یک مسئله خیلی کوچیک توجه نمیکنید مگه واسه نپال نزدن تموم شد اگه تموم شده بود میگفتن والسلام و تمام الان دو سه ماهه هر هفته یکی از دوستان میاد میگه تموم شد دیگه پرونده بسته شد اما شد؟ اگه شد چرا آپدیت میکنند چرا کلیر میکنند چرا تلفن و ایمیل و ..... تقریبا دو سال هست که با این پروسه درگیریم یک ماه فقط یک ماه دیگه صبر لطفا بسپریم دست اونی که خودش گره گشاست
با آرزوی دیدن خوشحالی دوستان

پس چرا این کیس ها امروز از ابوظبی ایشود شدند
4738
4623
5604
تازه یکیشون آقای skhعضو مهاجر سرا است. ازشون خواهش میکنم بیان اوضاع سفارتها رو برامون شرح بدن

مبارکتون باشه...Wink
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

دوستان محترم صبور باشین، چاره ای نیست تا سپتامبر باید صبر کنیم تا سهمیه جدید بدن...

تشکر کنندگان: sonyz2 ، majid_eng ، maryam_ros ، zepehr ، pari pariaaa ، pari pari ، nasim ، soli asali ، mizan ، hadi472 ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 16:49)REZAMBI نوشته:  بچه ها فکر کنم امروز حدود ساعت 3تا 4:30 ما آپدیت شدیم , دیگه نمی دونیم باید خوشحال بود یا ناراحت Sad

ایمیل زده بودید؟
تشکر کنندگان: zepehr ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 16:49)teacherm نوشته:  چه بساطی شده اینجا. هرکس یه چیزی میگه. ویزا نخاستیم بخدا. دیوونه نشیم خوبه!
من که دارم میرم داوطلبانه خودمو به امین آباد معرفی کنم!!!
رسما خل شدم!!!
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: Afshim553 ، teacherm ، maryam_ros ، pari pari ، nasim ، soli asali ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 16:53)shazad نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 16:49)REZAMBI نوشته:  بچه ها فکر کنم امروز حدود ساعت 3تا 4:30 ما آپدیت شدیم , دیگه نمی دونیم باید خوشحال بود یا ناراحت Sad

ایمیل زده بودید؟

نه بدون ایمیل بود.شاید امشب آنکارا میخواد شماره اعلام کنه Smile از بچه های آنکارا کسی امروز آپدیت شده؟
تشکر کنندگان: maryam_ros ، AB2014 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 15:57)nahiddee نوشته:  من هم 2 بار به ابوظبی ایمل زدم از طریق سایتشون ولی بی جواب مونده .
ایمیل سوم رو تصمیم دارم به صورت عادی بفرستم آیا کسی این کار رو کرده؟

سلام دوست عزیز من ایمیل زدم جواب ندادند بهتر است صبور باشیم تا چند روز اینده درست میشود بامید خدا
تشکر کنندگان: zepehr ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 17:04)Afshim553 نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 16:59)hamid.eng نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 16:49)teacherm نوشته:  چه بساطی شده اینجا. هرکس یه چیزی میگه. ویزا نخاستیم بخدا. دیوونه نشیم خوبه!
من که دارم میرم داوطلبانه خودمو به امین آباد معرفی کنم!!!
رسما خل شدم!!!
اینجا امین آباد مجازیه کسی دووم بیاره بیشتر از دو ساعت پشت سر هم و صداش در نیاد حتما باید بره امین اباد واقعی
هر لحظه ی خبر که اولی دومی رو نقض میکنه و سومی هر دوتای دیگرو

آقا اگه ویزا گرفتی یا نگرفتی بعد از 30 سپتامبر هرجارفتی درخواست کار کنی. تو مهارت هات بنویس توانایی زنده ماندن در شرایط سخت. جلوشم پنج تا ستاره بزن. برای اثباتش هم لینک این تاپیک بذار بگو از اوایل جولای بخوننش. حتما هم تک تک پست هارو بخونن. به مدیرت هم بگو برای خوندن تاپیک اولا نباید مریضی قلبی داشته باشی ثانیا قبلش یه قرص آرامبخش بخور Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-08-26 ساعت 17:05)REZAMBI نوشته:  

ایمیل زده بودید؟

نه بدون ایمیل بود.شاید امشب آنکارا میخواد شماره اعلام کنه Smile از بچه های آنکارا کسی امروز آپدیت شده؟

(آنکارا)

ما از 13 آگوست که با ایمیل بود دیگه خبری نبوده.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: zepehr ، maryam_ros ، pari pari ، soli asali ، abbas09 ، manamilad ، nedaba

ایمیل زده بودید؟

حدود ۱۰ روز پیش من یه ایمیل زده بودم که ۲۱ آگست نفر اصلی کیس ما آپ شد ولی جوابی هم نیومد. دیروز یه ایمیل دیگه زدم. امروز جواب دادن و ۲۶ هر دو نفر کیس آپ شدند. جالب اینه که من فکر می کردم این جواب ایمیل دوم هست و آپدیت ایمیل دوم اما دیدم این جواب ایمیل اول هست فرستادن. پس آپدیت ۲۱ برا چی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، pari pariaaa ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 17:12)shazad نوشته:  

ایمیل زده بودید؟

حدود ۱۰ روز پیش من یه ایمیل زده بودم که ۲۱ آگست نفر اصلی کیس ما آپ شد ولی جوابی هم نیومد. دیروز یه ایمیل دیگه زدم. امروز جواب دادن و ۲۶ هر دو نفر کیس آپ شدند. جالب اینه که من فکر می کردم این جواب ایمیل دوم هست و آپدیت ایمیل دوم اما دیدم این جواب ایمیل اول هست فرستادن. پس آپدیت ۲۱ برا چی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
انكارا هفته پيش ٤شنبه بود كه اپديت كرد و به احتمال زياد امروز يا فردا دوباره اپديت ميكنه ايشالا همراه با كيس لاتارىWink
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: teacherm ، REZAMBI ، kamranh ، pari pariaaa ، pari pari ، soli asali ، mizan ، lighter ، manamilad ، nedaba
دوست عزیز به کسی پیشنهاد نکنید بیره سفارت پاسشو دراپ کنه. بگذارید مسایل درست پیش بره مگر کسانی نبودند بخاطر این شایعات ناقص اینکارو کردند و پاسشون بشون برگشت.اگر سفارت در تهرانمون بود شاید به امتحانش میارزید اما بحث اینهمه هزینه و وقته. لطفا تحریک به رفتارهای غیر اصولی نکنید

if there is a will,there is a way
تشکر کنندگان: sonyz2 ، Hassan2014 ، maryam_ros ، pari pari ، soli asali ، EmJay ، armin021 ، manamilad ، nazanin fatemi ، nedaba
ما هم از 15 اگوست با ایمیل و دیگر هیچ..انکارا

if there is a will,there is a way
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، maryam_ros ، pari pari ، Reza20002 ، soli asali ، abbas09 ، manamilad ، nedaba
دوستانی که بدونه وقفه ایمیل میفرستند به این توضیح سفارت توجه کنند:
Please read the FAQs page. If your question is addressed in the FAQs, you will not receive a personal reply. It may take up to 10 business days to respond to your inquiry. Duplicate emails will result in further delay.

حداقل 10 روز کاری باید برای جواب ایمیل صبر کرد. هرچند خودم از 13 جولای تا 24 آگوست 4 بار ایمیل فرستادم و برای هرکدوم 10 روز صبر کردم ولی جوابی ندادند آپ هم نشدیم
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، sonyz2 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان