موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
من فکر میکنم ماه سپتامبر ماه صدور روادید واسه کیسهای لاتاری ایرونی هاست. غم به دل راه ندید اگه ویزا تموم شده بود بدون رودرواسی میگفتن.اینهمه به دلتون بد راه ندید.ما 2015 رو هم تنها نزارید.
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
پس با احتساب این بحث ها خلاصه مباحث برای کاربرانی که تازه خسته و کوفته از سرکار برگشتن و حوصله خوندن ده صفحه قبل ندارن اینه: ایمیل بزنی میگن ویزا تموم شده ولی اگه بری در سفارت بازه و پاستون میگیرن و اگه یکم چونه بزنی تا دوم سوم سپتامبر ویزات میاد
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!
جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
ولی در هر حال به آقای فرشید تبریک میگم. انشالله ویزاتون دربیاد. خوشحال میشیم
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا دلم معجزه ایی از جنس خودت میخواد
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-26 ساعت 19:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-26 ساعت 19:01 توسط zzarin.)
واقعا نمیتونم متوجه این موضوع بشم حتی شما اگر بخاهین برید دکتر باید وقت بگیرید یا حتی آرایشگاه ، یعنی اگر هرکسی بره سفارت پاس رو بده حالا بعد از چند روز ویزا میدن پس تکلیف افرادی که به حرف اون ها احترام گذاشتن و تا اعلام نکردن نرفتن چی میشه ، این طوری که حق بقیه ضایع میشه ،مثلا ما خودمون هم 8 و 15 آگوست آپدیت شدیم پس کلیر شدیم و بریم سفارت به خدا فکر نمیکنم این قدر بی درو پیکر هست ، اگر هست بگید تا هفته دیگه ما هم بریم

:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-26 ساعت 19:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-26 ساعت 19:25 توسط zzarin.)
دوست عزیز شما مطمئن هستید این ایمیل را سفارت فرستاده ، این ایمیل مشکل املایی و دستوری دارد و از یک امریکایی بعید هستش ایچنین اشکالاتی داشته باشه این ;کلمه file
Thank you for your Aug. 19, 2014 email. We regret to inform you that due to unavailability of diversity visa numbers, we are no longer able to issue any of the diversity visa for this year. You may file a new application at the website that you did earlier.
We hope this information will helpful to you
کلمه درست find

:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ااول تبریک میگم به اون دوستایی که موفق شدن ویزاشونو بگیرن.
دوم اینکه مشکل 2013 دیگه تکرار نمیشه.
سوم اینکه اینهنه صبر کردید این یک ماه هم روش.سفارتخونه ها اینقد بی در و پیکر نیست که از خوندن بعضی کامنت ها به نظر میرسه.
چهارم اینکه شما یی که این کامنت و میخونی تا چن ماه دیگه مهاجر آمریکایی و ایشالا تا 5 سال دیگه شهروندش.
اخر اینکه خودتونو واسه اصل قضیه یعنی بعد مهاجرت اماده کنین.
زبان.زبان.زبان
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
"متن زیر توهین به عقاید هیچکس نیست و فقط دل مشغولی خودمه"
خدایا پس کی؟؟؟!!!
آره خدا با تو ام
توی هرج و مرج بعد از انقلاب به این دنیا آوردیمون.
بعدش جنگ و قحطی و هر روز دیدن کشته شدن یکی از همسایه ها.
بعدش موشک بارون و بمب باران شهرها و ترس میان روز و دویدن دنبال پیت و نفت و ماشین پخش کپسول گاز بوتان.
بعدش مدرسه ابتدایی 3 شیفته و میزهای قدیمی فلزی 3 و چهار نفره و کوپن و صف شیر و روغن و برنج.
بعدش مدارس راهنمایی دین محور و معلم های بد اخلاق و مربی تربیتی و دولت سازندگی و آغاز تورم.
بعدش دبیرستان و مشکلات جوانی و محدودیت اجتماعی و تغییر نظام آموزشی.
بعدش کنکور و ازدحام پشت کنکور و دانشگاه و دولت اصلاحات و امید به یافتن حداقل آزادی های انسانی و آخرش سرخردگی.
بعدش بازار کار و بی کاری و دولت عزیز و فاجعه اقتصادی.
بعدش ازدواج خم شدن زیر بار هزینه های زندگی.
و اما
بعدش برنده شدن لاتاری و کلی امید.
بعدش تعطیلی دولت ایالات متحده.
بعدش خرابی دیتابیس.
بعدش به خواب رفتن سفارت ها و عدم کلیر شدن.
بعدش تا الان انتظار کشنده و آخرش نا امیدی و مشکل روحی و زندگی برای همه.
بعدش هم ....
خدایا پس کی؟؟؟!!!
پس کی قراره رحمتتو ببینیم؟
پس کی قراره روی خوشتو ببینیم؟
پس کی قراره بزاری زندگی کنیم؟
اگر توی امریکا هم به دنیا اومده بودیم الان در به در دنبال کارت ملی ایران بودیم.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
حاضرم قسم بخورم این ایمیل تقلبی این ایمیل را با این اشکالاتی که داره فقط کار کسی هستش که به زبان تسلط کافی نداره ، در صورتی که کارمندان سفات مسلط به زبان انگلیسی بودن ، اصلا شوخی قشنگی نبودSad: