کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان.
من فکر میکنم ماه سپتامبر ماه صدور روادید واسه کیسهای لاتاری ایرونی هاست. غم به دل راه ندید اگه ویزا تموم شده بود بدون رودرواسی میگفتن.اینهمه به دلتون بد راه ندید.ما 2015 رو هم تنها نزارید.
تشکر کنندگان: pari pari ، m_nikparvaz ، soli asali ، lighter ، maryam_ros ، smart3461 ، sonyz2 ، rezahoorjandi ، SabSor ، nedaba
پس با احتساب این بحث ها خلاصه مباحث برای کاربرانی که تازه خسته و کوفته از سرکار برگشتن و حوصله خوندن ده صفحه قبل ندارن اینه: ایمیل بزنی میگن ویزا تموم شده ولی اگه بری در سفارت بازه و پاستون میگیرن و اگه یکم چونه بزنی تا دوم سوم سپتامبر ویزات میاد
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
ولی در هر حال به آقای فرشید تبریک میگم. انشالله ویزاتون دربیاد. خوشحال میشیم
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، hadi472 ، maryam_ros ، nasim ، Farshid1976 ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 18:45)avayebahar نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 18:34)EmJay نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 18:21)Farshid1976 نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 18:18)avayebahar نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 18:09)Afshim553 نوشته:  سپاس از خبر خوبت.
پاس رو همینجوری قبول میکنن کسی بندازه داخل ؟
سلام چطور رفتیدداخل؟ آیا کلیر شده بودید؟ اگه نشده بودید چطور راهتون دادن؟ پیشنهادتون اینه که ما هم بریم ازما هم میگیرن؟

منعی برای داخل رفتن نبود و کسی هم چیزی نپرسید.مدارک رو ازم گرفتن و تمام
منعی نبود؟ خیلی جالبه و البته عجیب! ما که رفتیم مصاحبه، لیست در آوردن، اسامی رو دونه به دونه چک کردن و بعد راه دادن.
اون وخ برا دریافت ویزا همینجوری یخلی ادمو راه میدن؟!! خداییش دیگه از بی برنامه گی گندشو در آوردن!!!
میگم رفتیم ایشالا شهروند شدیم، یه جای کار خوب هم سراغ دارم! سفارت ایروان
بریم یه نظمی بهشون بدیم، برنامه ریزی، مدیریت، مدیریت جهانی، اقتصاد جهانی و ... Big Grin
مسئله همینه. ما هم رفتیم ابوظبی از این خبرا نبود. کاملا امنیتی رفتار میکردن
منم که رفتم ویزا رو بگیرم دوتا مامور ایست اول حتی نزاشتن همسرم باهام بیاد با این که اون هم توی این پروسه بوده
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: soli asali ، maryam_ros ، smart3461 ، sonyz2 ، pari pariaaa
[quote='EmJay' pid='541301' dateline='1409062191']
دوستانی که دستشون زیر چونشه و ذهنشون به شدت درگیر Tongue

AB2014، avayebahar، babak80242، EmJay، Farshid1976، hamid.eng، kaaren، k_nastaran، l.ghalami@gmail.com، mahan1331، marzban1360، mohamad2014، mohammad111، m_nikparvaz، nasim، nazanin fatemi، niki88، sahar66، sakh، sami8000، siamzd، smart3461، soheil_zk، teacherm، مامان خانم، ماریانا جون، کیانوش2، 3 کاربر مخفی، 8 مهمان

همین حالا یکی با خودش گفت برم یه چایی بریزم، برگردم این سیس رو چک کنم Wink
[/quo
منم بودم اما اسمی از من نیست
SmileTongueTongueSmileBig Grin
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، pari pari ، avayebahar ، lighter ، nasim ، teacherm ، maryam_ros ، soli asali
خدایا دلم معجزه ایی از جنس خودت میخواد
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: lighter ، nasim ، maryam_ros ، soli asali ، hamid.eng ، sonyz2 ، rezahoorjandi ، pari pariaaa ، pari pari ، mahan L ، exxedus
واقعا نمیتونم متوجه این موضوع بشم حتی شما اگر بخاهین برید دکتر باید وقت بگیرید یا حتی آرایشگاه ، یعنی اگر هرکسی بره سفارت پاس رو بده حالا بعد از چند روز ویزا میدن پس تکلیف افرادی که به حرف اون ها احترام گذاشتن و تا اعلام نکردن نرفتن چی میشه ، این طوری که حق بقیه ضایع میشه ،مثلا ما خودمون هم 8 و 15 آگوست آپدیت شدیم پس کلیر شدیم و بریم سفارت به خدا فکر نمیکنم این قدر بی درو پیکر هست ، اگر هست بگید تا هفته دیگه ما هم بریم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: teacherm ، m_nikparvaz ، hadi472 ، maryam_ros ، soli asali ، sonyz2 ، taleghani ، pari pari
(2014-08-26 ساعت 18:51)مارکوپولو نوشته:  [quote='EmJay' pid='541301' dateline='1409062191']
دوستانی که دستشون زیر چونشه و ذهنشون به شدت درگیر Tongue

AB2014، avayebahar، babak80242، EmJay، Farshid1976، hamid.eng، kaaren، k_nastaran، l.ghalami@gmail.com، mahan1331، marzban1360، mohamad2014، mohammad111، m_nikparvaz، nasim، nazanin fatemi، niki88، sahar66، sakh، sami8000، siamzd، smart3461، soheil_zk، teacherm، مامان خانم، ماریانا جون، کیانوش2، 3 کاربر مخفی، 8 مهمان

همین حالا یکی با خودش گفت برم یه چایی بریزم، برگردم این سیس رو چک کنم Wink
[/quo
منم بودم اما اسمی از من نیست
SmileTongueTongueSmileBig Grin
من هم بودم. بفرمایید چای. من بعد عمری از ظهر صاحب اینترنت وایرلس شدم. از ظهر تاحالا هیچ کاری نکردم. ظرفها مونده. شام نپختم. به زور چایی و میوه واسه بابام بردم. خدا را شکر دو سال گذشته توی خونه اینترنت نداشتم. از ظهر تا الان هم دارم دیوانه میشم. بدجور خورده توی ذوقم این بی برنامگی ........ اما هنوز امیدوارم.. ایرانیم دیگه!
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، maryam_ros ، soli asali ، pari pari ، mahan L ، EmJay
(2014-08-26 ساعت 18:16)Farshid1976 نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 18:13)EmJay نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 18:09)Afshim553 نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 18:02)Farshid1976 نوشته:  سلام دوستان
صدای من رو از ایروان میشنوید:

اگه خاطرتون باشه 8Aug که آخرین آپدیتم بود , گفتم دارم میرم ایروان. با چند روز تاخیر بالاخره اومدیم و رفتیم تمدید مدیکال رو انجام دادیم و پاس ها رو دیروز بردم و تحویل سفارت دادم , الان باهام تماس گرفتن که شما پروسه اداریتون به پایان رسیده و مشکلی ندارید , فقط سهمیه برای این ماه نداریم و تا 2SEP میتونید صبرکنید , ما شما رو در Waiting List ماه سپتامبر میذاریم. ولی اگه نمیخواید میتونید پاس هاتون رو فردا بیاید ببرید و سپتامبر مجددا بیارید. پس ویزا هست و مشکلی نیست .ShyShyShyShy
سپاس از خبر خوبت.
پاس رو همینجوری قبول میکنن کسی بندازه داخل ؟
شانسی رفتین یا که از طریق ایمیل متوجه شدین کلیر شدین؟ توی ایمیل بهتون چی گفته بودن؟

من با توجه به اپدیتام و راهنمایی hadi472 عزیز که تو یه روز مصاحبه داشتیم , مطمئن بودم کلیر شدم و اومدم ایروان.
عجب خبری !!!!!!!!! خیلی تبریک میگم فرشید جان. به نظر من بمون همونجا و از جات جم نخور. ایشالله ویزا به دست برمیگردی ایران. روزمو ساختی رفیقSmile Smile Smile
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: maryam_ros ، Alissa ، lida55 ، soli asali ، azadeh2014 ، abedniya ، bobo_ir ، nasim ، pari pariaaa ، pari pari ، Farshid1976 ، m_nikparvaz ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 19:00)zzarin نوشته:  واقعا نمیتونم متوجه این موضوع بشم حتی شما اگر بخاهین برید دکتر باید وقت بگیرید یا حتی آرایشگاه ، یعنی اگر هرکسی بره سفارت پاس رو بده حالا بعد از چند روز ویزا میدن پس تکلیف افرادی که به حرف اون ها احترام گذاشتن و تا اعلام نکردن نرفتن چی میشه ، این طوری که حق بقیه ضایع میشه ،مثلا ما خودمون هم 8 و 15 آگوست آپدیت شدیم پس کلیر شدیم و بریم سفارت به خدا فکر نمیکنم این قدر بی درو پیکر هست ، اگر هست بگید تا هفته دیگه ما هم بریم

مارو چی میگی. دوتا اپدیت پشت سر هم. اولیش فقط کیس اصلی از امریکا دومیش هر سه نفر سفارت. رو سنگ بزاری آب میشه از صبوری ما Smile ولی خداییش از بی پولیه ( دیگه فک کن سه تا ویزا+ سه تا مدیکال+ نه روز اقامت چقد میشه ) یه ترم برو درس بده بعد شیش ماه پولت بدن وگرنه اگه کاسب بودم تا حالا رفته بودم اونجا . به ریسکش نمیارزه Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: maryam_ros ، hamid.eng ، soli asali ، hadi472 ، sonyz2 ، کیانوش2 ، goldeneagle ، poem ، pari pariaaa ، pari pari ، exxedus ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 19:00)zzarin نوشته:  واقعا نمیتونم متوجه این موضوع بشم حتی شما اگر بخاهین برید دکتر باید وقت بگیرید یا حتی آرایشگاه ، یعنی اگر هرکسی بره سفارت پاس رو بده حالا بعد از چند روز ویزا میدن پس تکلیف افرادی که به حرف اون ها احترام گذاشتن و تا اعلام نکردن نرفتن چی میشه ، این طوری که حق بقیه ضایع میشه ،مثلا ما خودمون هم 8 و 15 آگوست آپدیت شدیم پس کلیر شدیم و بریم سفارت به خدا فکر نمیکنم این قدر بی درو پیکر هست ، اگر هست بگید تا هفته دیگه ما هم بریم

سلام دوست عزیز.
نه واقعیت اینه که من خودم تجربه کردم.
روزی که من به سفارت آنکارا رفتم (19aug) هر مراجعه کننده ای که برگه صورتی داشت میتونست وارد بشه و در قسمت سالن مصاحبه پاسپورت و مدارک مورد نیاز و برگ صورتی رو میگرفتن و شما باید منتظر میشدید. من و یکی از دوستام با هم مراجعه کردیم با این تفاوت که من کلیر شده بودم ولی ایشون کلیر نبود بعد از 3 یا 4 روز ایمیل زده شد که بسته شما با کد رهگیری که ضمیمه بود به دفتر پست ارسال شده.
بسته من که عرض کردم کلیر شده بودم حاوی پاسپورت همراه ویزا و یک پاکت دیگه بود به وزن 300 گرم وبسته دوستم پاسپورت تنها به همراه یک برگ صورتی دیگه به وزن 150 گرم.
به معنی اینکه تا کسی کلیر نشده باشه اگه 10 بار هم مراجعه بکنه ویزا صادر نمیشه.این نتیجه ای بود که من از تجربه خودم گرفتم. امیدوارم هرچه زودتر شما هم بتونید ویزاتونو دریافت کنید وبه آرامش برسید.
Smile
دوست عزیز شما مطمئن هستید این ایمیل را سفارت فرستاده ، این ایمیل مشکل املایی و دستوری دارد و از یک امریکایی بعید هستش ایچنین اشکالاتی داشته باشه این ;کلمه file
Thank you for your Aug. 19, 2014 email. We regret to inform you that due to unavailability of diversity visa numbers, we are no longer able to issue any of the diversity visa for this year. You may file a new application at the website that you did earlier.
We hope this information will helpful to you
کلمه درست find
تشکر کنندگان: soli asali ، teacherm ، hamid.eng ، pari pari ، nedaba
سلام دوستان
ااول تبریک میگم به اون دوستایی که موفق شدن ویزاشونو بگیرن.
دوم اینکه مشکل 2013 دیگه تکرار نمیشه.
سوم اینکه اینهنه صبر کردید این یک ماه هم روش.سفارتخونه ها اینقد بی در و پیکر نیست که از خوندن بعضی کامنت ها به نظر میرسه.
چهارم اینکه شما یی که این کامنت و میخونی تا چن ماه دیگه مهاجر آمریکایی و ایشالا تا 5 سال دیگه شهروندش.
اخر اینکه خودتونو واسه اصل قضیه یعنی بعد مهاجرت اماده کنین.
زبان.زبان.زبان
تشکر کنندگان: soli asali ، maryam_ros ، teacherm ، zzarin ، hamid.eng ، poem ، milad.m1986 ، pari pari ، niki88 ، nedaba
"متن زیر توهین به عقاید هیچکس نیست و فقط دل مشغولی خودمه"

خدایا پس کی؟؟؟!!!
آره خدا با تو ام
توی هرج و مرج بعد از انقلاب به این دنیا آوردیمون.
بعدش جنگ و قحطی و هر روز دیدن کشته شدن یکی از همسایه ها.
بعدش موشک بارون و بمب باران شهرها و ترس میان روز و دویدن دنبال پیت و نفت و ماشین پخش کپسول گاز بوتان.
بعدش مدرسه ابتدایی 3 شیفته و میزهای قدیمی فلزی 3 و چهار نفره و کوپن و صف شیر و روغن و برنج.
بعدش مدارس راهنمایی دین محور و معلم های بد اخلاق و مربی تربیتی و دولت سازندگی و آغاز تورم.
بعدش دبیرستان و مشکلات جوانی و محدودیت اجتماعی و تغییر نظام آموزشی.
بعدش کنکور و ازدحام پشت کنکور و دانشگاه و دولت اصلاحات و امید به یافتن حداقل آزادی های انسانی و آخرش سرخردگی.
بعدش بازار کار و بی کاری و دولت عزیز و فاجعه اقتصادی.
بعدش ازدواج خم شدن زیر بار هزینه های زندگی.
و اما
بعدش برنده شدن لاتاری و کلی امید.
بعدش تعطیلی دولت ایالات متحده.
بعدش خرابی دیتابیس.
بعدش به خواب رفتن سفارت ها و عدم کلیر شدن.
بعدش تا الان انتظار کشنده و آخرش نا امیدی و مشکل روحی و زندگی برای همه.
بعدش هم ....

خدایا پس کی؟؟؟!!!
پس کی قراره رحمتتو ببینیم؟
پس کی قراره روی خوشتو ببینیم؟
پس کی قراره بزاری زندگی کنیم؟

اگر توی امریکا هم به دنیا اومده بودیم الان در به در دنبال کارت ملی ایران بودیم.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: teacherm ، برسام٤ ، sonyz2 ، shandiz ، lighter ، nasim ، shahrzad001 ، soli asali ، pari pari ، mizan ، nedaba
حاضرم قسم بخورم این ایمیل تقلبی این ایمیل را با این اشکالاتی که داره فقط کار کسی هستش که به زبان تسلط کافی نداره ، در صورتی که کارمندان سفات مسلط به زبان انگلیسی بودن ، اصلا شوخی قشنگی نبودSad:
تشکر کنندگان: teacherm ، soli asali ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان