موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-26 ساعت 22:28)Morteza 2014 نوشته: دوستان این بحث درست وغلط بودن ایمیل و تمومش کنید خیلی زشته برای چی سه نفر باید بیان مشترکا با هم دروغ بگن اینجا هم بزور که من معلم زبانم و من استادم وغیره غلط املایی بگیریم واقعا زشته دیگه این بحث و کش ندین خواهش میکنم .. ایمیل دوستمون واقعی من باهاش صحبت کردم اصلا همچین آدمی نیست ایشون
اون اولین ایمیلی که ابوظبی به من داد دقیقا همین تیکه رو آخرش داشت من با خودم فک کردم که شاید تو محاوره اینجوریم درست باشه لب کلام اینکه این این متنه به متنایی که سفارت ابوظبی میفرسته همخونی داره
case number : 61xx
interview : 27 may
abudhab
real updates :28 may 8 july 13 aug
ap
alone
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان در سفارت ارمنستان ميشه يك فرد ديگر به غير از افراد كيس برود و پاسپورت ها را تحويل دهد ؟
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها. پاشید برید بخوابید. یه امشب رو به خودتون استراحت بدین. روز سختی داشتین و کلی انرژی مصرف کردید.
براتون آرامش و خواب های خوب آرزو دارم.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو
خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-27 ساعت 00:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-27 ساعت 00:16 توسط Farshid1976.)
(2014-08-27 ساعت 00:11)Aroma نوشته: سلام دوستان در سفارت ارمنستان ميشه يك فرد ديگر به غير از افراد كيس برود و پاسپورت ها را تحويل دهد ؟
براي ويزاي لاتاري حتما يكي از اعضاي كيس بايد براي تحويل ويزا برن سفارت
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی سخته که آرزوهای آدم رو سرش خراب بشه،پارسال ما بدجوری ضربه خوردیم نمیدونین چی کشیدیم.17 سپتامبر کلیرشدم 19 سپتامبر سفارت در انکارا یه اطلاعیه داد که ویزا تموم شده و ایرانیا نیان بعدشم آپدیتهای پی در پی اونم برا همه.خیلی بد بود خیلی،هنوزم که هنوزه افسردگیش باهامه.خیلیم پی گیری کردیم حتی وایت هاوس؛خشک و بی روح گفتن ویزا تمومه.اونا بی احساس و مقرراتین.
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-27 ساعت 00:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-27 ساعت 15:29 توسط حاجی واشنگتن.)
به عنوان تجربه عرض می کنم.تا زمانی که هیچ چیز قطعی نشده حتما تا 10 سپتامبر حتی اگه کلیر نشدید خود را به سفارت مربوطه برسانید ومدیکال خود را انجام بدهیدوقبل از 15 سپتامبر به سفارت مراجعه کنید وپاس را تحویل بدید. دقت کنید با اصرار در روزهای آخر پاس را تحویل میگیرند.این باعث ميشه که پیش وجدان خود آسوده باشید که حداکثر تلاش رو کرده آید اغلب در روزهای آخر ویزا را بدون کلیر شدن میدهند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-27 ساعت 00:28)abshar_wf نوشته: خیلی سخته که آرزوهای آدم رو سرش خراب بشه،پارسال ما بدجوری ضربه خوردیم نمیدونین چی کشیدیم.17 سپتامبر کلیرشدم 19 سپتامبر سفارت در انکارا یه اطلاعیه داد که ویزا تموم شده و ایرانیا نیان بعدشم آپدیتهای پی در پی اونم برا همه.خیلی بد بود خیلی،هنوزم که هنوزه افسردگیش باهامه.خیلیم پی گیری کردیم حتی وایت هاوس؛خشک و بی روح گفتن ویزا تمومه.اونا بی احساس و مقرراتین.
واقعا ناراحت شدم از شرایطی که براتون پیش اومده
من حالا این روزا درک میکنم که پارسال چی کشیدین شماها
خیلی در حقتون نامردی شده
به هر حال امیدوارم بهترینها برای همه دوستان پیش بیاد و این انتظارهای کلافه کننده، زودتر تموم بشه
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
اگه ویزا تمام بشه سفارتها بدون اینکه شما مکاتبه کنید خودشان بوسیله میل با شما مکاتبه می کنند .پس خواهش می کنم افکار نومید را از خود دور کنید.حتما خودشان اطلاع میدهند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-26 ساعت 21:50)bahram2014 نوشته: (2014-08-26 ساعت 19:23)zzarin نوشته: دوست عزیز شما مطمئن هستید این ایمیل را سفارت فرستاده ، این ایمیل مشکل املایی و دستوری دارد و از یک آمریکایی بعید هستش ایچنین اشکالاتی داشته باشه این ;کلمه file
Thank you for your Aug. 19, 2014 email. We regret to inform you that due to unavailability of diversity visa numbers, we are no longer able to issue any of the diversity visa for this year. You may file a new application at the website that you did earlier.
We hope this information will helpful to you
کلمه درست find
و اگر در جمله آخر توجه بکنید آخرش فعل ندارد در وافع باید اینجوری نوشته بشه : We hope this information will be helpful to you
دوست عزیز چون ما دوست داریم این ایمیل غلط باشه تحلیل های فضایی نکنیم!
اتفاقا همون کلمه file درست هست. اصلا با find معنی نمیده که دوست من. در مورد جمله آخر، بله باید will be helpful باشه، اما اینکه حالا یه be جا افتاده که نمیتونی بگی پس ایمیل جعلیه که!! مگه حالا جملاتی که ما خودمون تو فارسی به کار میبریم هیچ وقت هیچ غلطی نداره؟؟ شما برو نامه های اداری خودمون رو ببین پر از غلطه. اون اشتباه اصلا ممکنه اشتباه تایپی بوده باشه. لطفا ذهن خودتون و بقیه رو با تحلیل های غلط پر نکنین.
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
کسی میدونه پارسال چند تا جامونده داشتیم؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-27 ساعت 00:34)پدی نوشته: به عنوان تجربه عرض می کنم.تا زمانی که هیچ چیز قطعی نشده حتما تا 10 سپتامبر حتی اگه کلیر نشدید خود را به سفارت مربوطه برسانید ومدیکال خود را انجام بدهیدوقبل از 15 سپتامبر به سفارت مراجعه کنید وپاس را تحویل بدید. دقت
کنید با اصرار در روزهای آخر پاس را تحویل میگیرند.این باعث ميشه که پیش وجدان خود آسوده باشید که حداکثر تلاش رو کرده آید اغلب در روزهای آخر ویزا را بدون کلیر شدن میدهند
یعنی بدون هیچی بریم سفارت؟ میشه مگه؟ رو چه حسابی پاسپورت رو می گیرن اونوقت؟ نمی گن مگه ما بهتون گفتیم بیاید که اومدید؟
اگه شدنیه و میشه از این کار نتیجه گرفت که خوبه....

-------------------
راستی یه چیزی، تمدید مدیکال شامل چه کاراییه؟ از اول اوله؟ یعنی واکسن ها هم باید مجدد زده بشن؟ چه کسایی باید مدیکالشونو تمدید کنن؟
مرسی
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-27 ساعت 02:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-27 ساعت 02:18 توسط محبت.)
سلام
.
زندگی مثل بازی حکمه و تو این بازی اگر دستت خوب بود و برنده شدی که کار خاصی نکردی اما اگه دستت بد بود و برنده شدی شرطه.
حالا که دست هممون بده و از آس و رخ خبری نیست، حکمم که نداریم، دستم که جا نمیره، پس بهترین بازی عمرتون رو بکنید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
من دیروز ایمیل دادم ایروان استعلام وضعیت کنم این جوابو دادن و آپ هم نشدم که نشون میده اصلا نگاه به پرونده هم نمیکنن و یه جورایی نشون میده دیگه نیازی به چک کردن چیزی نیست و میدونن قراره به کی ویزا بدن به کی نمیخوان !
از نظر من همه کارا و تصمیم گیری ها انجام شده و طی چند روز اینده سر و تهش هم میاد .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...