موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-01 ساعت 08:12)قصه گو نوشته: ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «AB2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)reza_top60» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Nazanin samadi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mortezash» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)pari1392» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shilan» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «smart3461» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)hamid_fs3» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)windexpert» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shirin_n» عزیزღღღ
بسیار سپاس؛ اسم ما اومد اول خط و این نشانه ی زیبا در اولین روز سپتامبر رو من به فال نیک میگیرم 
امیدوارم همگی این مرحله رو به شادی بگذرانیم
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-01 ساعت 10:08)AB2014 نوشته: (2014-09-01 ساعت 08:12)قصه گو نوشته: ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «AB2014» عزیزღღღ
بسیار سپاس؛ اسم ما اومد اول خط و این نشانه ی زیبا در اولین روز سپتامبر رو من به فال نیک میگیرم 
جالبه اسم من هيچ وقت نيست!
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-01 ساعت 00:00)EmJay نوشته: خاله سارای عزیز
سلام
برامون از حال و هوای ایروان تعریف می کنید؟
دو تا سوال هم داشتم
1. اگه کسی کلیر نشده باشه و پاسشو تحویل بده، سفارت چند روز بعدش باهاش تماس میگیره که بیاد پاسشو ببره؟ مثلا فردا پس فرداش اطلاع می دن یا می زارن هفته بعدش
2. دریافت پاس وکالتنامه می خواد؟
ممنون شاد باشین
سلام دوست عزيز
ايروان از نظر من همون جوره كه قبلا بوده، دلگلير
در مورد سوال اولتون ، بعد از گرفتن پاسم اصلا بهم زنگ نزدن كه من مجبور شدم خودم بهشون ايميل بزنم، كه جوابشو براتون گذاشتن
در مورد سوال دوم هم من نظر خاصي ندارم، چون خودم هستم و خودم نمي دونم وكالت مي خواد يا نه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
پست موقت
دوستان عزیز
سیم کارتی که شش ماه پیش خریدیم الان مجددا کار میکنه و شارژ میشه و یا باید رسیدیم دبی دوباره سیم کارت بخریم؟
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-01 ساعت 10:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-01 ساعت 10:40 توسط sepidar87.)
من اردیبهشت مصاحبه شدم.ایا اگر کلیر شدیم باز هم باید مدیکال رو انجام بدیم؟(خوش خیالم ،نه؟)
یه سوال ذیگه هم دارم.قضیه سفارت رفتن و کلیر نشدن چیه؟یعنی اگر بریم ویزا میدن؟مگه سوپر مارکته؟من از پستهای دوسیتان چیزی دستگیرم نشد .می شه کسی لطف کنه توضیح بده؟
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-01 ساعت 10:14)m.mirzaee نوشته: (2014-09-01 ساعت 10:08)komboze نوشته: (2014-09-01 ساعت 10:01)shilan نوشته: سلام بچه ها صبحتون بخیر . من دیروز اومدم دبی . بلیط و پروازمونم کلی ماجرا داشت من برا 5 سپتامبر بلیط گرفته بودم ولی وقتی دیدم خیلیا رفتن دبی من با بدبختی و حدود 2.5 میلیون ضرر مجبور شدیم برا دیروز از لار بلیط بگبریم چون از شیراز پرواز ایر عربیه پر بود و من چون از هواپیما به شدت میترسم با پرواز ایران نمیرم چون ایتا هواپیما هاشون نو هست . گفتم بگم همه بدونن من اینجام خبرا رو میارم کامل .
سلام شیلان گرامی پس فرد مورد اعتمادمونو پیدا کردیم اونم کسی نیست جز شیلان عزیز.امیدوارم هم خودت به نتیجه برسی هم مارو از اخبار مفیدت بخصوص در مورد دریافت پاسها از سفارت و اجباری بودن مدیکال مجدد مطلع کنی.
شاد،سربلند و سرافراز باشی.
عزیزان کسانی که مشکل پروازی دارن تو سایت مطرح کنن بالاخره شاید بشه با اشنا جلوی ضرر دوستان رو گرفت
(2014-09-01 ساعت 10:12)Maryrhm نوشته: (2014-09-01 ساعت 10:08)AB2014 نوشته: (2014-09-01 ساعت 08:12)قصه گو نوشته: ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «AB2014» عزیزღღღ
جالبه اسم من هيچ وقت نيست! 
شما اسمتون رو بفرستید حتا ثبت میشه
غصه نخور دوست من اسم من هم هیچ وقت نیست.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان خوب و مهربانم امیدوارم هرجا که باشین اول در سلامت کامل باشین بعدش همیشه لبتون خنودون.ایشالا به همین زودیاست که ویزامون رو میگیریم نگران نباشی.یه سوال داشتم از دوستان چون من خیلی پست نمیزارم فقط خیلی از کمک دوستان استفاده میکنم و مطالب رو میخونم.به دلیل مشکل کاری اصلا نمیتونم برم از الان دبی و از طرفی هم میگم ممکنه که به این زودیا ولیر نشم.ولی چیزی که هست به نظر دوستان اگه کلیر بشم زود میخوام برم دبی و میخوام مدیکالم رو تمدید کنم چون حالا نمیخوام برم بلاد کفر.آیا به نظر دوستان به دلیل اینکه ممکنه من واسه جواب مدیکال یه سه چهار روزی معطل بشم ممکنه توی این فرصت که منتظر جواب مدیکال دکتر شوکلا هستم ویزا تموم بشه.به نظر شما تمدید کنم مدیکال رو یانه.مرسی اگه راهنمایی کنین.از اعبار مدیکلام 1 ماه مونده
مصاحبه 7 آپریل
کلیرانس برگه آبی
محل مصاحبه اوظبی
کیس نامر &&47
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مجدد به دوستان.از بچه های اهواز اگه کسی تو تاپیک هست لطفا توی پیغام خصوصی بهم پیام بده مرسی
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='esmail_babadi_0611' pid='544035' dateline='1409553648']
سلام مجدد به دوستان.از بچه های اهواز اگه کسی تو تاپیک هست لطفا توی پیغام خصوصی بهم پیام بده مرسی
[/quot
داداش من 2 ماه برات پیغام خصوصی میفرستم. تحویل نمیگیری
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-01 ساعت 10:14)Sara_lphmkf نوشته: (2014-09-01 ساعت 00:00)EmJay نوشته: خاله سارای عزیز
سلام
برامون از حال و هوای ایروان تعریف می کنید؟
دو تا سوال هم داشتم
1. اگه کسی کلیر نشده باشه و پاسشو تحویل بده، سفارت چند روز بعدش باهاش تماس میگیره که بیاد پاسشو ببره؟ مثلا فردا پس فرداش اطلاع می دن یا می زارن هفته بعدش
2. دریافت پاس وکالتنامه می خواد؟
ممنون شاد باشین
سلام دوست عزيز
ايروان از نظر من همون جوره كه قبلا بوده، دلگلير
در مورد سوال اولتون ، بعد از گرفتن پاسم اصلا بهم زنگ نزدن كه من مجبور شدم خودم بهشون ايميل بزنم، كه جوابشو براتون گذاشتن
در مورد سوال دوم هم من نظر خاصي ندارم، چون خودم هستم و خودم نمي دونم وكالت مي خواد يا نه
سلام خاله سارا
خوبی؟ خوش میگذره ایروان؟ یه سوال داشتم
شما کلیر شده بودی پاستو دادی یا همینجوری رفتی پاستو دادی و اونا هم قبول کردن!
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ابوظبی لطفا ما رو هم در جریان بزارید، فکر کنم در سفارت امروز شلوغ باشه، امیدوارم دست پر برگردید با کلی خبرهای خوب، ما منتظریم.