کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-02 ساعت 13:42)avayebahar نوشته:  سلام. الان اومدم خونه. توی سایت سیس آپ دیت شدم امروز. جواب نامه ام هنوز نیامده. فکر کنم ویزام آماده است. دعا کنید براممممممم PLEASE

کدوم سفارت
از چه طریقی مطللع شدی که کلیر شدید؟
لطفا اینا رو بنویسید
تشکر کنندگان: avayebahar ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 13:42)avayebahar نوشته:  سلام. الان اومدم خونه. توی سایت سیس آپ دیت شدم امروز. جواب نامه ام هنوز نیامده. فکر کنم ویزام آماده است. دعا کنید براممممممم PLEASE

اگه تشریف می برین واستون یه زحمت داشتم
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba
سولی جان اذیت می کنیاWink یه لحظه این دو تا جمله رو که خوندم دلم ریخت گفتم نکنه مسئله لاتاری داره سیاسی می شه و هممون در عرض 15 ثانیه باید بریم کاخ سفید پا بوس Big Grin
این که یه فیلم 15 ثاینه ای از جل و جلال کاخ سفیده که تو فیس بوک گذاشتنCool
2014AS41XX/ ابوظبی/20April
بنده دریافت ویزا: 20 آپریل همسر: بازمانده 2014
ورود به امریکا : 3 اکتبر به مقصد لس آنجلس
دریافت ssn بعد از یک هفته
بعد از 28 روز دریافت Green Card
تشکر کنندگان: lighter ، محبت ، soli asali ، pari pari ، حاجی واشنگتن ، nedaba
من سفارت نرفتم آپدیت شدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددم :دی
کیس نامبر : ***8 / سفارت : آنکاری ===> ایروان / تاریخ مصاحبه : هفته اول حولای / بازمانده از لاتاری 2014
همین الان از جلوی سفارت ابوظبی خبر رسید که گویا خیلی شلوغه و حدود 40 نفر در صف هستند اما هنوز سکیوریتی برای چک کردن و گفتن اینکه آیا پاسپورت میگیرن یا نه نیومده.... با جدیدترین خبرها از ابوظبی با ما باشید.....
میشه متن وکالت نامه رو برای من هم بفرستی؟؟ برای انکارا میخوام .ممنون.
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 13:08)farhad9000 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 12:53)مارکوپولو نوشته:  سلام دوستان
کیس ما امروز بعداز 12 اگوست اپدیت شد البته نفر اصلی که ویزای یکضرب گرفته بود. من که اپ بودم اپدیت نشدم. مدت کوتاهی است که این اپدیت انجام شده. چون صبح چک کردم همان 12 اگوست بود. البته من 29 اگوست با ایمیل شماره تلفن و ایمیلم را دوباره فرستادم. که امروز جواب روتین نبود ویزا را در پاسخ دادند. نمی دانم اپدیت برای ایمیل بوده یا کلی و از کجا؟؟؟ ایا می توانم بفهمم اپدیت از کجا و چه ساعتی و کلی بوده یا در جواب ایمیل؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز کدوم سفارت بودید؟
سلام توی امضا هست سفارت ایروان
ارت ایروان
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 13:26)khalaf01 نوشته:  سلام دوستان من امروز مصاحبه داشتم . و برگ صورتی از سفارت آنکار گرفتم . این همون fbi چک هست ؟

لطفا یک نفر جواب بده ؟
تشکر کنندگان: REZAMBI ، soli asali ، zepehr ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 13:37)hosseinmm نوشته:  با سرعت بنز داره صفحه اضافه میشه، اینجوری پیش بره رکورد ۳۰۰۰ رو چند روز آینده شاهد خواهیم بود :-)
دوستان عزیز اینجا از اون جاهائیست که سرعت بنز بدرد نمیخوره. سرعت بنز را باید سفارتها در کلیرنس و صدور ویزا داشته باشند.
لطفاً از گذاشتن پستهای بیمورد و احوال پرسیها اجتناب بفرمائید.
همه تحت فشار و استرس دارن سایت رو دنبال میکنن و منتظر خبرهای مفید و امیدوارکننده هستند.
به امید دریافت ویزا برای همه دوستان و شادی و جشن و سرور. اون موقع هست که سرعت بنز مفهوم پیدا میکنه. Smile
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: alireza7 ، soli asali ، محبت ، freddyflientstone ، پدی ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 13:08)farhad9000 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 12:53)مارکوپولو نوشته:  سلام دوستان
کیس ما امروز بعداز 12 اگوست اپدیت شد البته نفر اصلی که ویزای یکضرب گرفته بود. من که اپ بودم اپدیت نشدم. مدت کوتاهی است که این اپدیت انجام شده. چون صبح چک کردم همان 12 اگوست بود. البته من 29 اگوست با ایمیل شماره تلفن و ایمیلم را دوباره فرستادم. که امروز جواب روتین نبود ویزا را در پاسخ دادند. نمی دانم اپدیت برای ایمیل بوده یا کلی و از کجا؟؟؟ ایا می توانم بفهمم اپدیت از کجا و چه ساعتی و کلی بوده یا در جواب ایمیل؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز کدوم سفارت بودید؟
سلام توی امضا هست سفارت ایروان
ارت ایروان
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
تشکر کنندگان:
ما هم آپدیت شدیم اخرین آپدیت ما 8 آگوست بود. میشه متن وکالت نامه آنکارو برای من بفرستین ممنون میشم.
تشکر کنندگان: پدی ، soli asali ، pari pari ، Nooshinsalamat ، zepehr ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 13:45)babak80242 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 13:36)newparmis نوشته:  دوستان عزیز خواهش می کنم اگه کسی ابوظبی هست شمارشو توی پیام خصوصی بذاره ما بهش زنگ بزنیم داریم از نگرانی و بی خبری کلافه می شیم
ممنون می شم

سلام میشه پیغام خصوصی تونو جواب بدین ممنون

خبرای بد خیلی زود میرسن. ولی خبرای خوب دیر میرسن
واسه همینه که از قدیم گفتن:" بی خبری ، خوش خبری" :-)
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
تشکر کنندگان: majid_eng ، sonyz2 ، soli asali ، pari pari ، Nooshinsalamat ، nedaba
سلام دوستان، صداي من را از جلو سفارت ميشنويد، با اجازه بزرگواران، بنده و
bobo-ir و m-nikparvaz پاسهايمان را بدون هيچ سوال و جوابي تحويل سفارت داديم، ايشالا خبراي خوب براتون داشته باشيم.
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
خبري از شيلان نيس؟
نميدونيم رفت سفارت يا نه؟
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: برسام٤ ، soli asali ، pari pari ، zepehr ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 13:46)m.mirzaee نوشته:  

کدوم سفارت
از چه طریقی مطللع شدی که کلیر شدید؟
لطفا اینا رو بنویسید
سلام. سوء تفهم شده . کلیر نشدم. فقط آپدیت خوردم . همین! من فعلا دلم به آپدیت خوشه چون تا حالا فقط دو تا داشتم همگانی ها.
تشکر کنندگان: mohamad2014 ، soli asali ، pari pari ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان