کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-02-13 ساعت 01:46)Mirhosseini نوشته:  سلام دوستان
يک سوالي براي من پيش اومده که اميدوارم حمل بر بي دقتي نکنيد. ما هفته‌ي گذشته در ايروان مصاحبه داشتيم و کليرنس خورديم. من امروز توي سايت CEAC چک کردم کيس نامبر رو که با اين پيغام مواجه شدم.
Invalid Immigrant Visa Case Number.
به نظرتون موضوع طبيعيه و با توجه به زمان اندک گذشته از تاريخ مصاحبه هست يا اينکه اصلاً اين سايت واسه ايروان کار نمي‌کنه؟
ممنون مي‌شم توضيح بدين. Smile

شماره کیستون رو بدون صفرها وارد کنین
مثال : 2014AS00001234 ====>2014AS1234
Case Number:1xxx / Abudhabi /Interview :End of Jan /Clear: 8 Jun At 12:30
تشکر کنندگان: pari pari ، H Pier ، behfaza ، Mirhosseini ، soli asali
(2014-02-13 ساعت 01:46)Mirhosseini نوشته:  سلام دوستان
يک سوالي براي من پيش اومده که اميدوارم حمل بر بي دقتي نکنيد. ما هفته‌ي گذشته در ايروان مصاحبه داشتيم و کليرنس خورديم. من امروز توي سايت CEAC چک کردم کيس نامبر رو که با اين پيغام مواجه شدم.
Invalid Immigrant Visa Case Number.
به نظرتون موضوع طبيعيه و با توجه به زمان اندک گذشته از تاريخ مصاحبه هست يا اينکه اصلاً اين سايت واسه ايروان کار نمي‌کنه؟
ممنون مي‌شم توضيح بدين. Smile

دوست عزيز اين سايت براى همه سفارتهاست.توجهم كنيد كه كيس نامبرتون رو بدون صفرهاى وسط وارد كنيد اگر باز هم اين پيغام رو داد احتمالا هنوز كيستونو نميشناسه.كه به نظر من جاى نگرانى نداره چون براى خيلى از كيسها از جمله خود من تا مدتى اين پيغام رو ميداد
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: alitab ، H Pier ، farshad varaste ، behfaza ، soli asali ، nasim
(2014-02-12 ساعت 01:57)reza_top60 نوشته:  دوستان عزیز ما هفته دیگه مصاحبه داریم و تند تند داریم قبل مصاحبه آپدیت میخوریم و امروز چهارمین آپیدیت رو همسرم خورد و من و پسرم روی آپدیت دیروز موندیم.حالا با توجه به اینکه من خدمت رفتم احتمال اینکه همسرم و پسرم ویزای یکضرب بگیرن و من گلیر بخورم هست چون برنده اصلی همسرم می باشد من سه تا سوال دارمو خواهشا راهنمایی بفرمایید:

1- ویزای همسر و پسرم رو بگیریم الان یا نه؟
2-اگز ویزای آنها رو بگیریم و با توجه به اینکه 6 ماه اعتبار داره و من هم ایشالا 5 ماه بعد کلیر بشم و بخواهیم مدیکال رو تمدید کنیم آیا امکان تمدید مجدد ویزای همسرم و پسرم هست یا نه؟
3-اگز ویزای آنها رو فعلا نگیریم احتمال باطل شدن ویزا ها هست؟ تا کی وقت داره بریم ویزاها رو بگیریم؟

ببخشيد ممكنه در مورد اين اصطلاح آپديت خوردن يه توضيح بديد؟ يعني چي آپديت ميخوريم مگه اعضاي يك خانواده كيس نامبرهاي متفاوت دارن كه جداگانه آپديت ميخورن؟ ممنون
تشکر کنندگان: alitab ، behfaza ، soli asali
قابل توجه مدیران سایت و مسئولین بهنگام سازی منتظر سرا
با توجه به Data Date (تاریخ امروز ) رکوردهای زمان انتظار ثبت شده در منتظر سرا 3 روز واریانس (اختلاف) دارند
به طور مثال کابر الدورادو که در سوم اکتبر 2013 مصاحبه شده اند تا به امروز 133 روز از زمان انتظار نامبرده زمان سپری شده در حالیکه زمان نشان داده شده در منتظر سرا 130 روز می باشد
خواهشمند است نسبت به رفع این error در اولین فرصت اقدام گردد
بالطبع با رفع این خطا میانگین زمان انتظار نیز تغییر خواهد کرد
با تشکر
سلام دوستان
این سایت سفارت تو ارمنستان بعضی وقتا باز نمیشه. میخواستم ببینم شما هم بااین مشکل مواجه شدید یا نه؟
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-02-12 ساعت 23:13)masuodrh نوشته:  این قطره چکان کلیرها داره دق میده مارو...
نکته جالب اینکه کیس 898 که کلیر شده اصلا تو ژانویه و فبریه آپدیت نشده بود و امروز با یک آپدیت کلیر شد
پس میشه گفت کلیر شدن خیلی هم ارتباط مستقم با آپدیت های زیاد نداره
اگر آپدیت نشدید..خیلی نگران نباشید

از کجا متوجه شدین که قبلا اپدیت نشده بود?مگه سیس همیشه اخرین اپدیت رو نمیزنه? مگه همه اپدیت ها رو میشه دید?
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: alirezaghodrat ، alitab ، آلیس-1980 ، nasam ، behfaza ، soli asali
چه سوت و كور اينجا،آپديتي؟ هورايييي؟ انرژي مثبتي؟!!!!
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: alitab ، meisam14 ، artam2 ، behfaza ، soli asali ، pari pari ، pari pariaaa
ولنتاين مبارك، با آرزوي يه دنيا عشق براي همگيتون
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
ولن تاین مبارک +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
happy vallentian+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
sevgil ler gunon kotlo olson++++++++++++++++++++++++++++++++
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
با سلام.
کجاییید دوستان نا امید و امیدوار؟؟ همه دارن دق میکننندددد یا زدن تو خط عشق و حال؟؟ بابا بیخیاللل یا خودش میاد یا خبر مرگشش وا بده بیا اینو گوش کن . گووش کننن !!(دیشب بوشوم کونوس کله ایشلره . **شوخی **).
از بیکاری رفتم تو این سایت اصلی تراول هست مربوط به کل سیستماتیک ویزاهای امریکا و یه چیزای جدید پیدا کردم .بگم؟؟؟ میگما؟؟ میدونستین در سال 2012 از ایران 289,586 نفر در لاتاری ثبت نام کرده بودند که با اعضا خانوادشون به 547,735 نفر میرسیدند و 4,453 نفر برنده اعلام شده بودند که 2,428 کیس ویزا گرفتن؟در سال 2013 چی؟؟ از ایران 369,118 نفر ثبت نام کرده بودند که با اعضا خانواده به 692,410 نفر رسیدند که 6029 نفر برنده اعلام شده بودند که 3741 کیس ویزا گرفتن؟مال سال 2014 هم فعلا معلوم نیست از چند نفر 6027 نفر برنده اعلام و تا حالا هم که طبق آمار سیس حدودا 500 نفر ویزاا دریافت نیمودیند که هالا کیو تا 3 هزاریو خوردیو؟؟ روند صعودی رو میبینین ؟ ماشششاالاااه .پس هچ جای نیگارانی نست هچ! همه ویزا میگیرین من میگم بابا دددااا ! و از اونجایی که برو بچ همه تو کاره منبع موسخخخ هستن اینم آدرسای منابعععع.http://travel.state.gov/content/visas/english/immigrate/diversity-visa/dv2013-slected-entrants.html ووو http://travel.state.gov/content/visas/en...-2013.html . امیدوارم دوستان رو سلامت و خوش و خرم ببینیم همششش با ویزااااا
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
سلام دوستان،

happy valentine's day

امروز به دلم افتاده که خیلی از دوستان کلیر میشن.

موفق باشید.
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
تشکر کنندگان: farshad varaste ، meisam14 ، alitab ، powerb ، soli asali ، behfaza ، pari pari
(2014-02-13 ساعت 15:40)mehdi2014 نوشته:  سلام دوستان
این سایت سفارت تو ارمنستان بعضی وقتا باز نمیشه. میخواستم ببینم شما هم بااین مشکل مواجه شدید یا نه؟
بله دوست عزیز. ما هم میریم سراغ فندق شکن!!
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، behfaza
دوستان کیس ما امروز 14 فوریه آپدیت شد.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
(2014-02-14 ساعت 17:10)sal0811 نوشته:  دوستان کیس ما امروز 14 فوریه آپدیت شد.
چه خوب دوست عزیز
من و شما(و همسر محترمتون) تو یه روز مصاحبه داشتیم و از اونجایی که من تا حالا اصلن اپدیت نشدم بسیار خوشحال میشم که لااقل شما اپدیت میشینSmile
اپدیت شدن شما به من این امیدو میده که یه روزی هم نوبت من میرسه Tongue هرچند که تو این 120 روز نشدSad
تشکر کنندگان: maryam_a ، hudson ، alitab ، 2014winner ، sal0811 ، soli asali ، pari pari ، pari pariaaa
سلام دوستان كسي آماري داره كه از خانواده هايي كه خانم برنده اصلي هست و فقط خانم و بچه ها ويزا يكضرب گرفتن؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان