کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بچه ها نکنه کلا درش رو تخته کردن و رفتن..سیس میس هم بیخیال شدن؟ Wink

راستی ما 90 روزه شدیم....تمیرین صبوری سخت ترین تکلیف زندگیم بود
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: farshad varaste ، behfaza ، قصه گو ، maryam_a ، ali3875 ، soli asali ، pari pariaaa
بچه ها ميگم چون فردا روز رئيس جمهور ه و تعطيل عمومي احتمالاً برو بچه هاي سفارت كه ديدن تعطيلات پشت سر همه كلاً سيستمها رو خاموش كردن و رفتن تعطيلات دهه فجر Tongue Big Grin
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
کسی میدونه منتظرسرا چی شده!!!؟ چند روزیه که done شده. مسوولین پیگیری کنن وگرنه...
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
(2014-02-15 ساعت 21:54)basi2014 نوشته:  
(2014-02-15 ساعت 21:17)rava نوشته:  دوستان سایت ceac.state.gov امروز errorمیده ولی برنده اصلی ما دیروز 14 فوریه برای بار هفتم آپدیت شد.خواهش میکنم اسم ما رو تو گینس ثبت کنید

منو باىد بزارن قبل از شما چون بار هشتمهBig Grin
فکرکنم من و شما اگه کلىر کنن باهم همسفرىم

انشااله، پس آق ما رو بعد از خودتون تو گینس بنویسید.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
(2014-02-16 ساعت 18:08)farshad varaste نوشته:  کسی میدونه منتظرسرا چی شده!!!؟ چند روزیه که done شده. مسوولین پیگیری کنن وگرنه...

دوست عزیز از تو امضای من روی منتظرسرا 2 کلیک کنید.
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: artam2 ، hamid_fs3 ، farshad varaste ، behfaza
(2014-02-15 ساعت 21:00)masuodrh نوشته:  دوستان شما با فندق شکن میاین اینجا؟
من دو روزه که نمیتونم وارد مهاجرسرا بشم..همه چی باهم یهو قطع شد..سیس..مهاجرسرا..منتظرسرا..

من هم دو سه روز نمیتونم بیام سایت، اگر ممکنه لطفا مدیران پیگیری کنن ... با تشکر
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
تشکر کنندگان: aghaghia ، ffrfar ، shahryar7021 ، Sam2014 ، soli asali ، behfaza
(2014-02-16 ساعت 19:30)B@H@R نوشته:  
(2014-02-15 ساعت 21:00)masuodrh نوشته:  دوستان شما با فندق شکن میاین اینجا؟
من دو روزه که نمیتونم وارد مهاجرسرا بشم..همه چی باهم یهو قطع شد..سیس..مهاجرسرا..منتظرسرا..

من هم دو سه روز نمیتونم بیام سایت، اگر ممکنه لطفا مدیران پیگیری کنن ... با تشکر

دقيقا همين موضوعي که دوستان ميگن هستش. از بعضي از isp ها ميشه وارد شد اما از بعضي ديگه اصلاً. کلا مشکل بستن برخي پورت‌هاي جديد توسط دوستان مخابراتچي هستش به نظر. چون با ف ي ل ت ر شکن ظاهرا مشکل حل ميشه.
شاد باشيد. Smile
]]]]]
تشکر کنندگان: alitab ، Prometheus ، kage.omid ، mohamad92 ، آلیس-1980 ، Sam2014 ، soli asali ، میما ، behfaza
اي خداااااااااااااااااااااااا.....
يه نظري بنداز....
خوشحالمون كن...
دوستان ما الان ارمنستان هستیم برای مصاحبه.اینجا هم من از اینترتت سیم کارتم میتونم مهاجرسرا رو بهز کنم اما از اینترنت آپارتمان که مال شرکت هایر سرویس هست مهاجرسرا به هیچ عنوان باز نمیشه.سایت سیس هم ارور میده.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
و ما نیز 90 روزه شدیم هی ددم وااااااای هی!!!!
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، lighter ، shahryar7021 ، godot ، mohamad92 ، pari pari ، behfaza ، pari pariaaa
دوستان این تایپیک سوالات غیر مرتبط نمیدونید کجا رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: alitab ، artam2 ، مامان خانم ، Sam2014 ، soli asali ، m.sabet ، behfaza
سلام یکی به من بگه چطور میشه یه بحث جدید ایجاد کرد
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، behfaza
(2014-02-17 ساعت 09:25)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  سلام یکی به من بگه چطور میشه یه بحث جدید ایجاد کرد

باید درخواستش رو به مدیران بدید
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: artam2 ، nasim ، soli asali ، pari pari ، behfaza ، pari pariaaa
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

دوستان حتما همتون clear میشید و ویزا می‌گیرید. اصلا جای نگرانی نیست.

دوستان حتما همتون clear میشید و ویزا می‌گیرید. اصلا جای نگرانی نیست.

شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: amin arefi ، NIKKI ، Sam2014 ، alitab ، jojo_hami ، godot ، ali3875 ، soli asali ، nasim ، farshad varaste ، pari pari ، Good Luck ، behfaza ، pari pariaaa
چه اتفاقی افتاده؟ چرا انقدر اینجا خلوته؟
ceac و مهاجرسرا همزمان دچار مشکل شده اند؟؟؟Sad
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92 ، behfaza ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان