کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-02-19 ساعت 22:12)NIKKI نوشته:  
(2014-02-19 ساعت 15:36)arash12 نوشته:  دوستان عزیز با سلام من می دونم همگی نگران هستین و ناراحت من می خواستم بگم طبق تحقیقاتی که انجام دادم می تونم بگم احتمالا از ماه may شروع به دادن ویزاهای کلیرنس می کنند.نکته دوم اینکه اصلا به خودتون نگرانی راه ندین اینجوریم نیست که مثلا یکی میگه من 5ماه منتظرم جوابم نیومده خوب طول میکشه دوستان پارسالی هم همین راه ما رو رفتن من می دونم امسال روند کند بوده ولی سرعت بیشتر میشه تا شماره کیس 4325 هم در کل اسیا تعداد 2300 کیس به مصاحبه رفتن یعنی حدود 2000کیس حتی فرم هاشون هم نفرستادن.و هنوز تعداد کمی ویزا صادر شده من خواهشم از شما دوستان نازنین اینه که تحمل و صبر داشته باشید.

دوست گرامي از لطفتون سپاسگذارم و همونطور كه خودتون هم ميدونين همه دوستان اينجا تشنه يه جمله خبرن تا يه مقدار از رنج اين انتظار كشنده كم كنه ولي به شرطي كه مستند و موثق باشه!
واقعا ممنون ميشيم اگه يه مقدار بيشتر در مورد روش تحقيقتون و منبع و اعتبار اين اطلاعات توضيح بدين.
این حدسی که دوستمون زده حدود ماه می کلیرنس ها شروع میشه تقریبا با حدسی که من میزنم یکی هست و درست در میاد. اولا اینکه بگم تمام این چیز ها یک حدس هست و هیچکس نمیتونه دقیق پیش بینی کنه حتی من جایی خوندم که آفیسر ها مجاز به دادن اطلاعات راجع به کلیرنس نیستن(طبق یکی از بند های قانونشون) و حتی تجسم ما از کلیرنس محدود به اطلاعات اندکی هست که خود سایت سفارت خونه ها منتشر کرده اند و بنا بر همین اطلاعات هر کیس منحصر به فرد هست و زمان بندی منحصر به فرد داره. این حدس ها فقط یک گمانه زنی آماریه و اصلا مطلق نیست
من در جایی خوندم که فرآیند کلیرنس قابلیت تسریع رو داره و در صورتی که مرجع درخواست کننده اون (که برای ما اینجا سفارت هست) درخواست تسریع درجواب رو بده امکان پذیر هست و ما میدونیم که سفارت این کار رو برای اواخر دوره لاتاری که حدود اگوست و سپتامبر هست انجام میده البته شاید زود تر از این هم این درخواست رو بدن ولی طبق اون چیزی که در سال قبل بوده در پنج ماه آخر سریع و در ۲ ماه آخر خیلی سریعتر پروسه کلیرنس انجام میشه بنا بر این اگر بخوایم درست تر آمار بگیریم باید مصاحبه ای های هر ماه رو جداگانه در گروه آماری قرار بدیم
طبق آماری که من از کلیرنس های پارسال دارم در ۵ ماه اول یعنی اکتبر تا فوریه هر سال تقریبا نباید امیدی به کلیر شدن داشته باشیم چون تعداد بسیار کمی کلیر میشن (مثل همین که میبینیم هر ماه ۱ یا ۲ نفر) و اصلا قابل دل بستن نیست. بچه هایی که اکتبر و نوامبر و دسامبر به مصاحبه رفتن حدود ۵ ماه تا ۵.۵ ماه نباید به امید کلیر شدن باشن و اولین کلیرنسی ها در ماه آپریل و می شروع میشن و بچه هایی که ژانویه و فوریه به مصاحبه رفتن حدود ۴ ماه باید منتظر کلیر شدن باشن و به همین ترتیب هر کس دیر تر بره مصاحبه زمان کمتری برای کلیرنس خواهد داشت فراموش نکنید که این اعداد فقط شانس شما رو برای زمان کلیر شدن نشون میدن و اصلا قطعیت ندارند تعداد اندکی ممکنه در همین فوریه کلیر بشن. حدود ۲ سوم از کسانیکه در ۵ یا ۶ ماه اول مصاحبه ها به مصاحبه رفتن (از اکتبر تا فوریه) تا جون و جولای کلیر میشن و متاسفانه حدود یک سومشون هنوز تا دو ماه آخر که اگوست و سپتامبر هست بلا تکلیف باقی میمونند ولی خوب درصد بسیار بالایی از بچه ها مشکلی برای کلیر شدن ندارند و فقط عذاب این دوران بی برنامگی رو میبرند بد نیست بدونید من در سایت سفارت آمریکا در هندوستان خوندم که نوشته بود اگر افسر از کلیر شدن شما مطمئن نباشه اصلا کیس شما رو برای کلیرنس نمیفرسته و همونجا ریجکت میکنتتون یعنی تقریبا ۱۰۰ در صد افراد کلیر میشن ولی مشکل ما کیس های لاتاری محدودیت زمانی هست که امید وارم مثل پارسال نباشه و امسال همه بچه ها بتونن به خواسته قلبیشون برسن
پس برای داشتن روحیه ای سالم و ذهنی آزاد که بتونید روی کار های قبل از مهاجرتتون تمرکز کنید این رو در نظر داشته باشید که احتمال کلیرشدن هر کس تا قبل از ماه می یا همون اردیبهشت خیلی خیلی کم هست و بیخود اعصاب خودتون رو با انتظار غریب الوقوع بودن کلیرنس یا اینکه چرا کسی رو اعلام نمیکنند خراب نکنید!!!! این روالیه که سالهای قبل هم بوده و به احتمال زیاد امسال هم شاهدش خواهیم بود.
هفته ای یکی دو بار سایت رو بیشتر چک نکنید... نترسید هیچ مشکلی پیش نمیاد حتی اگر دو روز بعد از کلیر شدن متوجه بشید...
خیلی به آپدیت شدن دلخوش نباشید یا به آپدیت نشدن نگران نباشید این آپدیت ها فقط تعداد مراحلی که روی پرونده شما کار میشه رو نشون میدن و اصلا وضعیت پرونده رو نشون نمیدن
فکر میکنم کسانیکه بیش از ۶۰ یا ۶۵ روز از مصاحبشون گذشته یه ایمیمل بفرستند و نگرانی خودشون رو از طول کشیدن مراحل کلیرنسشون با سفارت در میون بگذارند چون این میتونه یه یاد آوری به سفارت باشه که درخواست اکسپدیت در کلیرنس بچه ها رو در موقع مناسب به مراجع ذی صلاح بفرستن.
از همین حالا تمام کار هایی رو که باید انجام بدین مشخص کنید و کار هایی رو که چه تا سپتامبر کلیر بشین و چه اصلا کلیر نشین باید انجام بدین رو در اولویت قرار بدین و انجامش بدین ( مثلا اگر وسیله ای دارین که اصلا استفاده نداره و چه بخاین برین آمریکا و چه نخاین برین بدرتون نمیخوره بفروشینش که هم فکرتون مشغول نباشه هم کاراتون پیش بره ) کار های اداری که دارین و به هر حال باید انجامش بدین رو به جریان بندازین ... زبان بخونید و هر کار مفیدی که انجامش لزوما وابسته به مهاجرتتون نیست رو انجام بدین

در آخر امید وارم که خداوند به همه ما توانی عطا بفرماید که بتونیم این استرس بلا تکلیفی رو مدیریت کنیم و از زمان موجود درست استفاده کنیم
شاد باشید و شاد زندگی کنید
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
در چند روز اخیر حتی با وی پی ان، ساکس و ... هم سایت باز نمی شد و در مرحله لودینگ باقی می موند...
خب خدارو شکر مشکل مهاجرسرا برطرف شد و ما دوباره میتونیم اینجا در کنار دوستان منتظر باشیم
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
(2014-02-20 ساعت 00:48)پائیز نوشته:  
(2014-02-19 ساعت 15:36)arash12 نوشته:  دوستان عزیز با سلام من می دونم همگی نگران هستین و ناراحت من می خواستم بگم طبق تحقیقاتی که انجام دادم می تونم بگم احتمالا از ماه may شروع به دادن ویزاهای کلیرنس می کنند.نکته دوم اینکه اصلا به خودتون نگرانی راه ندین اینجوریم نی..

دوست گرامي از لطفتون سپاسگذارم و همونطور كه خودتون هم ميدونين همه دوستان اينجا تشنه يه ج...
این حدسی که دوستمون زده حدود ماه می کلیرنس ها شروع میشه تقریبا با حدسی که من میزنم یکی هست و درست در میاد. اولا اینکه...

خیلی ممنون از اطلاعات خوبی که در اختیار ما قرار دادین ولی واقعا میشه منطق و روش استدلالتون رو راجع به اینکه احتمالا تا ماه می انتظار زیادی نباید داشت رو توضیح بدین چون حتی عمو سعید که یه جورایی پیشکسوت 2013 ای ها محسوب میشه، راجع به اینکه روند امسال خیلی کندتر تر از سال گذشته هست مطلب گذاشته بودن، بعد اینکه در اکثر مواقع آفیسر ها حرف از دو تا چهار ماه زدن در صورتی که آفسیرها بیش ازدیگران از روند سالهای گذشته اطلاع دارن و می تونین به اونایی که در ماههای اول کلیر میشن زمان طولانی تری رو اعلام کنن اما اغلب این کار رو نکردن.
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: hamed1286 ، artam2 ، maryam_a ، kage.omid ، behfaza ، pari pari ، محبت ، soli asali ، قصه گو ، akj ، pari pariaaa
با سلام و عرض ادب
منت خدای را عزوجل که مجدد سایت باز شد و مشکلات بر طرف
اصلا فکرش رو نمی کردم که تا اینقدر به سایت و اعضا دلبسته شده باشم
اصلا باور نمی کنید شبیه آدم های معتاد استخون هام کش می اومد
(2014-02-20 ساعت 10:08)میما نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 00:48)پائیز نوشته:  
(2014-02-19 ساعت 15:36)arash12 نوشته:  دوستان عزیز با سلام من می دونم همگی نگران هستین و ناراحت من می خواستم بگم طبق تحقیقاتی که انجام دادم می تونم بگم احتمالا از ماه may شروع به دادن ویزاهای کلیرنس می کنند.نکته دوم اینکه اصلا به خودتون نگرانی راه ندین اینجوریم نی..

دوست گرامي از لطفتون سپاسگذارم و همونطور كه خودتون هم ميدونين همه دوستان اينجا تشنه يه ج...
این حدسی که دوستمون زده حدود ماه می کلیرنس ها شروع میشه تقریبا با حدسی که من میزنم یکی هست و درست در میاد. اولا اینکه...

خیلی ممنون از اطلاعات خوبی که در اختیار ما قرار دادین ولی واقعا میشه منطق و روش استدلالتون رو راجع به اینکه احتمالا تا ماه می انتظار زیادی نباید داشت رو توضیح بدین چون حتی عمو سعید که یه جورایی پیشکسوت 2013 ای ها محسوب میشه، راجع به اینکه روند امسال خیلی کندتر تر از سال گذشته هست مطلب گذاشته بودن، بعد اینکه در اکثر مواقع آفیسر ها حرف از دو تا چهار ماه زدن در صورتی که آفسیرها بیش ازدیگران از روند سالهای گذشته اطلاع دارن و می تونین به اونایی که در ماههای اول کلیر میشن زمان طولانی تری رو اعلام کنن اما اغلب این کار رو نکردن.

من عرض کردم خدمتتون این مطالبی که گفته میشه صرفا بنا بر امار و داده های قبلی سال گذشته هست که اگر به هر دلیلی عواملی تغییر کرده باشه این پیش بینی ها درست از آب در نمیاد... ممکنه افیسر ها از تغییراتی خبر داشته باشند که ما خبر نداشته باشیم ولی آنچه که در عمل می بینیم با روند سال گذشته تفاوت چندانی نداشته. در مورد منطق گمانه زنی باید بگم که:
اگر از زمان مصاحبه کسانی که سال گذشته مصاحبه داشتن (در ماههای نوامبر دسامبر و ژانویه) و مدت زمانی که طول کشیده تا کلیر بشن یه جدول اکسل درست کنید و میانگین بگیرید مدت زمان حدود ۵ ماه رو بدست میارید که من برای دقیق تر شدن محاسباتم کسانی که در ماههای مختلف مصاحبه داشتن رو جداگانه محاسبه کردم و دیدم سه چهار ماه اول تقریبا همشون به یک میزان انتظار کشیدن
در مورد مدت زمانی که آفیسر ها اعلام میکنند خیلی نباید دلخوش بود چون به ما گفتن چند هفته بعد چک کنید ولی ما الان ۶۷ روزه کلیر نشدیم البته من به نکته ای رسیدم و اون اینکه تاریخی که افیسر ها میگن چک کنید معمولا تاریخ آخرین آپدیتی میشه که بعد از اون کیس ها به یک خواب طولانی بدون آپدیت میرن و بعد از اون خواب طولانی یک آپدیت و بعدش هم کلیر میشن ظاهرا یک مرحله کلیرنس خیلی طولانی وجود داره که خود آفیسر ها هم ازش بی اطلاع هستن و تاریخی رو ک اعلام میکنند تاریخی هست که بر طبق درخواست کلیرنس های خودشون فکر میکنند زمان میبره
به هر حال من هم مثل شما اطلاعاتم ناقص هست و هر آنچه که پیش بینی میکنیم بر مبنای سری های زمانی اطلاعات سال کذشته هست
امید وارم این داستان کلیرنس برای همه و برای همیشه حل بشه
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: میما ، hamed1286 ، behfaza ، maryam_a ، NIKKI ، محبت ، alitab ، kage.omid ، alimomen ، poopak16 ، soli asali ، akj ، pari pariaaa ، sophia ، godot
(2014-02-18 ساعت 23:52)farshad varaste نوشته:  
(2014-02-18 ساعت 17:48)alimomen نوشته:  با عرض ادب خدمت دوستان گرامی-بنده طی یک حرکت انتحاری و به منظور پایان دادن به تمامی شک و شبهات و حدس و گمانها و مهمتر از همه رسیدن به یک آمار دقیق تمامی کیسهای از شماره 1 تا 4000 رو با سایت سفارت ابوظبی وceasچک کردم(البته در نظر داشته باشید که تا کیس 3700 احتمالا تا الان بیشتر مصاحبه نرفتند و اعداد بین 3700 تا 4000 رو هنوز احتمالا سایت سفارت ابوظبی نمیشناسه و آخرین کیسی که شناسایی شد همونطوری که انتظار میرفت36xx بود.)
پس این آمار مربوط به فقط سفارت ابوظبی هست وشامل همه افراد از جمله کسانی که مهاجرسرا رو نمیشناسن و نصف عمرشون بر فنا رفته و دوستان کم لطفی که فقط از این سایت استفاده (بهتر بگم سو استفاده)میکنن و هر چی هم که التماسشون میکن عضو منتظرسرا نمیشن و افتخار نمیدن می باشد:
تعداد کل کیسهای به مصاحبه رفته:163 کیس
تعداد نفرات کل کیسها:361 نفر
تعداد کیسهایی که موفق به اخذ ویزا شدن:6 کیس
تعداد افرادی که موفق به گرفتن ویزا شدن(بندگان خاص خداوند):11 نفر
از دو کیس درخواست cvشده
تعداد 9 کیس وجود دارند که یکی از اعضا کلیر خورده و به بقیه ویزا دادن(تعداد 14 نفر به حالت ready)
اکثر کیسها تاریخ 10 فوریه آخرین آپدیتشون هست یکی دو تا هم آخرین آپدیتشون 17 و 18 فوریه(دیروز و امروز)هست
اگر به منتظرسرا توجه کنید میبینیم که فقط 44 کیس تا امروز توی سفارت ابوظبی مصاحبه رفتن پس منتظرسرا 0.26واقعیت رو نشون میده که اصلا قابل استناد نیست
اگر از منتظرسرا به عنوان یک نمونه آماری استفاده کنیم و با فرض اینکه هر کیس 2.2 نفر رو تشکیل میده(361/163=2.2) پس تعداد کل افرادی که تا حالا تو کل سفارتها به مصاحبه رفتن برابر هست با:
3.7*2.2*(29+30)+361=841نفر
هر کس به صحت این دیتا بیس شک داره میتونه تو پیام خصوصی اسم و فامیلشو بگه تا من شماره کیسشو بفرستم واسش
سلام. با تشکر از زحمت طاقت فرسایی که کشیدین. میخواستم بدونم باتوجه به اینکه تو سایت سفارت اطلاعات کاملی از کیس ارایه نمیشه و حتی اسم برنده هم ممکنه با یکی از افراد کیس جابجا نوشته شده باشه( مثل کیس خود ما) این آمارو چجوری بدست آوردین
خيلي خوب بود،واقعا ممنون
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: محبت ، alimomen ، soli asali ، Morteza1350
آپدیت ما همچنان همون ۱۵ اکتبره. حتماً می‌خوان سورپرایزمون کنن و یهویی کلیر بشیم.
Big Grin Tongue
غصه نخورید دوستان و نگران نباشید. ما حتی الان ۴ ماه و نیمه منتظریم. ایشالا به هممون عیدی می‌دن و می‌گن کلیر شدیم.
Rolleyes
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
سلام دوستان عزیز
ما الان بیش از 90 روزه هنوز کلیر نشدیم. یه سوال داشتم: اگز زمان 6 ماه بگذرد و کلیر نشیم، کی برای مدیکاله جدید باید اقدام کرد؟ چنذ روز قبله تحویله پاسپورت ها در سفارت ؟ ویا بعد 6 ماه از زمانه مدیکال و ادامه پروسه کلیرنس؟
تشکر کنندگان: محبت ، maryam_a ، alitab ، soli asali ، قصه گو ، behfaza
['الدورادو'
خيلي خوب بود،واقعا ممنون

سلام دوست عزیز شما با کدوم آدرس ایمیل سفارت ابوظبی مکاتبه کردین؟ به این آدرس که جوابی ندادن http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx.
تشکر کنندگان: maryam_a ، alitab ، soli asali ، behfaza
(2014-02-20 ساعت 13:52)ekhtera نوشته:  سلام دوستان عزیز
ما الان بیش از 90 روزه هنوز کلیر نشدیم. یه سوال داشتم: اگز زمان 6 ماه بگذرد و کلیر نشیم، کی برای مدیکاله جدید باید اقدام کرد؟ چنذ روز قبله تحویله پاسپورت ها در سفارت ؟ ویا بعد 6 ماه از زمانه مدیکال و ادامه پروسه کلیرنس؟

سلام دوست عزیز، شما هر وقت کلیر شدید باید تشریف ببرید برای تجدید مدیکال، حتی اگر خدای نکرده بیشتر از 6 ماه شده باشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، soli asali ، Prometheus ، ekhtera ، قصه گو ، behfaza ، pari pariaaa
حالا مهاجر سرا درست شد تو منتظر سرا نمیره............................
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، behfaza
(2014-02-18 ساعت 23:52)farshad varaste نوشته:  
(2014-02-18 ساعت 17:48)alimomen نوشته:  با عرض ادب خدمت دوستان گرامی-بنده طی یک حرکت انتحاری و به منظور پایان دادن به تمامی شک و شبهات و حدس و گمانها و مهمتر از همه رسیدن به یک آمار دقیق تمامی کیسهای از شماره 1 تا 4000 رو با سایت سفارت ابوظبی وceasچک کردم(البته در نظر داشته باشید که تا کیس 3700 احتمالا تا الان بیشتر مصاحبه نرفتند و اعداد بین 3700 تا 4000 رو هنوز احتمالا سایت سفارت ابوظبی نمیشناسه و آخرین کیسی که شناسایی شد همونطوری که انتظار میرفت36xx بود.)
پس این آمار مربوط به فقط سفارت ابوظبی هست وشامل همه افراد از جمله کسانی که مهاجرسرا رو نمیشناسن و نصف عمرشون بر فنا رفته و دوستان کم لطفی که فقط از این سایت استفاده (بهتر بگم سو استفاده)میکنن و هر چی هم که التماسشون میکن عضو منتظرسرا نمیشن و افتخار نمیدن می باشد:
تعداد کل کیسهای به مصاحبه رفته:163 کیس
تعداد نفرات کل کیسها:361 نفر
تعداد کیسهایی که موفق به اخذ ویزا شدن:6 کیس
تعداد افرادی که موفق به گرفتن ویزا شدن(بندگان خاص خداوند):11 نفر
از دو کیس درخواست cvشده
تعداد 9 کیس وجود دارند که یکی از اعضا کلیر خورده و به بقیه ویزا دادن(تعداد 14 نفر به حالت ready)
اکثر کیسها تاریخ 10 فوریه آخرین آپدیتشون هست یکی دو تا هم آخرین آپدیتشون 17 و 18 فوریه(دیروز و امروز)هست
اگر به منتظرسرا توجه کنید میبینیم که فقط 44 کیس تا امروز توی سفارت ابوظبی مصاحبه رفتن پس منتظرسرا 0.26واقعیت رو نشون میده که اصلا قابل استناد نیست
اگر از منتظرسرا به عنوان یک نمونه آماری استفاده کنیم و با فرض اینکه هر کیس 2.2 نفر رو تشکیل میده(361/163=2.2) پس تعداد کل افرادی که تا حالا تو کل سفارتها به مصاحبه رفتن برابر هست با:
3.7*2.2*(29+30)+361=841نفر
هر کس به صحت این دیتا بیس شک داره میتونه تو پیام خصوصی اسم و فامیلشو بگه تا من شماره کیسشو بفرستم واسش
سلام. با تشکر از زحمت طاقت فرسایی که کشیدین. میخواستم بدونم باتوجه به اینکه تو سایت سفارت اطلاعات کاملی از کیس ارایه نمیشه و حتی اسم برنده هم ممکنه با یکی از افراد کیس جابجا نوشته شده باشه( مثل کیس خود ما) این آمارو چجوری بدست آوردین

ضمن تشکر و عذرخواهی بابت تاخیر در جواب به علت مشکلات سایت که خداروشکر برطرف شد
عرضم به حضورتون کلیه شماره های تا 4000در سایت ابوظبی چک شد و تمامی اسامی برندگان بدست اومد تنها یک نام غیر ایرانی به نام john daltonوجود داشت که جریانش رو نمیدونم بعد شماره های برنده با ceasچک شد و تاریخ آپدیت و تعداد نفرات کیس بدست اومد
تعداد 2 کیس وجود داشت که سایت ceasنمیشناخت اونها رو هم تک نفری در نظر گرفتم
نتیجه اینکه جابجایی اسامی تاثیری توی آمار ما نمیگذاره
پیشنهاد میکنم برای اینکه آمار دقیقی از دو سفارت دیگر هم داشته باشیم یک تیم داوطلب تشکیل بدیم که همه شماره ها رو توی ceasچک کنن و برای صرفه جویی در وقت هر نفر یک بازه از اعداد رو مثلا بین 200 تا300چک کنه میتونیم این روند رو تا آخر و به موازات مصاحبه و اعلام کارنتی ها ادامه بدیم و در آخر بفهمیم کی به زمان بحرانی 3500 ویزا نزدیکتر میشیم به نظر من واسه اینکه منتظر سرا هم کامل و بی نقص و قابل استناد بشه میتونیم بر اساس آماری که خودمون از روی چک کردن CEASبدست آوردیم بروزش کنیم
حسن دیگه ای که این کار داره اینه که بچه ها سرگرم میشن و از این حالت بلاتکلیفی و یاس و ناامیدی در میان و یک کار گروهی مفید صورت میگیره
هر کس تمایل داره در این کار شرکت کنه لطفا توی پیام خصوصی اعلام کنه که من بر اساس تعداد داوطلبین شماره ها رو تقسیم کنم
منتظرم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-02-20 ساعت 15:39)ali3875 نوشته:  حالا مهاجر سرا درست شد تو منتظر سرا نمیره............................
دوست من..از این آدرس استفاده کنید : http://montazersara2014.co.nf/
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: aghaghia ، ali3875 ، KIMIA2005 ، soli asali ، behfaza
(2014-02-20 ساعت 14:07)lida55 نوشته:  ['الدورادو'
خيلي خوب بود،واقعا ممنون

سلام دوست عزیز شما با کدوم آدرس ایمیل سفارت ابوظبی مکاتبه کردین؟ به این آدرس که جوابی ندادن http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx.

من دو بار با همين آدرس مكاتبه كردم.بار اول جواب ندادند ولي بار دوم بعد از چهار روز جواب دادند و آپديت هم شدم
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، lida55 ، قصه گو ، behfaza
ما که آنکارا مصاحبه شدیم کسی نمیتونه با اسم و فامیلمون شماره کیسمون رو بده یا حتی بر عکسش.
این دوست عزیز چطوری راحت استناد میکنه ؟
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان