کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-07 ساعت 15:13)mattin نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 15:03)kamranh نوشته:  وپس دارن چی کار می کنن
دوستان این سوالو جواب بدین اگه فرم 9سوالی به اسپم ایمیل شده باشه و کسی اسپم ها را پاک کنه از کجا متوجه می شه که این فرم براش ارسال شده یا نه ؟

با سلام به نظر بنده با توجه به تاریخ مصاحبه از اون تاریخ به بعد ایمیل های داخل فولدر Spam رو چک کنید . در صورت پاک کردن از فولدر Spam داخل فولدر Trash را نیز چک بفرمایید .( امیدوارم ایمیل های فولدر Trash رو پاک نکرده باشید.
2- با دوستی که فرموده بودند برایشان ایمیل اومده تماس حاصل فرموده Titel ایمیل ( عنوان ایمیل ) را پرسیده و یک سرچ در فولدر Spam و Trash
انجام بدهید
در نهایت به منظور حصول اطمیان از مقوله فوق در قالب یک ایمیل مشکل را به سفارت خود منعکس و استعلام نمایید
با تشکر
طبق اطلاعات من از تجربیات دوستان مهاجرسرایی کساییکه تحصیلات بیشتر از لیسانس دارن مشمول پرکردن فرم نه سوالی و ارسال cv میشن البته با نظر آفیسر یا هر مرجع تصمیم گیر دیگه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو
ایروان همین الان کلی کیس رو کلیر کرد ولی دریغ از یدونه کیس لاتاری. جدا خسته نباشن
تشکر کنندگان: artam2 ، soli asali ، H Pier ، pari pariaaa ، mohamad92 ، alitab ، pari pari ، قصه گو ، amin arefi ، NEURON
(2014-04-07 ساعت 12:40)mehrgan نوشته:  ما چرا نه آپدیت میشیم تو سیس ، نه خبری می‌شه ۶ ماه شد

شما برای اینکه عضو منتظر سرا نشدید
اگه بشید همه چی میشید
کیس نامبر :زیر پونصد ، دو نفر ، مصاحبه: اکتبر 2013 نتیجه : مراحل اداری و آپدیت : یکبار بعد از فرستادن ایمیل و بعد 4و 7و 8و 9 ایپریل بعدشم کلیر
تشکر کنندگان: NIKKI ، alitab ، soli asali ، hamed1286 ، قصه گو ، NEURON
سلام دوستان، اینهم جواب سفارت در پاسخ به ایمیل من:

Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
(2014-04-07 ساعت 15:19)farshad varaste نوشته:  
دوستان این سوالو جواب بدین اگه فرم 9سوالی به اسپم ایمیل شده باشه و کسی اسپم ها را پاک کنه از کجا متوجه می شه که این فرم براش ارسال شده یا نه ؟

با سلام به نظر بنده با توجه به تاریخ مصاحبه از اون تاریخ به بعد ایمیل های داخل فولدر Spam رو چک کنید . در صورت پاک کردن از فولدر Spam داخل فولدر Trash را نیز چک بفرمایید .( امیدوارم ایمیل های فولدر Trash رو پاک نکرده باشید.
2- با دوستی که فرموده بودند برایشان ایمیل اومده تماس حاصل فرموده Titel ایمیل ( عنوان ایمیل ) را پرسیده و یک سرچ در فولدر Spam و Trash
انجام بدهید
در نهایت به منظور حصول اطمیان از مقوله فوق در قالب یک ایمیل مشکل را به سفارت خود منعکس و استعلام نمایید
با تشکر
طبق اطلاعات من از تجربیات دوستان مهاجرسرایی کساییکه تحصیلات بیشتر از لیسانس دارن مشمول پرکردن فرم نه سوالی و ارسال cv میشن البته با نظر آفیسر یا هر مرجع تصمیم گیر دیگه

من هم با نظر دوستمون در مورد ارسال فرم 10 سوالی به تحصیلات بالای لیسانس موافقم. فکرکنم بهترین کار تماس با سفارته و ازشون بپرسید. ضمنا عنوان ایمیلی که به من دادند این بود: ivadminprocessing از سفارت آنکارا با آدرس ایمیل :Ankara-Consular-Public-MB <CA-Ankara@state.gov>
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، alitab ، peidaye penhan ، soli asali ، قصه گو ، amin arefi
(2014-04-07 ساعت 15:44)basi2014 نوشته:  

انجام بدهید
با تشکر

من هم با نظر دوستمون در مورد ارسال فرم 10 سوالی به تحصیلات بالای لیسانس موافقم. فکرکنم بهترین کار تماس با سفارته و ازشون بپرسید. ضمنا عنوان ایمیلی که به من دادند این بود: ivadminprocessing از سفارت آنکارا با آدرس ایمیل :Ankara-Consular-Public-MB <CA-Ankara@state.gov>
با سلام
ضمن تبریک جهت اخذ ویزا با توجه به سفرنامتون و اینکه تملک مالی خوبی داشتین مسئله اسپانسر رو چطور حل کردید
با تشکر
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، قصه گو
آخرين وضعيت اطلاعات و آمار كل ويزاهاي صادر شده و كليرنس خورده ها را دوستان زحمت كشيدن استخراج كردند.

حالا امار كيسهاي كلير شده (به غير از يكضربيها):
از سفارتهاي آنكارا و ايروان براي دوستاني كه از ابتدا پيگير هستند معلوم است چون اونا ليست همه كلير شده ها را تو سايتشون ميزنن. تا اونجايي كه من ثبت كرده ام اينجوريه:
آنكارا: 24 كيس (51 نفر)
ايروان: 2 كيس (2 نفر) (خيلي مطمئن نيستم)
ابوظبي :
ولي براي ابوظبي با مقايسه فايلهاي آپديت شده اول آپريل با فوريه و مارچ
در 2 ماه فوريه و مارچ: 7 كيس (16 نفر)
در 4 ماه اول خيلي واضح نيست ولي تا اونجايي كه من آمار دارم اينجوريه:
در 4 ماه اول: 7 كيس (12 نفر) (نه خيلي دقيق)

اين در حالي است كه تعداد كل كيسهاي مصاحبه شد تا اول آپريل (آوريل) در آنكارا 279 تا ابوظبي 464 تا و ايروان 233 تاست

باز هم گلي به جمال آنكارا
ولي ما همچنان اميدواريم
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
منم ابوظبی مصاحبه شدم و مدرکمم فوق لیسانسه ولی فرم 9سوالی ازم نخواستند
تشکر کنندگان: mohamad92 ، alitab ، pari pari ، soli asali ، قصه گو ، arashS
(2014-04-07 ساعت 15:58)mattin نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 15:44)basi2014 نوشته:  

انجام بدهید
با تشکر

با سلام
ضمن تبریک جهت اخذ ویزا با توجه به سفرنامتون و اینکه تملک مالی خوبی داشتین مسئله اسپانسر رو چطور حل کردید
با تشکر

اسپانسر هم به خواسته خدا جور شد و یه بنده خدایی پیدا شد (البته آشنا بود) و قبول کرد و همه مدارک لازم مذکور تو برگه صورتی را واسم فرستاد
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
ســــــــــــــفرنامه
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، قصه گو
(2014-04-07 ساعت 16:13)sjb نوشته:  منم ابوظبی مصاحبه شدم و مدرکمم فوق لیسانسه ولی فرم 9سوالی ازم نخواستند
دوستان نگران نباشید..ما مدرکمون دکتری است ولی ابوظبی cv و فرم 9 سوالی نخواست..
من نشنیدم ابوظبی امسال از کسی این فرم رو خواسته باشه
اگر هم فرم یا مدارکی لازم باشه تو سایت ابوظبی که چک کنید براتون مینویسه..من دیدم برای کیس هایی که نقص مدرک داشتن تو سایت سفارت زده براشون
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، usawin2014 ، قصه گو ، NIKKI ، arashS ، pari pariaaa
یه سوال دارم مدت اعتبار مدیکال ابوظبی چند ماهه
تشکر کنندگان: alitab ، peidaye penhan ، soli asali ، قصه گو ، NIKKI
(2014-04-07 ساعت 16:13)sjb نوشته:  منم ابوظبی مصاحبه شدم و مدرکمم فوق لیسانسه ولی فرم 9سوالی ازم نخواستند
دوست عزیز شما چرا تو منتظرسرا نیستید!!!
ســــــــــــــفرنامه
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، قصه گو ، NEURON ، NIKKI
فرم 9 سوالی مختص آنکارا است
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، قصه گو ، arashS
لطفا مدت اعتبار مدیکال ابوظبی را هم بگید

من نتونستم امضا درست کنم میشه با کسی ارتباط غیر این تاپیک داشته باشم
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-07 ساعت 16:26)sjb نوشته:  لطفا مدت اعتبار مدیکال ابوظبی را هم بگید

من نتونستم امضا درست کنم میشه با کسی ارتباط غیر این تاپیک داشته باشم
6 ماه دوست عزیز
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، arashS

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان