کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
هوووووووورااااااااااااا تبریک به همه دکستان کلییر شده و کلییر نشده ، کارنت شده و نشده :دی نگران نباشین )نباشم :دی( ایشالله هممون ویزا میگیرییم +++++++
با آرزوی موفقیت برای هممون +++++++
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
(2014-04-09 ساعت 12:35)aseman abi نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 12:27)اصان نوشته:  سلام به همگی ما 7 اوریل مصاحبه داشتیم افیسر گفت مدارک شما برای ما قبوله فقط نیاز به بررسی بیشتر داره 2 تا 3 ماه زمان میبره بعد با یک کاغذ صورتی ما رو راهی ایران کرد حالا به نظر دوستان ok داده ؟
دوست عزیز به جمع ما خوش اومدی
ایشالاااااااا که زودتر از چیزی که افیسر گفته کلیر بشین

ممنون دوست عزیز انشاالله برای همه اتفاقای خوب بیوفته فقط تا حالا پیش اومده زودتر از زمانی که میگن کسی کلیر بشه؟
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، aseman abi ، قصه گو ، alitab ، lighter ، houmanmir ، nedaba ، soli asali
(2014-04-09 ساعت 10:41)masuodrh نوشته:  احتمالا بالای 10 نفر کلیر شدند..من الان سر کارم هستم و شماره ها پیشم نیست چک کنم
بچه ها منتظریم بیاین و اینجا رو پر از شادی کلیر خودتون بکنید..یالا..منتظریم

هوووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبريك ميگم به همه كلير شده ها و آرزوي كلير براي همه منتظران

بله همونطور كه پيشبيني شده بود خبراي خوش از ابوظبي رسيد.
همه اينا 4 و 7 آوريل آپديت شده بودند.
از كارنتيهاي اكتبر (زير 1800) 8 كيس
26
392
821
851
925
1102
1181
و1351
كلير شدن
مباركشون باشه و دست راستشون رو سر هممون
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
(2014-04-09 ساعت 12:56)NIKKI نوشته:  [quote='masuodrh' pid='475966' dateline='1397023907']
احتمالا بالای 10 نفر کلیر شدند..من الان سر کارم هستم و شماره ها پیشم نیست چک کنم

هوووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا

ما هم زیر 300 بودیم ولی تو دسامبر رفتیم مصاحبه و کلیر نشدیم

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
(2014-04-09 ساعت 12:48)اصان نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 12:35)aseman abi نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 12:27)اصان نوشته:  سلام به همگی ما 7 اوریل مصاحبه داشتیم افیسر گفت مدارک شما برای ما قبوله فقط نیاز به بررسی بیشتر داره 2 تا 3 ماه زمان میبره بعد با یک کاغذ صورتی ما رو راهی ایران کرد حالا به نظر دوستان ok داده ؟
دوست عزیز به جمع ما خوش اومدی
ایشالاااااااا که زودتر از چیزی که افیسر گفته کلیر بشین

ممنون دوست عزیز انشاالله برای همه اتفاقای خوب بیوفته فقط تا حالا پیش اومده زودتر از زمانی که میگن کسی کلیر بشه؟
فعلا ما سری اولی ها که خیلی بیشتر از اونی که گفتن منتظریم ولی ایشالاااااااا با سرعت گرفتن روند کلیرنس شماها خیلی زودتر از این گفته کلیشه ای " 2 تا 3 ماه بعد " که به همه میگن کلیررررررررررررر بشین ااااااااااااامین
همونطور که گفتم فعلا تمرکز روی کیس های زیر 1800 هست
در ضمن من یه ارتباطی بین کلیر ابوظبی و آنکارا هم کشف کردم..واقعیتش میترسم پیش بینی کنم یه وقت درست درنیاد..ولی روزهای خوبی در راهه
در ضمن ..من تو سفرنامه هم گفتم..من خانم هستم و همسر مسعود خان
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
من زیر 300 هستم و کلیر نشدم 118 روزم شده

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
تشکر کنندگان: aseman abi ، آلیس-1980 ، قصه گو ، maryam_a ، alitab ، lighter ، pari pariaaa ، meisam14 ، soli asali
Smile 
(2014-04-09 ساعت 13:08)parmisv نوشته:  من زیر 300 هستم و کلیر نشدم 118 روزم شده

نگران نباشيد ظاهرا" اين چرخ به گردش دراومده و به همه خواهد رسيد.Wink
این روزها باد می وزد، می توانی درمقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی، تصمیم با توستWink
هوراااااااااا به همه دوستاني كه كلير شدن...
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو ، maryam_a ، alitab ، ALEX55 ، kage.omid ، lighter ، pari pariaaa ، soli asali
خيلي خوشحالم. تبريك به همه دوستان . هورااااااااااااااااااااااااااا
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
الدورادو - مقدس و Pari Pari عزیز واقعا تبریک میگم بهتون مبارکتون باشه
شما ها که کلیر میشید امیدواری ما بیشتر میشه
انشالله این جمعه هم شاهد یک کلیر حسابی از آنکارا باشیم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

واي...قلبم،واي واي واي....قلبم.(اينو با ريتم بخونيد!!) فقط سه ساعت نبودم و اين همه شادي به يكباره!!
فكر كنم صداي جيغمو همسليه ها شنيدن. جالبه كه هيچ كدوم همديگه رو نديديم،حتي نميدونيم كي آقاست و كي خانومه.....ولي طوري خوشحال ميشيم انگاري اين شش ماه دوستي مجازي به اندازه ي عمرمون بوده . الدورادو، پري پري و مقدس عزيز تبريك فراوون و تشكر بابت شاد كردن دلمون.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
دوستان
از روزی که کلیرنس شده اند بطور متوسط چند روز مهلت دریافت ویزا را دارند؟

[

quote='NIKKI' pid='476102' dateline='1397032018']
(2014-04-09 ساعت 10:41)masuodrh نوشته:  احتمالا بالای 10 نفر کلیر شدند..من الان سر کارم هستم و شماره ها پیشم نیست چک کنم

همه اينا 4 و 7 آوريل آپديت شده بودند.
از كارنتيهاي اكتبر (زير 1800) 8 كيس
26
392
821
851
925
1102
1181
و1351
كلير شدن
مباركشون باشه و دست راستشون رو سر هممون
[/quote]
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

دوستان خیلی جالبه، فکر کنم دوستانی که فکر میکنیم کلیر شده اند هیچ کدام روحشون هم خبردار نباشه.
ای بابا کجایین شما؟؟؟؟ میخواهیم یک هورای جانانه به افتخارتون بکشیم
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تبررررررررریک یه همه کلیر شده ها دست راستتون رو سر ما. حالا واقعا مطمءن هستید که الدورادو و پری جزو اینان به قول دوستمون اینقدر که از کلیر شدن این دو عزیز خوشحال شدم شاید از مورد خودم خوشحال نشم والا بخدا !!! چرا بچه هایی که کلیر میشن دیگه نمیان حرفی بزنن بابا ما تو سختیها کنار هم بودیم تو رو خدا بیاین تو شادیها هم کنار هم باشیم.
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان