من از تاپیک بغلی آرزو میکنم فردا هم خییلی از بچه های نامزدی و ازدواجی و خانوادگی و لاتاری همه باهم از آنکارا و ایروان کلیر بشن
( ابوظبی جمعه ها و شنبه ها بستست)
![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
رالی، کارولینای شمالی
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
|
من از تاپیک بغلی آرزو میکنم فردا هم خییلی از بچه های نامزدی و ازدواجی و خانوادگی و لاتاری همه باهم از آنکارا و ایروان کلیر بشن
![]() ![]()
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: farshadm999 ، aghaghia ، lida55 ، alitab ، NIKKI ، قصه گو ، الدورادو ، Sara_lphmkf ، lighter ، soli asali ، kage.omid ، Saeedv13 ، محبت ، farshad varaste ، sal0811 ، pari pariaaa ، nedaba ، aaraam ، azadeh2014
2014-04-11 ساعت 00:29
تشکر کنندگان: houmanmir ، lighter ، miladfr12 ، soli asali ، khder ، mrpahlevani ، kage.omid ، sani1348 ، محبت ، Hadi2014 ، farshad varaste ، pari pariaaa ، alitab ، nedaba
2014-04-11 ساعت 00:29
انتظار براي اعلام نتايج
انتظار براي كارنت شدن انتظار براي مصاحبه رفتن انتظار براي كليير شدن انتظار براي گرفتن ويزا انتظار براي پرواز انتظار براي كارت انتظار براي يافتن كار و... از خدا ميخوام اخر همه اين انتظارها ختم به خير بشه و توي اين راه همه ماها رو كمك كنه به اميد روزهاي خوب براي همتون دوستان
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb 2نفر ویزا : مقصد : فعلا نميدونم اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2 تشکر کنندگان: hamed1286 ، farshadm999 ، rtt ، usafirststeps ، قصه گو ، الدورادو ، lighter ، Sara_lphmkf ، miladfr12 ، mahan L ، soli asali ، kage.omid ، sani1348 ، shahrzad001 ، hedipes ، HELIAA ، banafsh14 ، Prometheus ، farshad varaste ، pari pariaaa ، amin arefi ، alitab ، NIKKI ، nedaba ، arashS
2014-04-11 ساعت 01:28
دوستان ابوظبیایی با توجه به بند زیر به لینک http://abudhabi.usembassy.gov/visas-vet-en.html که در سایت سفارت ابوظبی درج شده آیا شبهه ای باقی میمونه در مورد نیاز به تمدید مدیکال بعد از شش ماه؟!!! اینجا ذکر شده مدیکال یکسال اعتبار داره...دوستانی که میگند ۶ ماه شده رفرنسشون چیه؟؟؟
Please note that medical exams are valid for a maximum of one year from the date they are completed.
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل
![]() تشکر کنندگان: AZAR 1335 ، soli asali ، mrpahlevani ، freddyflientstone ، masuodrh ، kage.omid ، omid05 ، farshad varaste ، pari pariaaa ، alitab ، NIKKI ، nedaba ، arashS ، uncledoc
2014-04-11 ساعت 01:43
(2014-04-11 ساعت 00:20)houmanmir نوشته: من از تاپیک بغلی آرزو میکنم فردا هم خییلی از بچه های نامزدی و ازدواجی و خانوادگی و لاتاری همه باهم از آنکارا و ایروان کلیر بشن کسی اطلاع داره جدیدا از کیس خانوادگی در ابوظبی کسی کلیر شده؟
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
![]() بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت. فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی. تشکر کنندگان: houmanmir ، soli asali ، alitab
2014-04-11 ساعت 01:46
(2014-04-11 ساعت 01:28)الدورادو نوشته: دوستان ابوظبیایی با توجه به بند زیر به لینک http://abudhabi.usembassy.gov/visas-vet-en.html که در سایت سفارت ابوظبی درج شده آیا شبهه ای باقی میمونه در مورد نیاز به تمدید مدیکال بعد از شش ماه؟!!! اینجا ذکر شده مدیکال یکسال اعتبار داره...دوستانی که میگند ۶ ماه شده رفرنسشون چیه؟؟؟ چه عالی!!!ممنون.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
![]() بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت. فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی. تشکر کنندگان: H Pier ، ALEX55 ، soli asali ، houmanmir ، mrpahlevani ، قصه گو ، sani1348 ، hedipes ، alitab
(2014-04-11 ساعت 01:43)AZAR 1335 نوشته:(2014-04-11 ساعت 00:20)houmanmir نوشته: من از تاپیک بغلی آرزو میکنم فردا هم خییلی از بچه های نامزدی و ازدواجی و خانوادگی و لاتاری همه باهم از آنکارا و ایروان کلیر بشن فعلا که کسی از بچه های خانوادگی کسی چیزی نگفته! متاسفانه سایت ابوظبی این امکانو نداره که بدونبم اصلا تو این مدت کلیر کردن یا نه!! آخرین کلیرشون تا اونجایی که جدول منتظرسرا نشون میده برای 3 فوریه بوده و بعدش هیچ!!
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: kage.omid ، soli asali ، sani1348 ، pari pariaaa ، alitab
2014-04-11 ساعت 01:56
(2014-04-11 ساعت 01:46)AZAR 1335 نوشته:(2014-04-11 ساعت 01:28)الدورادو نوشته: دوستان ابوظبیایی با توجه به بند زیر به لینک http://abudhabi.usembassy.gov/visas-vet-en.html که در سایت سفارت ابوظبی درج شده آیا شبهه ای باقی میمونه در مورد نیاز به تمدید مدیکال بعد از شش ماه؟!!! اینجا ذکر شده مدیکال یکسال اعتبار داره...دوستانی که میگند ۶ ماه شده رفرنسشون چیه؟؟؟ دوست عزیز همین چند روز پیش یکی از بچه ها از خود دکتر پرسید و اونم گفت 6ماه مدت اعتبار مدیکاله! شما هم حتما باهاشون مکاتبه کنید دوباره ما رو هم خاطر جمع کنید! ما که دعا میکنیم یه ساله باشه!
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: mrpahlevani ، قصه گو ، kage.omid ، soli asali ، sani1348 ، farshad varaste ، pari pariaaa ، alitab ، NIKKI ، nedaba ، uncledoc
2014-04-11 ساعت 02:00
(2014-04-10 ساعت 00:46)lida55 نوشته:من یکم نگرانم...(2014-04-10 ساعت 00:16)bidhendi نوشته: سلام دوستان تشکر کنندگان: soli asali ، alitab
2014-04-11 ساعت 03:13
قابل توجه 2014ایهای عزیز
متن پیام های خصوصی رد و بدل شده با یکی از دوستان خوبم: xxxxxxxx نوشته: با سلام خدمت شما عمو سعید نازنین امیدوارم حالتون خوب باشه راستش امروز تو تاپیک کلیرنس 2014 من و عده ایی از بچه ها به موردی برخوردیم که یه مقدار برامون عجیب بود یا لااقل واسه من اینطور بود چون با برخوردی که قبلا از شما دیدم تو جای جای این سایت واقعا بعید بود که جلوی ادامه دادن به اعلام نظرهای این ادم گرفته نشه خواستم بدونم ایا تو این سایت به این معتبری هیچ کنترلی رو ارسال اعضا میشه یا خیر امروز یه کاربر با نام ****** یه شوخی بیجا و بی موردی انجام دادن که البته بهشون تذکر دادیم ولی علی رقم تذکر من و دوستان ایشون پافشاری به تکرار صحبتهاشون داشتن حتی طی پیام خصوصی مزاحم من شدند و شوخی بیموردشون رو تکرار کردن آیا هر کسی میتونه هر چی بخواد بنویسه و کنترلی روشون اعمال نمیشه من بیشتر از اینکه تو پیام خصوصی هم اینکار رو تکرار کردن ناراحت شدم خواهش میکنم جوابی بدین که قانع کننده باشه و از حضور چنین ادمایی تو یه همچین سایت مفیدی جلوگیری کنین ممنون میشم. Saeedv13 نوشته: سلام xxxxxxxx عزیز
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی
تشکر کنندگان: hamed1286 ، soli asali ، artam2 ، محبت ، آلیس-1980 ، azem2014 ، Prometheus ، usafirststeps ، نام کاربری somi ، behfaza ، saeedshafiee ، Sara_lphmkf ، امین 13 ، chaymon ، kiana11 ، Mirhosseini ، الدورادو ، kage.omid ، mrpahlevani ، farshad varaste ، amohammadiazar ، kamranh ، قصه گو ، godot ، freddyflientstone ، shadi79 ، hamid_fs3 ، Narvan ، reza_top60 ، miladfr12 ، 5ina ، pari pariaaa ، meisam14 ، KIMIA2005 ، amin arefi ، aghaghia ، houmanmir ، Vahid2014 ، alitab ، sorooosh ، NIKKI ، azifa ، MEHR52 ، nedaba ، aaraam ، masuodrh ، azadeh2014
2014-04-11 ساعت 07:39
یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور
کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور ای دل غمدیده حالت به شود دل بد مکن وین سر شوریده بازآید به سامان غم مخور گر بهار عمر باشد باز بر تخت چمن چتر گل در سر کشی ای مرغ خوشخوان غم مخور دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت دایما یکسان نباشد حال دوران غم مخور هان مشو نومید چون واقف نهای از سر غیب باشد اندر پرده بازیهای پنهان غم مخور ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم سرزنشها گر کند خار مغیلان غم مخور گر چه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور حال ما در فرقت جانان و ابرام رقیب جمله میداند خدای حال گردان غم مخور حافظا در کنج فقر و خلوت شبهای تار تا بود وردت دعا و درس قرآن غم مخور
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
بچه هایی که منتظرن ارمنستان امروز کلیر جدید بگذاره ،ارمنستان روز پنجشنبه این کار رو کرده و لیستشو آپدیت کرده حتی آخرین ردیفش هم توی expire date یک کیس لاتاری اعلام کرده 2014AS4234
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo) تشکر کنندگان: elnazgh ، قصه گو ، shadi79 ، hamid_fs3 ، 5ina ، pari pariaaa ، alitab ، sorooosh ، soli asali
2014-04-11 ساعت 09:52
سلام به همگی
امروز روز مهمی برای بعضی از بچه های آنکاراست چون طبق قرائن پیش بینی میشه چند نفری از باسابقه ها کلیر بشن. از دوستان میخوام که دعا کنن ما هم که سردمدار مصاحبه شوندگانیم کلیر بشیم و جامونو به کس دیگه ای بدیم. ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر تشکر کنندگان: artam2 ، 2014families lottery winners ، elnazgh ، shirin_n ، kiana11 ، maryam_a ، parmisv ، الدورادو ، freddyflientstone ، kage.omid ، mrpahlevani ، 20142ddc ، amohammadiazar ، farshad varaste ، قصه گو ، shadi79 ، lida55 ، sal0811 ، Narvan ، امین 13 ، 5ina ، pari pariaaa ، meisam14 ، amin arefi ، houmanmir ، alitab ، sorooosh ، NIKKI ، soli asali
2014-04-11 ساعت 10:16
(2014-04-11 ساعت 02:00)bidhendi نوشته:(2014-04-10 ساعت 00:46)lida55 نوشته:من یکم نگرانم...(2014-04-10 ساعت 00:16)bidhendi نوشته: سلام دوستان نگران نباش اینا باعث میشه زودترکلیر شی راستی دوست من رشته تحصیلی شما مگه چی بوده ؟
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، nedaba ، bidhendi
2014-04-11 ساعت 10:27
(2014-04-11 ساعت 09:46)2014families lottery winners نوشته: [b]بچه هایی که منتظرن ارمنستان امروز کلیر جدید بگذاره ،ارمنستان روز پنجشنبه این کار رو کرده و لیستشو آپدیت کرده حتی آخرین ردیفش هم توی expire date یک کیس لاتاری اعلام کرده 2014AS4234[/b] چرا اونجا نوشته شده؟!!؟!
کیس: **35
سفارت : ایروان تشکر کنندگان: amohammadiazar ، soli asali
|