کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-20 ساعت 23:48)mhsbhd نوشته:  
(2014-04-20 ساعت 18:52)B@H@R نوشته:  از دوستانی که 5 مارس اپدیت داشتن کسی بوده که بعد از اون تاریخ اپدیت بشه؟

سلام
نه من هم اپدیت نشدم... از وضعیت قبلش هم بیخبرم که چجوری آپدیت شده بوده یا نه؟!!!

سلام
ما هم همينطور، بعد از 5 مارس آپديتي نبوده اما جاي نگراني‌ نيست. من گمان مي‌کنم با تجربه‌ي دوستان بالانشين منتظرسرا که همگي بالاي 180 کلير شدن، حالا حالاها بايد روحيه‌مون رو حفظ کنيم! Cool
]]]]]
تشکر کنندگان: freddyflientstone ، soli asali ، jojo_hami ، ffrfar ، kage.omid ، قصه گو ، pari pariaaa ، ALEX55 ، mhsbhd
(2014-04-20 ساعت 10:17)lida55 نوشته:  [size=xx-large]
هورااااااااااااا
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[color=#2F4F4F]ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کلیر شدم

مبارک باشه انشاءالله
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa ، Vahid2014 ، اصان ، ALEX55 ، lida55 ، wahid64 ، sorooosh ، feel
(2014-04-21 ساعت 00:22)Mirhosseini نوشته:  
(2014-04-20 ساعت 18:52)B@H@R نوشته:  از دوستانی که 5 مارس اپدیت داشتن کسی بوده که بعد از اون تاریخ اپدیت بشه؟

سلام
نه من هم اپدیت نشدم... از وضعیت قبلش هم بیخبرم که چجوری آپدیت شده بوده یا نه؟!!!

سلام
ما هم همينطور، بعد از 5 مارس آپديتي نبوده اما جاي نگراني‌ نيست. من گمان مي‌کنم با تجربه‌ي دوستان بالانشين منتظرسرا که همگي بالاي 180 کلير شدن، حالا حالاها بايد روحيه‌مون رو حفظ کنيم! Cool

دوستان سلام. ما که از 10 فوریه به این ور آپدیت نشدیم...به نظرتون لازمه پیگیری کنیم؟
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، 5ina

سلام

سلام من هم از ٥ مارچ ديگه آپديت نشدم،
ايروان، ٢٩xx
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa
(2014-04-20 ساعت 12:23)NIKKI نوشته:  تبريك به ليداي عزيز هورااااااااااااااااااااااااااااا

در ضمن كيس 127 هم از ابوظبي كلير شدن - مباركشون باشه

سلام دوستان
کیس 127 رو چک کردم زیر اون نامه یا ایمیل اضافه کرده که مدیکال باید تمدید بشه
New medical examination is required.
پس دوستان کلیر شده توجه کنند لطفا
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
(2014-04-20 ساعت 15:10)soli asali نوشته:  با این روند که ابوظبی پیش گرفته کاملا مشخصه که از عمد میزاره 180 روز بعد کلیر میکنه که یه پولی تو جیب او شکلا و بیمارستانش بره .

دوست عزیز
قضاوت کردن اصلا صحیح نیست.اینها مطمئن باشید نون قرض هم نمیدن.
خداوند یار ویاورتان
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali ، قصه گو ، ALEX55 ، miladfr12
(2014-04-20 ساعت 17:08)NIKKI نوشته:  [quote='Sepideh.hedipes' pid='481750' dateline='1397992664']
هوراااااااااااااااااااااا بچه ها ويزامون اومد،خيلييييي خوشحالم...

هورااااااااااااااااااااا تبريك تبريك تبريك

دوست عزیز میشه بفرمایید :
1. مدیکالو تمدید کردید؟
2.پاسپورتارو کی تحویل دادید و کی ویزارو بهتون دادن؟
خداوند یار ویاورتان
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa ، Vahid2014 ، miladfr12 ، behfaza ، m.ab ، 20142ddc ، sorooosh
(2014-04-21 ساعت 01:18)peidaye penhan نوشته:  
(2014-04-20 ساعت 15:10)soli asali نوشته:  با این روند که ابوظبی پیش گرفته کاملا مشخصه که از عمد میزاره 180 روز بعد کلیر میکنه که یه پولی تو جیب او شکلا و بیمارستانش بره .

دوست عزیز

قضاوت نمیخواد که ! مثل روز روشنه دوست عزیز همه بچه ها دقیقا سر 180 روز کلیر شدن !!!
توی یه ساختمون پزشکان اگه 1 داروخانه باشه یه رادیولوژی و یه پزشک عمومی ، وقتی میرید پیش این دکتر بهتون میگه از همین داروخانه پایین داروهاتو بیار من ببینم ! برو همین پایین عکستو بگیر بیار من ببینم !!! و ....
حالا شما میخواید که این ها با هم ساختو پاخت نکنن !!! دوست عزیز پر واضحه که این اتفاق بینشون میوفته !
425 درهم حتی برای اونها هم کم پولی نیست ! چه برسه به ما که الان باید درهمی 870 تومان هم خریداری کنیم
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-04-21 ساعت 02:07)soli asali نوشته:  
(2014-04-21 ساعت 01:18)peidaye penhan نوشته:  

دوست عزیز

قضاوت نمیخواد که ! مثل روز روشنه دوست عزیز همه بچه ها دقیقا سر 180 روز کلیر شدن !!!
توی یه ساختمون پزشکان اگه 1 داروخانه باشه یه رادیولوژی و یه پزشک عمومی ، وقتی میرید پیش این دکتر بهتون میگه از همین داروخانه پایین داروهاتو بیار من ببینم ! برو همین پایین عکستو بگیر بیار من ببینم !!! و ....
حالا شما میخواید که این ها با هم ساختو پاخت نکنن !!! دوست عزیز پر واضحه که این اتفاق بینشون میوفته !
425 درهم حتی برای اونها هم کم پولی نیست ! چه برسه به ما که الان باید درهمی 870 تومان هم خریداری کنیم
من هم همین احساس رو داشتم. رفتار اونگان در آنکارا هم جوریه که می‌دونه هیچ کس هیچ کاری نمی‌تونه بکنه، شاید به همین علته. چرا اگر می‌دونن که همه قراره بالای ۶ ماه کلیرنسشون طول بکشه مدیکال رو ۸ ماهه نمی‌کنن حداقل که مردم مجبور نشن پول مدیکال دوباره بدن؟ نکته اینه دقیقاً مدیکال ۶ ماهه است و توی صفحه‌شون نوشته‌ان کلیرنس ممکنه ۶ ماه به بالا باشه. خب این چه معنی‌ی جز این داره که ساخت و پاخت کرده‌ان؟ حالا نگیم ساخت و پاخت اما خب یه چیزی هست. یا مثلاً اگر در ترکیه می‌اومدن سه تا پزشک معرفی می‌کردن باعث اون رفتارهای دکتر اونگان نمی‌شد.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
با سلام و آرزوي كلير شدن سريع هممون بزودي
در آماري كه يكي از دوستان تهيه كرده بود در مورد تعداد كيس هاي كليرنس خورده، مردود شده و ... تعداد ويزاهاي ايروان 83 مورد اعلام شده . يعني اين تعداد ويزاي يك ضرب بودند يا كلير شده ها هم شاملش هستند؟ چون در سايت سفارت ارمنستان فقط يك مورد مربوط به لاتاري قيد شده. ممنون از پاسختون
تشکر کنندگان: miladfr12 ، rezahoorjandi ، soli asali
(2014-04-20 ساعت 19:52)armin021 نوشته:  رفتم یه دوش بگیرم، دیدم شامپویی که استفاده میکنم اسمش کلیر هستش!!!
آقا همشو خالی کردم رو هیکلم !!!
گفتم کیسمون که هنوز کلیر نشده! حداقل خودمون کلیر شیم!!!
Big Grin
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
خسته نباشن واقعا!! ما که امروز 6 ماه رو پشت سر گذاشتیم بدون هیچ آپدیتی....خدا آحر عاقبتمونو به خیر کنه!
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، miladfr12 ، aseman abi ، amin arefi ، soli asali ، kage.omid ، ssara
حالا شما هی میگید 180 روز تکلیف ما چی میشه پس یعنی ما کلا ول معطلیم؟؟؟؟؟؟؟؟آخه مال ما 3-4 ماه بیشتر وقت نداره خیلی می ترسمSad
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali
سلام دوستان ما الان 155 روز رو گذروندیم(ابوظبی)
کسی ابوظبی هست که مثل ما 155 روز گذرونده باشه و هنوز رو ۱۰ فوریه گیر کرده باشه ا‍بدیتش؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
تشکر کنندگان: maryam_a ، miladfr12 ، قصه گو ، soli asali ، uranus88
(2014-04-21 ساعت 09:53)farnama نوشته:  سلام دوستان ما الان 155 روز رو گذروندیم(ابوظبی)
کسی ابوظبی هست که مثل ما 155 روز گذرونده باشه و هنوز رو ۱۰ فوریه گیر کرده باشه ا‍بدیتش؟

بله... ما تقريباً ١٥٠ روزه و خيلي از دوستان ديگه هم تاريخ ١٠ فوريه موندن ...
تشکر کنندگان: farnama ، میما ، miladfr12 ، soli asali ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان