کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-21 ساعت 17:53)ssafaye66 نوشته:  جوووووووووووون
قراره کلیر شم

جووووووووووووونننننننننن
فردا کلیر میشم!!!

جووووووووووووووووووووننننن
تا حالا یه بارم اپدیت نشدم!!

ولی بازم جووووووووووووننننننننننن چون میدونم به زودی کلیر میشم
جونننننننننن جووووووووووووووون یه بار دیگم جوووووووووووووووووونننن

انتظار کشیدن سخته درکت می کنم :دی ولی شما خوب میشی، هممون خوب میشیم
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: farshad varaste ، pari pariaaa ، soli asali ، lighter ، kage.omid ، miladfr12
(2014-04-21 ساعت 18:27)kamranh نوشته:  
(2014-04-21 ساعت 17:10)farshadm999 نوشته:  واقعاً که خیلی‌ پرو تشریف دارن! اول ثبت نام میکنی‌ ۱% برنده میشن بعد می‌نویسن تازه این برنده شدن به معنای ویزا نیست!
بعد میری مصاحبه باز میگن مصاحبه به معنای ویزا نیست!
کیلیرنس می‌خوری باز میگن این هم دلیل بر ویزا نیست و امکان داره کلیر نشید!
بعد کلیر میشی‌ باز می‌نویسن اینم به معنای ویزا نیست و ممکنه تا میاید ویزا بگیرید ویزا تموم شه!!
احتمالا ساه دیگه میگن ویزا هم که بگیری باز به معنیه آمریکا نیست!!
احتمالا ساله دیگه میگن ویزا هم که بگیری باز به معنیه آمریکا نیست!!
خیلی وقته که گفتن >>>>
A visa does not guarantee entry into the United States. The Department of Homeland Security, U.S. Customs and Border Protection (CBP) officials have authority to grant or deny admission
http://travel.state.gov/content/visas/en...after.html
Big GrinBig GrinBig Grin شما نشنیده بگیرید فقط محض خنده من اینجا گذاشتم همین
این دیگه نوبره
خوشحالم.
تشکر کنندگان: alitab
(2014-04-21 ساعت 15:30)kamranh نوشته:  دوستانی که ارمنستان مصاحبه شدین و 6 ماه از مصاحبتون گذشته برای تمدید مدیکال ایمیل زدین که چی کار باید بکنیم با توجه به اینکه امسال اولین باری هست که ارمنستان مدیکالش 6 ماهه شده . به امید رسیدن خبرهای خوب از کشور دوست و همساده ارمنستان

بله ایمیل زدم و اینجوری جواب دادن:
If your medical exams expire you will need to redo them after your administrative processing is done.
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
تشکر کنندگان: maryam_a ، soli asali ، armin021 ، alitab ، pari pariaaa
(2014-04-21 ساعت 09:48)shilan نوشته:  حالا شما هی میگید 180 روز تکلیف ما چی میشه پس یعنی ما کلا ول معطلیم؟؟؟؟؟؟؟؟آخه مال ما 3-4 ماه بیشتر وقت نداره خیلی می ترسم:(

سلام نگران نباشید...اونهایی که دیرتر میرن مصاحبه بعلت اینکه سفارت قبل از مصاحبه وقت بیشتری برای بررسی پروندشون داشته در صورتیکه AP بشوند کلیرنس آنها زمان کمتری نیاز دارد...منم هفته اول اپریل برگه آبی:D
با آرزوی کلیر هرچه سریعتر همه دوستان
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: lida55 ، soli asali ، alitab ، nedaba ، pari pariaaa
(2014-04-21 ساعت 17:10)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-21 ساعت 16:52)amiekin نوشته:  
(2014-04-21 ساعت 15:30)kamranh نوشته:  دوستانی که ارمنستان مصاحبه شدین و 6 ماه از مصاحبتون گذشته برای تمدید مدیکال ایمیل زدین که چی کار باید بکنیم با توجه به اینکه امسال اولین باری هست که ارمنستان مدیکالش 6 ماهه شده . به امید رسیدن خبرهای خوب از کشور دوست و همساده ارمنستان
تقریبا شش ماه شد که منتظریم امروز زنگ زدم سفارت با یه خانمی صحبت کردم تقریبا هیچ چیز مشخصی نگفت !!Rolleyes گفت کلیر شدن بستگی به خیلی چیزا داره و ممکنه تا یکسال طول بکشه راجع به مدیکال هم که پرسیدم گفت اطلاعات نداره و همش اصرار داشت شما برو سایت رو چک کن !!!SadSad خلاصه که عجب حکایتی شده این ارمنستان

واقعاً که خیلی‌ پرو تشریف دارن! اول ثبت نام میکنی‌ ۱% برنده میشن بعد می‌نویسن تازه این برنده شدن به معنای ویزا نیست!

بعد کلیر میشی‌ باز می‌نویسن اینم به معنای ویزا نیست و ممکنه تا میاید ویزا بگیرید ویزا تموم شه!!

مسخرس بخدا! ۱ سال پیش فرمهارو فرستادیم ۱ سال وقت کمی‌ نیست برا تحقیق راجع به ۱ نفر!! بعد ۱ سال تازه میری مصاحبه یارو میگه برو باز ۱ سال دیگه بیا!!!

چرا ما ایرانی ها معنی لطف رو نمی دونیم.
امریکا فقط داره با این کارش به مردم کشورایی مثل ما لطف میکنه.
چه منفعتی براش داره؟؟ اگه نیروی کار بخاد با ۱۰۰ جور ویزای کاری به راحتی جذب میکنه
حتی مردم اروبا خیلیاشون ارزوی زندگی تو امریکا رو دارن و حتی کانادا
امیدوارم ناراحت نشید
اما اگه به نظرتون میرسه امریکا انقدر مسخرس خوب .....
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، aaraam ، houmanmir ، nedaba ، Hadi2014 ، NIKKI ، janatirad
(2014-04-21 ساعت 19:43)farnama نوشته:  
(2014-04-21 ساعت 17:10)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-21 ساعت 16:52)amiekin نوشته:  
تقریبا شش ماه شد که منتظریم امروز زنگ زدم سفارت با یه خانمی صحبت کردم تقریبا هیچ چیز مشخصی نگفت !!Rolleyes گفت کلیر شدن بستگی به خیلی چیزا داره و ممکنه تا یکسال طول بکشه راجع به مدیکال هم که پرسیدم گفت اطلاعات نداره و همش اصرار داشت شما برو سایت رو چک کن !!!SadSad خلاصه که عجب حکایتی شده این ارمنستان

واقعاً که خیلی‌ پرو تشریف دارن! اول ثبت نام میکنی‌ ۱% برنده میشن بعد می‌نویسن تازه این برنده شدن به معنای ویزا نیست!

مسخرس بخدا! ۱ سال پیش فرمهارو فرستادیم ۱ سال وقت کمی‌ نیست برا تحقیق راجع به ۱ نفر!! بعد ۱ سال تازه میری مصاحبه یارو میگه برو باز ۱ سال دیگه بیا!!!

چرا ما ایرانی ها معنی لطف رو نمی دونیم.
آمریکا فقط داره با این کارش به مردم کشورایی مثل ما لطف میکنه.
چه منفعتی براش داره؟؟ اگه نیروی کار بخاد با ۱۰۰ جور ویزای کاری به راحتی جذب میکنه
حتی مردم اروبا خیلیاشون ارزوی زندگی تو آمریکا رو دارن و حتی کانادا
امیدوارم ناراحت نشید
اما اگه به نظرتون میرسه آمریکا انقدر مسخرس خوب .....
عزیزم منظورم طریقهٔ ویزا دادن هست! مگه استرالیا ، کانادا، و این همه کشور مهاجر میگیرن میخوان به کشور خودشون کمک کنن !؟! به ما احتیاج دارن؟ دارم میگم طریقه جذب مهاجر مسخرس شما برا کانادا application اپرو که می‌شه میرید سفارت مصاحبه بعضی‌ وقت‌ها هم که ۹۰% مورد باشه اصلا مصاحبه‌ای در کار نیست! ولی‌ میگم بعد از ۱ سال تازه آفیسر میگه تایتانیک دختره بود یا پسره ! اینو منظورمه!
خوشحالم.
(2014-04-21 ساعت 18:28)میما نوشته:  
(2014-04-21 ساعت 17:53)ssafaye66 نوشته:  جوووووووووووون
قراره کلیر شم

جووووووووووووونننننننننن
فردا کلیر میشم!!!

جووووووووووووووووووووننننن
تا حالا یه بارم اپدیت نشدم!!

ولی بازم جووووووووووووننننننننننن چون میدونم به زودی کلیر میشم
جونننننننننن جووووووووووووووون یه بار دیگم جوووووووووووووووووونننن

انتظار کشیدن سخته درکت می کنم :دی ولی شما خوب میشی، هممون خوب میشیم

کی من؟ نه عزیزم خوب نمیشم دکترا قطع امید کردنBig Grin
2014as0001xxx // ankara // interview novamber // 1 nafar // 1 Update
(2014-04-07 ساعت 00:20)hamed1286 نوشته:  بعد از بررسی این سند نتیجه این شد، امیدوارم کمکی کرده باشم

[عکس: 61342873798905720696.jpg]

نمودار بر اساس کیس
[عکس: 79146704036408837584.jpg]

نمودار براساس نفرات
[عکس: 19459298345099836245.jpg]

این آمار باتوجه به آخرین تغییرات سایت CEAC تا تاریخ 1 آپریل 2014 می باشد.

---------------------------------------------------------------------------------
تعداد کل ویزاها برای تمامی کشورها: 50000 ویزا
سهمیه ایران 7 درصد تعداد کل ویزاها و برابر با 3500 عدد ویزاست.

بنابراین :

اگر تمامی پرونده های برسی شده در سفارت ابوظبی را مربوط به کشور ایران درنظر بگیریم:
تا بحال 371 کیس ، معادل 629 نفر از هموطنان عزیز، ویزای ورود به کشور آمریکا را دریافت کرده اند.
و 2871 ویزا باقیمانده

و تا 30 سپتامبر 2014 ، 5 ماه و بیست و سه روز زمان باقیست... Big Grin

با اجترام و تشکر از همه دوستان
به امید کلیر شدن همه دوستانم در منتظرسرا

تعداد نفرات 2871 نفره بعد سهمیه کشور ما 3500 هست، یعنی به 800 نفر دیگم میتونستن ویزا بدنو ندادن؟؟
خوب چرا 800 تای بقیه رو هم تو نتایج قرعه کشی سری دوم اعلام نکردن؟؟
چقد بدن!!! Smile
2014as0001xxx // ankara // interview novamber // 1 nafar // 1 Update
(2014-04-21 ساعت 20:37)ssafaye66 نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 00:20)hamed1286 نوشته:  بعد از بررسی این سند نتیجه این شد، امیدوارم کمکی کرده باشم

[عکس: 61342873798905720696.jpg]

نمودار بر اساس کیس
[عکس: 79146704036408837584.jpg]

نمودار براساس نفرات
[عکس: 19459298345099836245.jpg]

این آمار باتوجه به آخرین تغییرات سایت CEAC تا تاریخ 1 آپریل 2014 می باشد.

---------------------------------------------------------------------------------
تعداد کل ویزاها برای تمامی کشورها: 50000 ویزا
سهمیه ایران 7 درصد تعداد کل ویزاها و برابر با 3500 عدد ویزاست.

بنابراین :

اگر تمامی پرونده های برسی شده در سفارت ابوظبی را مربوط به کشور ایران درنظر بگیریم:
تا بحال 371 کیس ، معادل 629 نفر از هموطنان عزیز، ویزای ورود به کشور آمریکا را دریافت کرده اند.
و 2871 ویزا باقیمانده

و تا 30 سپتامبر 2014 ، 5 ماه و بیست و سه روز زمان باقیست... Big Grin

با اجترام و تشکر از همه دوستان
به امید کلیر شدن همه دوستانم در منتظرسرا

تعداد نفرات 2871 نفره بعد سهمیه کشور ما 3500 هست، یعنی به 800 نفر دیگم میتونستن ویزا بدنو ندادن؟؟
خوب چرا 800 تای بقیه رو هم تو نتایج قرعه کشی سری دوم اعلام نکردن؟؟
چقد بدن!!! Smile

دوست من به نظرم ۱ بار دیگه بخونید.

۲۸۷۱ ویزا باقی‌ مونده! یعنی‌ ۳۵۰۰ - ۲۸۷۱ می‌شه تعداد ویزا هایی که تا الان صادر شده !

یعنی‌ کسایی که ۱ ضرب گرفتن!
خوشحالم.
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nasim ، soli asali ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، lighter ، kage.omid ، nedaba ، sophia ، 5ina ، feel ، ssafaye66
وایییییییییییییییی یادش بخیر!!!
تاپیک کلیرنس...
دلم برای اینجا تنگ شده بود!
چقد اینجا دوستای خوبی داشتیم.
وقتی بیاین اینور ، دیگه از این دوستی ها خبری نیست. همه گرفتار زندگی خودشون میشن.
چقد برای همدیگه اینجا هورا کشیدیم.
یادش بخیر.
قبلا میگفتیم کاشکی همه کلیر بشن و ویزاهاشون رو بگیرن. ولی بهتره بگیم
امیدوارم هر کی هر چی صلاحش هست براش پیش بیاد.
موفق باشید مهاجران بعد از ما.
Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
[عکس: 82222539007896805061.jpg]

ایها الشعب ال ابوظبی نطلب هذا لطفا کلیر کل الاجمعین

نمیدونم تا کی باید این چراغ رو نگه دارم اخه من هنوزم منتظر لیستهای کلیر 20 تایی از هر سه سفارت هستم . گمانم باید برم ارمنی و ترکی یاد بگیرم بیام پیام بزارمCool
بچه ها لطفا آدرس منتظرسرا رو بگید.
بوک مارکم پرید!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، fatima65
(2014-04-21 ساعت 22:36)armin021 نوشته:  بچه ها لطفا آدرس منتظرسرا رو بگید.
بوک مارکم پرید!
http://montazersara2014.co.nf
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، 2014winner ، armin021
دوستان نگران من
زبان خوندن رو خیلی جدی بگیرین. من که الان دارم وارد لول آپراینترمدیت می‌شم می‌بینم خیلی زبانم ناقصه. کلیر بشید و ویزا بگیرید اما زبانتون خوب نباشه نمی‌تونین کاری که دوست دارید در آمریکا پیدا کنید. نمی‌تونید برید دانشگاه. می‌شید یه آدم ناموفق در جامعه‌ی جدید. اون‌جا هم آدم چندان وقت برای زبان خوندن نداره.
در این فرصت باقیمانده بیفتید رو یادگیری زبان.
نگرانی و استرس فقط عقب‌تر نگهمون می‌داره چون نمی‌تونیم روی اهدافمون تمرکز کنیم.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
(2014-04-21 ساعت 22:15)ikamaly نوشته:  وایییییییییییییییی یادش بخیر!!!
تاپیک کلیرنس...
دلم برای اینجا تنگ شده بود!
چقد اینجا دوستای خوبی داشتیم.
وقتی بیاین اینور ، دیگه از این دوستی ها خبری نیست. همه گرفتار زندگی خودشون میشن.
چقد برای همدیگه اینجا هورا کشیدیم.
یادش بخیر.
قبلا میگفتیم کاشکی همه کلیر بشن و ویزاهاشون رو بگیرن. ولی بهتره بگیم
امیدوارم هر کی هر چی صلاحش هست براش پیش بیاد.
موفق باشید مهاجران بعد از ما.
Wink

به به خانم کمالی احوال شما
خانم یادی از چشم انتظارا کردین مزین کردین اینجا رو
ما هم امیدواریم برای شما کهنه مهاجرا اونجا همه چی عالی باشه البته اینم خصلت آدماس تا خودشون تجربه نکنن خیالشون راحت نمیشه امیدوارم همه منتظرا به زودی زود مثل شما بیان اینجا و یادی از استرسها و نگرانیهای الانشون بخیر کنن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان