کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام
دوستان کلیر شده ایروانی ،تبررررررررررررریییییییییییییییک
هر چه سریعتر اعلام حضور کنن...
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
(2014-04-23 ساعت 16:52)janatirad نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 11:16)قصه گو نوشته:  دوستان سلام
جالبه
برنده خانومم هست ولی جالبه که این کی سی سی کلا کیس ما رو بنام من شناخته! Big Grin
موقع ارسال مدارک گفتم ، جواب اومد ok
موقع مصاحبه دوباره گفتم ، خانومه گفت درستش میکنم !!!
الان باز تو سایت ابوظبی اسم منو بالای پیغام مینویسه!
اینم از آپدیت و کلیر کردنشون !
واقعا اونجا چه خبره ؟
ماشااله دارن بخدا ، فکر کنم تو ا م ر ک ا اونایی که دیگه هیچ امید بهشون نیست توی سفارت یه شغلی واسشون دست و پا میکنن Big Grin
داغوناشون هم میرن قسمت کلیرنس Big GrinBig Grin

اسم شما نوشته شده چون شما كليرنس خورديد نه خانومتون! اين موضوع شامل همه ي ما شده،سايت ابوظبي اسم شخص كليرنس خورده رو نشون ميده،مثلاً يكي از دوستان كه خانم هستند و كليرنس خوردند اسم ايشون نوشته شده.در مورد خودم،اسم همسرمو نشون ميده.طبيعيه!

واقعا؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم دوست گرامی
نمیدونستم!! تازه 65 دفعه هم ایمیل زدم و توضیح دادم ! تو سفارتو بگو که چقدر با استرس برای خانومه توضیح دادم Big Grin
بهر حال مشکلم حل شد . بازم ممنون . Smile
[/quote]
دوست گرامی من کلیر خوردم و نام همسرم نوشته شده فکر نکنم نتیجه گیری شما درست باشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، قصه گو ، miladfr12 ، janatirad ، peidaye penhan
عزيزان کلير شده يک دنيا تبريکککککککک
هورااااااااااااااااا
خدايا ميشه ما هم کلير شيم خدا جوBig Grin
متاسفانه نشد،
(2014-04-23 ساعت 17:18)nasim نوشته:  2014AS5314 دوستان کسی می دوونه این کیس مال ایرانه؟؟؟ چون این کیس باید توی آپریل مصاحبه شده باشه و چقدر زود کلیر شده

عایا کسی هست پاسخ گو یاشد /؟؟Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، soli asali ، قصه گو ، miladfr12
(2014-04-23 ساعت 17:37)nasim نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 17:18)nasim نوشته:  2014AS5314 دوستان کسی می دوونه این کیس مال ایرانه؟؟؟ چون این کیس باید توی آپریل مصاحبه شده باشه و چقدر زود کلیر شده

ایشون تو منتظرسرا نیست پس به احتمال زیاد تو مهاجرسرا هم نیست. کس دیگه هم نمیتونه اطلاعات دقیقی بده. شاید مدت زمان کلیرنسشون کوتاه بوده. بهرحال مبارکشون باشه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: farshadm999 ، Tabassomshojaat ، soli asali ، nasim ، hamid_fs3 ، قصه گو ، miladfr12

با سلام و احترام
به نظر من چون ایشون مدارکشون رو زود فرستادند مراحل کلیرنسشون از 17 اکتبر شروع شده و چون مورد خاصی نداشتند . سریعا پس از مصاحبه کلیر شدند
ولی مصاحبه در آپریل نبوده قبل از اون بوده چراکه کیس مورد نظر بر اساس فایل اکسل Ceace منتهی به دوم آپریل 2014 در تاریخ 14 مارچ آپدیت شدند
ارادتمند
(2014-04-23 ساعت 17:40)farshad varaste نوشته:  

ایشون تو منتظرسرا نیست پس به احتمال زیاد تو مهاجرسرا هم نیست. کس دیگه هم نمیتونه اطلاعات دقیقی بده. شاید مدت زمان کلیرنسشون کوتاه بوده. بهرحال مبارکشون باشه

برام جالبه ایروان چرا از آخر به اول کلیر میکنه!

کاش رفته بودم ایروان!
خوشحالم.
(2014-04-23 ساعت 17:23)Ramin geologist نوشته:  بالاخره ارامنه عزیز از خواب زمستونی بیدار شدن
دیگه وقتشه رگباری کلیر کنید که خعلی عقبید

ایشاللاااااااااا Tongue ارمنستان هر هفته حدود 15 کیس لاتاری را اگه کلیر کنند از دستشون رضایت خواهم داشت Big Grin
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
دوست عزیزمون ارمنستان نسبت به دو دوست ابوظبی و آنکارا کمی دیرتر حجم مصاحبه شونده ها رو پذیرا بودند. و این تاخیر پیش بینی میشد.
به کلیر شده گان تبریک میگم و بسیار خرسندم . موتور کی سی سی داره گرم میشه آماده گرفتن شتاب هست.
اطمینان دارم Cool
یکی دلارو نگه داره. Big Grin
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-04-23 ساعت 16:55)behrooz110 نوشته:  سلام دوستان
این سه کیس کلیر شده یک مورد تمدید مدارک خورده .
آیا این همون تمدید مدیکال است اگر این دوست دو ستاره ما ** از مهاجر سرا باشه خواهشا چگونگی تمدید مدیکال و آیا همزمان میشه در یک هفته هم مدیکال و تمدید کرد هم پاسپورتها رو تحویل بدیم .
خلاصه اطلااااااااات

ضمن تبریک به دوستان عزیز کلیر شده گویا ارمنستان استارت کلیر رو زده امیدوارم این روند ادامه داشته باشه و بزودی شاهد کلیر شدن تعداد زیادی از دوستان باشیم ...

2014AS1468
2014AS1501
2014AS5314

با توجه به توضیحات بالای جدول در سایت سفارت
Notes:

(*) You MUST bring all the missing documents that were listed on your red “221(g) Additional Information sheet” with you. Failure to do so will significantly delay your visa processing and may require you to making an additional trip to U.S. Embassy Yerevan.

(**) Not all family members have been cleared. Please contact us at: IranIVYerevan@state.gov.

(#) The administrative processing on your file has been completed. However, some of your documents may be expired. The Consular Section will send you a list of the documents you must update before submitting your passport at U.S. Embassy for visa issuance.
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
منم برنده اصلی هستم ولی اسم شوهرم تو سایت ابوظبی نوشته شده میشه بگید این یعنی چی؟ البته تو سایت امریکا هر سه اپدیت میشیم لطفا راهنمایی کنید؟
تشکر کنندگان: sophia ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، miladfr12 ، alitab ، janatirad
(2014-04-23 ساعت 19:30)sjb نوشته:  منم برنده اصلی هستم ولی اسم شوهرم تو سایت ابوظبی نوشته شده میشه بگید این یعنی چی؟ البته تو سایت آمریکا هر سه اپدیت میشیم لطفا راهنمایی کنید؟
به این خاطر هست که عامل اصلی کلیرنس خوردن کیس شما شوهر شما هست
به امید کلیر شدن تمامی دوستانWink
سلام به همه دوستان عزیز منتظر
خدا رو بسیار بسیار شاکرم که به یمن و برکت این بارون امروز چند تا از بچه ها کلیر شدن.
ضمن تبریک به این عزیزان این موضوع رو به فال نیک بگیریم و امید داشته باشیم تا بقیه هم کم کم کلیر بشن.
اندکی صبر سحر نزدیک است.
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
چه عالی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدی پری پریا ی عزیز حرکت غیورانه جواب میدهTongueCool

تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، amin arefi ، pari pariaaa ، lighter ، kage.omid ، nedaba ، H Pier ، miladfr12 ، artam2 ، alitab ، 2014winner ، میما
(2014-04-23 ساعت 21:31)lida55 نوشته:  چه عالی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدی پری پریا ی عزیز حرکت غیورانه جواب میدهTongueCool

آره خدا وكيلي Smile داستان چيه ؟؟؟!!!!Big GrinBig GrinBig Grin اين يك خط نوشتن ها خطاب به سفارت خيلي جواب ميده انگار.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: lighter ، kage.omid ، nedaba ، soli asali ، H Pier ، miladfr12 ، lida55 ، artam2 ، قصه گو ، peidaye penhan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان