موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان در مورد کلیر کردن نظر من این که پرونده ها یه جا جمع میشه و سفارتها هم سرشون شلوغ برا همین خیلی کلیر طولانی میشه و در مورد اپدیت هام فک میکنم هر بار که پرونده یه بار بازو بسته میشه یا جابجا میشه یه آ پدیت میشه و مال اونا که نمیشه مثل ما هنوز سراغش نرفتن و اونایی هم که بدون آپدیت کلیر میشن حتما نیاز به مراحل زیاد نداره و یه باره بازو چک و تمام.مثل ادارات ا ی ران با این فرق که اونجا پرونده اتوماتیک بالاخره دیده میشه ولی اینجا باید مرتب کارمند رویت کنی و با التماس ازش بخوای یا نگاه به پروندت بندازه.این تحلیل من
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
برگرفته از سفرنامه خودم :
و اما نکاتی که صرفا استنباط های این حقیر از کل جریان بیرحم کلیرنس در سال 2014 و یا شاید برای تمامی اعصار و قرون میباشد:
امسال روند کلیرنس طولانی تر میباشد ولی من فکر میکنم از منطق بیشتری برخوردار است تا اتفاق سال 2013 تکرار نشود(فراموش نکنیم اتفاق سال قبل فقط یک استثنا تلخ بود و قرار نیست هرسال تکرار شود)اگر قرار باشد ویزا ندهند راه رفیوز کردن در همان ابتدا باز است و من در سفر دوم کیسهای متعدد رفیوز دیدم (بیشتر مال بلاد ترکیه)بنا بر این اینکه ما وارد پروسه کلیرنس شدیم به مفهوم احتمال قریب به یقین تعلق گرفتن ویزا در نهایت کار است.سرعت کلیرنس هر چه به پایان پروسه نزدیکتر میشویم بیشتر میشود و تعداد کیسهای کلیر شده هم بیشتر.
و من ا... توفیق
كيس نامبر : **2014as1
مصاحبه : دوم اكتبر
تعداد : دو نفر
كليرنس : 11 آپریل
ویزا : 25 آپریل
مقصد : LA
سفرنامه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
یک سوال داشتم اگر خدا خواست و ما منتظران کلیر شدیم آیا می شود که pick-up ویزا را از طریق آژانسها انجام داد با توجه به اینکه من باید یک مدرک هم در زمان گرفتن ویزا تحویل دهم ؟
و دوستان گرامی که تا حالا این کار را انجام دادند کدام آژانسها را توصیه می کنند که مطمئن تر !!! از بقیه باشد ؟
امیدوارم که کلیه دوستان به آرزوهایشان برسند و بهترین اتفاقی که باعث سعادت و سربلندی آنها در زندگی است پیش رو داشته باشند.
دوست دار همه بچه های دلسوز مهاجرسرا
هیچ گاه كسي را دوست نداشته باش، چون دوست داشتن اسارت است و اسارت انسان را به جنون مي كشاند هر گاه کسی را دوست داشتي رهايش كن. اگر به سویت باز نگشت بدان كه از اول هم مال تو نبوده است. (دکتر شریعتی)
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
درباره تجدید مدیکال برای ایروان پرسیدم چه واکسن هایی رو باید دوباره بزنیم چه مدارکی رو باید بیاریم و آیا عکس 3*4جدید باید بیاریم. دکتر کاچاتریان اینجوری جواب داد:
You have to bring with you last Chest X- ray, vaccination record I gave you last time and 3 Photos 3 on 4 cm. Update your vaccination record in Tehran Pastour institute.
Thanks,
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
پروردگارا ،
خود را تقديم تو ميدارم ،
با من كن و از من ساز آنچه خود اراده كني ،
از اسارت نفس رهايم كن تا انجام اراده ات را بهتر توانم ،
مشكلاتم را بگير تا پيروزي بر آنها ، شاهدي باشد براي كساني كه ، با قدرت تو، راه تو و عشق تو ، ياريشان خواهم داد،
باشد كه هميشه بر اراده تو گردن نهم .
آمين
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-29 ساعت 10:18)masoudsadry نوشته: برگرفته از سفرنامه خودم :
و اما نکاتی که صرفا استنباط های این حقیر از کل جریان بیرحم کلیرنس در سال 2014 و یا شاید برای تمامی اعصار و قرون میباشد:
امسال روند کلیرنس طولانی تر میباشد ولی من فکر میکنم از منطق بیشتری برخوردار است تا اتفاق سال 2013 تکرار نشود(فراموش نکنیم اتفاق سال قبل فقط یک استثنا تلخ بود و قرار نیست هرسال تکرار شود)اگر قرار باشد ویزا ندهند راه رفیوز کردن در همان ابتدا باز است و من در سفر دوم کیسهای متعدد رفیوز دیدم (بیشتر مال بلاد ترکیه)بنا بر این اینکه ما وارد پروسه کلیرنس شدیم به مفهوم احتمال قریب به یقین تعلق گرفتن ویزا در نهایت کار است.سرعت کلیرنس هر چه به پایان پروسه نزدیکتر میشویم بیشتر میشود و تعداد کیسهای کلیر شده هم بیشتر.
و من ا... توفیق
سلام
نظر من هم همینه آقا مسعود گل
به قول شما ۲۰۱۳ یه استثنا بود، مطمعنا این رو لحاظ قرار دادن تا دیگه اینگونه نشه!
یادمون نره که طرف حسابمون بهترین کشور دنیاست. و شک ندارم که به kcc شدیدا تاکید شده که روال کار لاتاری ۲۰۱۴ رو جوری انجام بدن که مشکل ۲۰۱۳ رو نمایان نکنه.
چون مطمعن باشید خود اونها هم با اعتراض های زیادی در این زمینه روبرو بودن و هموطن های عزیزمون با اعتراض ها و پیگیری های مکرر چه بصورت ایمیل، چه تلفن، چه وجود فیزیکی در روبروی سفارت و تجمع، باعث مشکلات عدیده ای در این زمینه شده اند، که البته حق داشتند!
پس شک نکنید در این رابطه، از طرف وزارت خارجه فکرهایی شده و برای عدم مشکلات مشابه در سالهای بعدی راه کارهایی ارایه گردیده.
البته این راهکارها میتونه بیشتر به نفع خودشون هم باشه، چون درگیری و مشکلات خودشون کمتر خواهد شد.
من که به نوبه ی خودم به این قضیه ایمان دارم و شک ندارم که حتما در این مورد فکرهایی از بالا شده تا دیگه شاهد چنین ماجرایی نباشیم.
دلم روشنه عزیزان دوست داشتنی.
به امید و یاری خدای بزرگ و مهربان.
شاد و پیروز باشید و برای من هم دعا کنید...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.