کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
تبریک به تازه کلیرشده های آنکارا و ایروان
امیدوارم هر روز کلیرشده داشته باشیم و کسی از ویزا جا نمونه Cool
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: miladfr12 ، kage.omid ، amin arefi ، pari pariaaa ، soli asali ، nazanin fatemi
(2014-05-06 ساعت 17:19)parisan نوشته:  جوابمو بدین Sad

اگر آنکارا بودید بله این سایت کیس نامبرتون باشه میرید ویزاتونو میگیرید
Wink
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-05-06 ساعت 17:20)sani1348 نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 16:49)kamranh نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 16:38)shirin_n نوشته:  ديشب كه به سفارت ايميل زديم امروز جواب دادن و گفتن پرونده شما در دست بررسي هست و به محض كامل شدن بياييد و ويزا بگيريد
و يه اپديت هم زدن و از تاريخ ٢٠ مارچ خلاص شديم و ايشالا همه به همين زودي هورااااا بكشيم
می خوام ببینم که با مشخصات کامل ایمیل فرستادین یعنی کیس نامبر و تاریخ تولد و... مرسی

سلام ميشه لطف كنيد ايميلى كه زدين رو برام بزاريد من هم يه ايميل بفرستيم تا من هم از ٢٠ مارچ خلاص شم ممنون ميشم

ما هم روی 5 مارچ موندیم ... اگر لطف کنید و متن ایمیل و ادرس ایمیل رو بزارید ما رو هم از دیدن تاریخ نحس 5 مارس راحت کردید...
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
تشکر کنندگان: hamidrezapir1 ، miladfr12 ، shadi79 ، قصه گو ، soli asali
سلام به همه دوستان و عرض تبریک به همه کلیر شده ها. دوستان این علامت * و # که جلوی کلیر شده ها میخوره رو میشه یکی لطف کنه توضیح بده!Shy
شماره ما و دوست عزیزمون آقای شفیعی از روزی که رفتیم مصاحبه تا امروز که شش ماه هست همون تاریخ روز مصاحبه رو نشون میده و آپدیتی نداشتیم از دوستان کسی دیگه هم هست آپدیت نداشته تاحالا؟؟Sad
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
تشکر کنندگان: nedaba ، miladfr12 ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali
(2014-05-06 ساعت 17:06)masuodrh نوشته:  در مورد واکسن td..
بچه هایی که دبی مدیکال رفتند..احتمالا تاریخ نوبت سوم واکسن را دکتر پایین اون برگه A4 سفید تعیین کرده..یعنی برای ما اینطور بود
که دو هفته پیش رفتیم پاستور ..خانم دکتر جدیدی که به جای دکتر طاهرنژاد اومدند گفتند بزنین و تاریخش رو هم ازشون خواستم همون 17 آپریل وارد کنند هم تو کارت زرد و هم تو برگه سفید

مريم جان، روي برگه ما تاريخي نزده.. دكتر پاستور گفت بعداً يه تاريخ بدون تزريق برامون ميزنه، راستي كارت زرد رو داشتين يا دوباره صادر كردن براتون؟؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، pari pariaaa ، artam2 ، soli asali ، peidaye penhan
(2014-05-06 ساعت 17:46)maryam_a نوشته:  
بچه هایی که دبی مدیکال رفتند..احتمالا تاریخ نوبت سوم واکسن را دکتر پایین اون برگه A4 سفید تعیین کرده..یعنی برای ما اینطور بود
که دو هفته پیش رفتیم پاستور ..خانم دکتر جدیدی که به جای دکتر طاهرنژاد اومدند گفتند بزنین و تاریخش رو هم ازشون خواستم همون 17 آپریل وارد کنند هم تو کارت زرد و هم تو برگه سفید

مريم جان، روي برگه ما تاريخي نزده.. دكتر پاستور گفت بعداً يه تاريخ بدون تزريق برامون ميزنه، راستي كارت زرد رو داشتين يا دوباره صادر كردن براتون؟؟

ما کارت زرد رو داشتیم..نامردا چرا به ما زدن؟ یک هفته درد و التهاب کشیدم Sad
حالا شما بگین..آخه نامردی نیست به من ویزا ندن؟ ولی خودمون اونا هم حق دارن به سیستم مدیکال ما بی اعتماد باشن..دکتر جدیده پاستور خیلی کوووله
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، maryam_a ، soli asali
(2014-05-06 ساعت 18:08)masuodrh نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 17:46)maryam_a نوشته:  

ما کارت زرد رو داشتیم..نامردا چرا به ما زدن؟ یک هفته درد و التهاب کشیدم Sad
حالا شما بگین..آخه نامردی نیست به من ویزا ندن؟ ولی خودمون اونا هم حق دارن به سیستم مدیکال ما بی اعتماد باشن..دکتر جدیده پاستور خیلی کوووله

كوووول رو خوب اومدي... من چند بار يه سوال و ازش ميپرسيدم ولي باز احساس ميكردم بايد بپرسم... آخه يه جوري جواب ميداد...?
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، masuodrh ، soli asali
یه اتفاق باحال ل ل ل رخ داده که قابل بررسی و تفسیرهBig Grin
من جمعه به سفارت ابوظبی ایمیل زدم و درخواست پیگیری وضعیتمون بعد از 90 روز شدم. روز دو شنبه به من جواب دادند که کیس شما در حال پیگیریه و باید صبر کنید و ما نمیتونیم بگیم چقدر طول میکشه و مرتب سایت رو چک کنید و.... خلاصه همون نامه ی معروف رو برام فرستادند! خیلی هم شیک و مجلسی..
خب حالا جریان چیه؟ اینکه من الان متوجه شدم که توی ایمیلم هیییییییییییییچ چ چ چ مشخصاتی از خودم ارائه نداده بودم!!! نه کیس نامبر، نه اسم، نه تاریخ تولدBig Grin مطلقا یادم رفته بود مشخصاتم رو ضمیمه کنم!!!
حالا سئوال اینه که این عزیزان دل، این دوستان زحمتکش، چگونه فهمیدند من کی هستم و کیس منو بررسی کردند و جواب دادند؟؟؟
به طور واضح به نظر می رسه که یه روبات، فقط بر اساس عنوان نامه، یه پاسخ روتین رو میفرسته! دلیل اینکه بعد از ایمیلم "آپدیت" الکی نخوردم هم همینه! چون اصلا نمی دونستند کی رو باید آپدیت کنند!
یعنی واقعا آفرین به هوش و حواس بنده که ایمیل بدون مشخصات می فرستم و هزار آفرین به پیگیری و دقت نظر دوستان در س ف ا ر تSmile
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-05-06 ساعت 17:45)hamidrezapir1 نوشته:  سلام به همه دوستان و عرض تبریک به همه کلیر شده ها. دوستان این علامت * و # که جلوی کلیر شده ها میخوره رو میشه یکی لطف کنه توضیح بده!Shy
شماره ما و دوست عزیزمون آقای شفیعی از روزی که رفتیم مصاحبه تا امروز که شش ماه هست همون تاریخ روز مصاحبه رو نشون میده و آپدیتی نداشتیم از دوستان کسی دیگه هم هست آپدیت نداشته تاحالا؟؟Sad

سلام بر شما .ناراحت نباشيد ما هم هيچ آپديتي نداشتيم تا ديشب.البته همسرم هنوز بدون آپديته و من آپديت شدم .ايشالا به زودي كار پرونده شما و آقاي شفيعي هم درست بشه و براتون هووووررراااا بكشيم.
راستي اين توضيحات علامت هاست :
(*)  You MUST bring all the missing documents that were listed on your red “221(g) Additional Information sheet” with you.  Failure to do so will significantly delay your visa processing and may require you to making an additional trip to U.S. Embassy Yerevan.

(**) Not all family members have been cleared. Please contact us at: IranIVYerevan@state.gov.

(#)  The administrative processing on your file has been completed. However, some of your documents may be expired. The Consular Section will send you a list of the documents you must update before submitting your passport at U.S. Embassy for visa issuance.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: saeedshafiee ، مهدی 2014 ، hamidrezapir1 ، kage.omid ، behfaza ، soli asali ، nedaba ، sophia
(2014-04-27 ساعت 19:56)مامان خانم نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 19:43)soli asali نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 18:51)shilan نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 18:35)soli asali نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 18:14)parvaz_parsi نوشته:  با سلام
میشه لطف کنید بگین تو کدوم قسمت سایت ای کیس ها رو میشه دید؟
باتشکر

سفارت ابوظبی سایتی نداره که کیس های کلیر شده رو مثل ایروان یا آنکارا نمایش بده !
این دوستان عزیز و زحمت کش هر روز گویا از شماره 1 تا .... رو چک میکنن و به نا اعلام میکنن . دستشون هم درد نکنه Smile
سلام داشتم منتظر سرا رو میدیدم دیدم شما یه نفر هستین اسمتونم به خانم می خوره اگه شما خانم هستین چرا کلیرنس خوردین ؟؟؟؟

خانم یا آقا بودن فرقی برای اونا نداره . کار - رشته تحصیلی - و سربازی از عوامل کلیرنس هست!
سلام
پس ممکن است من که فوق لیسانس هستم و چند سالی است. از بازار کار دورم و قبلا هم اصلا کار دولتی انجام نداده ام. باز هم کلیرنس شامل حالم شود؟ من بیشتر نگران سفر های خارجی ام هستم اروپایی البته به نظرتان سفر های خارجی هم.امتیاز منفی دارد؟

دوست عزیز نظر ما مهم نیست. اضطراب نداشته باشید. انرژی خودتون رو صرف افکار بیهوده نکنید
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-05-06 ساعت 17:45)hamidrezapir1 نوشته:  سلام به همه دوستان و عرض تبریک به همه کلیر شده ها. دوستان این علامت * و # که جلوی کلیر شده ها میخوره رو میشه یکی لطف کنه توضیح بده!Shy
اینو بخون عزیزم:
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid311890
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: hamidrezapir1 ، soli asali
سلام من برنده 2015 هستم
آقا یکی از با تجربه های قدیمی بیاد اینجا لطفا یه جوابی به من بده که دارم از استرس میمیرم
من تو سپاه خدمت کردم ولی هیچ گونه رابطه کاری و ... با سپاه و بسیج ندارم
میگن احتمال زیاد FBI chek میخوره بهم باشه اما اولا اینکه چقدر احتمال داره اینجوری شه؟ بعدش چه اتفاقی میفته؟؟ حل شدنیه؟؟؟
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
تشکر کنندگان: shadi79 ، armin021 ، soli asali ، nedaba ، sophia
(2014-05-06 ساعت 18:43)mordad نوشته:  سلام من برنده 2015 هستم
آقا یکی از با تجربه های قدیمی بیاد اینجا لطفا یه جوابی به من بده که دارم از استرس میمیرم
میگن احتمال زیاد FBI chek میخوره بهم باشه اما اولا اینکه چقدر احتمال داره اینجوری شه؟ بعدش چه اتفاقی میفته؟؟ حل شدنیه؟؟؟

دوست عزیز نگران نباشید بر اساس تجربه دوستان ممکنه به شما کلیرینس بخوره مشکلی پیش نمیاد بعد از یه چک مجدد می تونید ویزا بگیرید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

سلام. ضمن تبريك به شما. اصلاً جاي هيچ نگراني نيست . چيزي كه شنيديد درسته يعني احتمالاً FBI chek ميخوريد كه طبيعيه. بعد از مدتي كلير ميشيد و ويزاتون رو يگيريد.انشالله.
موفق باشيد
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: freddyflientstone ، pari pariaaa ، arashS ، قصه گو ، soli asali ، میما ، nedaba

به احتمال خیلی خیلی زیاد کلیرنس می خورید. تقریبا تمام کسانی که در نیروهای مسلح ایران اعم از ارتش یا س پ ا ه خدمت کردند این پروسه رو خواهند گذروند. نگرانش نباشید. من خودم در ارتش خدمت کردم و به قول شما بعدش دیگه هیچ ارتباطی با این ارگان نداشتم، اما مثل خیلی های دیگه مشمول پروسه ی AP یا همون کلیرنس یا اف بی آی چک شدم. این یک پروسه ی رایجه و جای نگرانی نیست. سه چهار ماه زمان می بره تا پیشینه ی شما بررسی بشه و بعدش به امید خدا کلیر می شید و ویزاتون صادر میشه. اصلا نگران نباشید و ذهنتون را درگیر نکنید. مرحله به مرحله جلو برید. فعلا و ظرف چند ماه آینده ، باید برای ترجمه ی مدارک و کم کم مراحل مدیکال خودتون را آماده کنید.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، arashS ، قصه گو ، soli asali ، میما ، pari pari ، nedaba ، sophia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان