کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
اما من راحت باز میکنم، مشکلی نداره که...
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، jojo_hami ، H Pier ، nedaba ، armin021
(2014-05-11 ساعت 19:13)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «arash1392» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alimomen» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Babaksafi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «janatirad» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Nazanin samadi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamin.eng» عزیزღღღ

چرا حضور بعضي دوستان اين قدر كم رنگ شده؟!؟ تاپيك به اين خوبي....
قصه گوی عزیز یک کلیر دسته جمعی همه رو به وجد میاره Tongue
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: arashS ، shadi79 ، alitab ، قصه گو ، pari pari ، soli asali ، pari pariaaa ، meisam14 ، lighter ، H Pier ، nedaba ، kage.omid ، armin021
سلام تاریخ مصاحبه ما3feb بود.4بار ابدیت شدیم هنوز ویزامون نیومده بامید موفقیت همگی افراد کیس 4 نفر
***2014as3 -ابوظبی-4نفر-مصاحبه سوم فوریه شغل هر دو نفر دولتی
دریافت ویزا 5اگوست
تشکر کنندگان: ALEX55 ، shahryar7021 ، alitab ، قصه گو ، pari pari ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba ، kage.omid ، armin021
(2014-05-10 ساعت 23:32)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 23:13)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 22:55)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 22:24)peidaye penhan نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 23:52)shilan نوشته:  ممنون نسیم خانم نفقط شما دقیق جواب دادین ولی سلی جوری گفتن که انگار اگه مدیکال اعتبار داشته باشه ویزا 6 ماه وقت داره از زمان صدور ولی باز متوجه نمیشم اعتبار ویزا از تاریخ مدیکال یا نه نمیتونم بهتر از این بپرسم سوالم رو Sad

سلام دوست خوبم
اعتباز ویزا با اعتبار مدیکال ارتباط مستقیم داره یعنی اگه مدیکال شش ماه اعتبار داره ویزاتون شش ماهه است واگه دو ماه اعتبار ویزاهم دو ماهه است. اعتبارمدیکال امسال برای تمام سفارتها شش ماهه است. و در صورتی که از زمان مصاحبه شش ماه گذشته تمام افراد کیس باید مدیکال رو تمدید کنند.
یه بار فکر کنم راجع به این قضیه کلی‌ بچه ها بحث کردن. as long as مدیکال شما اعتبار داشته باشه بهتون ویزا ۶ ماهه میدن شما هم ۶ ماه وقت دارید وارد آمریکا بشید چه ۱ روز از مدیکال مونده باشه چه ۵۰ سال.

فرشاد جان شرمنده من ایروان از کریستین پرسیدم گفت که هر جه قدرازمدیکال مونده ویزاتون بر همین زمان مصاحبه میشه بعد گفت مدیکال ۶ماهستو اعتبار عکس قفسهسینه یک ساله این رو خودم پرسیدم و جواببهطور مستقیم رو شنیدم
نمیدونستم.

ولی‌ به نظرم منطقی‌ نیومد فرض کنید من ۲۰ سپتامبر مدیکال ۶ ماهش تموم بشه، بعد ۱۹ سپتامبر ویزا بگیرم. یعنی‌ ۱ روز وقت دارم برم آمریکا؟

در ضمن تو فرودگاه فقط ازتون عکس قفسه سینه رو میخوان از کجا می‌فهمن کی‌ مدیکال دادیم؟

------------------------------------------

دوست من حق با شماس من حرفم رو پس میگیرم. اینجا واضح گفته که مدت ویزا و مدیکال محدود به هم هستن و باید وقتی‌ وارد آمریکا میشید مدیکال اعتبار داشته باشه.

http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html

پوزش من رو بپذیرید.

ولی‌ واقعاً منطقی‌ نیست ! حتی مسخرس!! یعنی‌ ماسلن من الان مدیکال دادم ایدز نداشتم یه دفعه رفتم ۳ ماهه ایدز گرفتم بعد اینقدر خطرناک شده که نتونم برم آمیکا! یا ۳ ماهه سل گرفتم؟ واقعاً مسخرس.
درود. دوست عزیز آزمایش خون (لااقل در ابوظبی) فقط محدود به RPR (سفلیس) بود و اگه خدای نکرده شما چیز دیگه ای هم داشته باشید نه تست می گیرن و نه فکر کنم براشون مهم باشه. بنده فکر می کنم این تمدید ها فقط نونی هست که این ها قرض هم میدن. با دارالترجمه معتبری که خدمات پیکاپ پاسپورت رو انجام میده صحبت کردم گفت امسال از کیس هایی که پاسشون رو فرستادیم ابوظبی واسه زدن ویزا از هیچ کدوم تمدید مدیکال نخواستن. حالا دو حالت داره یا زیر 6 ماه بودن و یا اگه بالای 6 ماه هم بودن بر اساس سن و متغیرهایی مثل سیگار کشیدن و... ازشون نخواستن که به نظر هم معقول میاد. به هر حال خدا میدونه...
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، meisam14 ، peidaye penhan ، nedali ، nedaba ، shilan ، armin021
(2014-05-11 ساعت 19:53)uncledoc نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 23:32)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 23:13)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 22:55)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 22:24)peidaye penhan نوشته:  سلام دوست خوبم
اعتباز ویزا با اعتبار مدیکال ارتباط مستقیم داره یعنی اگه مدیکال شش ماه اعتبار داره ویزاتون شش ماهه است واگه دو ماه اعتبار ویزاهم دو ماهه است. اعتبارمدیکال امسال برای تمام سفارتها شش ماهه است. و در صورتی که از زمان مصاحبه شش ماه گذشته تمام افراد کیس باید مدیکال رو تمدید کنند.
یه بار فکر کنم راجع به این قضیه کلی‌ بچه ها بحث کردن. as long as مدیکال شما اعتبار داشته باشه بهتون ویزا ۶ ماهه میدن شما هم ۶ ماه وقت دارید وارد آمریکا بشید چه ۱ روز از مدیکال مونده باشه چه ۵۰ سال.

فرشاد جان شرمنده من ایروان از کریستین پرسیدم گفت که هر جه قدرازمدیکال مونده ویزاتون بر همین زمان مصاحبه میشه بعد گفت مدیکال ۶ماهستو اعتبار عکس قفسهسینه یک ساله این رو خودم پرسیدم و جواببهطور مستقیم رو شنیدم
نمیدونستم.

ولی‌ به نظرم منطقی‌ نیومد فرض کنید من ۲۰ سپتامبر مدیکال ۶ ماهش تموم بشه، بعد ۱۹ سپتامبر ویزا بگیرم. یعنی‌ ۱ روز وقت دارم برم آمریکا؟

در ضمن تو فرودگاه فقط ازتون عکس قفسه سینه رو میخوان از کجا می‌فهمن کی‌ مدیکال دادیم؟

------------------------------------------

دوست من حق با شماس من حرفم رو پس میگیرم. اینجا واضح گفته که مدت ویزا و مدیکال محدود به هم هستن و باید وقتی‌ وارد آمریکا میشید مدیکال اعتبار داشته باشه.

http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html

پوزش من رو بپذیرید.

ولی‌ واقعاً منطقی‌ نیست ! حتی مسخرس!! یعنی‌ ماسلن من الان مدیکال دادم ایدز نداشتم یه دفعه رفتم ۳ ماهه ایدز گرفتم بعد اینقدر خطرناک شده که نتونم برم آمیکا! یا ۳ ماهه سل گرفتم؟ واقعاً مسخرس.
درود. دوست عزیز آزمایش خون (لااقل در ابوظبی) فقط محدود به RPR (سفلیس) بود و اگه خدای نکرده شما چیز دیگه ای هم داشته باشید نه تست می گیرن و نه فکر کنم براشون مهم باشه. بنده فکر می کنم این تمدید ها فقط نونی هست که این ها قرض هم میدن. با دارالترجمه معتبری که خدمات پیکاپ پاسپورت رو انجام میده صحبت کردم گفت امسال از کیس هایی که پاسشون رو فرستادیم ابوظبی واسه زدن ویزا از هیچ کدوم تمدید مدیکال نخواستن. حالا دو حالت داره یا زیر 6 ماه بودن و یا اگه بالای 6 ماه هم بودن بر اساس سن و متغیرهایی مثل سیگار کشیدن و... ازشون نخواستن که به نظر هم معقول میاد. به هر حال خدا میدونه...
دوست عزیزم سیگار یک مشکله پزشکی نیست اگه سوال از شما سوال پرسیدن واسه اینه که تو جک لیستشون هست من به دکتر کریستین گفتم تو ایروان مشکل سازه برای مهاجرت گفت اصلا کاری ندارن ولی واسه سلامتیت بده
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، behfaza ، farshad varaste ، قصه گو ، nedaba ، kage.omid
ما هم وارد روز 98 ام میشیم الان تقزیبا 50روز از آخرین آپدیتمون گذشته و هیچ خبری نیست امیدوارم این هفته خبرهای خوبی در راه باشه . آمین
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

با سلام . دوستان ابوظبی آیا این دوتا سایت را برای اطلاع از وضعیت کلیرنس چک میکنید ؟
1 - http://www.abudhabiivo.net/

2 - https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، amin arefi ، armin021
مثل اینکه واقعا سایت ابوظبی ترکیده ایشالا به حق 5تن خیر نبینی ! خون به دلمون کردی . جزه جیگر بگیری به حق علی ... روز خوش نبینی... کلیرنس تو ببینم یه روز ایشالا !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

دوستان عزیز

یک سوال

آپدیت شدن های مکرر قبل از مصاحبه (سفارت آنکارا) چه معنی می تونه داشته باشه؟ بخصوص اینکه یکی از آپدیت ها برای کیس اصلی نیست برای همراه هست.

با تشکر و آرزوی موفقیت
تشکر کنندگان: soli asali ، mpas89 ، pari pari ، قصه گو ، nedaba ، armin021
(2014-05-11 ساعت 22:10)shazad نوشته:  دوستان عزیز

یک سوال

آپدیت شدن های مکرر قبل از مصاحبه (سفارت آنکارا) چه معنی می تونه داشته باشه؟ بخصوص اینکه یکی از آپدیت ها برای کیس اصلی نیست برای همراه هست.

با تشکر و آرزوی موفقیت

معنیش اینه که بارو بندیلتو ببند که باید بری Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: gema ، lighter ، قصه گو ، nedaba ، kage.omid ، meisam14 ، ghazaleh12324 ، armin021
(2014-05-11 ساعت 19:29)shad52 نوشته:  سلام تاریخ مصاحبه ما3feb بود.4بار ابدیت شدیم هنوز ویزامون نیومده بامید موفقیت همگی افراد کیس 4 نفر
دوست عزیز ما هم یک روز پس از شما بودیم یک اپدیت اونم 20march بوده
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، armin021
(2014-05-11 ساعت 22:10)shazad نوشته:  دوستان عزیز

یک سوال

با تشکر و آرزوی موفقیت
اصلا تو فکر معنی ونشونه و اینجور چیزا نباش اوضاع خرابتر از این چیزاست و هیچی معلوم نیست
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: jojo_hami ، pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو ، nedali ، H Pier ، nedaba ، kage.omid ، shilan ، armin021
(2014-05-11 ساعت 22:10)soli asali نوشته:  مثل اینکه واقعا سایت ابوظبی ترکیده
بیزحمت آدرس این سایتی که ترکیده اینه آیا http://abudhabi.usembassy.gov/. ؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، peidaye penhan ، farshad varaste ، nedaba ، shahryar7021 ، armin021
واسه من ابوضبی کار میکنه -ترکیدگیش درست شد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، peidaye penhan ، farshad varaste ، nedaba ، armin021
(2014-05-11 ساعت 22:05)behfaza نوشته:  با سلام . دوستان ابوظبی آیا این دوتا سایت را برای اطلاع از وضعیت کلیرنس چک میکنید ؟
1 - http://www.abudhabiivo.net/

2 - https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx

بله، همین دو تا را چک می کنیم.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: H Pier ، nedaba ، soli asali ، armin021 ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان