کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-22 ساعت 06:28)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «miladfr12» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «میما» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «NEURON» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «samohajer» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nikfar80» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shilan» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «htity» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «monthmehr» عزیزღღღ

به به یعنی عالیه خدایا شکرت
قصه گو ممنونم Cool
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
هوررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا تبریک به همه کلیر شده ها از این به بعد هر هفته فقط هورررااااا داریم
به به به .... چه صبحي شد .... هووووورررررررراااااا براي همه كليرشده هاي عزززيز .....
از طرف خودم و بقيه بچه هااا قول ميدم به زوووودي به جمعتون ميپيونديم.... يووووهوووووووو... Big GrinBig Grin

پس فقط شااااد باشيم و اميدوااار... Cool

[عکس: 212d9182eca8f080c73bc891740a3285.jpg]
(2014-05-22 ساعت 10:08)pari pariaaa نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 10:01)KIMIA2005 نوشته:  پری خانم چه خبرا از ارمنستان بسلامتی ویزا خوشگله رو گرفتید ؟؟

سلامتي ،ديروز عصر تو سيس issued شديم و تا ظهر ميرم ويزارو بگيرم ايشالا Smile

خدا را شکر مبارکتون باشه پری خانم شیرینی فراموش نشه Big Grin
شما دوشنبه پاس ها رو تحویل دادید و امروز پنج شنبه اماده شده درسته ؟؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
سلام به همه دوستان ، مخصوصا اونهايي كه كلير شدن، من كلا هميشه آدم خوش قدمي هستم، حالا كه به جمع كليرنس هاي ايروان اومدم كلي امروز كلير داشتيم( يكم خودمو تحويل بگيرم) خلاصه اميدوارم همه بچه ها به خصوص ايرواني هاي عزيز كيلو كيلو كلير بشن،
اينم از هوراي من
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
ضمن تبریک به همه دوستان کلیر شده ارمنستان . کیس ها را تو سیس چک کردم ظاهرا اکثرا کیس های خانوادگی بود به نظر می رسه توجه ویژه ای به این کیسها دارند که جای خوشحالی هست. از میان کیس های مجرد که مدت زیادی منتظرند آماری هست؟
آقا منم به نوبه خودم تبریک می گم ولی چرا اینقدر نا مرتب کیس ها رو اعلام می کنه کسی نظری نداره ؟؟
پس من کییییییییییییییی کلیر می شم ..............
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
دوستان عزیز ما هم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا شدیم. به امید کلیر شدن همتوووووووووووووووووووووووووووووون!!!!!!!!!!!!!!
(2014-05-22 ساعت 10:25)خسته از وطن نوشته:  دوستان عزیز ما هم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا شدیم. به امید کلیر شدن همتوووووووووووووووووووووووووووووون!!!!!!!!!!!!!!

ديروز چه آرزويي براتون كردم.... ديدي برادر من... Cool.
هوووووررررررررااااااااااا يه عالمه Big Grin
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به همه دوست تای گلم تبریک میگم خدایا شکرت ایشالله هر هفته همین طوری باشه.......
متاسفانه نشد،
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بازم شكرت.
و یه هورای قشنگ واسه دوستای عزیزم.
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ویزا قشنگه مباركتون باشهSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
(2014-05-22 ساعت 10:25)irn22 نوشته:  ضمن تبریک به همه دوستان کلیر شده ارمنستان . کیس ها را تو سیس چک کردم ظاهرا اکثرا کیس های خانوادگی بود به نظر می رسه توجه ویژه ای به این کیسها دارند که جای خوشحالی هست. از میان کیس های مجرد که مدت زیادی منتظرند آماری هست؟
مگه ما مجردا دل نداریم ما هم دلمون می خواد خوب ......
فکر بد نکنید دلمون ویزا می خواد همییییییییییییییییییین ....
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-05-22 ساعت 10:25)خسته از وطن نوشته:  دوستان عزیز ما هم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا شدیم. به امید کلیر شدن همتوووووووووووووووووووووووووووووون!!!!!!!!!!!!!!

تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک هووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررراااااااااااا
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
(2014-05-22 ساعت 10:20)maryam_a نوشته:  به به به .... چه صبحي شد .... هووووورررررررراااااا براي همه كليرشده هاي عزززيز .....
از طرف خودم و بقيه بچه هااا قول ميدم به زوووودي به جمعتون ميپيونديم.... يووووهوووووووو... Big GrinBig Grin

پس فقط شااااد باشيم و اميدوااار... Cool

[عکس: 212d9182eca8f080c73bc891740a3285.jpg]
مریم جون عاشق این تصویراتم به جا و قشنگ
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
دوست خوبم خدا رو شکر خیلی خوشحالم براتون...
متاسفانه نشد،

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان