کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-23 ساعت 15:52)houshym نوشته:  سلام به دوستان 2014
میخواستم بدونم نظرتون در مورد اینکه از بین انکارا ، ایروان کدام رو انتخاب کنیم؟
با تشکر
دوست عزیز حتما ایروان شک نکن بخصوص از نظر قیمت خیلی به صرفه است(فکر کنم جای سوال شما اینجا نبود.....)موفق باشید.Smile
تبریک به همه دوستان عزیز بخصوص علی آقای عزیز. خیلی مبارکتون باشه. با آرزوی کلییر شدن هرچه زودتر همه ی دوستان منتظرم و پدر جان Smile +++++++
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
چه خوبه که دوستان خوشحالنSmile
تبریک به کلیر شده ها و با آرزوی پایان انتظار برا بچه های منتظرRolleyes
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
l من فکر میکنم کارمندای ارمنستان یه سر رفتن از اون محصولات 110 ساله شون و یک چند پیکی زدن و حسابی سره حالن و و تا همرو کلیر نکنن ول کن نیستند Big Grin
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
(2014-05-23 ساعت 15:45)reza_top60 نوشته:  دوستان من دیشب به ایروان ایمیل زدم و امروز همون جوابها رو دادند اما در قسمت پایین ایمیل دو تا مطلب رو بولد کرده یعنی چی؟

PS. The principal applicant and the child can receive their visas as soon as possible.

ATTENTION: UNDER NO CIRCUMSTANCES CAN A VISA BE ISSUED OR AN ADJUSTMENT OF STATUS OCCUR IN YOUR CASE AFTER SEPTEMBER 30, 2014.

VERY IMPORTANT: BECAUSE OF THE LIMITED NUMBER OF VISAS THAT MAY BE ISSUED UNDER THIS PROGRAM, VISAS MAY CEASE TO BE AVAILABLE EVEN BEFORE THIS DATE. THIS IS ESPECIALLY TRUE THE CLOSER TO SEPTEMBER 30 AN APPLICATION OR RE-APPLICATION IS MADE.

دوستان یکی جواب منو بده نگرانم
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، nedaba ، armin021 ، peidaye penhan
(2014-05-23 ساعت 16:43)reza_top60 نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 15:45)reza_top60 نوشته:  دوستان من دیشب به ایروان ایمیل زدم و امروز همون جوابها رو دادند اما در قسمت پایین ایمیل دو تا مطلب رو بولد کرده یعنی چی؟

PS. The principal applicant and the child can receive their visas as soon as possible.

ATTENTION: UNDER NO CIRCUMSTANCES CAN A VISA BE ISSUED OR AN ADJUSTMENT OF STATUS OCCUR IN YOUR CASE AFTER SEPTEMBER 30, 2014.

VERY IMPORTANT: BECAUSE OF THE LIMITED NUMBER OF VISAS THAT MAY BE ISSUED UNDER THIS PROGRAM, VISAS MAY CEASE TO BE AVAILABLE EVEN BEFORE THIS DATE. THIS IS ESPECIALLY TRUE THE CLOSER TO SEPTEMBER 30 AN APPLICATION OR RE-APPLICATION IS MADE.

آقای رضای گل چطوری؟
بابا چیزی نگفته میگه ویزا تا آخر سپتامبر بیشتر نمی‌دیم حواست باشه!

البته یه چیزی بهت بگم اگه ویزا نینیتون با بانو رو هنوز نگرفتین به تاریخ انقضأ کیلیرنس توجه کنید.
خوشحالم.
با آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «byazdani» عزیز
با آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «azifa» عزیز
با آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «farazz» عزیز
با آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «tenese» عزیز
با آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «tabrizi» عزیز
با آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sal0811» عزیز
با آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «aseman abi» عزیز
با آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mohammad_kh» عزیز
با آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «saami» عزیز
با آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «20142ddc» عزیز
با آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «rasool1» عزیز

انكارا ما همين امروز منتظريم
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
[size=x-large][color=#C71585]هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

آفرین بر ایروان و تیریک به تک تکدوستان و یار قدیمی کیمیا Big Grin

ایها الشعب ال ابوظبی تتبعوا ایروان بالتعجیل

با انکارا هم که نمیدونم به چه زبانی بگمCool

آقا رضا نگران نباشین ، راجع به ۳۰ سپتامبر توضیح داده که شاید سهمیه ویزا تموم‌بشه حتی به ۳۰ سپتامبر هم‌نرسه داستان. خلاصه این همه روده درازی کردن که همسرتون بهمراه فرزندتون ویزا رو بگیرین بخاطر احتمال تموم شدن سهمیه ها.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.

اقا رضا ربطی به کیس شما نداره یک مورد کلی هستش که قید کرده
توی یک جمله :به هیچ عنوان بعد از 30 سپتامبر ویزا صادر نخواهد شد و بدلیل محدود بودن تعداد ویزاهای صادره حتی قبل از این تاریخ بخصوص نزدیک به 30 سپتامبر امکا ن متوقف شدن صدور ویزا وجود خواهد داشت
میخواسته بگه زودتر بیا ویزای خانم و گل پسرتو بگیر تا تموم نشده
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
سلام با این همه تعطیلی هفته اینده ابو ظبی کسی هفته اینده مصاحبه داره یا نه
كيس نامبر : 2014ASxxx5xxx ------- تعداد افراد: 4نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 12 می--- برگه ابی -
8jul-7jul-7jun-19may-14may
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، arashS ، meisam14 ، pari pari ، armin021 ، hamidrezapir1 ، peidaye penhan
(2014-05-23 ساعت 15:51)soli asali نوشته:  اینقدر من از دوستان 2015 و کلیر شده ها و کلرنس خورده ها پیام دارم که حد نداره Sad مخصوصا دیروز
بدون منظور بوده دوستان .. بالاخره تو این همه پیام 1کیش در رفته دیگه ! Smile

سلی عزیز اگه نام کاربری ها رو هم سبز میکردی خیلی خوب میشدا Big Grin
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-05-23 ساعت 16:57)گلپری نوشته:  سلام با این همه تعطیلی هفته اینده ابو ظبی کسی هفته اینده مصاحبه داره یا نه

The U.S. Embassy in Abu Dhabi will be officially closed on Sunday, May 25, 2014, in observance of Memorial Day and Prophet's Ascension Day. Normal business operations will resume on Monday, May 26th.
فقط يكشنبه تعطيله و از دوشنبه كار Smile
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
(2014-05-23 ساعت 15:52)me_u نوشته:  سلام خدمت تمامی دوستان
به همه دوستان کلیر شده تبریک ویژه و خاص میگم.امیدوارم مراحل باقی مانده تا رسیدن به هدف نهائی را با موفقیت طی کنید.

مهم:
دوستان همگی دست بکار شید ودعا کنید تمامی سهمیه آسیا در بولتن جولای کارنت بشه!
اگر این اتفاق بیوفته خبرهای خوبی در راهه که بهتون خواهم گفت.
حتی این اتفاق نیوفته برای کیسهای 2000 تا 4000 خبرهای خوبی هست که از اول جون به اطلاع شما خواهد رسید.

اندکی صبر سحر نزدیک است.

سرافراز باشید.مثل سرو
شما کارت درسته و حرفات همیشه انرژی بخشه...یه ذره از اون خبر خوبو الان میگی؟Big Grin
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-05-23 ساعت 17:02)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 15:51)soli asali نوشته:  اینقدر من از دوستان 2015 و کلیر شده ها و کلرنس خورده ها پیام دارم که حد نداره Sad مخصوصا دیروز
بدون منظور بوده دوستان .. بالاخره تو این همه پیام 1کیش در رفته دیگه ! Smile

سلی عزیز اگه نام کاربری ها رو هم سبز میکردی خیلی خوب میشدا Big Grin

ای بابا !
به خدا سبزه سبزه ریشه هم داره !
من هرکی کلیر شده بود سبز کردم Sad
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان