کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-24 ساعت 17:03)گلپری نوشته:  سلام ببخشید اپدیت ابوظبی را از کجا میشه فهمید اون بالا تاریخ روز رو میزنه اپدیتش کجاست
آپدیت رو باید از تو سایت سیس چک کنید
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: pari pari ، armin021 ، arashS ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-05-24 ساعت 16:51)masoudyara نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 14:39)ali3875 نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 14:17)sahar66 نوشته:  سلام دوستان :
من سفارت 20 may مصاحبه داشتم. یه بار 22 الانم 24 اپدیت شدم. این یعنی چی؟

مفهومش اینه پرونده کاغذی شما بعد مصاحبه داره به فایلهای کامپیوتری در میاد و کلاسه میشه
همه کیسها بعد از مصاحبه این آپدیت هارو دارن دوست عزیزRolleyes
چه جالب منم 20می مصاحبه داشتم و دقیقا" مثل شما آپدیت شدم کجا مصاحبه داشتید
فقط اگه اینطوره چرا مال بچه ها آپدیت نشده و فقط کیس من و همسرم آپدیت شده.یه سوال دیگه اینه که چرا مال بچه ها رو admin processing نزده و همون حالت ready مونده
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: armin021 ، sophia ، arashS ، قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa
دلم خبرهاي خوب ميخواد
جيغ و هورااي زياد از اون خبرهايي كه از ذوق خنده و گريه با هم قاطي ميشه و كلا دگرگون بشم تو خوشحالي غلط بزنم و خلاصه همه چيزاي خوب كه خستگي اين چند وقت رو در بياره
الهي به اميد تو خدا جونم مرسي كه هستي و كنارمي
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
سلام و وقت بخیر دوستان Smile
به امید خدا همه هرچه زودتر کلیر میشن. بنده بعد از 185 روز بواسطه ایمیل یه آپدیت خوردم و نهایتا 22می بعد از 199روز یکنفرمون کلیر خورد و تازه بلاتکلیفیمون بیشتر شد.Sad پس دعا کنید اگه کیستون چند نفره هست همزمان با هم کلیر بخورین.
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
کاربران در حال بازدید این موضوع: farshad varaste، hamed.us، masoudyara، mehdidashti62، nedaba، tabrizi، tenese، titi_spring64، USA2014، حمید قا، 1 مهمان
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
یه چیزی میگم نخندینا..من الان داشتم نرخ تورها و هتل های دبی رو چک میکردم..برنامه ریزی هم کردم..پنجشنبه میریم..تا جمعه هفته بعدش..کی؟؟؟؟؟ نمیدونم ولی نزدیکه
من اگر کلیر نشدم بعد 30 سپتامبر بیاین آسایشگاه روانی عیادتم Sad
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-05-24 ساعت 16:55)masuodrh نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 13:40)hudson نوشته:  واااااي
بيشتر از شش ماه بدون حتي يك آپديت
كسي هست كه همين شرايط را داشته باشه؟
يعني تا الان اصلا آپديت نداشته باشه؟
من خيلي نگران و ناراحتم

دوست خوبم ما و خیلی های دیگه که کیس هامون نزدیک همه تو سفارت ابوظبی شرایط یکسانی داریم با شما و تنها آپدیت ما 10 فوریه بوده که اونم اصلا مهم نبود..نگران نباشید..اتفاقات خوب در راهه.
من میگم ما جون مال ما کارنتی های دور دومه..

اميدوارم واقعا
Smile
به نظرتون ايميل زدن به سفارت فايده اي داره؟
بزنم؟
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
تشکر کنندگان: masuodrh ، maryam_a ، pari pari ، armin021 ، arashS ، sysmaster ، peidaye penhan ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-05-24 ساعت 18:00)hudson نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 16:55)masuodrh نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 13:40)hudson نوشته:  واااااي
بيشتر از شش ماه بدون حتي يك آپديت
كسي هست كه همين شرايط را داشته باشه؟
يعني تا الان اصلا آپديت نداشته باشه؟
من خيلي نگران و ناراحتم

دوست خوبم ما و خیلی های دیگه که کیس هامون نزدیک همه تو سفارت ابوظبی شرایط یکسانی داریم با شما و تنها آپدیت ما 10 فوریه بوده که اونم اصلا مهم نبود..نگران نباشید..اتفاقات خوب در راهه.
من میگم ما جون مال ما کارنتی های دور دومه..

اميدوارم واقعا
Smile
به نظرتون ايميل زدن به سفارت فايده اي داره؟
بزنم؟

والا من زدم هفته پیش فعلا که جواب ندادن..فکر هم نمیکنم جواب بدن
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: maryam_a ، armin021 ، peidaye penhan ، قصه گو ، hudson ، soli asali ، nedaba
بچه ها سلام وقت نشد زودتر بیام بگم هنوزصفحاتم کامل نخوندم امروز .تاریخ امروز تاریخی 3/3/93 جالب نه .انشالا هرچه زودتر تمام کلیرنسیا کلیر بشن .راستی یه جا دیدم یکی نوشته بود ابوظبی جمعه شنبه تعطیل درست ولی این یکشنبه هم تعطیل
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: masuodrh ، maryam_a ، shadi79 ، pari pari ، armin021 ، sophia ، arashS ، peidaye penhan ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، pari pariaaa
(2014-05-24 ساعت 16:51)masoudyara نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 14:39)ali3875 نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 14:17)sahar66 نوشته:  سلام دوستان :
من سفارت 20 may مصاحبه داشتم. یه بار 22 الانم 24 اپدیت شدم. این یعنی چی؟

مفهومش اینه پرونده کاغذی شما بعد مصاحبه داره به فایلهای کامپیوتری در میاد و کلاسه میشه
همه کیسها بعد از مصاحبه این آپدیت هارو دارن دوست عزیزRolleyes
چه جالب منم 20می مصاحبه داشتم و دقیقا" مثل شما آپدیت شدم کجا مصاحبه داشتید
سلام دوست عزیز:
من ایروان مصاحبه داشتم.
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: masoudyara ، pari pari ، armin021 ، arashS ، peidaye penhan ، قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-05-24 ساعت 17:59)masuodrh نوشته:  یه چیزی میگم نخندینا..من الان داشتم نرخ تورها و هتل های دبی رو چک میکردم..برنامه ریزی هم کردم..پنجشنبه میریم..تا جمعه هفته بعدش..کی؟؟؟؟؟ نمیدونم ولی نزدیکه
من اگر کلیر نشدم بعد 30 سپتامبر بیاین آسایشگاه روانی عیادتم Sad

يعني كلي خنديدم از دستت... Big GrinBig Grin
برنامه ريزيت هرچي بود به منم بگو.. ايشالا به زوووووودي ميريم تو كار برنامه ريزي واسه سفر اصليه... Tongue
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

(2014-05-24 ساعت 18:06)shilan نوشته:  بچه ها سلام وقت نشد زودتر بیام بگم هنوزصفحاتم کامل نخوندم امروز .تاریخ امروز تاریخی 3/3/93 جالب نه .انشالا هرچه زودتر تمام کلیرنسیا کلیر بشن .راستی یه جا دیدم یکی نوشته بود ابوظبی جمعه شنبه تعطیل درست ولی این یکشنبه هم تعطیل

سلام : دست شما درد نكنه بابت جوابم ،. ميخواى بدونم براى چى ديگه يكشنبه تعطيله
تشکر کنندگان: pari pari ، armin021 ، arashS ، peidaye penhan ، قصه گو ، soli asali
(2014-05-24 ساعت 18:25)sani1348 نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 18:06)shilan نوشته:  بچه ها سلام وقت نشد زودتر بیام بگم هنوزصفحاتم کامل نخوندم امروز .تاریخ امروز تاریخی 3/3/93 جالب نه .انشالا هرچه زودتر تمام کلیرنسیا کلیر بشن .راستی یه جا دیدم یکی نوشته بود ابوظبی جمعه شنبه تعطیل درست ولی این یکشنبه هم تعطیل

سلام : دست شما درد نكنه بابت جوابم ،. ميخواى بدونم براى چى ديگه يكشنبه تعطيله

روز یادبودسربازان کشته شده در جنگ 26 مه 2014 دوشنبه ایالات متحده آمریکا
روز معراج حضرت محمد (ص)* 27 مه 2014 سه شنبه امارات متحده عربی
این 2 تاروز 1 روزش کردن 1 شنبه تعطیله البته تو صفحه اول سفارت ابوظبی هم نوشته
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
(2014-05-24 ساعت 06:33)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «wowwow2» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «uranus88» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mohammad_kh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «tenese» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «usafirststeps» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sargol2001...» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kage.omid» عزیزღღღ

ممنونم قصه گو عزیز
کیس نامبر:**11 مصاحبه:3 مارچ انکارا اخرین اپدیت:31جولای تعداد کیس: خود قشنگم فقط مبدا:لب کارون مقصد:پنسیلوانیا
دوستان عزیز برای کمک به همدیگه در زمینه انگلیسی صحبت کردن بهتر لطفا در صورت تمایل شماره تون رو به نسیم بانو پیغام بدید تا در گروه وایبر عضو بشید.
ایشالله که بتونیم دوست و همیارهای خوبی واسه هم باشیم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان