کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سیمین ارام و نیکی و همه دوستان نمیدونین چقدر خوشحالم بالاخره به ارزوم رسیدم سفارتها ده ده تا کلیر میکننBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinCool
تبریکککککککککککک دوستای گلم واقعا از ته دل براتون خوشحال شدم .

دیش دیش بوم بوم قلبم می گه گومب گومب آهاننننن حالااااا بیاااااا وسطططططط Big Grin ( طرح شاد سازی و رقص )

کاربران در حال بازدید این موضوع: aaraam، azadeh2014، behdadK، hamid.13491020، hamideftex2014، hamidrezapir1، masuodrh، miladfr12، morteza88، nasim، nedaba، NIKKI، peymanpakd، reasonable، sani1348، shahryar7021، soheil_zk، usawin2014، مهدی 2014، میما، 3 کاربر مخفی، 7 مهمان

چه خبره اینجااااااا یکیییی منوووو بیگییییرههههه ! 7 مهمان و 3 کاربر مخفی Big Grin جمع خودییه دوستان اظهار هویت بفرمایین Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-05-26 ساعت 11:57)miladfr12 نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 11:52)aaraam نوشته:  دوستان عزیزم
من کلیر شدممممممممممممممممممممممممم
خدایاااااااااااااااااااااااااااا
ازت میخوام همه دوستان خوبم این لحظه رو تجربه کنن.

خیلیخیلی هوووووووووووووووووووراBig Grin

سلی جون رنگ سبز وردار بیار ابوظبی منفجر شد......

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من ميگم تا آخر هفته كلي ديگه كلير ميشن
به اميد خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
(2014-05-26 ساعت 12:01)A10A نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 11:57)miladfr12 نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 11:52)aaraam نوشته:  دوستان عزیزم
من کلیر شدممممممممممممممممممممممممم
خدایاااااااااااااااااااااااااااا
ازت میخوام همه دوستان خوبم این لحظه رو تجربه کنن.

خیلیخیلی هوووووووووووووووووووراBig Grin

سلی جون رنگ سبز وردار بیار ابوظبی منفجر شد......

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کاربران در حال بازدید این موضوع: A10A، alimomen، armin021، artam2، behdadK، ehsan1095، hamid.eng، hamidrezapir1، marjan123، masuodrh، miladfr12، morteza88، mortezash، nasim، nedaba، parifari، peymanpakd، reza_top60، sani1348، soheil_zk، usawin2014، مهدی 2014، 3 کاربر مخفی، 4 مهمان

وای خدایا ممنون که دعاهای ما رو اجابت کردی..چه روزی شده
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
هوووووووررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
منم کلیییییییییییرررررررررررررر شدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
ای کاش وطن جائی برای ماندن بود
هووووورررررراااااااا براي همه كليرشده هااااااا....

[عکس: 8fbc700094a4807926972594e283876c.jpg]
به به تبریک میگم از دوشنبه که تعطیلی تو آمریکاست انتظار نداشتیم این همه کلیر .. ببین دیگه بقیه هفته چی میشه.
تبریک میگم به همه عزیزان کلیر شده.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-26 ساعت 01:33)arashS نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 23:31)20142ddc نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 23:24)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 22:41)20142ddc نوشته:  سلام دوستان عزیز
من دیشب اعلام کردم که تو سایت سیس جلوی اسم پسرم زده رفیوز ونظر عمو سعید عزیز این هست که به دلیل این می تونه باشه که اون۲۱ سال رو رد کرده چون سفارت آنکارا امروز تعطیل بود فعلا جوابی در این مورد از اونها نگرفتم.ولی به سایت سفارت که مراجعه کردم دیدم در قسمت سوالات متداول سوال دوم دقیقا سوال منو پرسیده وبرداشت من از جواب داده شده این هست که ملاک دادن ویزا به فرزندان فرمی است که موقع ثبت نام پر شده وطولانی شدن زمان دریافت ویزا تاثیری بر دریافت ویزای اونها نداره.حالا این مطلب مطابق ب استنباط بنده است لذا خواهشم اینه که دوستانی که به زبان انگلیسی تسلط بیشتری دارند به سایت سفارت آنکارا یه سری بزنند ومفهوم دقیقتری ارایه کنند تا بنده وسایر دوستانی که همین سوال رو دارند ونگران این موضوع هستند تکلیفشون رو بدونند.از توجه وهمدلی شما صمیمانه سپاسگزارم.
ضمنا بنده همین دیشب بنا به درخواست دوستان امضامو افقی کردم.

دوست محترم
اگه امکان داره لینکشو بذارین ،برای ترجمه در خدمتیم.
turkey.usembassy.gov
از لطف شما سپاسگزارم

آقا چیکار کردی تو با من امروز؟ از وقتی داستان پسر شما رو خوندم آب خوش از گلوم پایین نرفت امروز الان ساعت 1 و پنج دقیقه بامداده
الان می‌رم راحت بخوابم
اول که انگلیسی من داره بهتر میشه به لطف این کیلرنس و وقت اضافه ولی خیلی خوب نیست. اما با این کوره سواتمون دلم برات بگه مادر و پدر عزیز
توهمون سوال دوم که شما می‌فرمایید نوشته.
سئوال:
MY CHILD WAS BELOW 21 AT THE TIME OF PETITION FILING. HE/SHE IS NOW OLDER THAN 21. CAN HE/SHE GET A VISA AS WELL?
جواب :
Your child may be able to receive a visa even after the age of 21 under the”Child Status Protection Act (CSPA)” (click on link for more information). We will determine whether or not the CSPA applies for your case during the interview.
بطور خلاصه تو جواب گفته که بنا به قانون CSPA‌ممکنه به فرزند شما ویزا تعلق بگیره.
بعد یه لیک گذاشته برای سایتی که CSPA رو توضیح داده. ماهم لینکی‌ش کردیم. آره همون آبیه تو متن جواب که به زبان انگلیسه کلیک کن دادا تاببینی
---------------------------------------------------------------------------
خوب حالا که رفتی تو اون لینک آبیه می‌بینی که درباره این قانون طلایی CSPA برامون توضیح داده.
جونم برات بگه که گفته:
The Child Status Protection Act (CSPA) amended the Immigration Nationality Act (INA) by changing who qualifies as a child for purposes of immigrant. This permits certain beneficiaries (see the glossary for a definition of the term “beneficiary”) to retain classification as a “child,” even if he or she has reached the age of 21.
این قانون CSPA اصلاح شده تا کسانی که بالاتر از 21 سال هستند و واجد شرایط مهاجرت هستند به عنوان کودک باقی بمانند حتی اگر سن آنها بیشتر از 21 سال باشه.
بعدش باز توضیح بیشتر داده که
“child” is defined as an individual who is unmarried and under the age of 21. Before CSPA took effect on August 6, 2002, a beneficiary who turned 21 at any time prior to receiving permanent residence could not be considered a child for immigration purposes. This situation is described as “aging out.” Congress recognized that many beneficiaries were aging out because of large backlogs and long processing times for visa petitions. CSPA is designed to protect a beneficiary’s immigration classification as a child when he or she ages out due to excessive processing times. CSPA can protect “child” status for family-based immigrants, employment-based immigrants, and some humanitarian program immigrants (refugees, asylees, VAWA).

تا قبل از 6 آگوست 2002 سن بچه هنگام صدور ویزا سنجیده می‌شد و اگه موقع امور اداری زیر 21 سال بود اما هنگام گرفتن ویزا 2 دلسوزانه1 رو رد کرده بود ویزا برای وی صادر نمی‌گردید. اما از روز فرخنده 6 آگوست 2002 کنگره (که خدا پدر تک تک‌شون‌و رحمت کنه) تشخیص داد که به علت طولانی بودن امور اداری پرسه مهاجرت یک نفر که می‌خواهد ویزا بگیرد و می‌تواند 21 سال درنظر گرفته بشود اگر این اضافه سن به دلیل زیاد بودن حجم امور اداری باشد که این برای مهاجرت های خانوادگی ( مثل شما ) مهاجرت‌های کاری و پ ن ا ه ن د گ ی را شامل می‌شود.
ملاک‌شون هم فروم DS-230 که اونم شما پارسال پر کردین که عزیزما زیر 21 بوده.
آقا برو راهت بخواب بذار مام بخوابیم. بابا اعصاب نداریم. نکنید کاری که ما هم مثل مرتضی بریم زیر آنژیو مانژیو.
حالا بچه‌ها اگه خواستین تشکر کنین من رتبه متبه نمی‌خوام. اگه این پدر و مادر مارو به عمویی پسرگل‌شون قبول کردن . ما هم مثل عمو سعید دوست داریم از این به بعد عمو آرش خطاب بشیم Big Grin
بریم به سلامت ایشاالله تو آ م ر ی ک ا می‌بینمتون
سلام عمو آرش عزیز
از اینکه خانواده ما عموی مهربون وباسوادی مثل شما داره به خودمون می بالیم واز اینکه مشکل مارو دلسوزانه پی گیری کردید صمیمانه سپاسگزارم.تمام مطالبی را که فرمودید دیشب خواندم
وبرداشت خودمو با شما خوبان مطرح کردم .خوشحالم که اون رو تایید کردید.برای شما وعزیزانتون راهی هموار وپر از زیبایی وسلامتی آرزو می کنم.به امید پایانی زیبا برای همه منتظران
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی

به همه بچه های ابوظبی که امروز کلیر شدن تبریک میگم
881
1129
1138
1300
1301
1479
1681
1784
1789
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

اهنگ بندری گذاشته انگار ابوظبی هاهااهااااااااااا ؟
چه بزنو بکوبیه لبه بندر
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
ذوستان کلیر شده :

دوستاتونو توی این تاپیک تنها نزارینااااااا تا قفل شدن این تاپیک هیچ کس از 2014 اییی ها حق نداره به طور کامل از این جمع بره !!! شیر فهههههمممم شددددد ، ااووووفتاااادددددد Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
خدارو شکر چقدر برای همتون خوشحالم
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
(2014-05-26 ساعت 12:08)I2AFSHIN نوشته:  به همه بچه های ابوظبی که امروز کلیر شدن تبریک میگم
881
1129
1138
1300
1301
1479
1681
1784
1789

ایشالا زودتر کیس نامبرهای زیر 1800 همه کلیر بشند تا نوبت به ما هم برسه. Tongue
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان