کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بچه ها اول اینکه ما هم کلیر شدیم به امید خدا
فقط یه سوال ضروری دارم که لطفا دوستان با میدیران هرچه سریعتر خواهش میکنم جواب بدین
کیس اصلی در 27 می آپدیت شد و امروز بار دوم در 29 می آپدیت و کلیر شد ولی من که شخص همراه بودم روی 20 مارچ آپدبتم باقی مونده
آیا ویزای من هم آمادست ؟ کسی از دوستان چنین مورد مشابهی داشته؟
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بالاخره بعد از ۱۹۱ روز دربدری ما هم رفتنی شدیم
2014AS0000012XX
تعداد افراد کیس: 2نفر
تاریخ و نوع ارسال فرمهای سری اول: از طریق ایمیل ودر 30 می 2013
تاریخ پاسخ از KCC: هفته بعد (7 june )
مقصد: فعلاً شیکاگو
تاریخ کارنت: سری اول اول اول Big Grin
تاریخ نامه دوم: 13 سپتامبر 2013 Big Grin
تاریخ مصاحبه: 19 نوامبر 2013
کلیرنس: 29 می
(2014-05-28 ساعت 22:22)farazz نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 21:52)2014winner نوشته:  بچه های آنکارا ایمیلاتونو چک کنین یه بنده خدایی از آنکارا با ایمیل هورا شده من اسمشو نمیگم که خودش بیاد بگه !
اصلا پا قدم منه اومدم گفتم کلیر میشین برین ببینم چند نفر ایمیلی کلیر شدن
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای دوست خوبم

دوستان عزیز شبتون بخیر من با ایمیل کلیر شدم
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

هوراااااااااااااااااا. تبريك ميگم دوست عزيز
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-05-29 ساعت 16:48)arashS نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 15:16)arashS نوشته:  بابا من از صبح منتظر این لحظه بودم

دایی ALEX55
مریم بانو maryam_a
hudson
ميما
masuodrh
قصه گو
هووووووووورررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من اومدم وسط

ای بابا من قر توکمرم خشک شده بود رفتم وسط، غافل شدم از این عزیزان دیگه

farnama
kiana11
peidaye penhan
sargol2001@yahoo.com
همسر قصه گو جان
alirezaghodrat
شما هم هورررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من بازم رفتم وسط.

ما هم کلیر شدیم
جییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ
دسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسست
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
(2014-05-29 ساعت 17:19)shohreh63 نوشته:  بچه ها اول اینکه ما هم کلیر شدیم به امید خدا
فقط یه سوال ضروری دارم که لطفا دوستان با میدیران هرچه سریعتر خواهش میکنم جواب بدین
کیس اصلی در 27 می آپدیت شد و امروز بار دوم در 29 می آپدیت و کلیر شد ولی من که شخص همراه بودم روی 20 مارچ آپدبتم باقی مونده
آیا ویزای من هم آمادست ؟ کسی از دوستان چنین مورد مشابهی داشته؟

سریع ایمیل بزنین بپرسین از سفارت و بازم تبریکککککککک چند تا کیس کلیر شدن هواپیما در بست هتل انحصاری نمیخواین؟؟؟؟Wink
(2014-05-29 ساعت 17:03)masuodrh نوشته:  من تازه الان کمی آروم شدم...چه هیجان بزرگی بود
یکی از روزهای خوب زندگیم..اونقدر جیغ میزدم و مثل بچه ها میپریدم هوا...همسرم هی منو کنترل میکرد و میگفت آرومتر..
پسر 4 ساله من...میگفت مامان بالاخره کلیر شدیممممممم؟ ماه هاست بنده خدا با این واژه که هیچی ازش نمیدونه درگیر بود
برای تک تک کلیر شده ها خوشحالم..برای بقیه هم آرزوی پایان انتظاری خوش..از ته قلبم این روز و این شادی رو براتون میخوام..
مخصوصا برای آقا مهدی و byazdani عزیز

ممنونم آقا مسعود و مريم خانم عزيز. ايشالا تو سرزمين فرصتها به بهترين آرزوهاي زندگيتون برسين.
اين دوره يه حسن خيلي بزرگي كه داره اينكه دوستان خيلي خوبي مث شما پيدا مي كنيم كه توي شادترين لحظات زندگيشون هم به ياد ديگران هستند. بهترين ها رو براتون آرزو دارم. Smile
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
(2014-05-29 ساعت 17:03)masuodrh نوشته:  من تازه الان کمی آروم شدم...چه هیجان بزرگی بود
یکی از روزهای خوب زندگیم..اونقدر جیغ میزدم و مثل بچه ها میپریدم هوا...همسرم هی منو کنترل میکرد و میگفت آرومتر..
پسر 4 ساله من...میگفت مامان بالاخره کلیر شدیممممممم؟ ماه هاست بنده خدا با این واژه که هیچی ازش نمیدونه درگیر بود
برای تک تک کلیر شده ها خوشحالم..برای بقیه هم آرزوی پایان انتظاری خوش..از ته قلبم این روز و این شادی رو براتون میخوام..
مخصوصا برای آقا مهدی و byazdani عزیز

چه جاااالب.. پسر منم با واژه كلير مشكل داشت... كلاً هردفعه از بچه هاي مهاجرسرا كلير ميشدن و ما هووورررا ميكشيديم با قيافه سوالي ميپرسيد مامان اين كلير كه ميگيد چيه؟؟؟ چرا كلير ميشن؟؟؟ اين اواخر بجاي كلير ميگفتيم كبوتر كه بچه گيج نشه... Big GrinBig Grin خلاصه كه ما هم كبووتر شديم ..
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا سپاس گزارتم

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بچه ها مبارکتون . خیلی خیلی خوشحالم.SmileSmileSmileSmile
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
(2014-05-29 ساعت 17:17)fardin123 نوشته:  ببخشید وسط شادی ها وارد شدم یک سوال داشتم و میخواستم از تجربیات استفاده کنم ، آیا تا حالا کسی از دوستانی که مصاحبه رفته قبلاً از امریه بجای سربازی استفاده کرده ! آیا اعلام این موضوع می تونه نفعی داشته باشه ؟

دوست عزیز سربازی از نظر اونها سربازیه، البته براشون توضیح بدین این قضیه رو ممکنه در زودتر کلیر شدنتون تاثیر داشته باشه ولی این که بگین امریه بودین و کلیرینس نخورین، نه این اتفاق نمی افته متاسفانه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
اين اواخر بجاي كلير ميگفتيم كبوتر كه بچه گيج نشه... Big GrinBig Grin خلاصه كه ما هم كبووتر شديم
ایشالا این کبوتر رو شونه همه بچه های اینجا بشینه
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
بچه ها من همیشه از کلیر شده ها میخواستم که در مورد کیس خودشون کمی توضیح بدن
من هم بر حسب وظیفه میگم
من و همسرم سابقه 5 سال کار در بخش دولتی نفتی
مدرک تحصیلی دکتری و فوق لیسانس و تدریس در دانشگاه
سربازی معاف
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-05-29 ساعت 17:31)aghaghia نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 17:17)fardin123 نوشته:  ببخشید وسط شادی ها وارد شدم یک سوال داشتم و میخواستم از تجربیات استفاده کنم ، آیا تا حالا کسی از دوستانی که مصاحبه رفته قبلاً از امریه بجای سربازی استفاده کرده ! آیا اعلام این موضوع می تونه نفعی داشته باشه ؟

دوست عزیز سربازی از نظر اونها سربازیه، البته براشون توضیح بدین این قضیه رو ممکنه در زودتر کلیر شدنتون تاثیر داشته باشه ولی این که بگین امریه بودین و کلیرینس نخورین، نه این اتفاق نمی افته متاسفانه...

سلام به شما
من امریه داشتم (سرباز معلم)ولی کلیرنس خوردم
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: maryam_a ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، sani1348 ، shadi79 ، nedaba ، pari pariaaa ، pari pari ، soli asali ، arashS ، armin021 ، mehdi2014 ، sophia
(2014-05-29 ساعت 17:33)shandiz نوشته:  اين اواخر بجاي كلير ميگفتيم كبوتر كه بچه گيج نشه... Big GrinBig Grin خلاصه كه ما هم كبووتر شديم
ایشالا این کبوتر رو شونه همه بچه های اینجا بشینه

الهي آمييييييين ....
اخيش
تازه حالم داره خوب ميشه
بچه ها يه سوال
ادرسي كه ما در امريكا داديم
عوض شده
بايد الان يعني اين بار كه براي ويزا ميريم به سفارت اعلام كنيم؟
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
(2014-05-29 ساعت 14:41)maryam_a نوشته:  [عکس: 1017471_303392146463568_374369567_n.jpg]

هووووووووررررررااااااااااااا.... ما كلير شديم
خدايا ممنونم از لطفت

هوراااااااا هوراااااااااا. تبريككككككككككك تبريككككككككك
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان