کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-29 ساعت 20:50)aghaghia نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 19:57)Fatehmiki نوشته:  سلام دوستان
توروخودا يكي راهنمايي كنه واقعا ناراحتم Sad بعد ٦ ماه صبر الان رفتم توي ceac ديدم يكي از ٣ تا اعضاي خونوادم زده refused Sad((((( خدا نصيب هيچ كي نكنه اين صحنه رو ! تاريخ بقيه اعضا هم امروز update شد ! از كجا بفهميم كدوممونيم !؟ Sad از كجا بفهميم چرا !؟ ديگه واسه يكيمون تموم شد ، نه!؟

سلام، اگر نفر سوم هست، شمایید، ولی خیلی ناراحت نشید، اول با سفارتی که مصاحبه شدید تماس بگیرید و دلیل رو بپرسید! سیس یک سیستم اتوماتیک داره که چون شما وارد 21 شدید شما رو ریفیوزد اعلام کرده، شما باید از سفارت کسب تکلیف کنید...

سلام دوست عزیز
بنده در صفحات قبل عرض کردم که سفارت آنکارا در پاسخ به ما گفته پرونده شما کماکان در حال بررسی است وشما سایت مارو چک کنیدو برای دریافت جوابمون توصیه کرده به بخش سوالات متداول مراجعه کنیم.ما قبلا" همین کارو انجام داده بودیم وبرداشت ما وعموآرش عزیز این بود که ملاک اصلی زمانی است که شما فرم شرکت در لاتاری را کامل کرده اید.حالا شما هم می توانید ایمیلی به سفارت مربوطه بزنید وببینید چه پاسخی می دهندواگر مارو هم مطلع کنید ممنون می شم .در هر صورت شاید مرحله بعد تماس تلفنی باشه.به خداوند متعال تکیه کنید که او یقینا" بهترینها را برای همه ما رقم خواهد زد.
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی

(2014-05-29 ساعت 23:18)shad52 نوشته:  دوستان عزیز ممکنه راهنمایی کنید کجا لیست افراد کلییر شده رو میشه دید؟

دوست عزیز برای سفارت ایروان در سایت
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html

سفارت آنکارا
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

و سفارت ابوظبی هم باید هر کیس نامبر رو دستی وارد کنید
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
دوستان ابوظبی کسی کلیر نشده ؟!!!
حدود 60 و چند روز از مصاحبه ی من و خونوادم میگذزه اماااا هیچ خبری نشده Sad(((((((
case number:2014AS00004***
تاریخ رویت قبولی : 5 می
ارسال فرم ها : 16 می
افراد کیس : 3
مصاحبه : 24 مارچ
کنسولگری : ابوظبی
دریافت برگه ی آبی
تشکر کنندگان: قصه گو ، sani1348 ، آلیس-1980 ، pari pari ، armin021 ، nedaba ، shilan ، soli asali ، arashS ، reasonable
سلام
منتظرسرا چرا خرابه؟؟
تبريك به همه كلير شده ها
٢٩xx مصاحبه آخر ژانويه
تبریک فراوان امیدوارم کلیرها به همین شکل ادامه داشته باشه....
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
(2014-05-29 ساعت 23:40)saharnaz..md نوشته:  دوستان ابوظبی کسی کلیر نشده ؟!!!
حدود 60 و چند روز از مصاحبه ی من و خونوادم میگذزه اماااا هیچ خبری نشده Sad(((((((

شصت و چند روز؟؟؟ دوستان 150 روز به بالا تازه کلیر شده اند! امیدوازم که شما هم خیلی زود کلیر بشید اما اگر همین روند ادامه داشته باشه، شما باید یه کوچولو دیگه صبر کنید، شاید تا نیمه های تیر مثلا، در هر حال شک نکنید که نوبت به شما هم خواهد رسید.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

سلام بر دوستان عزیز
کیس من خیلی با حاله من فکر میکنم که کیس من خیلی برای آفیسر بدبخت تو آنکارا خسته کننده شده چون اولا تعداد آپدیتهای من شده n بار و N → 20 و ثانیا اینکه منو دارن از آمریکا آپدیت میکنن( البته با توجه به توضیحات دوستان باتجربه )چون دو تا آپدیت آخر من ( 24و 29 می) ساعت 23:30 به بعد بوده.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
(2014-05-29 ساعت 23:20)reza_top60 نوشته:  فعلا تا کیس 3300 رو که حساب کردم هم 128 نفر منتظر هستند و تا خودم 40 تا کیس مونده اگه هر هفته ایروان 20 تا کیس کلیر کنه دو هفته دیگه نوبت من میشه.بچه ها هل بدید بچه ها هلش بدید.

دمت گرم رضا جان. بگو دقیق تا شماره چند رفتی منم تا 3500 برم. ببینم چی به چیه؟ Tongue
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
دوستان و همراهان
بدینوسیله آغاز هفته های هورا را به کلیه منتظران عالم مهاجرت تبریک عرض مینمایم
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تبریککککککککککککککککککککک و هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به همه ی کلیرشده های عزیز...امروز خونه نبودم وقتی اومدم دیدم 20 صفحه عقب افتادم .خیلی خوشحال شدم دوستان..من تمام صفحات رو می خونم و با ییشتر دوستان آشنا هستم امافرصت کمی برای نوشتن مطالبم دارم..
برای pari pari وMehdi2014 که نماد صبر و بردباری این تاپیک هستن هم آرزوی پایان انتظار را دارم
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
به به میبینیم که دوباره موج شادی به پا شده در شب جمعه...........
تبریک به همه بچه های کلیر شده...................... راستی کسی از مرتضی خبر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حال قلبش خوبه؟؟؟
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
دوستان عزيز سلام ؛ ميشه لطف كنيد جواب اين سؤالم رو بدين ؟ ممنون ميشم . اگر كسى يكماه از مديكالش مونده باشه و ويزا بگيره از زمان دريافت ويزا ٦ ماه وقت داره كه بره ؟ يا اينكه نياز به تمديد مديكال داره ؟Big GrinTongue
تشکر کنندگان: kage.omid ، armin021 ، shilan ، soli asali ، arashS ، reasonable
منتظر سرا به علت سبز شدن بیش از حد رفت به ح/ص/ر خانگی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
میشه راهنمایی کنید برای تمدید مدیکال چه ایمیلی برای دکترها بزنیم؟ ایا واکسن باید در ایران باز بزنیم؟
تشکر کنندگان: H Pier ، sani1348 ، آلیس-1980 ، pari pariaaa ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، arashS
(2014-05-30 ساعت 00:23)mohsenmb نوشته:  به به میبینیم که دوباره موج شادی به پا شده در شب جمعه...........
تبریک به همه بچه های کلیر شده...................... راستی کسی از مرتضی خبر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حال قلبش خوبه؟؟؟

سلام محسن جان من سه روزه مرخص شدم خیلی بهترم الانم یه چند روزی تو خونه استراحت میکنم ... ایشاله این سفارتها روالشونو همینطوری ادامه بدن البته آنکارا هم باید از اون دوتا یاد بگیره و حال هممون خوب بشه ... حدودا ایروان 90 تا کیس با ما فاصله داره ... امیدواریم به کلیرشدن همگی...
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان