کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-30 ساعت 08:32)ماتیتی نوشته:  Cool
(2014-05-30 ساعت 08:12)naftoonbazoft1 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 07:51)shilan نوشته:  صباح الخیر یا نور .good morning .به قول یکی از بچه ها صبح توت فرنگی خامه ای شیرینی عسلیتون بخیرSmileWink

سلام
خوشم میاد ما خوزسناتی ها سحرخیزم،ایروان بیا و یه حرکت دیگه بکن همه رو یه جه کلیر کن خیالمون راحت بشه

بازوفت؟ خوزستان؟Cool

نه شهرکرده
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: sani1348 ، nedaba ، sysmaster ، آلیس-1980 ، miladfr12 ، soli asali ، armin021 ، pari pariaaa ، arashS ، mehdi2014
صبح همگی به خیر امیدوارم امروزم اینجا بیست صفحه حرکت به جلو داشته باشیم با کلی " هووووورررررااااااا " خیلی هیجان دارم
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
تبریک به همه کلیرشدگان عزیز. Smile
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2014-05-30 ساعت 03:45)زری وحدتی نوشته:  سلام
دوستان من یه سوال دارم و میدونم که با سرچ راحت میتونم جوابشو پیدا کنم چون قبلا خوندمش اما مشکل اینجاست که وقتی میرم توسرچ !!!! گوشی کذایی هنگ میکنهـ برا هنین به برزگواری خودتون ببخشید واگر امکان داره جواب بدید
اقا من برام سواله مثلا اگر یکی از دوستان کلیر شده بخوا. بده ویزاشو واسش پیک اپ کنندـ
باید پاسپورت و برگه ابی رنگ رو بده دست یه بنده خدا که اون جاش بره سفارت و از دم در رد شه بره داخل و پاس رو بده و با کارت صورتی برگرده بیرون 2 روز کاری بعد با هنون کارت صورتی دوباره همون فرد بره داخل د پاس رو بگیره و بیاره؟
حالا یعنی اصلا نیاز نیست طرفی که میره پاس رو بده و پاس با ویزا روـپس بگیره اسمش تو برگه ابی رنگ باشه؟یعنی نیاز نیست حتی یکی از اعضای خود کیس باشه؟اگر این قدر راحت میشه با یک برگه ابی رنگ وارد سفارت شد پس این افرادی مثل خانم ملیکا و. . . میتونن پاس رو بگیرن و برن داخل سفارت و برگردن.؟پس چرا همه معتقد اند که این ها نمی تونن برن داخل؟کافیه برگه ابی و پاس داشته باشن و بگن واسه پیکاپ ویزا اومدن.همه هم که میشناسن شون.در این حد که مامور سکیوریتی دم در با اقای مومنی دست داد و کلی حرف زدن حدود 20 دقیقه !!!!
الان برام سواله مثلا محسن و همسرش(در صورتی که فرض کنیم نیازی ه تمدید مدیکال نیست) میتونن برای ما پاسشون و برگه ابی رو بفرستن من که یکشنبه میرم برا اونا رو هم ببرم بدم؟بعد ملیکا بره با برگه صورتی ویزا و پاس ها رو بگیره ؟

توی سفارت، "سارا گرو" به ما گفت نیازی نیست خودتون بیایید، "هرکسی" میتونه بیاد و پاس ها رو تحویل بده و بعد هم ویزا رو بگیره. دقیقا کلمه ای که به کار برد همین بود : " هرکسی"
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

بچه ها كسي هست از ابوظبي ٢٨ مي و ٢٩ مي آپديت شن كل اعضا كيس اما كليير نشده باشن؟؟؟ ما اين طووريم و يك كمي نگرانم...
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
صبحتون توت فرنگی با آرزوی روزی پر از کلیر و هوووراااااااااااااااا Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
سلام دوستان
من تو كنترل پنل جاي امضا پيدا نميكنم هر چي ميگردم !!!
کیس : **2014AS
تاریخ رویت : 15 اکتبر
تاریخ ارسال مدارک : 6 نوامبر
تاریخ مصاحبه : 11 مارچ آنکارا
تعداد کیس : دو نفر
مقصد :CA
آپدیت ها : بعد از مصاحبه 11،13،17،18،21،24 مارچ و 15 می و توسط ارسال ایمیل (29 می)
بعد از ارسال ایمیل پاسخ زیر را دادن آیا امیدی هست یا نه باید بی خیال این کلیر بشیم. با توجه به زمان مانده و تعداد کیس های که ویزا گرفتند اینها هفته ای 20 نفر هم کلیر کنند تمام نمیشه با اینکه هفته ای 2 یا 3 نفر کلیر می کنند.
به نظر اساتید من حدودا چه ماهی کلیر می شم.
پاسخ ایمیل :
Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

Due to high demand, most cases require 4-6 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may even take longer. We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months.

Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to you. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

Sincerely
کیس : **2014AS ، آنکارا
تشکر کنندگان: naftoonbazoft1 ، miladfr12 ، soli asali ، armin021 ، nedaba ، sophia ، pari pari ، arashS
ایروان الان اپدیت کرد ما هم اپدیت شدیم اما من ویزا می خوام
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
سلام دوستان
هووووووووووراااااااااااااااا
من الان شمال هستم متوجه شدم که دیروز کلیر شدم

فردا میام تهران براتون کلی حرف دارم
فعلا خیلی خوشحال شدم گفتم با شما تقسیم کنم
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
(2014-05-30 ساعت 09:19)omid05 نوشته:  بچه ها كسي هست از ابوظبي ٢٨ مي و ٢٩ مي آپديت شن كل اعضا كيس اما كليير نشده باشن؟؟؟ ما اين طووريم و يك كمي نگرانم...

درود و بله ما هم اینگونه ایم.
به همه دوستان کلیر شده تبریک میگم
آغا ما اگه هیچی نمیگیم بخاطر اینه که از دوستان پیش کسوت خجالت میکشیم Smile)
امیدوارم هرچه زودتر قدیمیا کلیر بشن
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
سلام یه همه دوستان مهاجرسرایی عزیز. امروز 30 می من و همسرم آپدیت شدیم به امید خبرهای خوب برای همه ما و به زودی زود
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
بچه ها یه سوال اگه دعوا نمیشه بپرسم لطفا سروصدا نشه .کسی میرونه پارسال دقیقا چند نفر ویزا نگرفتن؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: sani1348 ، آلیس-1980 ، miladfr12 ، soli asali ، nedaba ، arashS ، mehdi2014 ، ملیحه4444
من این سوال دیروز پرسیدم نمیدونم چرا گم و گور شد Smile
دوستانی که اجباری به تمدید مدیکال ندارن. مثلا سه ماهه کلیر شدن. لطفا خبر بدن که ویزاشون از تاریخ مدیکال اول شیش ماه اعتبار داره یا از تاریخ ثبت ویزا. بخصوص راجب سفارت ابوظبی. هنوز یه نفر رسما نگفته کدوم درسته و اکثرا حدس و گمان بوده.
تشکر کنندگان: sani1348 ، miladfr12 ، shilan ، soli asali ، farshad varaste ، armin021 ، kage.omid ، nedaba ، arashS ، reasonable
سلام دوستان از کدوم بخش این سایت میشه منتظر سرا رو چک کرد؟
تشکر کنندگان: sysmaster ، sani1348 ، miladfr12 ، soli asali ، armin021 ، nedaba ، arashS

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان