کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان کسی میدونه تا الان چند نفر ویزا گرفتن
چون سهمیه ایران 3500 تا بیشتر نیست شاید زود تر از 15 سپتامبر تموم بشه و به 5500 نرسه، فکر میکنید ایروان کی ما رو کلیر میکنه
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
چی شده مثل اینکه کلیر عادی شده دیگه نه رقصی نه دادی بابا اینهمه آنکارا کلیر کرده
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
وایییییی خدایا به ما نزدیک شده یعنی میشه قبل از انتظارم برسه به ما واقعا خوشحالم خدایا کمکمون کن 4000 هزار ها رو دیدم طپش قلب گرفتم.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
آنکارای های صدر جدول کجان بیان خبر کلیر شدنشون رو بدن!!!؟Tabrizi,tenese,b.yazdani, azifa, آسمان آبی, Sal0811 , و بقیه کجایین بابا؟!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
بیاین پایکوپی آنکارایی ها بیاین خبر بدید برکتش میره ها-متوقف میشه ها
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-05-30 ساعت 19:37)sal0811 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 19:22)pari pari نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 18:53)soli asali نوشته:  [font=Trebuchet MS]
منتظرسرا جدید
[/font]

يك دنيا ممنون سلى عسلى جون. مرسى كه دوباره منتظرسرا داريم

(2014-05-30 ساعت 19:00)sal0811 نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما کلیر شدیم.خدایا شکرت.(اما ستاره دار)
دعا کنید برای ما

تبرييييييييييك تبرييييييييييك

خیلی ممنون از تبریک شما.
کیس ما شبیه شما شد. شما برای ما و ما برای شما و بقیه دعا میکنیم.

نميدونم چرا اينا اينجورى كليير ميكنن. Sadيا كليير نكنن يا اگه كليير ميكنن به همه اعضا ويزا بدن
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
[عکس: despicable-me-minions-cover-photodespica...exnrxc.jpg]

اينم به افتخااااار كليرشده هاي آنكارا و ايروان....
هوووووووورررررررااااااااااااااا Big Grin
(2014-05-30 ساعت 19:46)aghaghia نوشته:  آنکارای های صدر جدول کجان بیان خبر کلیر شدنشون رو بدن!!!؟Tabrizi,tenese,b.yazdani, azifa, آسمان آبی, Sal0811 , و بقیه کجایین بابا؟!!!!
من به عنوان سمبل مقاومت از جانب دخترهای مجرد همچنان پرچمدار انتظار هستم
ولی کاش حداقل میدونستم واسه چی انقدر منتظرم؟؟؟ SadSadSad
دوستای خوبم سلام
تبریک به همه کلیر شده ها ان شاالله مبارک باشه و برای همه بچه ها آنچه که خیر هست رقم بخوره Smile. دوستان می دونید پس از کلیر شدن، برای دریافت ویزا چه مدارکی لازم هست آماده کنیم و چه کارهایی باید انجام دهیم؟
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبريك به همه آنكارايي هاي عزيز
گفتم با جارو ميندازمتون بيرون ها،
چه خونه تكوني كردم
مباركتون باشه همگي
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
اگه کسی جا مونده بهم بگید سر قلم بگیرم روش سبزش کنم Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-05-30 ساعت 19:53)aseman abi نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 19:46)aghaghia نوشته:  آنکارای های صدر جدول کجان بیان خبر کلیر شدنشون رو بدن!!!؟Tabrizi,tenese,b.yazdani, azifa, آسمان آبی, Sal0811 , و بقیه کجایین بابا؟!!!!
من به عنوان سمبل مقاومت از جانب دخترهای مجرد همچنان پرچمدار انتظار هستم
ولی کاش حداقل میدونستم واسه چی انقدر منتظرم؟؟؟ SadSadSad

واسه گرفتن ویزای لاتاری آمریکا
case no=4xxx,abu dhabi
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

بچه های آنکارا

که مثل من برگه صورتی گرفتید

آیا به همتون فرم ۹ سوالی هم ایمیل کردند ؟؟؟؟؟؟؟؟

من صورتی گرفتم اما نه موقع مصاحبه صحبتی از فرم ۹ سوالی کرد نه تا الان چیزی اومده Sad
تشکر کنندگان: shadi79 ، pari pari ، Sara_lphmkf ، ffrfar ، armin021 ، soli asali ، قصه گو ، sani1348 ، آلیس-1980 ، arashS ، nedaba
(2014-05-30 ساعت 19:55)soli asali نوشته:  اگه کسی جا مونده بهم بگید سر قلم بگیرم روش سبزش کنم Smile

دستت درد نكنه سولي عزيز، رنگ سبز منتظرسرا حال هممون رو جا اورد،
خسته نباشي
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: pari pari ، ffrfar ، shadi79 ، soli asali ، nasim ، قصه گو ، sani1348 ، آلیس-1980 ، arashS ، pari pariaaa ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان