کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-03 ساعت 15:06)maryam_a نوشته:  سارا جون.. كجايي عزيزم.. بيا اينم جارو... اولش جاروي ملايم ... اگه نرفتن با جارودستي...... Big Grin

[عکس: %24_35.JPG]

آخ قربون دستت مريمي، دنبال همچين عكسي بودم،
مي خوام يك جاروي حسابي بكشم اينجا،
ديگه قديميها اونقدر اينجا بودن كه با جاروي ملايم نمي شه بيرون كردشون
اومدم سراغتونا، يا خودتون با زبون خوش ميرين يا با جارو
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: قصه گو ، maryam_a ، shilan ، miladfr12 ، armin021 ، nedali ، mehdi2014 ، sophia ، soli asali ، morteza88 ، lighter ، pari pari ، nedaba ، nasam ، reasonable
(2014-06-03 ساعت 14:55)mrt نوشته:  اسلام خدمت دوستان عزیز،ما دیروز پس از 168 روز کلیر شدیم از ابوظبی ولی این جریان سهمیه ویزا در هر ماه را برای هر سفارت نمی دونم چیه ،آدرس ویزا بلوتن را هم داده که من چیزی دستگیرم نشد، اگه کسی می دونه لطفا کمک کنه ممنون می شم

مبارك باشه،وقتي ميري تو ويزا بولتن،يه آيتم هست مربرط به ٢٠١٤،كليك كن،ماه هاي مختلف رو زده،اگه ماه مي رو با جون مقايسه كني،توي ويزا DV كه مربوط به ماست،متوجه ميشي سهميه آسيا از شش هزارو خرده اي ميرسه به هفت هزار و خرده ايي،اين اختلاف تعداد ويزا هايي هست كه اين ماه صادر ميشه.يعني حدود هزار و دويست تا ويزا واسه آسيا اگه اشتباه نكنم.اعداد يادم نيستBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
سلام یه سوالی داشتم (هنوز به جواب نرسیدم)
در پیغام کلیر من همیچنی چیزی اومده
All of the applicants are requested to submit passport other than
به سفارت میل زدم ایم یعنی چی
گفت:
Dear Marjan

Thank you for your Jun 1, 2014 email. We are pleased to inform you that the embassy is in position to process your diversity visa application. You or any trusted person may drop your passport on any working Sunday or Tuesday at 2:00pm.

We hope this information will helpful to you.

Communication Unit

Consular Section

US Embassy Abu Dhabi

اخرش ما نمفهمیدیم کلیرمون ستاره داره یا نه
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتان
ظاهرا کسی حواسش نیست ایروان آپ دیت شدهههههههههههههههههBig Grin
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
سلام بچه ها
این هفته، پنجشنبه (دو روز دیگر ) کسی راهی ویزا گرفتن از ابوظبی نیست ؟ یا گذاشتید هفته بعد؟
تشکر کنندگان: armin021 ، miladfr12 ، Sara_lphmkf ، nedali ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، nedaba ، maryam_a ، reasonable
(2014-06-03 ساعت 15:17)mohamad92 نوشته:  دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتان

والا من همش دارم ریفرش میکنم ... چیزی نیومدهShy
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: miladfr12 ، Sara_lphmkf ، nasim ، armin021 ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، nedaba ، pari pariaaa
وای خدای من امروزم دوباره هر سه نفر آپدیت شدیم!!! قلبم داره می ایسته دیگه.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
(2014-06-03 ساعت 15:15)wahid64 نوشته:  سلام یه سوالی داشتم (هنوز به جواب نرسیدم)
در پیغام کلیر من همیچنی چیزی اومده
All of the applicants are requested to submit passport other than
به سفارت میل زدم ایم یعنی چی
گفت:
Dear Marjan

Thank you for your Jun 1, 2014 email. We are pleased to inform you that the embassy is in position to process your diversity visa application. You or any trusted person may drop your passport on any working Sunday or Tuesday at 2:00pm.

We hope this information will helpful to you.

Communication Unit

Consular Section

US Embassy Abu Dhabi

اخرش ما نمفهمیدیم کلیرمون ستاره داره یا نه
دوست من این ستاره را بی خیال شو ، این ستاره دار توی دو سفارت دیگر است ،
به صراحت گفته به خانم شما که پاسها را بفرستید غیر از شما ، حالا باید خانمتان یک ایمیل دیگر بفرستد که ایا پاس شوهرم را هم می توانم بفرستم ، انوقت هست که جواب درست وحسابی می گیرید Wink
کلیه کلیرشده های امروز ابوظبی عبارتند از:
2014as128
2014as1472
1874
2051
2125
2161
2262
2507
2514
2535
2665
2656
2703
با تشکر از شما
(2014-06-03 ساعت 15:17)mohamad92 نوشته:  دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتان

خوشحالم كه اين همه هيجان زده شديد، ولي همه مشاهده كرديم و حواسمون بود، يكي دو صفحه به عقب برگرديد ليست كليرها رو مي بينيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: mehdi2014 ، nasim ، armin021 ، soli asali ، miladfr12 ، قصه گو ، khder ، pari pari ، nedaba
(2014-06-03 ساعت 15:19)kiana11 نوشته:  سلام بچه ها
این هفته، پنجشنبه (دو روز دیگر ) کسی راهی ویزا گرفتن از ابوظبی نیست ؟ یا گذاشتید هفته بعد؟

ما میریم
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
تشکر کنندگان: kiana11 ، mehdi2014 ، Sara_lphmkf ، armin021 ، soli asali ، maryam_a ، قصه گو ، pari pari ، nedaba ، reasonable
Smile بچه ها خیلی خوشحالم خدا رو شکر دارن همه کم کم کلیر می شن . با آرزوی روزی که هممون باهم کلیر شده و آماده بریم سمت یو اس ای Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
یه سوال لیست کلیرنسارو از کجا میارید?خود اظهاری اعضا یا این لیست از سفارت اعلام شده?
با آرزوی کلیر شدن همگیمون
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان: nedali ، soli asali ، miladfr12 ، قصه گو ، arashS ، pari pari
(2014-06-03 ساعت 15:42)freddyflientstone نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 15:35)fugitive نوشته:  کلیه کلیرشده های امروز ابوظبی عبارتند از:
2014as128
2014as1472
1874
2051
2125
2161
2262
2507
2514
2535
2665
2656
2703
با تشکر از شما
چه عضویت و حضور پر باریSmile
من رابین هود هستم و توی خط ابوظبی کار میکنم. سعی میکنم بجای حرف زدن بیشتر عمل کنم در آینده بیشتر با هم آشنا میشیم
ممنونم
ابوظبی چرا نمیره رو 3300؟؟؟
آخه چرااااااااااااا؟ ):

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان